ååå shit



hur kan ja ha kvar så många läsare när ja inte ens skriver,,,

inte på en vecka och fem dagar men ja har inte BRYTT mig,, skönt ibland..

nu är helgen precis avklarad och om en vecka ligger hela familjen och gosar på ett hotell i stockholm och väntar på att gå på ett tidigt plan på måndag morgon..

i morgon fyller ju redan leo tre år fattar inte att tiden kan gå så himla fort, å andra sidan växer verkligen kärleken tills ens barn varje dag , nått grymt mycket.. för ett par veckor sen va han helt hemsk verkligen provade oss på allt, elak mot brorsan och förjävlig rent ut sagt men nu är ahn som för bytt hur snäll och gullig som helst,, kör ju me om det är nått får han sitta i trappen och räkna till tio men den här veckan har man inte ens behövt höja rösten..

idag har vi ju firat leo eftersom att typ alla jobbar i morgon så huset har varit fullt,, och han fick det han nu önskat sig så himla länge.. 

 en fyrhjuling och grabben vart tok glad då bara hoppade upp och ner... 

tack alla som va med och la pengar på den.. den kommer att uppskattas och vi har redan provat den, när ja va ute och sprang förut åkte han me mig,, perfekt..
av oss fick han också ett sånt här spel när man har små metspö och så är det fiskar som gapar och snurar runt men han lyckas  allt få dom på kroken.. skit bra konsentrations övning, sen fick han en skörde tröska me och den va väll också på topp tio listan.. mycket bra och roliga saker..

hänt mycket dom här dagarna vet inte alls vart ja ska börja.. 

leo har kommit in på dagiset här i maspelösa så där börjar han veckan efter att vi kommit hem från cypern  så på fredag ska vi dit och kolla och hälsa på.. skönt på ett sätt att det nu är närmare och att det finns mer barn i hans ålder som han kan busa runt me.. kanon

just det har ju varit och tagit kort och det va ju en ren pers,, leo va ju på sitt absolut toppen  humör och total vägrade ju att le lr ens stå framför kameran till skillnad från hans bror som flinar upp sig mot allt och alla..
men några kort vart det och några udda familje bilder som markus snällt kallade det :)

















mina fina skrutt ungar


just de har ju lagt camping livet på hyllan och sålt av me husvagnen.. la ut den mest för skoj skull dock lite dyrare än va vi gav förden och på två röda va den såld hon va helt över lycklig att hittat våran vagn och det tackar vi ju för..

vi har fått fem kattungar i garderoben så om någon är sugen på en katt så finns det.. bara att hämta :)
fast om typ åtta veckor


imorgon på självaste födelsedagen ska leo till tandläkaren för försat gången har försökt att inte skrämma upp honom eftersom ja själv är livrädd för att gå dit men ja tror väll bara att dom undersöker och säger hur man ska borsta bäst... får se.. ska håll honom hårt i handen..


nehe nu ska ja luta mig tillbaka och njuta av tystnaden efter hela huset fyllt...









-

2010-08-29 @ 21:34:25 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

Grattis till Leo! Binning är frisk och nu har Ava Estelle vattkoppor istället, när ni kommer hem från Cypern vore det kul att ses :) Schysst att Leo får ett tandläkarbesök i födelsedagspresent :) Trevlig resa sen då! Kram

2010-08-30 @ 15:39:29
URL: http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0