Nyttigt först har ja vart och tränat och s...

img_0777 (MMS)

Nyttigt först har ja vart och tränat och sedan dyker ja ner i julklappen från min chef, en fin kosta boda skål med farligt innehåll


Nyttigt först har ja vart och tränat och s...

img_0777 (MMS)

Nyttigt först har ja vart och tränat och sedan dyker ja ner i julklappen från min chef, en fin kosta boda skål med farligt innehåll


Tummen upp tycker Leo, för nu vet tomten v...

img_0775 (MMS)

Tummen upp tycker Leo, för nu vet tomten vart han ska lägga julklapparna.. Hoppas på lite mer julkänsla nu för den lyser med sin frånvaro.. Och hoppas på att granen får godkänt eftersom ja bara kan köpa fula granar, tydligen :)


Leo har lärt sig youtuba själv

img_0767 (MMS)

Leo har lärt sig youtuba själv


30 års kalas




igår firade vi jimmy med släkten här hemma, leo höll ut till halv åtta med ögonen i kors och max checka ut kl halv tio.. och det i hopp om tt han faktiskt inte skulle vakna kl fem i morse igen .. efter två veckors tidiga mornar men han vaknade halv sex och sen fick ja honom faktiskt att somna om och sov ända till kvart över sju.. vilken lyx,,

han sover redan förmiddag nu ivagnen för sen ska vi ju iväg igen klockan ett, då  serveras julbord nr två för denna säsong och det blir med mitt jobb,, väldigt trevligt..
grabbarna ska då och busa med farfar och mia, så vi får till och me äta i lugn och ro :)

här om dagen när vi skulle åka till city gross blev vi  ju ner prejade i diket av en mötande bil... vi satt fast så snett så ja va helt övertygad om att vi skulle vippa och ja hade snö ända upp till min ruta,, bilarna vi mötte sket full ständigt i att vi åkte i diket och körde vidare, men som tur va kände ju jimmy närmsta bonne så han kom och drog upp oss.. 

 



hahhah det här kortet fick vi igår när tomas laddade in sina kort från sin kamera  på våran dator,, det är från när byggare bob fyllde ett







.


Så här satt vi fast i diket nyss :) Jimmy ...

img_0762 (MMS)

Så här satt vi fast i diket nyss :) Jimmy rallykalle


vart så rädd så ja fes



förut när ja hade tränat och kom hem till mamma, som är döv på ena örat.. skrämde ja henne, inte med flit men som sagt hon hör ju dåligt.. håkan hunden hade reagerat när ja kom med bilen men hon fattade inte att det va ja,, men hon blev så rädd så hon ramlade bakåt och ner i soffan och det hon kläcker då är att -hon blev så rädd så hon fes,, FAN va snygg hon är morsan då!!

men så säger hon att max och hon hade gjort nått som ja inte ens kunde gissa vad.. jaha
hon är ju rätt bra på att komma på saker, men nu

dom hade suttit i köket och fikat när mamma såg att det va nått ute på isen och kollat lite mer noga, isen la sig förra veckan,, och det va hästarna som tagit sig fiheten att gå ut på isen, hagen går ut i vattnet på sommaren och då kan dom ju gå rakt ut nu,, dom 'gamla' hästarna har ALDRIG gått ut men nu va det ju unghästarna..
så mamma snabben lindar in max i en filt springer ut utan brallor eftersom hon duschatmen trosor :) foppa tofflor max i ena handen  och en havre hink i andra och springer i snön,, fan det kunde verkligen gått hur illa som helst men hästarna kom som tur va när mamma roppade, max hade tyckt det hela äventyret va skit skoj och när dom kom i stallet och skulle sätta fast hästarna så kunde hon ju inte bara ställa ner max på marken utan yttreklädedr och skor så hon la honom i en krubba,, och där hade han legat invirad i en filt med hästarna och bara garvat.. 

jesus barnet.. :)





.

ibland skulle man ha en dåld kamera.. 



.


captain morgan, kukring, snus och triss



hahhaa garvade så ja höll på att dö när jimmy berättade va han fick för paket på jobbet, han fyller ju trettio idag och detta va vad han fick,, captain morgan, det  är ju nått som han dricker som mjölk,, snus nått han använder
varje dag, KUKRING !!  måste va pekkas påfund,, jaa för att göra historien kort ilördags när dom körde paket
leken hemma hos dulla va det någon som köpt en kukring på skoj men när det sitter ett gäng fulla
grabbar va det bara riv efter den där ringen.. men hultmark, tror ja va den 'lycklige' som kammade hem priset..
så ja tror och hoppas att det är där ifrån han hade fått det han hade iaf fattat direkt va det va i paketet och skämts lite när alla tittade när han öppnade,,rätt åt han,, :)

idag va ja och tränade igen och ja skulle uppriktigt villja lägga mig ner och gråta,, vilken träningsverk men då sa mamma va morfar sa - bara att träna mera så går det bort,, lr som min moster sa idag me.. våran morfars mamma elin sa så här -det är bara latmasken som kryper ur ,, mmm men i morgon blir det en vilo dag får se om ja kör på fredag igen det är ju faktiskt skönt som fan att röra på sig.. 

imorgon blir det frukost mys med 3/4 av familjen storm..






.




.


Vi myser i puffen på golvet och kollar på ...

img_0759 (MMS)

Vi myser i puffen på golvet och kollar på tv Leo ville inte vara med på kort men han gosar här brevid.. Hoppas dom kan vara still länge för ja kände att det va j@vligt skönt att ligga här :)


SMS-inlägg

img_0756 (MMS)


sponsrad?



nu finns det ingen återvändå,, bara att bita ihop och börja träna,, fick ju i princip ett tränings kort kasstat framför mig.. skönt att komma igång men ja kommer bara träna i den mån mamma kan ha barna på dagarna,, kommer inte offra mina kvällar med familjen för att träna..

men ja va där idag på förmiddagen och ja känner mig redan dödad i alla muskler..
det känns ju så otroligt skönt ont på nått sätt.. :)

förra veckan blev det inte heller så bra på promenad biten bara 2,2 mil,,
men det är ju faktiskt bättre än inget..

igår söndag va vi ju hos mamma på det årliga julbordet och man äter ju alldeles för mycket men gott som tusan är det ju och på söndag blir det ett igen..

har ju tillbringat nästan hela helgen hos mammsi med barnen, i lördags på förmiddagen va vi ju på busfabriken och det uppskattades ju verkligen av båda barnen att pappsi va med .. men sen då,, hahah ja viste ju allt men jimmy fattade ju inget.. han blev kidnappad av sina kompisar för gubben fyller ju trettio på onsdag så dom drog till norköping och åkte go cart och sen hade han tydligen fått vart tomte på mc donalds och delat ut klubbor..
och sen av slutade dom ju med paket lek och grabbkväll hos dulla,,
han va hemma vid fyra så vi åkte ner tidigt till mamma igår så han fick sova ut..

efter att ja hämtat leo idag från dagis idag så ska vi bara leka konstiga lekar ja ska antingen vara barn lr dagis fröken..hahaha kul att grabben har fantasi i alla fall..

ikväll kommer förhoppningsvis målarn och målar sista strykningen på max rum,, det har ju varit vääääldigt utdragit det där men eftersom det är en kompis får man ju vara glad att han dyker upp när han har tid,, värre hade det ju varit om det hade varit en anlitad hantverkare.. då jävlar :)






.


Nu jävlar

img_0755 (MMS)

Nu jävlar


Leo möblerar om på rummet,, tyckte det duk...

img_0754 (MMS)

Leo möblerar om på rummet,, tyckte det dukade så mycket uppifrån och när ja kom upp fattade ja varför :)


Sovmorgon?

Det får ja nog när ja blir gamal.,, för Max stämplade ut kvart över ett i natt,, efter en massa bus här nere somnade han skrattande i sängen.. Han måste ju drömt nått, tycker så synd om barnen när det blir så där., Leo kom in smygandes vid sju så han och ja gick och la oss i hans säng och kollade på film, först alfons inte min favvo men leos och sen pororo någon film me en lite nalle lr nått tittade med ena ögat, nu är vi nere och leker :) dom andra grabbarna sover och dom får sova så länge dom kan ,Jimmy kommer ju behöva det.. Ikväll vankas det 'grabbkväll' hemma hos dulla med jacussi och paket lek.. Så imorgon blir det ju ingen sovmorgon för mig heller, men men sova kan ja göra någon annan gång :) Jeppe skulle på nån fest igår så han kom inte men vi tar busfabriken idag ändå, Leo tjöt som en gris för att han inte skulle komma, men han kommer en sväng i morgon för i dag va det avslutning på helg kollo

hysterisk



somnade när ja la max och det va tur, för tålamodet, för nu har ungen varit vaken sen halv tio och typ halv tjutit
hela tiden,, och det är absolut inte likt honom..

har legat där i våran säng och han har vändigt och vridigt på sig.. och sen skickade ja ett mess :) ner till
jimmy och undrade om ja kunde bli 'avbytt' efter en och en halv timmes bök, för ja va så kiss nödig så kisset
nästan sprutade ut ur öronen.. ville inte gå iväg för leo hade ju även smygit sig in hos mig så ja viste ju att
max skulle blivit hysterisk då..men karl j*velen va ju mitt uppe i en poker turnering och kunde ju absolut inte avbryta,, typiskt honom..

tar med max ner och tvingar upp honom och då kläcker han att han kanske ska vara vaken ett tag så han somnar

jo men visst, har ju bara varit vakna nu i typ två timmar..

men nu är han där uppe och max bara skriker helt hysteriskt,, det skär i hjärtat att sitta här
nere och höra hur ledsen han är men förhoppningsvis somnar han snart..

nehe nu kommer dom ner..





.


Inte handla?

Ja tack det skulle ju inte bli nått från Cloetta men Leo plocka allt i en del ändå, mammas korg va mycket mer väl fylld en min.. Men för att kompensera mitt köp bestämde ja mig för att gå till ljungsbro från mamma så det va bara att stoppa ner Max i åkpåsen och dra, fan redan vid golfbanan va mina ben bort domnade men det va ju bara att gå vidare,, lite jobbigt med vagnen och typ 3,4 cm ny snö men ack så nyttigt för kroppen :). Nu ska min snälla mamma va lite barnvakt så ja kan åka och handla i lugn och ro med säkert resten av Linköpings befolkning,, ikväll blir det fredags mys för ikväll kommer Jeppe hem.. Och imorgon står busfabriken på schemat

Morgonmys i mormors stall, måste ju hälsa ...

img_0741 (MMS)

Morgonmys i mormors stall, måste ju hälsa på alla killingar får kaniner minigrisar hästar :)


uppe med tuppen



 








max alltså, han har ju kommit in i en period då han vaknar mellan fem och sex men idag va det ju kvart i sex så det va ju inte så farligt..
men leo kom in till oss i natt, och ja skrattade så mycket lilla grabben gjorde allt för att släpa med sig sitt egna täcke in, så ja tog med mig max ner så att inte resten av familjen vaknar,,
jimmy kör ju åtta fem denna vecka..

så vi sitter här i soffan han sitter som bänkad framför mtv och ja här,,

igår kväll tog ja en kvällspromenad igen och det va riktigt skönt ute 'bara' 9 minus och sen snöade det lite..
och ja kan tala om att ja gick som på målar får jimmy hade pratat med grannbonnen på dagen och han hade sett
en ko och kalv, älgar alltså här på dagen springa över gärdena så ja va livrädd,, har fått för mig att dom är livsfarliga :) och när ja gick så kom det fyra rådjur och sprang förbi kanske hundra meter innan,, hade det inte varit snö hade ja ju aldrig sett dom men nu ser man ju allt så mycket mera.. men jimmy garanterade att dom säkert va helt livrädda så fort dom fick se mig me.. haahha tack!

idag blir det en sväng med mamma  till grabbarnas farfar  (cloetta)och fylla på godis förådet till jul, ja ska INTE handla nått för då äter ja ju bara upp det :)




.


Färdiag

img_0737 (MMS)

Färdiag


fusk hela förra veckan



ja gud va ja fuskade med promenaderna, bara 1,3 mil MEN ja gick ner ett och ett halv kilo (?) VAA
ska man inte gå ner när man rör på sig..
 aja skyller helt på vädret men denna vecka har inte blivit mycket bättre men nu är det ju svin kallt
ist.. känner så för att börja träna men då är det ju det där att man kommer ju fan inte dit om man inte är två och och peppar varandra men det är ju typ bara ja som inte har nått liv och bara är hemma :)

nä då trivs med att vara mamma ledig men ja blir sååå rastlös kan inte bara sitta inne en dag, ihelgen höll ja på att gå åt bara sitta inne och inte göra ett skit.. va ju inte direkt sugen på att gå ut när det va snö storm och grabbsen kan man ju inte heller tvinga ut..
men ja är väll en rastlös själ..

ja ska väll kolla upp det där med träningskort, nehe nu vakna max upp från förmiddags luren innen badrummet, i vagnen,, typ första gången på ett år som han sover inne men ja hade inte mage att ställa ut honom för vi har fortfarande 23 minus..



.


Idag hoppas ja att dom är inne på dagis :)...

img_0722 (MMS)

Idag hoppas ja att dom är inne på dagis :) fan 23    minus


RSS 2.0