nappi nappi



nu ligger min skrutt där uppe och sussar så gott.. inte ett knyst om att napparna inte fanns därimot bara lite men bök och stök innan han fann ro men va gör det..

efter vi läst mamma mu får ett sår så sa han

- mamma ja har ont i magen.. (och ja frågade honom tre gånger innan han la sig om han va kissnödig)

då sa ja du är nog bara kissnödig

-näää.. ja har ont i huvudet

nääj du är kissnödig

-men har ja inte ens feber då??'

nä skrutt du är kissnödig

-ok


ahhah  sen gick vi in och la oss igen och han somnade snabbt..

nu ieftermiddag har fia mogge och tuwa varit här och fikat och firat leo lite.. han fick någon typ av bil bane garage med gubbar och det va poppis han satt och lekte ett bra tag.. kidsen lekte inte så bra tillsammans efter som tuwa drog iväg och lekte i leos 'kiosk' och leo ville dra ett par varv på fyrhjulingen,, blev en del bröllops snack och ja är verkligen glad för hennes skull..

har varit och för bränt fläsket inför resan och så har vi taxfree shoppat.. alltid lika  roligt.. parfymer sprit och godis..

imorgon blir det en dag utan NÅGRA måsten,, va f*n gör man då.. måste hämta resväskor hos farsan bara :)









.


om en vecka...



är vi i cypern och njuter...



va ju hos tandlakaren idag med leo och det gick hur bra som helst, han tyckte det va kul och så fick han ju fina saker en liten nalle kanin och sen en ny tandborste.. och så sa tandläkaren att vi skulle försöka att vänja honom av att ha nappen när han skulle somna, till jul lr nått för sen börjar tänderna att sätta sig mer men vi gjorde slag i saken och drog upp till skogen och åkte fyrhjuling och lämnade napparna till tomten direkt istället.. eftersom vi pratade om det idag va det lika bra att ta det direkt..

somnade gjorde han ändå som en stock efter nästan en och en halv timme på den där lilla maskinen i skogen..
även ja fick prov köra ett varv :)

glömde skriva igår om att ja lidigt aset här nu en vecka.. fick ju öroninflamation och åt pencelin en vecka och när ja slutade med det fick ja en allergisk reaktion på medecinen och knät blev vatten fyllt och ja kunde knappt gå lr röra mig att sitta på knä va inte ens att tänka på, klåda på hela kroppen speciellt i alla leder fötterna kliade så mycket att jaa rivit sönder mig och blödde..
 
men men det börjar bli bättre, klarar dagarna utan medecin för medicinen nu iaf

nu har ja varit ute och sprungit min dagliga dos och det börjar va så himla skönt att springa har ju haft lite svårt för det (dålig kondition) men det börjar ordna upp sig med det me..




OCH



idag är det ju även snuttisens riktiga födelse dag,
fast det går inte säga till honom eftersom vi firade honom igår är han helt säker på att
han fyllde i går..

shit va tiden går fort tre hela år... kan allt vet allt och är världens finaste kille,, max är inte så pjåkig heller :)








.


Nu är vi i skogen och Leo har lagt sina na...

img_0316 (MMS)

Nu är vi i skogen och Leo har lagt sina natt nappar till tomten och givetvis blir det fyrhjulings åka av, ungen är helt överlycklig


ååå shit



hur kan ja ha kvar så många läsare när ja inte ens skriver,,,

inte på en vecka och fem dagar men ja har inte BRYTT mig,, skönt ibland..

nu är helgen precis avklarad och om en vecka ligger hela familjen och gosar på ett hotell i stockholm och väntar på att gå på ett tidigt plan på måndag morgon..

i morgon fyller ju redan leo tre år fattar inte att tiden kan gå så himla fort, å andra sidan växer verkligen kärleken tills ens barn varje dag , nått grymt mycket.. för ett par veckor sen va han helt hemsk verkligen provade oss på allt, elak mot brorsan och förjävlig rent ut sagt men nu är ahn som för bytt hur snäll och gullig som helst,, kör ju me om det är nått får han sitta i trappen och räkna till tio men den här veckan har man inte ens behövt höja rösten..

idag har vi ju firat leo eftersom att typ alla jobbar i morgon så huset har varit fullt,, och han fick det han nu önskat sig så himla länge.. 

 en fyrhjuling och grabben vart tok glad då bara hoppade upp och ner... 

tack alla som va med och la pengar på den.. den kommer att uppskattas och vi har redan provat den, när ja va ute och sprang förut åkte han me mig,, perfekt..
av oss fick han också ett sånt här spel när man har små metspö och så är det fiskar som gapar och snurar runt men han lyckas  allt få dom på kroken.. skit bra konsentrations övning, sen fick han en skörde tröska me och den va väll också på topp tio listan.. mycket bra och roliga saker..

hänt mycket dom här dagarna vet inte alls vart ja ska börja.. 

leo har kommit in på dagiset här i maspelösa så där börjar han veckan efter att vi kommit hem från cypern  så på fredag ska vi dit och kolla och hälsa på.. skönt på ett sätt att det nu är närmare och att det finns mer barn i hans ålder som han kan busa runt me.. kanon

just det har ju varit och tagit kort och det va ju en ren pers,, leo va ju på sitt absolut toppen  humör och total vägrade ju att le lr ens stå framför kameran till skillnad från hans bror som flinar upp sig mot allt och alla..
men några kort vart det och några udda familje bilder som markus snällt kallade det :)

















mina fina skrutt ungar


just de har ju lagt camping livet på hyllan och sålt av me husvagnen.. la ut den mest för skoj skull dock lite dyrare än va vi gav förden och på två röda va den såld hon va helt över lycklig att hittat våran vagn och det tackar vi ju för..

vi har fått fem kattungar i garderoben så om någon är sugen på en katt så finns det.. bara att hämta :)
fast om typ åtta veckor


imorgon på självaste födelsedagen ska leo till tandläkaren för försat gången har försökt att inte skrämma upp honom eftersom ja själv är livrädd för att gå dit men ja tror väll bara att dom undersöker och säger hur man ska borsta bäst... får se.. ska håll honom hårt i handen..


nehe nu ska ja luta mig tillbaka och njuta av tystnaden efter hela huset fyllt...









-


SMS-inlägg

img_0261 (MMS)


Fick den här av emma FAN vilken fi...

Fick den här av emma FAN vilken fin brud...


baby booom!!





igår va ju söt johanna här med sin magen och ja kan ju påstå nu i efterhand att gravida kvinnor är hur vackert som helst, även dubbel hakan johanna..den hör till..

skickade med henna alla bebbe grejer och det va faktiskt lite 'starka' känslor, alla saker som mina små fina grabbar har haft åkte iväg.. leos första mössa, dom där söta små byxorna och den ur gulliga bodyn.. :)
men ja vet att det kommer att pryda en minst lika fin grabb snart me så det är ju bara att bita ihop, ja vet att inte mina grabbar är små längre men ja skulle gärna vilja att dom va det, tänk bara när dom ligger STILLA när man ska byta blöja.. det va såå länge sen..
skicka me allt, babysitter,gåstol,skötbord kläder från stl 50 till typ 80, skönt att även bli av med det hemma..

är det över nu eller kommer vi skaffa flera barn ??

vi har ju pappas hundar här eftersom han flydde landet när han fyllde år igår, och innan har det varit att våra katter har varit livrädda för dom men igår blev det andra roller katten fick frispel på eftermiddagen och jagade både hundarna och oss mäniskor, bara fräste och jagade.. den ena hunden va så rädd så hon låg i fönstret i tv rummet..

MEN

igår kväll ploppade det ut fem små söta kattungar i garderoben.. fattar att hon bara ville skydda sig men hon blev verkligen helt beng.. nu vet johanna hur man blir dom sista timmarna :)

vet inte hur dom ser ut riktigt ville inte störa henne bara hålla koll så att allt gick bra..

nu sitter ja och max och leker i tvrummet har varit vakna sen halv sex, typiskt att det är så när det är min tur att
gå upp först, leo sover ju till typ åtta nio så jimmy lär ju säkert göra det me,,
idag ärdet tre veckor kvar till cypern, och såååå ja längtar..







.


Ja sa ju åt dig att inte äta för många bul...

img_0252 (MMS)

Ja sa ju åt dig att inte äta för många bullar.   :)


Sista bussen?

Sitter och väntar på att bussen ska komma, ska hämta hem min tonåring.. Han skulle tagit halv två bussen hade vi kommit överens om men snuttisen kommer hem tidigare.. Konstigt att man kan få sånna 'mamma' känslor för ett lånat barn.. Bussen ut till oss på landet gick tydligen, sista vid tio så ja sitter i pickhult.. Tänk när man SNART sitter här och svär över sina egna hjärtan som är ute och ränner,, hoppas bara att tiden står lite stilla ett tag så man hinner njuta medans problemen bara är hur djupa hål man ska gräva i sandlådan och om bajsblöjernas turårning :)

öroninflamation





ja fredag den trettonde för mig va att ja har fått öroninflamation occh käkar pencelin skit kul men det är ju tur att
det kommer nu och inte när vi ska till cypern..

va ju på vårdcentralen och leo skulle me för att hålla mig i handen och när vi kom dit frågade dom ´va han hette men ja sa lite pinsamt men det va ju ja som fått en 'barnsjukdom'  lr ja ju faktiskt bara 25 ;)

nu ikväll har vi varit hos jimmys mamma som fyller år på måndag.. och lille man i familjen vart ju överlycklig när det bjöds på mat.. skippar nästan dom där dyra barnmats burkarna snart för max äter mycket bättre om det är vanlig mat och om man säger så här han satte i sig sex st rösti och en hel grillad korv.. nu när han har fyra tänder klarar han sig utmärkt när han käkar..


jimmy fortsatte festen hem till dulla och compani medans ja gladeligen åkte hem hit och slängde mig i soffan med barnen och bara tar det lugnt, jeppe är i stan på festival så det blir att va taxi inatt.. prata om det förut att det känns som nyss att vi räknade ner till sommar lovet och nu helt plötsligt börjar han skolan på måndag igen.. shit va tiden går fort.. glad att det inte är ja som sitter där och har ångest för att börja skolan igen efter lång ledigt..
för nu är det min tur att vara lååång ledig..
kommer redan va rastlös om ett par dagar tror ja  :)


imorgon fyller farsan femtio år
jiihhuuu
men han håller sig gömd så nästa helg blir det att fira honom ..







.


Fika i bersån                     .       ...

img_0247 (MMS)

Fika i bersån                     .                                         Är hos mamma och fikar solen kan nog vänja mig vid att va mamma ledig :) helena fd landshövdings frun är här och hälsar på me för henne dotter lotta ska gifta sig på lördag och mamma fixa blommorna  mmmmm semester!!!


Fika i bersån                     .       ...

img_0247 (MMS)

Fika i bersån                     .                                         Är hos mamma och fikar solen kan nog vänja mig vid att va mamma ledig :) helena fd landshövdings frun är här och hälsar på me för henne dotter lotta ska gifta sig på lördag och mamma fixa blommorna  mmmmm semester!!!


Bill och Bill

img_0239 (MMS)

Bill och Bill


High beach.                       Kvälls s...

img_0228 (MMS)

High beach.                       Kvälls sol vid stranden och sandslotts bygge med mormor, bara att Leo har så bråttom så ja inte ens hann ta kort på honom :)


Drar vidare

Japp nu är Ullared av klarat och vi är på väg till high chaparall.. Kom ju ner till campingen igår och tog lite förfriskning och sen drog in på varuhuset och shit i helvetet va mycket folk och jävla kameror överallt.. Fick ju springa och gömma sig hela tiden, grabbarna skötte sig exemplariskt leo vart mest glad för allt som östes ner i vagnen och Max tog en tupplur.. Sen va det bara till husvagnen och slänga i sig grillat och sen va det ju typ bara att slänga sig i sängen,, natten har gått skit bra som sillar.. Kidsen ( noel ) vaknade tidigt vilket va jätte bra för då va vi ju tidigt uppe för nästa shoping dag :) idag blev nog Leo gladast för en leksaks gräsklippare för typ 70 spänn... Är jävligt förvånad att det faktiskt BARA vart två halv fulla vagnar men notan stannade straff under fyra tusen ändå... Fast vi har fått så mycket för det... Nu är det bara att invänta nästa camping och njuta av semestern ta en cider i solen, jopp här är det faktiskt sol :)

Måndag

Japp och vi är redan på väg på våran lilla road trip.. Den är ju planerad först en natt nu i Ullared, givitvis med massa shoping både i dag och i morgon :) och sen drar vi vidare till high chaparal och en natt där.. Det är våran familj mamma och Lasse och sen familjen storm, första natten nu ska vi ligga som packade sillar i våran husvagn.. Men allt löser sig :)

Världens gulligaste unge

img_0226 (MMS)

Världens gulligaste unge


jaha nu då??

 

nu har min mamma ledighet  börjat och ja kände direkt att jaha nu då ?

visst ska absolut inte sticka under stolen med att det kommer bli oerhört skönt att att bara vara hemma men va ska man nu fördriva tiden me.. är det nu man ska åka omkring hos alla och fika och gå upp dom där extra kilona igen som ja faktiskt stolt är jobbat bort nu.. för man är fan inte still på mitt jobb..

ska iaf hälsa på hos min farmor för det va så länge sen ja träffade henne..

alla mina grabbar sover eftermiddag och ja inleder min 'semester' med att sitta på altanen och sola och blogga..
jimmy slutade ju halv dag idag, eftersom han hade jour förra veckan får han plocka ut en ledig dag,, och idag slog han till,, tvingade honom att ta ett vil för han va så jävla sur.. det hade tydligen srtulat massa på jobbet och med några delar..små grabbarna somnade på vägen hem från morsan och tur va väll det för ikväll blir det ju lite fest, men nyktert för mig eftersom vi ska åka hem,, morsan skulle fixa med grillar och sen blir det ett härligt gäng med nära och kära..

det är ju konsert i berg så det blir att sitta hemma hos morsan,

hehe nu ska ju luta blek ansiktet bakåt och njuta av tystnaden och ledigheten








.


älskade fia



japp nu har min egna älskade fia precis varit här en sväng,, ses ju inte allt för ofta nu eftersom hon bor och
jobbar i göteborg..
men snart kommer hon hem igen för då ska vi fira hennes 25 års dag och då blir det röj röj.. :)

ned räkning är för fullt och det är bara * EN * dag kvar att jobba, för den här gången.. försöker ju att
tjata på jimmy att han ska vara pappa ledig måndagar eller nått så ja kan jobba ist men
vi får se om ja får viljan igenom, brukar ju få det..


imorgon kväll blir det en sväng ner till mamma och kolla gratis konsert.. är nått jippo i berh och det är ju tur att
mamma har lite mark man kan utnyttja då.. blir en massa folk och lite grill, blir en mysig start på semmeren..

igår va vi ju på marknad och leo va ju helt galen i alla karuseller. tur att morsan ställde upp och åkte, fyndade bara strumpor till mig och leo.. det är ju ett måste köp och en kola rem, va sjukt beroende av det när ja va
gravid men det kan ja ju inte skylla på nu :)
vill ju spara på pengarn för på måndag drar vi iväg på en road tripp igen

denna gång med familjen storm och morsan och lasse.. det blir ullared, typ måndag tisdag  och sen vidare på onsdagen för en
hel dag på high chaparall på hemvägen.. ibland är det jävligt skönt med husvagn, att man kan dra iväg lite bara så där..


nehe om man skulle gå och måla naglarna lr nått, börja få tillbaka sin 'kvinnliga' sida










.


En dag kvar,,,

Sitter i lastbilen och väntar på att lämna lapparna, de va så lungt idag så ja kamera hem och brottas med grabbarna ist,.. Åhhh nu är det bara fredag kvar den ska ja faktiskt va lite mamma ledig igen, räknade ut att ja jobbat en tredjedel av Max liv tiden går fort :)

RSS 2.0