lördag..

idag har vi inte gjort alls mycket,, bara  varit här hemma och faktiskt inte gjort nått..
lr lite små pyssel blir det allt men det finns ju fortfarande mycket att göra.. som sagt ett husblir ju aldrig klart..

ja mår fortfarand lite dåligt av sprutan och är helt öm i armen men det går väl över innan man dör :)
där imot känns det som om ja skulle fått en för  tidig förlossnings deprision, känner inte för nått, jimmy fattar inget och man vill typ bara ligga under en sten och ruttna... det är då det är skönt att man har sin lilla solstråle till son som livar upp livet en hel del..känns som om det är så mycket små saker man villl få slut förda här i huset så att det liksom blir klart snart men det är väl bara att bita ihop..

nu på kvällen har vi varit och fått lite mat i magen och lite gott skratt hos tomas och mia.. leo ringde sj till farfar och frågade om vi fick komma.. leo blir verkligen hur glad som helst när han fr leka en sväng me dom, det är så kul nu för nu har han ju börjat säga till sj när han vill åka till någon och ´leka´

imorgon ska vi testa hur det går att gå på bio med den lilla huliganen, om han vill och KAN sitta stilla ett tag.. det är bara att ladda  med mycket pop

lir det nog snart sängen för mig, sover ju så jävla dåligt att det är väl bara att lägga sig nu  när man är trötter

so long


mår fort*f*a*r/a/de skit

leo hjälpte mig att skriva rubrik..

mamma ringde förut och hon hade läst biverkningarna om gris sprutan och när man va gravid  och man kan ju iaf säga att ja fått dom,
armen är öm så ända in i h*lvetet, ja känner mig febrig hela tiden, där dom tog sprutan är det en stor knöl och så har ja as ont i magen..

nu har ja och lillprinsen sovit eftermiddag iaf och det va jätte skönt :)
har inte hunnit allt jaa tänkt men kvällen är ju ung.. och så har ja löst kort problemet,, snacka om blåst,, ställde bara in till att spara korten på minnes kortet isf telefonen.. det är ja det men det bjuder ja på :)

so long 

hemma dag..

idag blir bara en skön hemma dag.. har faktiskt jätte ont i armen och har knappt kunnat sova nått på hela natten.. leo har me sovit dåligt, han kom in till oss och grät som en tok vid halv fem i morse och då låg ja ändå vaken.. så det va ju bara att krama om honom och gosa och det va länge sen ,, jätte mysigt.. jimmy som vanligt hade inte märkt nått fast ja sprang upp hundra gånger för han ville ha mer nappar och nått och dricka och så blev ju ja kiss nödig mitt i allt.. leo somnade om vid typ sex och då somnade ja me om.. och så sov vi till nio :)

nu blir det sånt här hemma bestyr, vika tvätten, tvätta mer.. räffsa löv..fösöka få bort alla fix fläckar på golvet i badrummet, och kanske hinna börja måla min byrå som ska målas om.. och just det ska till julia i ljungsbro och lämna pengar :) det blev visst lite att göra ändå..

so long 

kort lös

hur ja än gör får ja inte korten att funka,, fick ju en usb anslutning till minnes kortet men ja får bara upp dom gamla korten och inte dom nya, får verkligen försöka fixa det i morgon..

jimmy är iaf klippt och rakad och snygg igen :) 'hoppas på kort i morgon..

so long

gris spruta

ja idag blev det en bacon influensa spruta, ja är ju i riskgruppen och då fick man ju ta det genom kvinno hälsan men ja drog till vårdcentralen i ljungsbro ist för där fick man ju oxå ta dom..
gjorde ju inte så ont som ja trodde men man kan tydligen blir rätt så dålig  dagen efter eftersom man är gravid så vi får väl se hur ja mår i morgon..
den här dagen har iaf varit lika packad som vanligt, vaknade upp vid sju och då va det bara att dra på sig kläderna och dra ner till mamma och få frukost, alltid mycket godare att äta hos någon annan..
sedan efter det gjorde vi som alla andra i linköping och åkte på invigningen av netonnet.. som sagt vi och ALLA andra, men det är kul att trängas lite då vet man att man lever.. och leo tyckte det va kanon dom gick ju och delade ut godis och festis hela tiden så det va ju inga sura barn någonstans, :)

kom iaf hem med en tv till sovrummet en 32 tum och så en bärbar dator, råkade bara slinka ner vi hade en bra dator innan men det är faktisk jävligt skönt med en bärbar och så va den ju så BILLIG,,
det blev två mp3or oxå man fick ju bara köpa en men leo handlade en också haha

och igår det bästa av allt.. invigning av duschen och tvätten hade samlat  på mig så det blev fyra maskiner, men hade verkligen dragit ut på det för NÄSTA gång skulle ja ju tvätta hemma.. vilket ja ju fick göra igår..  och så det här bara att få duscha innan man gick och la sig vilken lyx  :)
ikväll blir det klippning och rakning för pappsens del.. ska verkligen ta ett kort måste bara orka lägga in kort som ja lovat jätte länge nu..

nu blir det lite soff mys  med lill prinsen innan pappsen kommer hem :)

so long

fint väder.. :)

va skönt det är att vakna och solen skiner...det va ju så länge sen

igår kväll va vi ju iväg med mamma på pyssel i dekoration verkstan i tannefors och det va riktigt skoj.... lycklades göra en tallrik med tomtar på som får bli kaka fat till jul :)
tyckte att lasse som va me gjorde ett jätte bra jobb med sina päron  *ler*
så nu har ja fått en ide och ja ska fixa till en gammal byrå som ja ärvt av farfars farfar som är as ful och måste målas om..

igår blev det mycket handling, mest till huset som vanligt men lite till leo och ett par mjukis byxor till mig på maxi för 79:- det är lagom..

igår kväll när ja var borta så hade grabbarna satt upp ducsh väggarna och badrums möblerna så nu börjar även badrummet här nere likna nått.. SÅ ikväll blir det rakning och klippning av karl, måste ta ett före och efter kort hahahah total EXTREM make over 

nu ska det smetas vax och på med fin kläderna för lillfisen ska och ta kort på dagis..

so long 

bygga klart huset..

japp idag när pappsen va på jobbet tänkte ja att ja börjar bygga klart huset.. :) så ja har fogat hela det stora badrummet här nere och det gick faktiskt rätt så bra .. känner nu att ja nog kommer ha en jävla tränings värk i morgon men det är det värt,, blir ju inte allt för mycket träning nu för tiden..
och så är det inte bara för träningen men nu börjar det bli tråkigt att vakna upp brevid robinsson cruse.. jimmy ska ju varken raka sig lr klippa sig förns badrummet är klart här nere..

längtar  tills man kan ut och gå normalt utan att hålla på att trilla ihop..

lill fisen har varit hos cissi idag och nu är det så himla skönt att lämna honom för nu är han glad när han ska dit och inget  trassel.. bara leende på läpparna..

imorgon blir det en lite shopping dag, ska handla lite till mig och kolla om ja hittar någon bra lampa till vardags rumms fönstret och så ska ja köpa en badrumms matta.. har ju bestämmt att ja ska ha turkost i badrummet här nere och det finns en skit snygg matta på hemtex så den får det bli.. och så ska ja köpa en ny data kabel till min mob, som ja fick tillbaka idag så nu kan ja lova lite kort igen :)

hade tänkt att måla trappen ikväll men känner att ja inte riktigt har ork i kroppen..så det får bli på onsdag...för i morgon kväll ska ja iväg med morsan på en sak.. som ja inte kan skriva om än för då fattar lasse  :)
nu blir det faktiskt att titta lite på tv..

so long

*

vill bara säga att min familj  är bäst och att ja ska slänga mig i soffan och bara njuta ... :)


2 natten

och leo har sovit som en stock inne hos sig.. han komm in vi tjugo i sju (tjugo i åtta gammal tid )och  då har han sovit hela natten på sitt rum. fattar inte att han är så stor redan,, och sen är det ju mitt andra stora problem det här med att sluta med blöja... trodde det skulle bli det största problemet och har dragit lite på det.. men nu är det han som inte VILL ha blöja längre jo på natten och så och när vi ska åka iväg i bilen lr nått men hemma ska han ha kallsipper och är jätte duktig och säger till han både bajjar och kissar själv, och torkar sig... :)
men det roliga är ju att han inte ska sitta och kissa utan STÅ på sin pall och det  som är bäst att han verkligen kissar i toan och inte styr omkring med snorren så det blir kiss överallt..

igår åt vi våran första lagade middag i huset och det va riktigt kul att skala potatis...  :) mia och rikard kom och käkade med oss och leo blir ju skit glad när hans  bästis rikard kommer..

peter och fia va här och det blev tyvärr bara en snabb fika men leo va på riktigt bus humör,, vet inte va han ätit men så fort man typ pillade på honom fes han . och det tyckte ju han va skit kul..

nepp nepp nu ska ja gå och hjälpa jimmy att FÖRSÖKA foga, bara  att spela dum så man slipper *ler* ne vill ju faktiskt ha en dusch

so long

leo flyttar hemifrån

nu har leo sovit sin första natt helt sj i sitt rum.. ja vet att det egentligen skulle skett för länge sen , men först bodde vi ju i en två med samma sovrum och sen ett tag i husvagnen och sen i vårat rum, utan trappen så ja vågade verkligen inte .. men nu sov han som en stock hela natten.. och ja har faktiskt inte varit och kollat honom en enda gång :) tjugo över sju  hörde ja honom börja pilla med lampan och ropade på honom men då ville han inte komma till oss utan att ja skulle komma till honom och läsa en bok,, så han trivs garanterat på sitt rum, men ja lyckdes tjata in honom till oss ändå, och så blev det en massa mys..
nu har vi ätit frukost med popupp mackor,, rostatbröd :)

nu blir det att greja massor så att så mycket som möjligt hinner bli klart denna helg..

so long

vitvaror

japp nu har vi oxå fått alla vitvaror vilket känns jätte skönt,  fläkten är ju givetvis fel men nu kan vi allafall laga mat... så imorgon blir det sås och potatis.. :) lr ungs falukorv  ååhhh
fick ju även tvättmaskinen som va skadad förra gången så till nästa vecka kan vi nog både laga mat dusch OCH tvätta hemma..  ren lycka *LER*

nu kan ju ja göra lite igen för nu kan ja ju packa upp sånt som vi behöver, typ kastruller...

såg att dansbands kampen börjar igen imorgon ,och det tycker ju ja är lite kul.. hahaha

nu ska ja gå och fortsätta med, mitt äta godis och dricka cola

3vlig fredag

besiktning

japp nu har ja precis varit på besiktning igen och lillkillen i magen mår bara bra..har ju inte fattat det här me hur man räknar veckornavarken nu lr me leo..  men ja är i vecka 36 +2 vilket ja ju hellre säger vecka 37 men men.. lillkillen kan väl komma när som nu i vilket fall, huvudet va nästan helt fixerat oxå. kanske dax att faktiskt försöka hitta lådan med baby kläder i så att ja kan packa en väska snart :)

blev frukost hos mamma imorse, vilket va gott kokta ägg och massor sen en morgon dusch vilket va ännu mer plus i kanten..

sen va det och hämta familjen 'storm'.. casper skulle till tandläkaren för första gången så vi samåkte lite.. sen handlade vi lite pyssel som ja lovat leo hur länge som helst så det blir pyssel hamma ikväll..

nu ska ja in till stan IGEN och hämta vitvaror och handla lördags godis som pappa påpekade att ja glömt handla igår :) och en stock snus me va beställt
leo får vara hemma och leka med sin älskad mormor ist :)

so long

morgon shopping...

pratade med mamma imorse så hon kom hit och åt frukost med oss innan vi drog i väg till city gross och handlade.. vi kom nog dit redan vid nio och det va en perfekt tid att handla på.. lite pensionerer :)

det blev hur jävla mycket som helst och då slutade det ändå på 1400.. och det tycker ja om, och så hade mamma smugglat ner en tårta i min vagn me för vi skulle ju hit igen och plantera roser och då är man ju tvungen att ha fika :)
det va många erbjudanden med saker för tio kronor för dom firade 10 årsjubileum..
tror att ja nog köpte 5 kilo kött så nu är iaf frysen på fylld...och så köpte ja rostbröd vilket ja har längtat mycket efter hoppas att ja kan plocka upp kartongerna till helgen med brörosten i :)

som sagt har vi planterat lite roser på tomten .. mamma hade beställt några roser men fått fel så då fick vi ta dom här..några som va jätte tåliga och skulle egentligen klara av väder förhållanden ända upp i norr, så då passar ju dom mig kan ju VERKLIGEN inget om växter,,

sen på det blev det en väl behövt eftermiddags vill på tre timmar för lille man och två för mig.. hur gött som helst
nu ska ja och leo försöka mecka ihop dom där badrumms möblerna,, tur att man har sovit :)

so long


vilken lyx..

med trapp.. leo har ju som sagt sin 'förkylning' men i morgon har han nog tränings värk oxå.. gud va kul han har tyckt det  har varit att springa upp och ner hela tiden.. och han är jätte duktig.. nu blir det en grind som vi kan stänga på natten så han inte får för sig att gå i sömnen.. :)

dagen har spenderats med johanna, leo blev helt över lycklig när hon va med och hämtade honom hos dag mamman.. 
sen åkte vi hem och åt lite gravvo mat, glass och chokladsås..mmmm
på eftremiddagen försökte vi sy ihop ett 'skynke' som sitter under trappen så länge innan jimmy prioreterar att bygga upp en vägg där,, men som sagt det är verkligen inte prio ett nu...

snebbe och jimmy har kaklat klart i badrummet idag, och det tackar ja för .. nilsson drar ju till sin tjej i thailand på lördag och stannar där ett tag, så i morgon ska han iaf koppla ihop vid duschen :) sen får han åka *LER*

när man säger till leo att snebbe ska komma blir han helt fel.. hans bästis, idag stod han på trappen flera timmar innan så till slut va ja tvyngen att låsa dörren..

imöra blir det storhandling på citygross, dom hade massa bra priser för dom fira typ 10års jubileum..
tror dom sålde bland färs för bara 29 spänn kg typ så det blir att fylla frysen, nui när vi har en stor

och så skulle väl dom andra vitvarorna ha kommit tills på fredag IGEN..

nu ska ja gosa ner mig i soffan och bara vara tjock.. 

so long 

avundsjuka människojävlar...

fick precis ett samtal från min KÄRA arbetsgivare.. dom hade skickat brev från försäkringskassan att någon anmält att ja troligtvis jobbat svart och varit mamma ledig samtidigt..hahahaha patetiska människor..

lattjo som för övrigt varit min plast pappa ett antal år tände tilll direkt  och fråga vem det va men det fega aset ville vara annonym, så jävlia fjantig stå för va du tror..
JAG har givitvis inte jobbat svart hur skulle det funka när min arbets givare stänger av mig för riskfyllt arbete,, men jobbar svart ,,, det klingar ju inte rätt någonstans.. fattar som sagt inte att folk ORKAR bry sig så jävla mycket..ja är GLAD att ja har en så noga och duktig arbets givare så att alla papper finns i ordning och kan visas, så jävligt långt finger åt den som ringt

är för övrigt väldigt nöjd med försäkrings kassan för mitt sgi är som sagt LÖNE baserat och granskat av dom, vill bara säga till alla avundsjuka människor att tack vare mitt JÄVLIGT ROLIGA OCH BRA JOBB att ja får ut ca 12000 kr i månaden för att gå hemma...sug kuk..

so long

jjjjiiiipppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii

NU KOMMER TRAPPEN...

jimmy ringde precis och dom är på väg,, fattas väl bara att dom krockar i dimman lr nått :)

vilken lyx...

återkommer :)

morning..

till lasse: det är väl iaf bra att ja kommit på det :)

idag känns det som vi  är uppe med tuppen men det är nog bara för att det är så mörkt ute..
leo kollar rorie lr va fan det heter och sen blir det frukost..

idag KANSKE ännu en gång, har han lovat att trappen ska komma, får se han skulle ringa till jimmy på förmiddagen och säga... håller alla tummer ja har :)

 nu blire ett stort glas me varm oboy.. mmmumma

so long

tjur unge...

idag har vi som 'vanligt ' varit en sväng  i stan för inhandling av saker.. och det resulterade i att ja och leo gick ut och satte oss i bilen på alla affärer.. han är inne i en period när bara han ska bestämma inne i affären och så  och bara slänger sig på golvet och har sig och det är nått ja verkligen hatar.. har hatat sånna familjer sj innan ja fick barn så det är inget ja kommer att aceptera att han styr med.. då blir det bara att gå ut till bilen och förklara för honom va som gäller.. träligt bara att  det inte blev några skor idag.. ja va inte riktigt på humör om man säger så.. :)

alla tycker ju att leo är så himla duktig och snäll men det har börjat  växa en djävul i honom..

men sen kommer man hem och gosar och leker och allt är som glömt , men ja kommer verkligen inte att ge mig.. det måste ju gå att vara inne i en affär UTAN att han ställer till med scener

btw.. så måste ja nog damma ur hugget snart.. nu när ja satt här på golvet vid datorn (eftersom data rummet inte är klart än, fattas golvlister ) kom det en spindel från benen :)
snacka om 'instängt'  hahahhah :)

so long

försov oss igen :)

japp leo slog ju upp sina blå redan vid kvart i sex  idag och ville komma över till oss, så det va ju bara att lyfta över honom...
sen när jimmy drog vid halv sju ville han lägga sig i sin säng igen och det är ju klart att han fick det..
båda somnade om och vi vaknad vid tio i nio..uuppss ska ju vaa hos cissi vid nio så det blev lite tajt :)

idag är första dagen på väldigt väldigt länge som han faktiskt tjatade om att åka dit, han skulle ju visa det han fick hos doktorn igår är han va så duktig,, sötnosen.

är nere hos mamma och ska få lite käk, sen blir det att hämta lille man och så ska ja ta och klippa honom, för nästa vecka ä det dax att ta kort..

ikväll ska vi ju möta jimmy efter jobbet och hämta yttligae lite vitvaror, nu hade ugnen och fläkten kommit.. BARA hällen och micron kvar nu.. och så tvättmaskinen men den får vi på torsdag, och så ska vi köpa vinter skor till lilleman me..

jimmy skulle ringa trapp snubben och hoppas verkligen att han säger nått vettigt :)

so long

'höftförkylning'

what!!!

det är precis vad leo hade.. har suttit på akuten hela eftermiddagen och det blev diagnosen :)
har aldrig hört nått liknande  men det va tydligen vanligt med mindre barn, ringde vårdcenralen på dan och dom tog det jätte allvarligt att  han haltade och hade dålig balans så ja blev direkt skickad upp till akuten.. där satt vi i fem timmar och glodde och när vi skulle hem tjöt leo och ville vara kvar.. :)
alltså han har en förkylning i kroppen som 'satt' sig i höften  hmmmh men men han va iaf JÄTTE duktig på sjukan, dom tog ju blod prov och styrde och han sa inte ett knyst, sköterskan som skulle ta provet  trodde inte att leo skulle palla ett stick i fingret så han fick bedövnings salva i arm vecken som skulle verka i 45 min så att dom kunde sticka där men sen när dom väl skulle göra det och det va den fjärde personen lr nått så sa hon att vi skulle sticka i fingret ändå, och han sa inte ett knyst.. FAN till och me ja tycker ju att det gör skit ont sen va det ju bara att vänta yttligare på nästa läkare som kunde säga att vi skulle åka hem..

på hem vägen blev det mc donken , som leo sj fick välja .. han ville ha en milkshake, gull unge, min lilla hero

imorgon är det barnbidrag och det är faktiskt väl behövt, som vanligt är ju ja slösa men nu är det ju extremt man vill ju köpa så mycket nytt till huset att man typ bara handlat utan att riktigt tänka sig för.. vilket  kanska är vanligt för mig  :)
 och så kommer ju  hällen och fläkten i morgon.. blir lite pö om pö men bara det kommer någon gång, hoppas VERKLIGEN trapp gubben ringer i möra med annars j*vlar :)

nu ska ja titta klrt på grannfejden dom är ju verkkligen helt störda fattar inte att folk kan bry sig så mycket om varandra.. lr det kan ja väl det är ju bara att kolla på mammas bitter fitta till granne..
tur att man har gärden som grannar :)

so long

9 gången gillt lr nått..

ja det är väl ungefär så många gånger ja har satt mig ner vid datorn och ska skriva men har börjatmed nått annat lr det har kommit nått annat ivägen..
dagarna är ju fyllda av grejanse och styrande och det som hänt i helgen är ju att vi fått varm vatten och värme på övervåningen och så har mogge varit här idag så nu är golvet i badrummet här nere lagt oxå..
nu är deyt bara att jimmy kaklar klart så att vi får in duchen snart så att han kan raka sig..
han ska inte raka sig förns badrummet är klart och han börjar se ut som robinsson cruse.. inget man vill pussa på direkt :)

det blir mycket besök så här och det är ju alltid trevligt , mycket fika blir det :)

det är nått med leo , antingen har han växtvärk lr nått lr så håller han på att bli sjuk.. han är jätte pipplig och bara vill sova och gnällig och när han går haltar han lite på höger foten och hur mycket vi än tittar och klämmer och frågar har han inte ont så ja vet inte va det är riktigt..
nu ikväll ville han sova redan vid sex även att han sovit eftremiddag.. men han va väl inte riktigt trötter för han ville gå ner igen och sen somnade han inte förns vid hlav åtta, imorgon är det ju cissi igen och hoppas det inte är nått gråt då, har lovat att vi ska åka in och köpa pyssel någon dag, det blev ju inget när vi va i simhallen för han va ju så extremt trötter då me..

vet inte vad ja ska skriva direkt, det händer så mycket hela tiden med huset att allt annat liksom glöms bort..
 nu ska ja gå upp och lägga mig och försöka få bukt på maggen.. det är extremt rörigt där i.. kommer verkligen inte ihåg att leo va så här alltså.. föresten satten upp en spegel i sovrummet förut och när ja satt på sängen och pratade med johanna och fick se  mig i spegelen sa ja bara att fan va tjock ja är i profil.. har ju inte haft någon helkropps spegel på länge :) den här gången sticker magen utanför tuttarna..

so long

fredag då...

japp veckorna bara rusar förbi och man hinner inte me.. läste på fias blogg lite julklappstips till deras dotter tuwa och shit det är ju faktiskt tid att börja tänka på sånt me..

imorse blev det en skaplig sov morgon.. leo vaknade kvart i nio ch det va ju ett tag sen, han sprang direkt inn och började leka på sitt rum,, så ja låg kvar och drog mig lite :)

hann precis ner så ringde leverantören och badrumms möblerna kom,, mellan nio och ett är alltså ca halv tio.. det gillar ja :)

nu är det bara att vänta på om man kan hämta vitvarorna lr  inte hoppas hoppas

igår kväll skulle jimmy lägga leo vilket han intye har gjort på väldigt väldigt länge.. han somnade oxå..sötnosar

 

ett gammalt kort :)

 

 


mammas pojke..

nu ska ja sitta bänkad och kolla på mammas pojke.. blev ju ett sånt hettsigt slut så det ska bli kul och se va som händer i kvällens program..
det va ju så här att mammerna skulle sitta och prata om hur sina  blivand svärdöttrar skulle 'vara' och så var det en utländsk mamma som sa att hon ville bara att hennes pojke skulle vara ihop med en kurd lr syrrian lr va fan det va och då blev ju en tjej jätte glad som va utländs och sen va det verkligen inget mer med det..
var på att den svenska mamman säger att hon helst ser sin son med en nordisk tjej för att det bara blir fel i slut ändan med för mycket ras blandning... och tjejerna blev helt galna och skulle 'konfrontera' henne... men VA FAN 
den utländska morsan sa ju precis på samma sätt men då va det ju inget snack om saken men den svanska mamman va rasistisk och allt möjligt.. så jÄVLA SNETT 

men men har ju min åsikt om det där och som sagt helt snett ...ja lever faktiskt i SVERIGE

för övrigt idag har vi haft en jätte trevlig dag med familjen brandow och mormor.. började ju med att vi blev bjudna på frulle hos morsan och sen in till simballen som binning kallade det :)
sen massa bus , fika med glass, och sen lunch på det.. hur lyckat som helst..
mamma hade restaurang häfte så det blev lunch ute, på whalbecks mamma tog fjärtsoppa så leo åte både pannkakor, stora köttbullar mina feta biffar och sen massa från sallads bordet..
sen somnade han som en stock på hemvägen och vem passade inte på att ta en lill lur då med... me like
 nu på kvällen har vi varit hos morfar boa och eva och lekt med alla saker och fakltiskt ätit chips.. gotti gotti

imorgon kommer badrumms möblerna så ja ska hålla mig hemma mellan 9 och 1 hoppas dom kommer tidigt, och så hoppas ja att elgiganten ringer och säger att vitvarorna har kommit , håller tummarna
nu blir det mammas pojkar..

so long

bollibompa

japp bollibompa är på på tv och ja ska börja packa väskan för nu bär det av in mot simhallen.. först ska vi bli bjudna på frulle hemma hos mamma.. :)

tänkte att ja kanska skulle svänga förbi med mera affären i tannefors (en affär som säljer pyssel) men vi får se hur trött leo är efter simmet..
när han är hos cissi och dom har börjat pyssla tycker han det är kul.. dom sagt han gjorde ju ett jätte fint halsband åt mig :)
det är ju nått han kan sitta och pilla med, och ja med för den delen..

nu blire  byte av bajs blöja och packning..

so long

3 sidor i boken

sen så sov leo som en stock.. det är så himla skönt att det går så fort att söva honom och att han faktiskt sover halv sju sju och till samma tid på morgonen..
peppar peppar

mogge och jimmy håller på att greja för fullt och det känns skönt, tog bara lite tid att komma igång, dulla hade ju lånat vispen så den va ju inte hemma när dom skulle börja, men nu är dom igång,, tack till fia som står ut hemma och blir lidande :) pöss

ikväll ska jag göra ett nytt försök att kolla på tv, somnade som en stock kvart i nio igår i soffan,, det va väldigt länge sen man låg i en soffa och så somnar man och väldigt länge sen man va still så dax me.. men ja ska försöka ikväll igen :)

trapp gubben hörde iaf av sig idag och sa att han brytit tummen och det va därför det tog lite tid.. förstår att tummen är bruten , det var väl svårt att få ut den ur röva.. han kunde ju iaf ringa och säga att han va sen han lovade ju mig tor, fre förra veckan men nya budet är mån tis nästa vecka,, suck bara den kommer SNART
den där jävla stegen blir min död..


och så ringde el giganten och ja får inom en vecka en ny mob, ingen svart för det hade dom inte men en rosa.. tjejigt, men å andra sidan kan ja ju ta kort igen och lägga ut..:) 

nehe ett nytt försök med soffan då

so long

en pysslar dag

idag när ja hade lämnat leo åkte ja hem och fixa i trädgården,, så nu är det nästan så fixat att snön kan komma :)

det är en hel del att plocka me eftersom jimmy typ bara släpper allt han hållt i och går iväg... hhmm
men då är ju ja så snäll och plockar och styr.. sen togja bort all sj pall som vi hade under förtältet och åkte ner me till mamma hon skulle ha dom och lägga stor ball på och då blev ju ja glad för då vart ju ja av med dom..

sen va det bara att hämta lille man som har kommit över den här jobbiga perioden att han bara ska tjuta och tjura  när ja lämnar honom och hämtar.. han blev jätte glad och berättade i två hundra va dom gjort och så.. ingen fruktstund idag inte utan tårta, det va nått barn som fyllde år,, tur dom har då.. :)
han har för övrigt börjat att stamma lite det går så fort nu när han ska prata att det inte riktigt hinns me..

ikväll kommer nog mogge så att dom kanske hinner bli klara med det sista i badrummet.. det skulle vara så himla skönt,,

imorgon blir det simhallen mad mormor och familjen brandow, kul kul

nu ska ja göra fika åt grabbarna 

so long

snea gardiner..

allt började ju jätte bra, lånade ju mammas maskin och satte mig och nåla och va jätte noga och när ja skulle börja så trillade det bort en del från maskinen och det hände inte ett skit med den.. det va ju bara att lägga ner..lånade gills maskin idag så nu är dom iaf gjorda..lite snea blev dom allt men det gör inte ett skit.. då kan ja stolt visa att det är ja som har sytt dom.. idag har leo och deras dagis grupp varit uppe i olstorp och har varit ute hela dagen, grillat korv och styrt han visade stolt upp en medalj han fått idag när dom skulle gå i tjugo minuter.. han hade deltagit och varit jätte duktig.. men när han kom hem va han ett litet monster.. tjurig och tvär så ja satte på madagaskar ännu en gång och åter gick till mina gardiner.. han blev så tyst så ja tvungen att kolla på va han höll på med för bus, men han låg och sov på golvet :) trött kille idag har sebbe satt dit anntenen så nu kan vi även kolla på vanlig tv.. hur känns inte det då världens lyx.. så just därför har ja inte tid med det här mera :) sol long

vitvaror till helgen..

nu va det me beställt och dom kommer till helgen.. bra bra både vitvaror och badrumms möbler till nedervåningen, nu är det ju bara trapp jävlen kvar, men han är ju försenad, den skulle ju ha kommit i  slutet på förra veckan men han har inte hört av sig.. pratade nyss in ett medelande så ja hoppas verkligen att gubben tar ur tummen ur röven och ringer upp snart..
köpte även brandvarnare när ja va i stan, jimmy kom på det när vi la oss i sängen igår att vi inte hade några sånna och det är ju faktiskt en ganska BILLIG livs försäkring.. bara att sätta upp dom ikväll..

nu ska ja gå och umgås med the family i kanalträdgården,, väntar ju fortfarande på tvätta
fast det gör inget, är lite nervvig ska ju SY mina egna gardiner ikväll och det är verkligen INTE min starka sida :)

so long

frukostmys i TvSOFFAN :)

va synd att ja hade oljat in nya köksbordet och att man inte skulle vara påt på 24 timmar.. då fick det ju bli lite frukost mys i soffan ist..
vi har ju inte fixat det här med antenn än men madagaskar går för fyllt och sen va det ju räddningen att vi va på max igår och åt och då fick man hc andersens skiva med några kortfilmer på.. har ju inte packat upp tv sakerna än så ja vet inte vart alla dvd är... så vi lär väl tröttna på madagaskar :)

inatt har det blåst och regnat , men det har verkligen inte gjort mig nått.. ingen husvagn som känns som sen ska vippa lr så.. bara myspys faktiskt, nu kan man tända ljus och bara njuta... :)

nehe om vi ska fixa iordning oss och borsta tänderna under rinnande vátten och sen åka och ställa in husvagnen  för att sedan dra vidare till mamma och tvätta

leo vill hälsa...


jhgtkihvde gnvvvw,iuuytte

måste snart fixa en egen blogg till honom :)

so long

trodde på allvar ja skulle föda

japp det va precis det som hände förut..
fick panik ont i magen och va tvungen att typ hasa mig in i soffan och lägga mig.. och då slog mig tanken att nu är det dax... blev liksom som jätte skit nödig och fick jätte ont i magen... tänkte på min bäste vän lustgasen, jimmy fick hjälpa mig upp så ja kunde försöka skita och sen gick det över.. det va precis sånn smärta som när man ska föda.. jjimmy sa att det 'nog' är bäst att lägga in bb nr.. det börjar närma sig med stormsteg nu..


trodde på allvar ja skulle föda

japp det va precis det som hände förut..
fick panik ont i magen och va tvungen att typ hasa mig in i soffan och lägga mig.. och då slog mig tanken att nu är det dax... blev liksom som jätte skit nödig och fick jätte ont i magen... tänkte på min bäste vän lustgasen, jimmy fick hjälpa mig upp så ja kunde försöka skita och sen gick det över.. det va precis sånn smärta som när man ska föda.. jjimmy sa att det 'nog' är bäst att lägga in bb nr.. det börjar närma sig med stormsteg nu..


ska nog kunna vänja mig

jaha då, ska nog kunna vänja mig till det här livet alltså..allt är verkligen helt perfekt, enligt mig då.. :)
 bara slite SMÅ detaljer kvar då, som hela badrummet här nere,lr golvet opch all inredning.. en trapp, (andvänder nu en stege  pphhuu lite jobbigt när man bär leo kanske tjugo gånger om dan och  man inte fåtr bära) lite lister runt dörrar, men det började regna idag när jimmy skulle starta sågen ute och han får INTE såga inne längre :)
men men allt är bättre än husvagenen nu så det är bara att hålla ut,, just det vi har ju INGA vitvaror, men det ska beställas först av allt i morgon, har lite provosoriskt så länge, men disk maskinen är in kopplad och på så det har vi iaf...

har fått en skylt till husvagnen av min svärmor som det står  'hemma bra men husvagn bäst'  men just nu känns det JÄTTE bra hemma.. husvagnen är för övrigt på kopplad och ska på innställning i morgon kl 10

leo är helt galen i sitt rum, han lekte med freja idag på rummet och man ser hur kul han tycker det är.. lite läskigt bara för vi har ju inget trappräcke där uppe s¨å man är ju verkligen hyper nerrvig hela tiden man han sköter det där jätte bra.. bara för att vi inte har nått räcke och trapp blev det att han får sova inne hos oss i spjälsängen men han är hel nöjd med det me, han vet  ju inte att det står en helt ny säng i kartong och bara väntar på honom...:)

imorgon blir det ner till mamma och tvätta igen.. blev ju helt fullt i korgen med alla sängkläder från husvagnen så det blir ner till henne och bara ha det skönt.. hoppas att det är 'sista' gången ja tvättar hos mamma.. nehe nu måste ja fortsätta, men lite up date vart det

so long

vi lever :)

japp det här helgen har vi verkligen haft häcken full om man säger så,, MEN nu bor vi inne i huset ...JIIIIIJJIPPPIii

första natten nu och det va verkligen hur skönt som helst, bara tanken på att gå å lägga sig i sin egna säng ,mmmm
man sov väll så skönt  bara för att man va helt utarbetad :)
skulle bara skriva att vi faktiskt lever och mår bra, men nu måste ja åter gå.... det är ju så JÄVLA kul nu när man börjar plocka upp allt,,

och så vill ja bara säga hur mycket ja NJÖT av att kissa och kunna spola ytan en vatten kanna..
ja har lärt mig att upp skatta så himla små saker som att kunna vända på röven och spola,, utan att springa ut och fylla vatten kannan :) och som att kunna dra på kran och blöta disktrasan och torka av bänken det är livet det... *ler*

so long   fuckers :)

torsdag..

det är lite delade meningar nu ,, men det händer inte så speciellt mycket .. man lägger verkligen all energi på huset så man glömmer typ allt annat...
men idag har vi iaf hunnit me ganska mycket ändå, imorse kom det en gubbe och kolla på braskamin, om vi kan ha någon och så men det såg bara fin fint ut,, jimmy har ju förberett allt så det är ju bara att dra upp skorstenen..
sen målade ja klart i sov rummet så nu är leos rum, tv rummet och sov rummet helt klart :)

efter det blev det en sväng till emma,, leo tjatar ju om casper och noel men det har blivit lite dåligt med dom träffarna nu.. det känns som man bara har huset i tankarna..

sen blev det ju en sväng ner till mamma och och hjälpa henne lite med saker och sen det dagliga, diska och duscha... ja säger bara det att det ska bli så JÄVLA skönt att bara gå in och ta en dusch utan att behöva packa och styra..cattis kom förbi och tog en snabb fika och vi pratade om att åka till simhallen  nästa torsdag och det skulle vara jätte kul eftersom leo tycker det är så himla kul.. vi får se, vi får se

crister har varit har nu på kvällen och laggt mattan uppe på lilla badrummet så förhoppningsvis får vi igån det till helgen.. :)  sebbe va här me och hjälpte jimmy att sätta i disk hoven , så kanske vatten även där...

imorgon blir det nog lite blogg torka oxå,, för dagen börjar me en besiktning på kvinno hälsan och se att allt är bra med lillfisen.. sen ska ja möta upp mamma och kolla gardin tyger.. sen ska ja möta upp näst, jimmy vi ska hämta köksbordet och handla lite på ikea..
och sen på kvällen, hoppas hoppas kommer nog mogge och dom ska förbereda det sista i badrummet där nere så att även det kanske kunde bli klart det me.. dom ringde från skånska byggvaruhuset och sa att badrumms möblerna skulle komma redan nästa vecka, två veckor tidigare,, jiiippii

nu ska ja gosa ner mig i den 'as sköna husvagns sängen' och drömma om min egna säng som börjar närma sig med storm steg

skulle lägga in kort men det vill sig inte.. sorry

so long

morning

nu har ja och lille man myst en timme i sängen och sen frukost.. han ska ju till dagmamman idag igen  och igår tjöt han faktiskt inte när ja lämnade honom.. peppár peppar..han hade gjort ett jätte fint pärlhalsband som ja fick låna igår kväll, inte innan *ler*
idag är det ju onsdag och då är dom i lokalen och träffar dom andra mammorna så då blir det röj.. :)

mitt kvälls nöje igår va att spackla en gång till på gåaderobs väggen, måla lilla badrumms taket engång till, måla väggen i badrummet, plus lite till så idag blir det att slut föra en massa saker när leo är borta,, det är ju lite lättare att måla och spackla när han är borta :)

nu öppnade ja dörren på toa.. och han skriker - låt mig va...    han bajsar.. :)

nu siktar vi på att flytta in till helgen igen.. värmen och allt är ju på nu så det kommer nog bli kalas..

so long

im back

japp nu är ja tillbaka igen och alla dom där korten ja har lovat lyser med sin frånvaro.. :)

ja va ju på en lite roadtripp igår till tyskland tur och retur,, fyllde på lagret inför vintern..
det va jau ja fia och sjöberg som åkte ner och handlade lite´,  det är jävligt roligt att bara dra iväg och hitta på nått.. men ganska jobbigt att sitta still med min pensioners krolle,men det gick bra ändå
vi drog ju i söndags natt vid två så att vi skulle kunna vara nere tills det öppnade och det va vi, vi var nere vid halv åtta och sen va det ju bara att springa in och handla som en tok.. :) köpte bärs åt jimmy och cider och vin åt mig.. som dock får lagras ett antal månader till.. sen blev de ju ett x antal flaskor här och där..
sen va det bara att sätta sig i bilen och åk hem igen.. vi åkte 120 mil så det är ´bara´ 60 mil till tyskland..
vi åkte ju över bron man känade tydligen en timme typ på det och ja hade suttit vaken ända hemmifrån bara för att ja ville se bron och de ända ja sov va tjugo minuter och givetvis då vi åkte över bron...
fick ju iaf se den när vi åkte hem.. :)

så igår blev det tidigt i sängen, hann iaf att se på mina fruar, dom puckade från sverige och ikväll börjar väl nästa fruar, och i morgon bonden som söker hugg, det blir mycket att följa nu.. just det på torsdag är det ju mammas gosse lr va det hette och då är ju idestål me från stan och det måste man ju bara se.. nu börjar ju alla såpor igen som man bara måste följa :) 

nu vid halv fyra ska ja och jimmy träffa en jurist (nä vi är inte osams) men eftersom vi har hus och barn och allt kan det ju vara jävligt bra att ha allt på papper om det skulle hända någon av oss nått..
nu står ju ja oxå på lånet och skulle jimmy trilla av pinnen skullle leo ärva huset  MEN få en övermyndare tills han är 18 och ja,, jo ja skulle ärva lånet.. KUL..
så nu blir det att fixa pappren :)

snart ska ja hämta gullungen hos dagmamman och pussa och krama honom massor , missa ju honom hela dan igår..

so long

husvagns semester

ggggguuuuuuuuddddddddddd va ja har varit dålig på att blogga men vi har ju haft fin främmat hela helgen.. sebbe och linda och rickard och mia har varit här och gjort oss sällskap i våran husvagnscamping..

så igår kväll blev det säsongs avslutning på grillat tror ja, vi hann att pricka in grillningen mellan skurarna och sen blev det mys i förtältet men värme ljus och kupe fläkt :)
vi tjejer tog några omgångar med yatzy.. men mia den jävelen bara vann...
haha ett rikrigt svensson liv :)

nu håller grabbarna på att bygga upp väggen i sovrummet som garderoben ska sitta i, får se hur det slutar .. leo ville vila lite så han ligger och myser i sängen med napparna... ikväll ska han ju sova över hos mormor och ha 'pianosparty' (pyjamasparty).. kl halv två inatt börjar väl färden mot tyskland :)
vi sa det lika bra att dra  tidigt så att man kommer hem skapligt ist, se hur mycket man lyckas få med sig hem då..

nehe lille man har visst somnat.. då får han ta en lite powernapp.. måste gå in och inspektera igen och ta lite KORT..

so long

jag och godis..

skulle ner till pappa i ljungsbro och lämna en sak vi lånat , han  sa att det absolut inte va någon brådska och att vi kunde ta det i morgon,, men nej då ja proppsade på att åka nu ikväll pga att ja va så jävla godis sugen och då hade ja ju en anledning att åka dit.. bra va :)

för övrigt gjorde vi världens klipp förut istan, hade ju kollat upp köksbord och stolar som skulle gå på ca 6000 men istället hittade jimmy ett  ek bord och sex stolar och stolarna va i tyg,, jätte sköna
och det kostade 'bara' 5000 ist.. antingen kan man ju se att man har tjänat in dom pengarnan lr så kan man ju se det på nått annat sett :)

natti natti


morning morning...

efter gårdagens beslut på banken har ja sovit rätt så gott i natt.. konstigt att när det är nått som man mår dåligt över så har man lite svårt att sova..
men men det resulterar i att det blir en hel kväll med shoping ikväll.. lr det är ju ingen rolig shoping men innerdörrar. lister, garderobsdörrar och bara massa sånt vi bara har väntat på pengarna för.. 

leo och ja har legat och myst nu hela morgonen när man inte har några måsten så här på morgonen..
nu blir det ut och plocka lite på tomten, ska ju tydligen bli riktigt skit väder i morgon.. men då kan vi ju bara hålla på inne ist :) 

so long

jaha då...

gubben hade mjuknat lite på banken så vi fick 200 tussar till nu och ha att röra oss på men det tragiska är att dom nog är slut om en vecka..men det bästa va att han faktiskt hade fixa 100 tusen till som vi får om vi kan visa va vi gjort med dessa 200.. och det är ju inte så jävla svårt... vitvaror, trappen kommer nästa vecka badrumms möblern, värme räkningen, räkningen på all el mm så att det är snart slut,,
men vi kommer en bra bit på vägen, det som vi fick prioritera bort nu först och främst va braskamin, men han kommer nästa torsdag och kollar på't ,, kanska hinner fixa dom andra pengarna innan allt är instalerat.. hoppas hoppas

till kvälls mat blev det varm snörgåstårta och det är ju bara så himla gott..,mm
men när ja stod här inne i husvagnen och gjorde maten så hör ja leo bara tok skriker rakt ut,, släpper allt och springer ut men då blev han rädd för en råtta som katten släpat fram och som levde. haha ja blev nog mest rädd tror ja, inte för råttan men för leos skrik.. :)

nu ska ja kolla på fyran om ungdomar som ska sitta i fängelse ett visst antal dagar,, ganska intressant me sånt eftersom mamma jobbar med sånt på sätt och vis..

so long

pannkaks lunch hos mamma..

ja det är ju inte direkt så att man tackar nej till lagad mat nu för tiden..
och mamma bjöd på pannkaker och då va ju snabb atttacka ja.. smarrigt


dcsmdxmA- HÄLSNINGAR LEO

ffrgggbhcc<   g8bdxqe23233333uuytyuy90påååä'

morgonen blev ju lite speciell, leo skulle ju till cissi i dag ist för igår och han började illtjuta så fort ja sa att han skulle till henne.. så vi tog det lite lugnt och åkte dit till halv tio ist.. han tjöt när ja lämnade honom men sen hade dom suttit och pysslat och det hade inte varit nått.. han hade gjort den alldeles egen liten spindel med piprensare och kulor som dom visade när ja kom,, då blev man stolt som mamma.

undertiden hann ja med allt ja hade tänkt mig göra när han va där, spckla i garderoben i sov rummet och måla det och så målade ja lilla badrumms taket och även spackla det som va kvar under trappen i hallen.. det ska ju bli en garderbob där me så ja passa på att fixa det nu ist för när trappen är dit satt, kan ju bli lite trångt då :)


nu har iaf gubb j*velen från banken hört av sig och vi kunde låna lite till men det kommer ju inte räcka med våra beräkningar,,, men det är ju en bit på vägen.. en annan kille på samma bank sa att vi skulle antingen gå till hans chef lr bytta handläggare.. så det blir det att göra nu så fort vi fått pengarna nu..

ikväll kommer sebbe och nilsson igen så ÄVEN idag kommer det bli massor gjort :)

so long

RSS 2.0