gravid hormoner..

japp låg och kolla på tv nu när leo och jimmy tog en tupplur.. det va nått förlossnings program på tv och ja tjöt som ett litet barn när dom fick hålla sina barn för första gången,, snart är det våran tur  :)

imorse va ja på vårdcentralen igen och tog bort födelsemärket som satt under bh precis.. och FAN va det gjorde ont.. lr inte själva bort tagandet men när ja fick sprutan,, och så sa hon typ -det här kommer göra lite ont..
javisst som fan hon verkligen högg in sprutan och GRÖPTE runt med den så att det skulle bli bedövat,, ja brukar inte vara känslig men ja höll på att dö och fick värsta hjärt klappning coh blev svettig  :)

nu blir det att åka till pickhult och lämna nyckeln och att handla och sen blir det en sväng till mamma och duscha och bara va ett tag...skönt skönt..

jimmy är föresten hemma nu i två veckor till så vi hoppas på att undervåningen blir skapligt klar på den tiden..

so long

färdig fikat...

nu är dagen avklarad och leo sover som en stock.. ja och jimmy skulle nog kunna ha disco här inne i husvagnen och leo skulle nog ändå inte vakna..

han har fått massor fina saker av alla men ja måste erkänna att ja inte har koll på allt vad han har fått av alla.. visst många saker vet ja men det blev ju att dom kom alla smtidigt och leo öppna lite här och där men han är iaf jätte glad för alla saker och har lekt som en tok nu ikväll med allt..fast han tror ju typ fortfarande att han får paket av tomten.. gullunge
fikat gick ju oxå bra och alla fick ju faktiskt plats i huset, :)

vi tackar och bugar för allt han har fått av alla..

nu har ja och jimmy ätit en romantisk middag för två.. soppa och ost macka :)
nu blir det sängen efter enlång dag.. natti natti





ett av leos alla paket.. ett kök från ikea.., halva från farfar och halva från morfar
och båda sa - va ska han med det till han är ju kille MEN det är nog det han har lekt mest med ikväll


 

blåser tårtan..

 

 




han fick en arbets bänk av fia och fredrik, som han jobba mycket med under kvällen ,, tack :)



sen fick han en brandmans utrustning av alex,, tack tack yxan va nog bäst där.. OCH kiosk sakerna :)


födelsedags barnet

ja nu är det sant min lill snorre fyller redan två år IDAG :)
det blev lite paket öppning nu på sängen men han är ju övertygad om att man får paket av tomten..
men han blir ju iaf jätte glad


 

 

två år blir ja ju..

 



haha en traktor... det går alltid hem

 

åhhhh mer paket..

 




en grävmaskin...



sen blev det lite lek i sängen innan frukost..

nu blir det ner till mamma och göra tårtorna,, vet ju inte riktigt var elvispen har hamnat  :)
tårt spade behöver man ju me.. just det :)

so long


gräs klippning

japp nu blir det ut och springa ett par vara på gräsmattan med klipparn.. vill hinna klippa gräset innan katterna ska gå ut första gångn för ja behöver ju inte skrämma bort dom direkt.. :)

va ju på marknaden i går och det va bra väder först men sen när leo skulle åka karusell började det spö regna men han va lika glad för det , han åkte ju med sin 'tjej' thelma...
det blev ett par varv och sen hälsade vi på morfar boa i hemvärns tältet och han vägrade gå ur militär bilen man fick sitta i..


lite bilder från gårdagen




 

 

 

sen mötte vi även casper, leos kompis så då tog dom ett varv

 

 

 

nu blir det gräs klippning :)


mellanlanding..

japp siter här i husvagnen och väntar på att jimmy ska komma hem från jobbet.. ska käka lite och sen blir det ju ljungsbro marknad för här ska det åkas karuseller,,, :)
leo har inte glömt om man säger så..

va ju på citygross förut och panta och stor handlade, panten blev på 170 :- för det va mycket backar och bara flaskor, men nu när ja kom hem hade ja visst kvittona kvar i fickan,, hoppas man kan använda dom någon annan gång... nån som vet?

har städat av här nu i husvagnen när det viktigaste är in packat i skåpen och det tog mig nog max 2 min,,, det diggar ja och då dammsög ja noga  :)
kommer nog inte ta lika kort tid sen när det är närmare 200 kvadrat

till cattis.. tack för pizzan det glömde ja och säga,, och ja mena inte att hon va snygg så lr visst hon ju snygg alltså men ja mena mer hyn och håret och så   :)


 so long

god morgon..

lill prinsen sov ända tills jimmys kl ringde vid sex och det tycker ja räckte,, ganska skönt att gå upp tidigt det blir lite mer av dagen då.. han sov typ 12,5 timme i natt så nu måste han ju iaf vara utvilad.. jimmy frågade honom va vi skulle göra ikväll och han bara log med hela ansiktet och sa ...åka karusell

 som sagt det blir en sväng till city gross nu och sen blir det väl faktiskt ingenting fram tills ikväll..skönt :)

nu sitter leo vakt i fönstret med vatte pistolen och ska sjkuta räven på gärdet..





kolla lite hår färger igår och den här föll ja för..det finns ju likson tusen olika nyanser av brunt..inte för mörkt och heller inte så det ser ut som man har brunt hår med blonda toppar hela tiden   :)
 tänk om man blev lika snygg på köpet oxå..

ensam

sitter här ensam i husvagnen och bara njuter av att allt faktiskt  är klart nu med flytten och allt...
huset är ju absolut inte klart men jimmy ska ju vara ledig två veckor till nu så då sattsar vi ju på att bli klara på neder våningen, där det finns badrum kök och ett tv rum, det blir ju som en etta och är ju faktiskt större än en husvagn,, :)

flytten igår gick skit bra tack vare grabbarna grus,, dulla och rickard
lasset va i princip klart när dom kom efter jobbet och vi va helt klara vid typ sju..
johanna och ja kom ju en bra bit på vägen med städningen, så ja gjorde det sista nu på förmiddagen så nu är det två saker kvar att hämta i lägenheten och lämna nyckeln på måndag..

leo har varit lika trötter som ja idag, nu på hemvägen hoppa ja in på affären och skulle köpa kattsand och när ja kom ut hade han passat på och somnat så vi får väl se hur länge han har  tänkt att sova i morgon.. kl va alltså halv sex då :) stackarn han hann ju inte ens äta kvälls mat.. lika trötter som far sin..

imorgon blir det en sväng till city gross och handla inför söndag när min underbara lillfis fyller två.. redan,,och pant all pant ja har lyckats hitta i flytten..på kvällen blir det ju givet en sväng på marknaden,, har ju lovat leo att åka karusell och så måste man ju gå till hemvärns tältet och tigga ärtsoppa av pappa, ända gången på året ja typ äter det

ikväll är jimmy för en gångs skull och roar sig med jobbet.. dom skulle käka och köra fyrhjulingar och sånt.. får se hur sent han kommer hem,, han är ju ganska svår väckt..

nehe nu ska ja lägga mig och glo på dum burken och bara inte göra någonting..för en gångs skull

natti natti

klart..

nu är lägenheten städad och klar.. hur skönt som helst ska lämna nycklarna på måndag...
ÄNTLIGEN!!!!!!!!!

har fått käk här hos mamma nu pannkakaor. va hur länge sen som helst sen ja åt det..
eftermiddags nöjet blir att hjälpa mamma att klippa karborrar i häst hagen, först ska vi kollla sista minuten resor åt henne..avis men ja får ju inte flyga nu..


so long

jjjiiiihuuuuu

nu är flytt laset kört och allt gick bra... hann till och med städa nästen hela lägenheten..
det är lite kvar  och det ska ja ta nu och datorn glömde vi ju här haha.. lyssnaade på musik och vipps hade vi glömt att ´packa den när lasset gick..

blir mer uppdate sen men vi lever iaf..

so long

svårt att slita mig

japp det känns lite som ju mer ja gör nu desto mindre blir det ju imorgon.. har bokat en kärra från nio så det blir att gå upp äta frulle och hinna åka ut med kattera innan snälla johanna kommer och hjälper mig att packa resten..

är faktiskt jätte seg i kroppen nu efter först ett pass i simhallen, sedan trimma jag vägen ner till huset och sen packa,, kommer säkert ha tränings värk i morgon  :)

nehe nu blir det sängen,, hoppas att ja kommer skriva något i morgon iaf,, packar väl datorn sist..

natti natti

mitt i packning..

nu är vi hemma igen efter en förmiddag med cattis binning och ava i simhallen... är faktiskt jävligt trötter i kroppen haha är inte van att röra mig så mycket men i vattnet va man ju jätte lätt  :)

leo fick sova två timmar nu på efter middagen så att han ska bli skaplig i ikväll kan tänka mig att han är ännu tröttare än mig..
under tiden hann ja packa ett par kartonger till så det kommer bli mindre och mindre att gör i möra men då kanske vi hinner städa lite oxå..håller även på att tvätta dom gardinerna som satt uppe så att allt är ny tvättat när man packar ner..

nu ska vi ut till palatset och ja ska trimma vägen, det växer juu igen så himla fort.. har proppat bilen full nu med saker lika bra att ta med när man ändå åker.. och givetvis ska ja ju sätta upp den nya brevlådan för 99:-.. en så  'länge' låda :)







har inget bad kort från idag så det blev ett från thailand ist..

simhallen...

ja nu sitter ja här och väntar på att leo ska vakna så vi kan dra ner till mamma och käka frukost .. den skulle serveras mellan åtta och halv nio någon gång..

efter det bär det ju av  till simhallen i stan :)

¤ ett måste idag är att köpa ny brevlåda eftersom  det är adressändrat från i morgon  :)

komentarer..

från min son.. :)

förut på hemköp... -mamma skitunge, säger han och ler hur mycket som helst framme i kassan.. jaha tänker ja och glor då pekar han på bössan som står vid kassan som man ska lägga pengar i till fattiga barn och tjejen i kassan kan verkligen inte hålla sig för skratt.. va säger man nej då dom är inga skitungar och skyndar fort iväg.. :) lite roligt tyckte ja allt men inte just där och då..

igår när ja skulle torka honom runt munnen.. -kom du har ketchup i mungipan,, då säger han munsnipan.. :)nej nej munGIPAN..

för några veckor sen när han och ja skulle in på affären då oxå ,släppte ja en sådan där liten smygare innan vi gick in.. bara att leo hörde det och typ skriker ut..  - mamma fes.. precis när det kommer ut ett par från affären.. dET va mindre kul..men men

för övrigt i morgon ska vi till simhallen i stan och bada med cattis och barnen,, har inte varit i simhallen i stan sen ja gick i högstadiet tror ja och det är ju typ hundra år sen.. känns det som iaf  :)
det kommer bli kalas skoj för leo och binning har så roligt tillsammans, morsan ska följa med som lek tant,  och så det blir lite avlastning för cattis som har två barn,, det är ju inte så att vi har tvingat mamma precis *ler*
det blir gemensam frulle hos morsan innan så det blir hel mys..

imorgon kväll kommer torpa och spacklar andra gången på nedervåningen,,  nu bara springer allt iväg, va ute i  huset förut och hjälpte jimmy  men när köket började närma sig slutet och det skulle vara sex låder kvar enligt ritningen hade han elva kvar..  huummpp .. då åkte leo  och ja hem :)

nu ska ja gå och gosa ner mig med min son..

see you  pöss

kantareller.. massor :)

hade ju tänkt att ja skulle hinna me och blogga nu på morgonen men vi hade ju fått en papp påse med kantareller av svärfar.. och när man sätter sig och rensar tar det sånn jävla tid att ja helt enkelt inte hann med bloggandet..:)
leo satt och hjälpte mig nästan hela tiden och han va faktiskat jätte duktig.. det gjorde ju inget att han 'rensade' sönder ett par för det räckte och blev över.. ja frågade honom innan om vi skulle äta frukost först lr om vi skulle rensa men han ville rensa,, men i slutet satt han under bordet med volvo nyckeln och sa att han skulle till ica brunnby och köpa frukost så då tyckte ja synd om honom och faktiskt KASTADE dom sista,, men det blev lite mer än en liter stekta och klara.. :)

vid tio va ja på vårdcentralen och skulle ta bort ett födelse märke som sitter precis under bygelen till bh .. nu när ja äntligen är ledig och har lite tid.. men det slutade med att besöket kostade mig 100 jävla spänn och distriktsköterskan sa att hon inget ville göra för att ja va i vecka 28 så ja ska tillbaka nästa måndag igen till en läkare som 'vågade' göra det ,, jävla muppar.. har faktiskt annat att göra än att springa där..

sen efter det bar det in till stan för beställning av tapeter till tv rummet och köket.. skulle beställa kakel, men det som jimmy och ja har fastnat för kostade visst 518:- plattan,, PLATTAN!!! vågade inte riktigt ta det när inte jimmy va med,  men efter en pratsund med honom blir det nog det ändå.. han har ju faktiskt matchat tapeten i köket efter den :)

lillsnorre somnade som en stock i bilen hem,, han har ju typ kommit in i att sova eftermiddag varannan dag, men det är rätt skönt då hinner ju jag nått den timmen,, tex sitta här.. :)

som sagt måste göra nått vettigt nu

so long

trötter som vanligt

japp fattar inte måste lida av någon söndags sjuka.. är alltid lika trötter på söndagar.. men att vet att ja typ är ledig ett år framåt känns rätt så skönt   :)

har ju knappt varit hemma här nått nu i helgen för vi har ju tillbringat den ute i huset och det har blivit mycket gjort.. jimmy har ju börjat att sätta köket .. och det är ju ikea så det tar ju lite tid om man säger så..han torpa som ska spackla va och tittade påt i lördags så han kommer väl i veckan och börjar och det känns skönt för då kan vi ju börja tapetsera. ja och lillsnorre ska in och beställa  tapeterna i morgon.. hur kul som helst skulle ju bara ta ett par dagar..


lite kort från snickarna




här är när dom lösullar vinden..








lill snickaren





 nehe nu ska ja gå och lägga leo...

matning av kattera

ja nu är ja och leo hemma en snabb sväng och matar katterna och självklart skriver lite blogg :)
fan va det har regnat inatt., dom  som har sovit i husvagn när det regna vet hur as mysigt det är bara att tända lite ljus och bara mysa.. vi hann iaf grilla innan det värsta vädret kom..dulla skulle komma och hämta en såg så ja tvingade på honom lite mat ... :)

ute i huset håller dom på för fulla muggar och lös ullar vinden och sen är det bara att smacka igen övervåningen, nu blir det att handla lite och dra ut igen till huset.. ikväll om det är bra väder kan det bli en sväng till kanalen´, man får ju fiska kräftor ikvää om man har köpt biljetter och dulla och rikard har gjort det..


för övrigt grattis till min kalas pingla fia som fyller år idag




Sofia Printz

ny skrubbad

ja nu är ja ny skrubbad.. bort med all olje lukt och skit under naglarna för nu är ja tjej igen.. alltså man känner sig så himla skitig hela tiden när man kör last bil man blir liksom aldrig ren känns det som,, men nu är ja skurad från topp till to..
och sista dagen på jobbet blev ett skönt avslut,, kunde sluta redan vid halv elva för att det va så lugnt,, det brukar ju va hur mycket som helst att göra på fredagar..

blev hämtad av jimmy inne i stan  och så stanna vi och köpte en ny ytter dörr.. hahah det tat sig nu, sen nu har ja och leo passat på att ta en lite middags lur,, hur skönt som helst

nu bär det ju av ut till huset till jimmy och vårat camping liv :)
ikväll blir det grillad kyckjling file

ska ta en massa kort nu när allt börjar att ta form.. nu vill leo komma upp ur badet

ha en skön fredags kväll

frukost hos mamma

japp nu sitter ja här och äter frukost hos mamma, hade inte hjärta att börja rota runt i husvagnen och leva rövare så då åker man ju ner till snälla mamma ist..  fast hon ligger brevid och snarkar.. hon har redan varit uppe sin första gång :)
ja ja åker ju inte bara ner hit och sätter mig och äter utan att lastbilen är ju ändå parkerad här så ja åker ju hit varje morgon.. men inte på frukost.. :)

NÄÄÄ ja är inte sjuk bara glad att allt rullar på, vi va ju inne och hämtade köket igår efter jobbet och det blev ju bara en snabb sväng hem och packa om och fixa med katterna,, som snart äntligen ska få flytta ut på landet..
sen bar det ut till kättstorp sandbäcken och så börja vi montera kök ... *ler*
det gik faktiskt bra så lång som vi kom igår men ja kan tänka mig att det kommer bli en och annan svordom innan det där är helt klart,,
blev lite snoppna inne på ikea när vi skulle hämta köket,, man fick ju gå och plocka ihop nästan allt själva,,, vadå nojig att man skulle glömma nått men som tur är dubbel kollade dom ju ikassan..dom största skåpen och diskmaskin fick man bara hämta där borta på nya stället..
men det är ju sånt som gör att det är billigt.. och det tycker man ju om

för övrigt är det min sista dag idag jiiiipppiiii.. finns ju annnat att styra med om man säger så  :)
har fått tillbaka mina papper så att det går lagom ihop nu så ja får även full havandeskaps penning fram till 7 nov
så NU kommer min semester..peppar peppar ta i trä så har faktiska ja alltid ganska  tur med papper och så och inte massa krongel som andra kan få..

nehe om man ska ta en sista sväng för den här gången i scanian, det börjar med bjset på scan :)

hoppas på mer uppdetering i dag OM ja inte är för ivrig ut till huset... *ler*

so long

väntar..

ja nu sitter ja bara och väntar på att lill fisen ska komma hem.. är så himla sjukt trött
hade kunnat packa mera men tejpen tog slut,, är ju lite fjantig att ja gärna vill tejpa båtten så vi inte står där sen och allt har runnit ut.. fast det är ju inte ja som kommer att bära :)

det hann iaf att bli sju kartonger, barn kläder och allt i linne skåpet. och då slog mig tanken att vart fan ska vi få plats med allt.. jaja ja vet att vi flyttar till hus men alla bra garderober vi har här då..hmm
ähhh det löser sig..

imorgon blir det stan ska,, känns som man handlar upp barnbidraget fortare än man hinner få det men det blir sko punkten tre skor för två.. leo behöver gummistövlar, vanliga skor och några typ slit skor (till mormor  :)  så det blir perfa

slänga sig i soffan och bara 'njuta' av ensamheten

tyst..

ja det är skit tyst här hemma.. gill leo farmor har varit och hämtat honom, så skulle dom åka på sista raggar träffen i vadstena,, j
immy är och fiskar gös me grabbarna som flytspackla och kommer väl hem sent.. haha han börjar jobba på måndag efter 8 veckors ledigt

jaha och va ska jag göra sj.. faktiskt jävligt mycket men bara för att men är HELT sj kommer man säkert inte ta sig för nått.. måste vika alla bebbe kläder och lägga i kartonger för dom pryder hela våran dubbel säng i en fin hög..

måste nog slå en pling oxå och se så att allt går bra  :)

so long

önske lista


det här är en sak som leo önskar sig´när han fyller ,, hahha så himla fränt ikeas leksaks kök.. fick tips från fia
(köket står på farfars önske lista)

föresten

till cattis.. vi önskar oss INTE några djur heller   *ler*
men tack för omtanken..

ulfåsa

ja där va ja och mamma på efter middagen,, skulle titta på ett ute bord till mamma men hitta inte ett skit.. va jätte länge sen ja va där och trodde det fanns mer och billigare saker..
det ända ja hitta va en jätte fin hatt hylla i vit, precis en sån ja har tänkt mig men den kosta 1800 och det tyckte ja va lite väl mycket för en hatt hylla.. snål :)

har för övrigt blivit helt såld på shakiras nya låt shewolf tycker att den är skit bra.. haha

nehe ner och byta på maskinen..






hitta den här gamla bodyn bland kläderna och insåg hur liten leo faktiskt har varit.. shit






haha det här är nattis, melwin och leo här har han stl 50.. bara ett par veckor  gammal

skäggettorp... i hate it

japp på tisdagar kör vi och tömmer tre containrar i skabbetorp och folk där kommer ju verkligen från en annan planet (lr land)..
ja hatar folket, ja åker ju inte där för att ja tycker det är så jävla roligt att köra omkring på cykel banorna där, utan för att ja måste sköta mitt jobb.. vet inte om dom ens har containrar utom lands för dom bara blänger, går ivägen och bara beter sig almänt stört.. känner mig som en bitterfitta men man får verkligen inte ett enda leende tillbaka utan bara sura miner.. därför är det extra roligt att bara dum le sj och skaka på huvudet då brukar dom bli lite stälda..
som idag mötte en jävla k*k gubbe, svensk faktiskt på en cykel bana och ja saktar ju in och ler lite och ser så att man får kontakt med gubben så att han verkligen ser och har uppfattat mig.. men gubb aset skriker typ hundra svor meningar och blir galen.. ja lovar att han sj slänger skräp i containrarna  så han ska ju bara va tacksam.. men men han va väll bara bitter.. nästa gång ska ja tömma byttan på hans balkong,, ska leta rätt på'n  *ler* 

till det trevliga på jobbet, fast tröttsamt.. detta hälsande,, varje lastbil man möter ska hälsas och blinkas.. vid frukost har man ju hälsat på alla tre gånger redan och så håller man på hela dan..skulle ja möta dessa gubbar på ica så skulle ja ju inte känna igen mer än 25%. men men man blir ju iaf trevligt bemöt..

nu håller ja och leo på att tvätta alla bebbe kläder och det va ju mycket mer än va ja kommer ihåg.. satt och sniffa och fick minen till nästan alla kläder :) många kläder va det till och med lappar kvar på ... 
så vänligen avböjes alla bebbe kläder man får till ny födda :) (om man skullle  råka få några)

nu ska ja mysa med världens bästa kille...

so long

tapet djungel...

fan datorn har ballat ur lite, har försökt att gå in på nätet nu en timme men nu äntligen gick det..blir ju lite desperat :)

som sagt nu har vi varit inne i stan och valt tapeter till vårat sovrum, grabbarnas rum, tv rummet och köket.. ja hade ju varit och tittat lite innan så dom ja hade tittat på till grabbarna och till sov rummet dög åt herrn,, han fick välja till köket och tv rummet, även det kaklet ja vill ha i köket dög :)
vi köpte ju tapeten till trapp hålet, den hade ja tittat ut på rusta så den fanns juu faktiskt så det va bara att slå till..vit med stora svarta blommor på , det kommer bli så bra.. vi städa i ett hus en gång som hade så och sa redan då att ja vill ha det så.. annars hade ja nog aldrig vågat välja en sånn tapet..fattar inte det där riktigt nu, huset har liksom gått på halv fart ett tag för man har ju väntat på att den ena efter den anndra ska komma men nu jävlar händer det grejer.. hur skönt som helst..

imorgon ska lill snorre va hos våran snälla dagmamma som ringde och tyckte att han skulle med dom till en lekpark och leka och äta matsäck, trotts att jimmy är hemma... hon är en ängel hon :)
leo ska börja sina timmar om två veckor, och det kommer både bli skönt och nyttigt..
mamma har hela tiden sagt att när nästa födds då väljer leo att bli så stor så att inte efter middags sömnen behövs och det har han kommit på nu, idag hade han inte heller sovit.. det är ju rätt skönt annars att sj somna dom timmarna :)

åhhh ja vill bara packa och dra nuuuuuuuu... men nästa onsdag går flytt laset.. innan ljungsbro marknad, är ju inte så lätt att flytta den helgen här,,

so long alla mina vänner :)

söndag kväll

och min sista jobbar vecka troligen, väntar ju på papprena från försäkrings kassan.. skönt att det faktiskt har löst sig med det.. har ju annat att gör i höst, i mån av vad kroppen tycker att ja kan göra,, faktiskt lite skönt att ja inte får lyfta så mycket då kan jag ju 'köra ' med det när vi flyttar.. :)

nu har vi hunnit me ännu ett kalas, med mycket fika.. klänningen i stl 36 finns i bak huvudet men det får ja ta tag i sen,, och sen blev det faktiskt taco gratäng i stället för räkor,, det skulle ju ha varit gott men vi ville ha lite mer mat..  träligt för jimmy att ta med sig räkor i matlåda till huset i morgon..

imorgon kanske vi  ska in till stan och dra runt över allt och kolla tapeter och kakel och sånt det beror på om jimmy får hjälp ute i huset lr inte... så för en gångs skull hoppas ja att  han inte får det *ler*
det är ju nu man kommer till allt det där roliga när verkligen ja får va med och bestämma

nu ska ja göra det där roliga igen... matsäck!!

nehe

ingen efter middags sömn idag heller.. men det gör inte så mycket för att leo somna som en stock i går kväll..

har kommit på mig sj att ja inte skriver så  mycket om lilla ' max'  där inne, tiden går så fort att man liksom inte tänker så mycket.. med leo läste ja böcker glodde på nätet och styrde mig men nu rullar tiden liksom bara på, är ju ivecka typ 27 nu och det är faktiskt egentligen riktigt nära nu.. när ja vänta leo så börja man ju bli riktigt nervös så här dax men ja tänker inte påt,, bara att ja har ju kommit in i den här fina fasen till början av hals bränna så fort man råkar äta nått och det kan man ju verkligen vara utan..  tycker oxå att maxen sparkar mycket mer än leo lr så kanske man vet lite mer nu vad man ska känna efter..vill bara att han ska komma ut nu så man får hålla honom i famnen och pussili pussa på honom.. fast det gör ju inget egentligen för ju mer tid nu hinner vi lägga på huset.. :)

en tvätt i maskinen har ja hunnit slänga in iaf har ju ingen lust med sånt men   tänkte att ja ska hinna tvätta så mycket som möjligt nu innan vi ska packa, gardiner och handukar och allt sånt som bara ligger i linne skåpet..

väntar ju på jimmy ska komma hem.. ska ju på kalas hos gill idag... och ikväll skulle vi nog äta lite räkor :)

5 år

japp  det är så länge jimmy har ägt huset,, visst han har ju uppenbarligen inte varit där jämt på sin lediga tid för då kanske det skulle ha varit klart..men mesta dels,, sa till jimmy härom dagen att va fan ska vi göra sen vårt förhållande kommer ju att bli helt nytt,, om man säger så här nu på all ledig tid är vi ju där och grejar och bygger men sen då,, ja ja jag vet att ett hus aldrig blir klart men tänk på all ledig tid.. jaha är det nu vi ska få ett FAMILJE LIV  *ler*

nu ikväll somnade iaf leo som en stock.. ingen middags lur och sen kussarna från nyköping som har kört slut på honom andreas har  skjutsat leo i en pulka på gräset :) och leo va helt över lycklig,, det vart ju inte bara tårta utan grillat oxå.. hur gott som helst

imorgon blir det ner till mamma på förmiddagen och fixa dom sista papprena till försäkrings kassan så att dom får in dom,, nu va det papper om min ekonomi från arbets givaren,, pratade ju med dom i fredags på försäkrings kassan och ja kommer bli av stängd med full havande skaps penning fram till november, ja har faktiskt ' PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ'  haft tur med försäkrings kassan.. blir nog lagom och jobba en vecka till innan alla papper är lösta..


imorgon blir det ett kalas till ..gill jimmys mamma fyller då..haha mer fika :)


nehe nu ska ja krypa ner i sängen och bara ha det skönt natti natti


*bara*

ja visst är det skönt att ja kan säga 'bara' det kvar ute i huset,  för det känns faktiskt som det är bara ,men det är ju massor kvar det vet ja men om man jämför med hur huset har sett ut och hur många timmar jimmy verkligen har lagt ner där ute så är det 'bara' kvar :)...

har ju sovit där i natt och det är verkligen dö skönt leo drar på sig skorna och är ute precis hela tiden, han sköter sig sj liksom..
åkte ju hem nu på eftermiddagen för att ja trodde att lill fisen skulle sova middag men det verkar som han har blivit för stor för sånt, för han vägra idag. ja hann somna en sväng men inte han, vi låg inne i sängen och gosa en timme iaf..

nu blir det hopp i duschen och sen en sväng till min pappsi som fyller bast idag... tjocka släkten från nyköping är här med så det blir nice..
kanske en sväng till kanalen sen me för det är ju någon upplevelse kväll där lr nåttt.  mayby baby :)

see you later alligator..



huset en gång i tiden



huset en gång i tiden,,




sex gjorda och EN kvar..

japp tiden går ju grymt fort.. 

och det är fredag kväll kan det bli bättre,, ja och leo sov eftermiddag här hemma idag och det va as skönt att ta en lur så där mitt på dan,, vi skulle käkat nått gott idag men det blev vanlig spagetti och köttfärs sås, kan det bli godare,, 
tycker inte leo iaf  han åt två stora portioner :)

nu bär det av till det underbara husvagns livet.. tänkta att ja ska slipa fönster i kväll när leo har slagit ihop sina blå., det är tv rumms fönstrerna som behöver lite bättring  vi kom ju över alla fönster begagnade och billigt och det är ju bara att skynda på nu för nästa lördag kommer dom och lös ullar vinden och SEN kan vi faktiskt slå igen hela skiten, spackla tapetsera och vips flytta in... *ler* 

ha en bra fredags kväll det ska ja ha..

kväller..

och så har ännu en dag gåttt fort..

på förmiddagen packa ja ju ytligare några kartonger så  det känns skönt, den dan vi flyttar ska jag ställa mig här nere på gården och faktiskt peka finger åt den här lägenheten :)
 
det blev pytt i panna till lunch idag så nu behöver ja inte äta det mer på ett halv år, är inte så jätte förstjust i det.. ,men det är ju iaf smidigt och leo äter det..

sen va det bara en sväng ut till huset och greja lite.. städa av hela huset det grövsta, som sagt på lördag kommer det nästan bli så gott som klart för spackling och tapetsering på nedervåningen.. me like..

sen blev det en kvälls sväng ner till mamma, både ja och leo är lite 'solla' beroende :)
tog cykeln upp till en ny present affär som ligger där men svänger ner till mamma och det kan ja lova att ja inte ångra, så himla mycket fint OCH faktiskt billigt.. hon som har det jobbar ju som inredare så det va verkligen bara hel mysiga saker typ bata vitt. mycket lampor och små plyttlar..men hon skulle bara ha öppet två veckor till och sen typ bara på helgen,, men när man vet lite mer till huset ska ja verkligen dit igen.. slussporten 11 heter det,, alla som bor lr har vägarna förbi titta in där ni kommer verkligen inte att ångra er 

leo och jimmy äter kräftor och ja popkorn och dricker coca cola.. hur i helvetet kunde ja bli beroende av det, cola är ju jätte nyttigt..

daxför leos kvälls bad,, och min matsäcks förberedelse.. i morgon är det fredag jippii

kräft kok

japp det  blev badkaret botten fyllt iaf så nu står jimmy och kokar kräftor.. leo blev lite rädd när han gick in i badrummet och skulle kissa i morse..

jimmy pratade precis med han som ska komma och flytspackla golven så nu på lördag blir det klart.. det känns j*vligt skönt då kan vi i prencip slå igen nedervåningen och tapetsera och lägga golven.. jjjhhhaaa :)

så nu ska ja fortsätta  att packa kartonger medans jimmy kokar...

ska ut och spacla nu i eftermiddag när leo sover, tjatar på jimmy att vi måste in och börja kolla tapeter men han vill inte än,, fattar inte varför karlar är rädda för att gå på stan :)

so long

haha..

ja du lasse om du blir osams me honom igen kan du ju alltid sattsa på frisör yrket :)

ikväll har vi varit uppe och fiskat lite kräftor.. lr vi tjejer och barn va på land och vänta medans jimmy och henka och leo och melwin ändra burarna och tog upp första burarna, det blev ett par st iaf.. det spö regnade hela tiden.. kul för dom som ska sitta kvar där uppe ikväll och glo dyng sura :)
vi grilla korv och sen åkte ja och leo  hem och slängde  i honom  sängen och han somnade som en stock,, det suger att va på sjön..
'som sagt det blir snabbt här, ja är me as trött,, men men va ju ledig  i morgon så ja får väl sova lite längre än kvart i sex  :)

så natti natti

ett steg till

japp nu är adress ändring oxå jord och det känns jätte skönt.. :)

har varit hos doktorn nu och ja blev sjukskriven till 50% och så skrev han på pappret att ja inte får lyfta och klättra.. fattar inte hur han menar då, för det är ju det ända jag gör på jobbet i prencip.. men men ja jobber en vecka till och håler ut..
 det är ju rätt roligt att va där för nu har ja varit hos tre personer på landstinget och alla säger typ att försäkrings kassan är skit och att man bara blir mot arbetad.. dom hoppas på att jag blir avstängd ist..för att slippa allt med papper.. konstigt men men

måste bara skriva att igår kom helena, landshövdingens fru som är vän till familjen.. och lämna blommer till mamma,, saken va den att dom hade middag på slottet för dom som betyder mest för dom, men mamma kunde inte komma så helena kom ut med blommor till mamma och ett present kort på 1500:- . det tycker ja är gulligt  *ler*

nehe nu ska vi upp och möta upp jimmy och familjen hultmark och fiska kräftor och grilla lite korv,, se hur leo reagerar :)

blond lr brunt...

morgon.. har i natt igen drömmt att ja färgat håret,, tror att det va för att ja läste en tjejes blogg igår och hon skulle till frissan..men mitt dillemma är ju att ja vill färga håret.. är så jävla trött på att alltid se ut som brunt hår med blonda toppar :) hinner ju liksom inte att hålla slingorna på ett snyggt sett.. så jag skulle kunna tänka mig att färga en snygg brun som likson kan sköta sig sj lite.. dom som känner mig vet att ja pendlar från blond till brun.. typ hela tiden.. men så känns det liksom oxå som brunt är mer höst och blondt sommar, men det kanske bara är jag som tycker..aif har ja och printz pratat om att gör det samtidigt för hon tycker samma sak... :)

idag blir det doktorn kl fyra, får vi se vad han säger då... nehe dax att åka och jobba :)

real friends

japp så är det .. jimmy gamla kompisar har varit ute och börjat flyt spacklat golven.. vilket  'ja' är OERHÖRT  glad över..nu liksom kan det hända massor igen ute i huset det är ju liksom så att man väntar hela tiden på den ena för att det andra ska bli gjort, men nu är det på g..
ja vet ju att dom har familjer och så och att det blir ju tjejerna som blir lite lidande där hemma men vi och jag är verkligen tacksam för all hjälp man kan få nu,, så att detta byggande kan få ett litet slut , vet ju att ett hus aldrig blir klart men det kommer närmare en inflytt för oss iaf... skulle det ha varit åt andra hållet så vet ja att jimmy skulle ställa upp på en gång .. det är ju många som behöver hjälp med däck och så och det tycker ja att man gör mot sina vänner. .
thats real friends  :)

lite kort på utsidan iaf..








och här är några bilder från när vi va och fiskade i söndags och ja passa på att sola min konstiga bebbe mage... är i vecka 26 nu och är bara 'tjock' där nere





leo nyser samtidigt jimmy tar kortet *LER*






leo kör sj.. och det gick bara runt runt..

plock..

skulle ju bara hem en snabbis och passa på att dusch medans leo sover hos mamma,, men när man kommer hem börjar man att plocka och städa oxå.. fattar inte varför man är sån som tjej.. :)

tjoohoooja

skaffa ju bloggen för att min syrra skulle kunna ha koll på oss va vi styr med, men hade tydligen glömt säga till henne att
ja hade blogg,, fan vaduktig ja är då.. först glömmer födelse dagen och sen det sorrry sorry

drömde en så sjuk dröm inatt tror ja börjar redan bli nojig över emmes bröllop..
ja skulle ha en svart kort klänning med spets och emma hade glömt blommor så hon bara plocka lite ute och sen lite syrener och så skulle vi ha tutt tejp men det hitta vi ingen så vi tog silver tejp som stack upp över klänningen.. :)
shit om det här kommer bli sant då backar ja ut *ler*

japp johanna kan ta lite kort ikväll ska ut till grabbarna sen dom ska börja flyt spackla golven ikväll.. och japp på din andra fråga


soo long

ny klippt

japp nu har ja klippt leo för andra gången,, klippte honom innan västerås och nu va han lång hårig igen.. har hört att när man klippt dom första gången växer det som ogräs sen och det verkar stämma..

dagen börja idag att det va jätte lugnt och ja skulle fått gått hem vid halv tio, men ja sluta helv tre :) det är bra de..
det kom in mer jobb än väntat och det är ju bra det..tyr att ja inte hann hem..
fia,, min söta lilla fia åkte med på eftremiddagen och hennes kommentar va att hon aldrig skulle vilja ha det här jobbet :)

nu ikväll har vi varit hos morsan , skulle egenligen ha grillat men då pracis kom det ett jävla åsk väder så det blev ingen grill..

jimmy och sebbe är ute i huset och sliter.. dom skulle väl sätta sista inner taket tror ja när ja prata med honom sist 

tråkig blogg idag men ja ja är verkligen helt trött i skallen på måndagar

nu ska ja gå och gosa med min  ny klippta lill prins :)

barnvagn

japp nu är den nya barn vagnen inköpt.. lite väl tidigt men det va ju så att vi hitta en perfekt barnvagn nu och det va bara att slå till.. hur fin som helst så det kommer bli kanoners, bara stt när vi skulle ham gick den inte in i bilen (en jävla massa skit+ den andra vagnen) så det blev en promenad för mig och leo ner till pappa.. där den nog får stå ett tag,,
ja är ju lite rädd för att handla saker tidigt ,, vill ju se att  barnet är friskt och så,, man kan faktiskt aldrig veta

men på förmidagen drog vi iväg och fiska lite uppe i norrby sjön.. det blev två små mört sen hade leo ätit upp all majs,
efter det blev det en tripp ner till mamma, jimmy skulle plocka kantareller och ja orkar verkligen inte springa omkring som en galning eftre svamp i skogen.. när jimmy kom tillbaka åt vi pizza och det va skit gott verkligen va ju faktiskt ett tag sen nu..

har för övrigt gått och irriterat mig på folk , lr rättare sagt faktiskt en person idag.. igår på lundell satt ju dom närmaste till oss uppe i mammas häst hage och hade det bra, där ser man ju verkligen allt..men saken va den att min pappa alltid går  med en keps på SKOJ och samlar in lite cash till mamma som tack för uppskattningen och så för att man får sitta där och ha det bra gratis.. men denna person i fråga hade tagit med sig typ femton pers det vill säga utan att fråga mamma, och pappa kom med kepsen,  vilket han på blodigt allvar blir helt galen på pappa och tycker han är världens idiot..farsan trodde att han typ skulle få stryk..ja fattar inte alltså denne person kallar sig för min bror, alltid haft hur mycket friheter som helst hemma och mamma har ALLTID ställt upp för honom i vått och torrt, är det så jävla svårt att lägga en fjuttig 20 som alla andra gör då,, för mamma blir ju liksom glad för pengarna som 'uppskattning'  men men man ska väll inte fatta sig på folk riktig det är väl meningen med livet.. ja är ABSOLUT inte arg på honom, många säger att just denna person börjar att balla ur på fyllan.. har ju inte festat med honom så mycket på sistonde, men varken mamma lr ja fattar oss  inte på detta  vansinnes utbrott.. så j*vla löjligt..

nehe nu blir det matsäcks time, jobb i morgon :)


..



lite bilder från i fredags när farfar och mia och lisa va ute och hälsade på



en puss kanske..





lite bilder från igår



åhhh myy goood

hur i helvetet kunde ja glömma min syrras födelse dag..ooooppss
hade absolut ingen tanke på att hon fyller redan, för mig är det ju typ juli lr nått men det va tydligen 7/8 i fredags... FAN va pinsamt.. ber så mycket om ursäkt.. kul att mamma påminde mig,, not
blev 'påmind' igår vid morsans korre när ja träffa en mycket gamal bekant till familjen som sa att hon hade tänkt på tiina på hennes födelsedag och ja fick ju bara spela me .. kunde ju inte erkänna då att ja glömt henne..

igår kväll hjälpte ja morsan i korren och den här gången va det mycket mer folk än när det va ledin,, fast mer äldre när det va ledin va det mer små ungar som sprang omkring..
tror iaf att vi sålde mer än förra gången.. vi åkte hem vid halv tolv , då hade leo varit vaken så länge .. för jimmy och leo skulle ju hem och sova eftermiddag så att dom kunde komma ner skapligt, dom hade somnat halv två och vakna halv sex... bra jobbat jimmy.. som sagt leo va ju inte trött förs halv tolv men  är det fest så är det...

nu sitter ja bara här och väntar på att kl ska bli nio och jimmy skulle gå till affären och köpa baugetter,, nice alltså
sen blir det nog ner till mamma och ett dopp i det blå.. lr bajs bruna :)

ikväll ska vi köpa ny barnvagn *ler*

so long

sooool

kan det va bättre väder när man är ledig lr..har sovit i husvagnen i natt och det är alltid lika skönt.. somna när ja la leo så ja missa när dulla och tommy kom ut och hälsade på,, då sov ja som skönast :)

nu ska vi ner och hjälpa mamma och lägga i båten, fattar inte varför hon alltid ska göra allt samma dag men mén hon är ju lite känd för att stressa runt..

ska passa på och sola sen, grabbarna åker ju hem sen efter maten och sover hemma,  och tar hojjarna ner i kväll med 'fyllo' gänget.. göttt

packa väskan nu då och åka ner till mammsen, hörs och syns kanske i kväll


fem gjorda, två kvar

fan vad tiden går fort inte långt tid kvar att köra lastbil nu ju...

leo hade inte somnat hos mamm när ja kom vid två och det tyckte ja va super, det blev att ta med sig homon hem och så har vi sovit eftermiddag nu.. gött gött
nu blir det att hoppa in i duschen och bege sig ut till huset där jimmy håller på i värmen och sliter.. har tänkt att ja ska se om det behövs spackla en gång till i skafferiet lr om det räcker, så ska jag ge mig på köket igen :) är ju rätt svårt men det är bara att vara envis och NOGA..
vi kommer sova i vårat andra hem i natt, husvagnen och det är så skönt som om man vore på semester hela tiden

imorgon blir det ju berg kan tänka mig att det blir typ hela dagen för det ska väl vara kanon väder då me...

ha en 3vlig fredag kväll :)



 lite bilder från grabbarnas f iske tur







go morgon

nu drar jag iväg coh gör ett pass i scanian  i solen :)
ha det bra alla som är lediga och kan bada...

och lasse kunde ju inte handla mycket mer, vet ju inte hur mycket lön ja får *ler *
EFTERSOM ja 'jämt' glömmer boggin :)

so long

inrednings party

japp i dag har dagen gått i ett,, eller det börja med att vi sov till nio,, nio när hände det senast liksom.. sen blev det frukost och ut till huset där jag faktiskt hann med lite för en gång skull..
vi gjorde rent leos pool, som han öst  full med sand, spackla både skafferiet och halva köket, lr den delen det inte ska bli kök på.. tog upp all lök i landet så nu klarar vi oss en bit in i höst tror ja det blev tre lådor så det är ju bra..

nu på kvällen har jag varit hos fia på inrednings party, och ja trodde det skulle vara dyra saker men det fanns till halv vettiga priser me..
ja köpte två handukar, ett kudd fodral och några saker man kan deckorera ljus med..
blev inte så dyrt som ja trodde hade kunnat köpa mycket mera men  det är ju lite svårt att veta vilka färger och så det blir överallt..
men fia ska ett till i okt så då kanske man vet bättre..

nehe nu ska ja ta imot mitt lilla gulli barn som har tagit ett bad efter fiske turen med ppapsen,, som tyvärr inte gav någon fisk men ´mysigt hade dom haft det i vilket fall..

marken

hel nöjd kille



japp japp nu har man svurit på både den ena och den andra... som sagt man tycker det ska bli jätte kul att gå på marknad men man hinner inte långt förs man tycker att man sj vet bäst om hur man går och beter sig på en marknad *ler*

som tur va följde cattis,binning,ava,henke med och det vart ju genast roligare för leo... dom gick ut hårt och tog karusellerna först, sedan gick dom hand och hand ett tag ,,
mamma är ju lite såld på saker till trädgården så hom köpte en stor gris halv vägs som satt i vagnen så det va ju bara att hålla sten koll på leo,, han ville ju gärna gå så mycket som möjligt sj och det är ju lite svårt så där..en prövning för mitt gravid humör :)
kom iaf hem med strumpor till mig och leo, en svamp korg till dulla, en liten egen svamp korg till leo..ett bödfat och trä skor till jimmy :) just det bil foppa till leo, nya skor alltså..
sen den sista svängen bland karusellerna, mamma köpte ju sex biljetter som leo gladligen åkte upp..fan 35:- st rena rånet men dom vet ju att man köper dum som man är.

imorgon va det tydligen lugnt på jobbet me så det blir en hel dag i huset,, byta vatten och göra rent leos pool, ta upp lök och sånt från landet, slut föra mitt spacklande i skafferit i huset som sagt det finns att göra..
hoppas att det är lika bra väder så man kan pressa lite samtidigt

nehe nu blir det en kall dusch inför nattningen, lägenheten är för jävligt varm när det är varmt ute..

frukost

jaha då va man hemma efter ett arbets pass på två timmar ...:)

robban hade glömt att ringa till mig och säga att det va lugnt idag så det blev att köra bajset och sen tvätta bilen och åka hem.. ringde till grabbarna grus,så nu sitter ja här och väntar på lill plutten ska komma så ska vi äta frukost hos mamma.
jimmy ska ju ut till huset som vanligt och slava och vi ska bränna pengar på marken vilket ja ser som mycket roligare men han vill ju inte gå på marknad så det blir ju perfekt.. leo har ju inte glömt att ja lova honom att han skulle få åka karusell, fast han säger att vi ska till kolmården och göra det.. fattar inte varför han säger så för vi ha inte ens åkt kauseller där men men..

ska klippa mammas gräs sen när leo sover efter middag det är ju verkligen hur långt som helst nu när det regnat så mycket..

dax för frulle

kväller

sitter här och bara väntar på att tvätt maskinen ska bli klar..vill inte lägga leo innan hade tänkt att ja skulle hinna byta en gång till innan ja lägger mig sen..snäll mamma tvingar ungen att vara vaken för att ja ska kunna tvätta :) men han sov tre timmar förut mellan två och fem så man kan ju inte påstå att han är dö trötter nu..

blev ett par timmar i korren nu, skönt det men ja blev jävligt förvånad att det va så lite folk.. nu har väl alla börjat att jobba igen och då är det livs farligt att gå ut på kvällarna..

i morgon efter jobbet blir det skänninge marknad,, jiippi tycker faktiskt sånt är kul ända tills man kommer dit och bara klagar på att det är mycket folk :)

kort inlägg, maskinen är nog klar nu

sov gott för det kommer iaf ja att göra

japp japp

nu sitter ja här igen och bara är blogg beronde och vet egentligen inte va ja ska skriva om...
har ju jobbat nu på dan och ska ta det lugnt nu sen blir det kvälls passet i korren...
ska ju på skänninge marknad i morgon så då måste ja ju tjäna i hop lite snabba pengar till det, ska ju BARA  handla stumpor i morgon men det vet man ju hur det brukar att bli,, föresten en bröd korg lr nått åt det hållet om ja hittar..

nu blir det en sväng till korren och umgås med fia tills ja  sj börjar jobba.. :)
lillfis sover ivagnen så han får ju  självklart vara me på ett hörn
 
pösss

lill killen


rea...

precis det ända som ja hitta på rea va en unge på två år och helt vild,, namnet va leo tror ja :)
nej men lite tur hade jag allt´.. på blomster torget fanns fyra vita perlagoner kvar och det va ju precis det ja va ute efter.. det va någon gamel dax sort så dom kosta 69,50 st höll på att dö men mén ville ju ha vit .. sen kom det en tjej som jobbar där och eftersom mamma köper mycket där igenom till hennes andra jobb fick ja dom för 25 st... bättre  bättre :)
 sen blev det både öb och maxi och på maxi köpte ja nya bädd set, va ju  i reklam bladet den här veckan alla bädd set  79 lr 69 kommer inte ihåg.. det blev ett grå färgat med vit stjärnor på och sen givet vis va ja och tog satin set oxå.. fan kostar det så lite och annars 219 st så är det ju bara att tacka och ta imot.. så nu har man lite nytt och frächt till huset  :)

när vi skulle betala på maxi fråga till och med mamma, som ser leo som världens ängel om han alltid va så där när man handlade,, japp man gör ju det helst helt sj lr med jimmy.. han tjatar inte lr så, men han är verkligen på allt :) ´

grabbarna har säkert sonmat båda två jimmy har inte kommit ut med leos välling flaska än.. så det blir att göra  dom sällskap..
har föresten köpt en ny barn vagn i dag.. tror ja iaf har inte fått svar än, men det blir en sånn vagn där barnen sitter brevid varandra. jimmy tycker, och ja med förresten att det känns lite kymigt att lillfis ska sitta under, det kan ju fan va mycket snö i nov, dec.. sorry emma ringer i morgon om du hinner läsa :)

nehe natti natti

trubadur

hello igen..sitter här hos mamma och skriver skyltar till henne för på lördag innan ulf lundell har mamma fixat en trubadur som är skit bra, som kommer och spelar lite vid korren han heter christer och jobba med mig när ja slavade på vasa lejon :)
så välkomna alla till morsans korre säger ja bara för han får nog igång folket..

jaha har kört idag igen då men dagarna går ju så jäkla fort..ja har ju kört fyra veckor nu och har bara tre kvar.. tror ja,  får se vad dom säger på försäkrings kassan..nu när ja åkte hem hade jag tre bytter på och den längst in sitter ju inte ens fast då, satt där för mig sj och undra om folket runt om ens reagerar på att det står tre bytter och att den ena inte sitter fast,, men men det är ju bara att ta det lugnt i kurvorna.. lr när vi kör bajs containern från scan varje morgon den är rätt låg och det brukar vara mycket i den, det är så att det bara rinner bajs  över kanterna i rondellerna.. tur att man inte sitter i en cab brevid  då *ler*

kan inte skriva så mycket om leo för ja har ju inte ens hunnit träffa gull ungen än i dag, för när ja drar vi sex sover grabbarna som skönast,, men.. igår kväll när vi kom hem och allt och jimmy rensat klart svampen kom leo springandes och sa att katten hade spytt.. kul jimmy torkade upp det och så, sen kommr leo springandes igen med en vit jävligt lång mask som katt aset spytt upp.. det va fan det vidrigaste jag sett.. en jävla benekemask lr va det kallas.. äckligt så man kan spy sj.. har harklat varje gång ja tänkt på mask aset idag.. och vad säger leo mitt i allt.. jo att han ska fiska på masken.. vadå skadad av pappa :)
har in handlat avmaskning medel idag..

ska ta en runda till stan när klimpen har vaknat.. det är ju rea över allt, ser va man kommer hem med.
föresten har ja inte berättat om mitt klipp förra veckan,, va ju i stan med fia när ja hade varit hos sjukgymnasten och då ringde fias mamma och sa att dom sålde ut allt på shape och ja hitta ett glas bord med fyra positions stolar i vit och ett parasoll... paket pris 350.. fan 350 spänn som hittat  tack så mycket :)

seg..

som vanligt är ja jätte trött så här på kvällarn.. tur att man ska jobba i morgon så att man måste gå och lägga sig tidigt :)

har varit en sväng nere hos morsan nu och leo lekt i två timmar utanför korren.. det roliga är att han kan börja leka med precis allt och alla, och ska bara apa efter dom stora barnen.. ja och lasse satt och skrev arbetsgivar intyg.. och när vi va klara och skriva ut va det nått strul med skrivarn.. jävligt vanligt med mamma saker om man säger så..

ute i huset förut komm dulla och hjälpte jimmy me nock pannorna så nu är även det klart,, ja börja gräva ner hästen leo fick av pappa men kom bara halv ägs och sen fick jimmy ta över.. fan va hårt det va i backen. ja börja även att spackla i skafferiet för det syns det inte om det blir dåligt :)
bara att måla och sätta upp hyllor..
pappa och danne kom ut på mopparn och farmor eva och lina kom i bilen.. det blev en snål fika utan kaffe för vi hade glömt dunken hemma,, men mne hoppas att det gick bra ändå..
leo blev geting stucken för första gången i dag på lill fingre,, han tjöt ett tag och sen skulle han ha plåster.. skön grabb

jimmy och dulla tog ett varv i skogen och plocka kantisar i gen och det blev ännu mer ikväll.. så på jimmy mat önske lista stog det varm smörgås tårta igen.. gott gott

nehe bara att göra sin förbannade matsäck tills i morgon då..

natti natti

hello

går dagen gick jätte bra.. när vi väl hitta den där bongården sa emma rakt ut skulle vi inte på en bonn fest.. men men det va mer en herrgård,, skit fint, tomten va nog lika stor som fem fottbolls planer.. gårds gruset va ny krattat i rader så man vågade knappt gå.... dom va iaf jätte trevliga och välkomnande.. när vi gick runt i huset och skulle kolla vart dom skulle sitta och äta kom vi ut till bak sidan med världens ute plats med pool, pool hus hur fint som hels... kvällen gick fort och dom blev verkligen bara fullare och fullare :)  haha vi trodde dom skulle trilla i poolen rika bönner dom sparar inte på nått *LER*

när ja var borta igår hade killarna varit i skogen och fiskat  och plockat svamp, ätit smultron och hallon.. en riktig grabb kväll med anrda ord.. jimmy har suttit här nu och rensat en påse med svamp.. fattar inte att han fick så mycket svamp med leo eftersom man måste typ bära honom i skogen hela tiden.. och ja sitter här och laddar bilder till extra film det blir typ ett år i tagen  så det tar sånn j*vla tid,, måste bli bättre på det

nu bär det av ut till huset en sväng och greja lite sen i eftermiddag kan det nog bli så att det blir en sväng ner till morsan och en glarre kanske :)
bye bye soo long

i am back...

hello har ju tillbringat natten ute i huset.. igår innan ja skulle dra va det nått strul me datorn så det blev inget inlägg..
men men nu är ja här igen..:)
kvällen igår tillbringa vi i goda vänners lag,, mogge fia och tuttis kom på en bit mat och vi tjattra så dant så klockan bara rann i väg.. det hann bli lite grillat mellan regnskurarna iaf.. och chocklad pudding (jacky) till efterätt till barnen fats det blev  mest till mammorna  *LER*
fick en jätte fin blomma av fia, ja säger inflyttnings present  haha..

nu på förmidaggen blev det lite gräs klippning och lite plock i trädgården.. man har ju knappt kunnat varit ute och klippt gräset bara för att det har regnat så dant men nu va det torrt iaf..ja klippte halva ungefär sen fick jimmy klippa resten, får ju ganska ont så där,

nu sitter ja här hemma och bara väntar på att emma och ja ska dra iväg på en liten kvälls tur ut på landet någonstans och hjälpa en bonne som skulle ha fest ,skulle hjälpa dom med maten och servering..
ja ser det  så här ... bra ullareds pengar :)

tänkte att ja skulle hinna skicka iväg kort på framkallning nu med när ja är sj..
ha en bra lördag kväll..

RSS 2.0