nu är det spikat..

till nästa helg blir vi officiella kättstorps boroch inga husvagns tattare.. jimmy kunde nog kanske vara ledig tor fredag nästa vecka  och då kan vi flytta in.. tror ju att ja har svårt att hålla mig så länge och att vi kommer flytta in innan ändå.. men men :)

allt är iaf tapetserat och klart,, snebbe våran kär elektriker har varit här nu ikväll och elen börjar väl bli klar..
vi har prov SMAKAT vårat eget vatten och visst det smaka kalk men nu ska det ligga och rinna typ ett dygn..
sen ska bara värmen kopplas på nu när vattnet är in draget.. japp japp BARA men det är så jävla bara nu så det är inte sant.. har man hållt på i typ fem år och inte gjort så mycket annat så är det såå himla nära nu...

leo har för övrigt varit ganska billig ;) idag,, skulle aldrig byta bort honom.. men ja kan inte ens gå och kissa förens han typ ska sitta i knät på mig.. lite påfrestande och man blir ju bara irriterad,,,men det är ändå min egne lilla gull unge och det är säkert någon period han är i nu..





min egna lilla tjurskalle :)

so long

hur man blir mobil lös...

man tar lill killen och allt annat SKIT man alltid ska ha med sig.. vill säga idag va det tvätt korg , vatten dunk , pelargonierna, skötväskan + annat ..
man öser in allt i bilen och sätter skötväskan brevid bilen lastar in leo och går ANDRA hållet på bilen.. vilket resulterar i att man lite smidigt kör över sköt väskan med mobil i...

kul kul.. fick låna en gamal nokia model utan kamera och allt.. det tar två veckor och kolla och se om det går att reparera.. tror inte det det är liksom ett hål i telefonen, han på el gigante bara log  och sa att det nog blir en ny mobbe ist

2 grader

glömde att skriva att vi har bara två garder här nu på landet.. undra va det har varit i natt..
gärdet har frost på sig.. dax för pelargonierna att flytta ner till mamma...

och tack till madde som tänkte på mig igår.. tack tack... :)

blogg = prio noll

ja det har faktiskt blivit så att ja liksom nästan inte hinner med att blogga nu,,

igår va det nästan så att vi försov oss me lr inte leo utan ja.. leo vaknade vid kvart i sex och ja vid åtta :)
han är så himla gullig och bara ligger och glor på bollibompa.. hur stilla som helst..
sen ´blev det till cissi, där det är ett rent helvete för mig att lämna leo,, han ill tjuter rakt ut men det är nog ja som tar åt mig mest..
men när ja skulle hämta honom så ville han inte följa me hem ist och nästan tjöt för det.. ungar!!

när ja hade lämnat leo drog ja till emma och hjälpte henne att färga slingor,, har inte hör hur slut resultatet blev ..hoppas hon inte tappade håret... måste ringa och kolla :)
när ja va där ringde jimmy och sa att ja va tvungen att åka till vadstena och hämta vatten pumpen som kommit och då va det ju bara att hoppa i bilen och dra dit..
tog och handlade på maxi i motala på hem vägen.. är ju på jakt efter turkosa handukar men har bara hittat 'rätt' turkos på hemtex och där kostar handukarna som ja vill ha 200 spänn st.. dYRT  tycker ja när man ska köpa till ett helt badrum.. och dom som ja hitta på maxi är en jävla anka på... vi får se , har inte varit på jysk än.. 

sen stanade ja faktiskt i borensberg och unna min lite solarie.. och guuu va skönt det va och bara ligga där och slappna av,, förr va ja lite beroende av solarie men nu har ja nog säkert inte solat på ett halv år vilket är väldigt länge för mig...
 sen hämtade ja upp lill snorre och sen blev det fika och dusch hemma hos mamma, för i går kväll va ja på smyckes party hur fina smycken som helst ,, köpte två st men inte till mig sj utan till andra..(paket)
ska ha ett eget party men det får bli i början av dec så vi har hunnit komma in i huset och hunnet få våran lille snuittis i magen..
sa till jimmy igår.. FAN snart är det ju faktiskt den 6 nov och då får vi ju soffan som vi beställt, men det ja inte tänkte på att FFANNNNNN snart är det ju den 18 nov och då är vi beräknade,, det är så himla mycket me huset att ja 'glömmer' att vi faktiskt är väldigt nära att bli fyra * LER*

nu blir det frulle och sen ska vi på fika hos gamel farmor lilian.. och sen b´lir det ner till mamma och tvätta.. med hopp om att det är sista gången ja tvättar där och hoppas att nästa gång är i huset :)

(leo sitter i soffhörnet och dricker bärs säger han.. måste ta ett snack me hans pappa :)

so long


en gamal bild men en väl behövlig puss till min syster pööössssss 


hollywood fruar :)

ahhahahaha ja bara garvar,, kan väl inte påstå att ja inte skulle vilja leva som dom.. men va FAN har dom för liv..
hur jobbig är det att sätta på sig läppstift 50 gånger om dan, som dom klaga över, dom behöver varken diska tvätta ta hand om barn lr nått.. dom tar ju bara hand om sig sj ju

idag har varit yttligare än shopping dag.. fast inga roliga saker till mig alltså.. lr jo det är ju till huset så ja är glad
det vart det sista golvet till övervåningen som grabbarna håller på att lägga nu, och sen va ja på didriksson och kolla kaminer och han kommer och kollar på't nästa torsdag och ger kostnads förslag..

har fått kostnads förslag både från siba och elgiganten och båda ligger på 50 000  kronor för allt vi behöver..   
 50 000 låter så himla dyrt men tänker man på att det är för sju saker är det ju inte jätte dyrt.. det är ju tvätt och torkmaskiner,spis häll, inbyggd ugn och micro, fläkt, kyl och fys..
får se vad vi bestämmer oss för

dagen började för övrigt att vi försov oss igen.. vaknade kl halv nio och skulle ju lämna leo kl nio.. men det gjorde inget dom va bara hemma och lekte ändå.. men imorgon är det ju tisdag och då är det ju matsäck och någon lekpark så då är det ju bara att komma i tid.. 
vet inte va leo är inne i för period man han bara tjuter hela tiden när och vart ja än ska lämna honom .. känns så himla elakt att man liksom bara stänger dörren och går.. man vill ju bara krama om honom hårt och länge men man kan ju inte hålla på att vela för då blir ju inget bättre... man får kramas mycket och länge när man hämtar ist 

imorgon ska ja leka frissa hos emma och gör lite slinger på henne,, kul kul

haha nu måste ja fortsätt att glo på fruarn :)

so long

lördag...

japp det började me att vi försov oss.. har inte hänt på länge att leo sover ända till nio och då vaknade vi av att torpa ringde och frågade om han kunde blir bjuden på kaffe :)
då hade stackarn kommit redan vi åtta och som alltid annars är vi ju vakna så dax men inte igår... ja brukar ju vakna av ingenting annars men inte då när det ska komma folk.. precis när vi hoppat upp kommer sjöberg me och ska börja gräva så allt drog igån på än gång..
men vilket va jätte skönt för nu är vattnet och värmen ingrävt i huset, nu ska det bara kopplas på men nilsson ska slå ihjäl ett par timmar här i veckan som kommer..

peppar peppar men till nästa helg kan vi nog flytta in .. hellre i huset utan vatten än i husvagn.. vattnet måste ju stå och rinna ett par dagar och så måste man ta vatten prov innan man kan dricka det.. men har vi klarat oss me vatten på dunk ett tag klarar vi nog ett tag till :)

sen på kvälls kvisten blev det en sväng till tomas och mia och så blev vi bjudna på mat och dusch..
när vi kom hem la jimmy klinkersen i hallen och det ser ju verkligen roligt ut när man är van vid bara en vanlig betong platta,, men det blev ju iaf inte sämre..

idag va ja me familjen storm på bröllops mässa men ja kan ju säga att det va ju inget som drog precis lr, det va ju mycket saker och så men det va ju bara montrar me saker , så det blev mest att man gick och åt godis på alla ställena.. vilket passa mig bättre.. :)

leo va hos Gill (farmor) medans ja va där och dom hade varit i lekparken och hos gullbritt jimmys mormor.. när lillfisen är borta saknar man honom verkligen jätte mycket.. men nu är han hemma igen så man kan pussa på honom.. passade på att grov  putsa fönstrena när ja va sj och det blev ju bättre men det behövs nog både en och två gånger till,, men det är ju smälllar man får ta.. tycker till och me att det nästan är lite roligt att putsa fönster..
det är nog för att man ser sånn skilnad..

nu blir det att städa av min etta me kokvrå. vilket ju bara tar två minuter :)

so long

bröllops mässa :)

japp det blev lite dåligt med update i går men det händer så himla mycket överallt nu så man hinner knapt va vid datorn..

nu ska ja iaf iväg med blivande familjen storm på bröllops mässa,, ska bli skoj och se va det är för nått..
måste bara väcka leo som har SOMNAT OM det har aldrig hänt.. 

blir lite mer updatering senare :)

so long

helt slut..

japp idag har det varit en dag med bara shopping.. :)
dagen började ju med lite besiktning och allt såg bra ut,, behövde inte börja med järn tabletterna nu heller och det är ja glad för.. leo såg mest rädd ut när hon stack mig och ja fick plåster..
och vikten den stod stilla.. fattar inte hur för magen står ju verkligen rakt ut nu,, så här stor va ja inte ens när ja födde leo.. :)

sen blev det bara ner och bränna pengar på tornby,, lr ja köpte 'bara' en tröja till mig sj men det blev mycket annat bra att ha saker, blommor, kläder till leo sista tapeterna till data rummet.,, lite kuddar till den nya soffan som ja beställde på nordik hur fin och skön som helst,, det värsta är bara att alla soffor som kommer med nästa leverans va bokade så vi står på kö till leveransen efter det, vill säga 6nov.. men men har man levt i husvagn ett tag kan man lugnt vänta på en soffa man vill ha,, som för övrigt va VÄLDIGT billig.. :)

sen blev det bara att möta upp jimmy på city gross och stor handla.. hela parkeringen va verkligen full, men där inne va det inte så farligt,, men det är väl för att det är så stort att det inte märks hur mycket folk det är..

så nu är det bara att lägga ner huvudet och njuta av att man hunnit så mycket idag :)

imorgon kommer grus erik som leo säger och gräver in vattnet från brunnen till huset , tror nilsson och freja kommer me så att värmen och vattnet blir inkopplat.. kan ju vara kul nu när vi faktiskt har både vatten och värme grävt..

bildeer på tapeterna kommer i morgon.. :)


natti natti

besiktning...

japp nu blir det in en sväng till stan ska på besiktning på kvinno hälsan och kolla så att allt är bra me nästa troll unge :) leo ska ju följa me och han är rätt så spänd har ju sagt att vi ska kolla så att 'max' mår bra men han fattar inte det där riktigt *ler*

igår va vi ju på banken och ja tycker inte om den gubben,, lr han är jätte bra men varför är det så svårt att låna till 300 000 på ett hus som är värderat till ca 2 mille..och vi är 'bara' uppe i exakt 1 mille nu.. nu blev beslutet att vi får låna 200 000 tussar och då MÅSTE huset stå klart om en månad så att han kalle kan komma ytligare än gång och värdera det.. igår sa kalle bara 'att va gör ja här' och det  undrar vi me men han på banken ville bara ha siffror sa han..
så ingen blev gladare än ja  nu MÅSTE ju huset vara helt klart inne tills dess.. :)

och medans vi va borta igår hade torpa och julle hunnit tapetsera både leos rum och tv rummet blev en chock när man kom in,, dom körde även klart köket innan dom drog hem  ... 'bara' vårat rum och data rummet kvar nu då


so long

blev glad över löne beskedet..

ja har ju lita svårt att hålla mig så ja va ju tvungen att ringa banken och kolla vilka belopp som va på väg till kontot... sammanlagt 18000 :- jjjjiiiiiiiiiiiiiiiippppppiiiiiiiiii...
alla som känner mig vet att ja kan SLÖSA pengar men dom här kommer ju perfekt.. inhandling till huset och så ska ja ju en snabb visit till tyskland på måndag och bunkra upp inför vintern :) PERFEKT som leo alltid säger 
 

sen har ju värderings gubben precis varit här och värderat upp huset igen inför bank mötet i kväll och han sa att det lätt är en två miljoners villa på landet.. och det hade man ju aldrig kunnat räkna me,, trodde inte att hus på landet kunde bli så dyra..vilket är till våran för del :)


en bild från här om kvällen när dulla och jimmy la golvet i leos rum,, samma golv blir det ju på hela övervåningen nu..

 



här är en bild från studie besöket på pappsens jobb igår,,

nehe nu blir det ner till mamma för en dusch innan banken,, och ikväll då smäller det då ska dom börja tapetsera för hoppningsvis


haha ja ska me bli rånare...

måste nog bara lära mig att köra hellekopter..
tycker att det verkar vara sköna killar som kan lura hela sveriges poliser.. visst det är SÄKERT inga killar man ska komma i bråk me.. men det är ju grymt planerat och lura så många och bara göra allt i lugn och ro.. mer som en film :)

idagen för övrigt har ja tillbringat förmiddagen hos mamma och hjälpt henne lite,, sen nu på eftermiddagen har ja och leo varit runt på siba och elgiganten och bett dom kolla paket pris på alla vit varor vi behöver,  och alla tog síg tid och skulle maila lite priser innan helgen.. kul att jämför och se va dom kan göra eftersom ja frågat om samma saker nu på tre ställen..

imorgon kommer det ju en kille och ska värdera huset ännu en gång eftersom vi ska till banken i morgon igen så vi får mer pengar.. han på banken hade ju ifrågasatt va jimmy har renoverat i ett hus för en miljon.. saken är ju den att jimmy har ju i prencip byggt nytt för så lite pengar,, han lär väll tappa hakan när han ser foto albumet,,,

nehe nu ska ja lägga mig brevid min guldklimp och kolla efterlyst,, gu va skönt det ska bli när man kan sätta sig i 'soffan' och titta på tv :)

so

hhmmm..

som sagt inatt har ja nog vaknat 75 gånger och trott att vi varit ute och flygit med husvagnen.. känns som man har lyft iväg ,,hur läskigt som helst, men det är nog mest att vinden tar tag i förtältet som det känns så..

leoo är så himla mysig nu på morgonen, han kan faktiskt ligga STILLA och titta på bollebompa och det har liksom aldrig hänt att han har varit stilla.. man hinner sj slummra lite extra.. nice

nu blir det en sväng ner till mamma, tror att det va måla inne i stallet idag på schemat, och det är ju tur både nått min svullna kropp klarar av och vädret inte kan förstöra :)

so long

blogg torka..

ja nu är livet sådär,, inte tråkigt men det händer liksom inte mycket.. känns som man bara gör samma saker hela tiden,, har varit nere hos mamma idag och haft sällskap,, cissi är ju sjuk så leo har varit hemma dom här dagarna och hittar man inta på nått klättrar han ju på väggarn..

fia kom ner till mamma me så vi har ju iaf umgåtts mad henne.. och så blev det en tur till borensberg efter maten.. har ju hört att dom har bra priser på vitvaror där så ja vill åka dit så man har nått och jämföra med.. men men vet inte om det va så bra priser gubben skulle räknat på't och sen hör av sig,,
tror att ja och leo drar in till siba i morgon och kollar där me.. det är ju lika bra att  jämför nu när man ska handla..

nu ikväll har dulla och jimmy lagt golvet uppe i leos rum och ja gillart,, kan tänka mig att ha det på hela över våningen men jimmy måste ju få bestämma lite :)

nu ska mannen bjuda på lite kvälls tugg,, bullens pilsnerkorv..

natti natti

föresten är det verkligen SKIT läskigt att va i husvagnen nu när det blåser så mycket.. känns som allt ska lyfta 
men det är ju självförvållat...

morning morning

igår kväll blev det en sväng in till ikae när vi vart inne med lastar.. hade ju hittat ett golv som ja fastnade för och som inte va dyrt,, 79kr kvadraten och det tycker ja är ett bra pris..
vi köpte  bara till leos rum än så länge så får vi se va vi tycker.. ja vill ju ha samma golv på hela övervåningen så att det inte blir så snurrigt i skallen..

hann måla tripp trapp stolen än gång till nu på morgonen,, det blir ju några gånger eftersom man bara kan ta en sida i taget och sen två strykningar.. men bra blir det.. kanska klart i morgon om ja inte får för mig att måla tre gånger :)

är hemma hos mamma nu och väntar på att fam brandow ska komma leo och binning har väl bestämt lite träff utan att pratat me varandra.. kul att dom frågar efter varandra och vill leka,,

tänkte att ja kanske skulle bort till borenshill och kolla el affären där om dom har några vettiga priser på vitvaror,, många säger ju att det är  bra priser där..

so long

t3vlig kräftskiva..



en som är skapligt stolt..




här kör lille  man hELT sj,, fast på ett stort gärde då :)

lite bilder från igår morse..



som sagt igår kväll va vi på en jätte trevlig kräftskiva uppe hos pierre och karin.. de va mycket go mat och lite väl mycket dricka för dom som fick  :)
det va ju kombinerad innflyttnings fest och kräftskiva,, men gud va fint deras hus har blivit,, nu längtar man ju ännu mer att kunna flytta in här :)

 





en hälsning till lattjo från walle... :)



som vanligt på hem vägen tog det lite 'extra' tid .. jimmy tycket ju att det är såå roligt att mata grävlingarna, och när han spyr så spyr han så hårt att han får näsblod, att grabbar aldrig lär sig :)

nu ska ja gå in och måla tripp trapp stolen igen när ja är sj,, sedan bär det av ner till morsan och hämta hem guld klimpen så han hinner åka lastare idag me..

so long


det skär i hjärtat..

japp va nere och länmade leo hos mamma för vi ska ju på kräftskiva nu.. och den stackars ungen ville bara följa me hem,, vet att han egentligen inte ville det men nu blev det nått galet och han sprang efter bilen.. det går ju liksom inte att stanna då för då blir ju det också fel men FAN va man lider..
han ska ju ha pyjamas party med sin tjej thelma och hann hade köpt med sig mys godis..

fick nu precis i skrivandets stund ett mms med en super lycklig liten kille som byggt en koja... 

nu drar vi på kräftskiva :)

ett JÄVLA liv...

japp det är så vi har det här nu på lördagen här ute i kättstorp..
om man säger så här det händer grejer nu,, dom både gräver ner kabeln för jordvärmen och borrar efter vatten..
skit kul att allt händer samtidigt för det är ett jävla liv..,
kompresorn som dom andvänder till att borra med är lika stor som våran lilla husvagn och den står ju givetvis parkerad brevid.. när den fyller luft är det nästan så att man får hålla sig i här inne .. :)
och så har dom redan hittat berget så nu dundrar det för det,, och det går nog rök signaler ända bort till dulla,,  men va fAN gör det när man bor på landet och inte har några grannar :)

igår kväll va vi inne en sväng på ikea och kolla hur deras klick golv är,, hade hittat ett fin i ek som är lite antikfärgat, men jimmy tyckte att det va så halt, får se hur det blir .. vill ju ha samma till hela övervåningen.. men känner ja honom rätt blir det de i slut ändan,, sa  att ja kan köpa sockeplast till honom om han är rädd för att ramla.. :) tror att alla sånna klickgolv är lika hala.. man vänjer sig nog

och till lasse,, lillsnorre va tvungen att ut och ta ett varv i lastaren i morse..innan frukosten till och me :) så hans helg är räddad.

so long

ja är inte sur,, ja e ledsen..

så kände ja mig igår hela eftermiddagen,..  förmiddagen började men att vi åkte ner till mamma och tog med tvätten,, det är ju ett av alla bekymmer att inte ha vatten.. :)
under tiden tvätten va i maskinen hjälpte ja henne att putsa hennes fönster.. hon har ju verkligen skit ont i kroppen och då kan ja ju göra det i min takt iaf så slipper hon helt..hahah två gamla tanter känner vi oss som :)

men iaf igår..fy fan ibland kan det va rätt träligt att va gravid,, hormonerna spökar lite och man kan verkligen inte styra över det.. skulle bara vilja lägga mig ppå golvet ocgh gråta som ett barn..
för det första är ja faktiskt redan rätt trött på att bo i husvagn, och sen med tanke på att ja är i vecka 32 blev ju inte humöret bättre.. rättsom det är säger det väll plopp här *LER*

och sen va vi på krauta och skulle köpa några lister ja och pille per.. det gick jätte bra i början när han skulle hjälpa mig att bära dom där listerna igenom i princip hela affären.. men sen kom pillandet in och han stannade över allt och  bara vägrade lyssna.. och lite så där trots och typ bara kolla på mig och skratte.. F*N
då skulle ja ju bara villja lägga mig och tjuta, kunde ju inte bara släppa allt ja hade i händerna,  men ja la ner sakerna och tog leo under armen och så åkte han ut i bilen,, där han satt och ill tjöt under tiden ja sprang in med gråten i halsen och skulle bara betala.. men då hade någon jävel starta brandlarmet så vi fick stå och vänta i typ fem minuter.. när ja kom tillbaka va han skit ledsen.. min lilla guldklimp..

med nu på morgon har vi bara haft mys i sängen hur länge som helst.. så han hatar mig nog inte idag iaf :)
nu ska vi äta lite frulle..

so long

potatis plockarn :)

är nere hos mamma och har tagit en dusch här precis... man uppskattar allt sånt här mycket mer nu när det måste 'planeras' in lite i vardagen..
skulle ju bara hit ner en snabbis men min lille pilleper ville givitvis vara kvar när han hörde att grabbarna och mormor skulle ner i  landet me traktrn och plocka upp potatisen, så han får väl stanna en stund då..

men va  ska ja göra då.. först har man gått och längtat hela dagen när han har varit hos dagmamman och nu ville han vara kvar här.. tror det är så att den där mormor har nog längtat ännu mer i en hel vecka :)

han uppskattar sånt här massor.. bara man får skita ner sig och styra.. men 'skitiga barn är glada barn'
och glada barn har en över lycklig mamma  *LER*
 
ska väll åka hem och fixa fika åt hantverkarna som kommer nu ikväll, så ja gör nått :)
 
so long

idol...make my day :)

haha som sagt ja är ju lite såp galen... men iidol är ju så bra,,iaf dom här veckorna på utagningen...

 ja och leo har för övrigt spenderat våran eftermiddag hos morsan ,, blev en promenix upp till kiosken och så tog vi varsin glass i solen,, har ju verkligen en kanon höst,, och det gillar ju vi som bor i husvagn.. :) hörde på radion förut att förra året så hade det typ börjat regna i mitten av aug och sen kommit en skur om dagen hela aug och hela sep.. inget ja kommer ihåg iaf..

vet att det är jävligt dåligt me kort från våra dagar men våran kamera gick sönder samtidigt ja skaffa blogg och vi har verkligen inte brytt oss om att skaffa en ny,, korten som ja lagt ut är från jimmys mob , men han glömmer ju bara att ta kort jämt.. måste bli bättre på det.. :)

lillskrutten har lek så mycket idag så när vi åkte hem hade han hunnit somna innan vi kom till preem,, tur att vi fick kvälls food hos mamma :) ingen välling här hanns det me ju ..

morgon dagen blir lugn tänkte att ja skulle hinna klippa gräset får se hur mycket min pensioners kropp tål.. tar typ en timme och klippa allt och det vet ja att ja aldrig rer ut,, utan att det känns som ja ska gå sönder.. men men lite motion blir det ju iaf..

nehe nu ska jag gosa ner mig hos min lilla plutt i sängen och sniffa lite på honom,, leo alltså,, jimmy är och gör kropps renovering hos dulla,, det blir ju att låna dusch nu för tiden,, men inte efter helgen jjjiiihuuu :)

natti natti








ibland är det btåttom ut när man ska slå en drill :)

leg på ica..

hahaha ja det är sant, fick visa leg när ja va på maxi i motala och skulle köpa folkisar.. börja typ skratta när ja skulle hala fram legget och hon i kassan tyckte nog att det blev lite pinigt.. men ja blev glad..
va ju och hämta en tripp trapp stol i motala men ja funderar på att måla den svart,, den va ju jätte fin och så men svart passar bättre i vårat nya kök,,

väntar på att jimmy ska komma in nu så ska vi äta lite och sedan blir det att hämta lillbus  hos dagmamman..
med andra ord jimmy är fortfarande sjuk och killar blir ju verkligen som tuttar när dom är sjuka.. :)

so long

jippi..

nu är dom hemma igen,,lr i går kväll men ja orkade inte skriva igår,, mamma hade nog lite leo sjuka för hon tog vägen förbi här när hon kom hem,, hon skulle ju vara hemma till åtta och hon va här vid sju så hon hade ju 'lite' tid över,, :) leo fick massor saker som vanligt ...en skrattande åsna :)

hahah sen va ja ju tvungen att kolla på det puckadeste programmet som gått på länge men ja ÄLSKAR ju sånna program.. svenska hollywood fruar.. hahah ´man kan ju inte annat än att skratta.. det va ju tydligen SÅÅÅ jobbigt att va hemma fru, man va ju tvungen att ta på läppstift typ 50 gånger om dagen,, hahaha att dom inte har större bekymmer ..

nu blir det att skjutsa lillsnorre till dagmamman, och idag är det ju tisdag och då är det ju matsäck time.. tror dom skulle ta med den och äta uppe i lekparken i gunnarsdal.. mys mys

sj ska ja ta varvet 'över' ,motala och hämta en tripp trapp stol till lill killen,, kommer bli så skönt när vi har ett  normalt bord igen..

sEN givitvis en sväng ner till min mamma :)

so long

måndag morgon..

japp och nu ska vi snart åka bort till cissi så ska leo va sina timmar där idag.. rätt skönt faktiskt,, men även nyttigt för honom..
vet inte vad som händer när han ska vara där,, måste in och fixa färg till leos rum, så målarna har nått att göra :)

och så ska ja väl ta han om min 'jätte' sjuka karl,, som håller på att dö..
det konstiga va att när ja va sjuk förra veckan med samma sak, va det ändå ja som gjorde allt hushålls styr.. fattar inte varför karlar blir sssååå JÄTTE sjuka för..

so long

uuhhmm..

jaha årets tråkigaste dag tror ja.. händer inte möe nu men det är ju ändå va man gör det till,, känner mig så jäkla slö hela tiden..  
har iaf varit och gjort dax sysslorna,, kollat alla hos mamma och handlat lite till dom, passa på att diska och fylla på vattnet..

johanna kom ner en sväng hon skulle hälsa på alle..
och den tjejen är bara för ärlig ibland.. :) vissa saker håller man för sig sj *LER*

i morgon kommer mamma hem och ja längtar som en tok,, se hur brun hon är.. och allt hon köpt
kan tänka mig att det mest är vin faktiskt.. :)

vill bara att huset ska vara inflyttnings klart nu så man får lite att gör igen, nu är vi ju i en sådan där fas igen när man liksom bara väntar på att det ska bli vissa dagar så att nästa steg blir klart,... hhhmm
som nästa helg blir både vattnet och värmen klart..
väggarna är ju målade  men målaren vill inte sätta upp tapeter förs det sista han gör och golven är ju laggda på nedervåningen, väntar besked från trapp gubbarna,, så med andra ord man bara väntar, badrummet blir nog klart den här veckan me med lite tur.. jimmy börjar ju jobba i morgon men som sagt man bara väntar ju ändå nu..

 det som är mest pissigt är ju att jimmy gått och blivit sjuk,, hur jävla pinsamt är det att typ varit ledig 10 veckor och när man ska börja jobba är man sjuk,, får se hur han mår i morgon..

nähe ska nog slänga mig på soffan en stund  :)

kraäftskiva..

japp igår kväll bjöds det på kräftskiva hemma hos dulla och det va hel mysigt bara lite kallt att sitta ute i party tält men det gick bra.. som lata föräldrar vi är hade vi köpt med oss en burk med kräft stjärtar till leo för annars hade vi nog inte fått ätit nått sj.. :) jimmy åt ju upp resten för det vart väl jobbigt att skala i slutet..
leo vart lite blyg i början men senare på kvällen kom han igån och dansa och så.. dulla hade ju satt upp lite disco kulor och så ,, så det tyckte ju leo va skit kul..

igår va det bara en så där tråkig dag som man liksom inte gör nått vettigt på.. va nere hos mamma och saknade henne och kolla till allt så att dom lever och har mat :)
det är ju faktiskt bara en dag kvar nu... och det ska bli så jävla skönt ,,har ju pratat med dom och så , så dom har det ju bra men ja vill ju ha henne här hemma *LER*

natten har varit så där katterna har ju redan börjat göra sitt jobb här ute på landet och börjat dra in rått as som är döda.. och det är verkligen så jävla äckligt med halva råttor lite här och där.. fast bara dom inte lever är det ok..

och så tror ja att det är en lite mini kickers där inne i magen,, kommer faktiskt inte ihåg att leo va så här i
magen,, ungen måste nog ha svart bälte lr nått när han väl kommer ut..
om man kunde veta om man hade blå märken på insidan är ja helt övertygad om att ja nog skulle vara totalt blå på insidan.. :)


 

mammas lilla rök dykare..


fredag som sagt..

och inga planer alls och det är faktiskt rätt skönt för ja känner mig ungefär som 73 i kroppen OCH som något stort har kört över mig och backat och  gjort om det 20 gånger.. fan va det är synd om mig :)

i morgon blir det ju kräftskiva hos dulla, ska bli gott och roligt alla skulle ha med sig barnen så det blir ju kul även för leo..

på för middagen blev det en sväng till browntown och träffa emme och julia.. alltid lika tr3vligt bara att ungarna blev trötta i slutet så det va väl mer att alla slog alla :)  dom är ju för härliga,,
nu blir det lite käk med the famila och vänta på att mamma ska ringa *LER*

so long

fredag..

och vi har faktiskt inget planerat alls.. vet inte va vi ska hitta på idag men det blir en sväng ner till mamma och se så att alla lever (djur och människor )

jimmy är iväg och fiskar idag så vi är home a lone..

så här blev köks golvet föresten..


ingen rubrik.. :)

är så himla trött på att man måste hitta på an rubrik hela tiden.. :)

men men ja måste ju bara säga att min egna bästa finaste lilla grabb simma helt sj idag och va helt tokig..
givitvis med puffar på armarna men han simma verkligen hur mycket som helst..
fram å tillbaka mellan mig och jimmy nästan hela tiden men till slut sa ja att vi skulle åka hem,, har fått lära mig att man ska sluta när det går som bäst så att det inte händer nått,, kan ju vara lite tråkigt nu när han verkligen tycker att det är as roligt..

man kan snacka om att sitt mamma hjärta smälter än aning då

nu sover min underbaraste gullunge en väl behövlig eftermiddags lur..

ikväll kommer två elektriker, en målare, en trapp kille och en som kanska ska hjälpa oss med kakel i badrummet... det är en jävla massa folk men det mesta ligger i målarens händer ändå nu, .. MEN det går framåt :)

simhallen...

yes nu drar vi till simhallen på en mini semester... :)
lillfisen kom givetvis ihåg det när han vaknade att vi skulle dit, så mycket frukost åt han oxå..


 

så här ser man ut på landet :)


binda jimmy..

japp det är det ja har funderat på.. alltså inget sexuellt men när han ska iväg ovh hjälpa någon med punka..
saken är den att när jimmy frågar vissa vänner om hjälp säger dom ja och sen blir det liksom inget mer,. dom flesta vet ju att vi för tillfället är i väldigt behov av hjälp eftersom vi faktiskt bor i husvagn och vill flytta in snabbt med det som är nu är det mesta saker som andra ska göra.. nu säger ja ABSOLUT inte att alla vänner är så ...men än del.. SÅ nästa gång någon ringer och behöver SNABB hjälp med punka, nya däck, byte av däck ska ja fan binda jimmy hemma...hahaha
jimmy är för snäll han törs varken ringa och tjata lr säga nej själv.. F*N va trötter ja blir...

men som sagt det finns vissa som VERKLIGEN kommer när dom lovar och hjälper till och det är alla dom som gör att vi faktiskt närmar oss våran inflytt :)

nu blir det idol som ja givetvis missa igår eftersom våran anten jävel la av men det har jimmy fixat idag .,,, så nu slipper ja gråta blod.. :)

har även pratat med mamma och dom lever och har det bra.. imorgon skulle dom på  'åsnesafari'.. kansigt men men


so long 

morning..

det är så himla svårt att inte kunna ringa till mamma ,, det är ju nått vi brukar göra säker tio gånger om dan,, liksom inget speciellt men bara prata liksom.. hmhm det blir snart måndag :)

nu har ja precis varit och lämnat lillfis hos sin dagmamma, idag va det samling uppe i lokalen i ljung där alla dagmammor träffas på onsdagar och leker och sjunger och så.. jätte mysigt

min sysla idag när leo är iväg blir att måla fönstren klara på nedervåningen.. allt runt om blir ju bara mer och mer klart så då är det bara att ja tar mig i kragen och gör det nu... det är ju LITE lättare att måla när inte pilleper är hemma :)

imorgon ska vi faktiskt hitta på nått hela familjen,, vi ska till simhallen igen på morgonen..leo blev ju helt galen idet förra gången,, en timme lr så det räcker för förra gången gick ögona i kors på hem vägen :)

fick precis ett mess av syrran min att det är en fin höst dag uppe i uppsala och att skogen luktar mormor..gulligt
dom älskade verkligen skogen, mormor och morfar :)

neppnepp ner i målarburken

so long

åhhh dom lever :)

japp mamma ringde precis och sa att dom hade det bra.. ett riktigt 'ungdoms' hotell lite slitet och dant med andra ord men dom hade det bra ,hon sa att det va ett sånt hotell ja ALDRIG skulle tänka mig att bo på..

är ju så mamma kär :)

c vitamin och leverpastej..

japp det blev domen nu på morgonen från kvinno hälsan :)

vill ju inte ta dom där jävla järn tabletterna för ja får ju så svårt och skita då.. så det blev extra järn vilket innebär mer brocolli och leverpastej och sen skadade ju inte om ja tog en brus cvitamin om dagen men annars så såg allt bra ut.. hade gått upp lite så nu är viktökningen med denna fis än så länge 6 kilo.. vilket ja måste jobba bort fort till våren.. (när ja ska komma i stl 36 som tärna :)
undrade lite om man känner barn två mycket mer i magen, för det här lilla fröet är verkligen helt crazy där inne i magen, men hon förklarade bara att alla har olika energi så att 'denna' lilla fis kommer vi nog få jaga lite extra..kul..

sen blev det en sväng ner till eva och hjälpa henne att färga i slingor och så ringde jimmy lagom så han bjucka på lunch nere på cloetta.. erik och mackan är ju här idag så det va la därför,, blir ju liksom inte jämt bjuden på lunch men han tycker väl som ja att det inte är så himla roligt att laga nått här i husvagnen  

nepp nepp nu ska ja åka och hämta min EGNA guld klimp hos dagmamman 

so long

pullared... :)

japp nu är vi hem kommna från en heldag med shopping.. :) känner att ja fick hur mycket som helst mest hus saker och kläder till leo , overall, dagis ytter kläder en ny jacka och hur många byxor oxh tröjor som helst
till mig blev det bara en jacka och jimmy fick tre kallingar och en burk pilsner korv :)

sen lite jul saker också..

hade iaf skit kul med tjejerna i bilen, bara go och glada fast väldigt trötta och fnittriga på hem vägen .. stackars killen på mc d i jönköping trodde nog vi va höga hela munten.. men det bjuder vi på :)

när ja kom hem va det full  rulle med huset , golvet i tv rummet va lagt och målarn va här nice nice
fick även reda på att nästa helg händer det grejer,, både vattnet och värmen kommer bli gjort samtidigt,, vilket är bra det är ju faktiskt nått vi behöver *ler*

nehe nu blir det bädda, vaknade ju onödig halv timme innan kl i morse, vilket va halv fem och så känns det som ja gått fem mil så ja har garanterat inga sömn problem nu ikväll,, känns bara lite dumt att inte kunna ringa och säga natti natti till mamma.. hon sitter nog och gottar sig på planet nu :)

so long

kväller..

japp nu blir det natti natti för mig.. ska ju till pullared i morgon och då måste ja ju vara pigg och glad, men det är väl inga problem när man ska iväg och shoppa.. har mätt leo nu, deras storlekar är ju lite speciella så ja tar med måttband och mäter som någon annan gamal tant :)

haha det blev lite uppe håll här i skrivandet,, jimmy skrek till på katten som drog sin ner bajsade röv på hela mattan :) japp ni läste rätt.. jävla katt men det börja med att vi nyss fick springa ut och jaga iväg grann katten som helt plötsligt har hyrt in sig här eftersom det finns mat här nu..och den kommer hit då och då och säger ifrån men nu ska det minsann börjas hällas vatten på katt j*veln.. 
hur långt får man gå när det är grannens katt ?? vill ju inte ha den här,,,
men men våran katt blev väl så rädd så att han sket på sig, var av att det satt väl fast i pälsen som hon va tvungen att dra bort på mattan..jimmy skrek till och fånga katten och så fick vi torka den i röva, händer ju inte allt för ofta att man torkar en katt :)
tur är väl det...

nehe åter till sängen då..

vill bara önska cattis och mamma så himla trevligt på cypern nu.. dom drar ju i morgon.. är ju verkligen inte nÅTT avis... :) men det är dom världa

dåligt med update i morgon tror ja,,

so long 

morning morning..

imorse vaknade ja redan vi sju helt sj.. jimmy sov och leo sov det är så himla skönt att bara ligga helt sj i sängen och glo lite på tv och bara vänta på att familjen ska vakna.. jimmy drog ut i huset direkt, han hade lite till att fixa nu innan målarna kommer,, två st idag jiiippii..

leo och ja ska ner till mamma och umgås med henne och tvätta och styra hon drar ju imorgon och är borta en vecka, vet fan inte hur det ska gå alltså .. är ju så himla mamma kär..  :)

vi ska ju till pullared i morgon så ja missar ju henne hela dagen ,tror att flyget går vid typ 18 från örebro

so long gott folk

brödpåse

det blev det bara att det va ju så himla mycket bröd så ja kommer inte ens få plats med en tredjedel i frysen.. det va ju två limpor i varje påse och så fem påsar för hundra det blir ju lite,, vilket är bra..

nu är grillen tänd och kantarell såsen på plattan..(gasolspisen) :)
och som vanligt började det att regna nu precis.. tur att det inte är ja som sitter ute och ska grilla utan är här inne *ler*

so long

lördags godis :)

blev en sväng till stan IGEN nu på förmiddagen och köpte lite inner dörrar och så.. och så hoppa vi in på affären och handlade lite..som sagt tur  att det va lördag för då va det ju iaf en bra anledning att köpa godis,, man får ju passa på en när man åker förbi det är ju inte direkt så att man har ica som granne nu,, :)
planering .. min bästa sida .. NOT

nu blir det nog en snabb sväng bort till boringshill på marknad... farsan och eva är ju där så ja får väl ringa dom och joina dom.. tänker ju så vuxet så ja ska nog köpa en bröd påse  ,,,bra att ha i frysen

ikäll blir det nog grill me kantarellsås..

so long

kramp...

fan va ja hatart.. har börjat få sån jävla kramp i benen när ja sover,, kan knappas vända mig om innann det kommer och det gör ju så j*vla ont..

förutom det, så har ja börjat bli snorig och när ja va som tröttast i morse vaknade ja av att en annan katt håll på att slå ihjäl våran katt utanför husvagnen så det va ju bara att springa ut och jaga iväg katt aset..
våran va helt liv rädd och satt högst upp i en buske dungsur.. hon hade tagit 'genvägen' över bäcken när hon skulle upp i busken :)

nu blir det fin frukost med ägg och bacon..

so long

fredags mys

japp det har vi här i husvagnen, med popcorn och cola...mmuuumm

idag har det gått som vanligt i ett kör,, fattar inte att ja ärft av mamma att man måste hinna med så mycket som möjligt på en dag :)

det börja med att vi drog in yttligare ett varv till krauta och handlade resterande till husets nedervåning idag komm vi hem med en bastu dörr, kakel och klinkers till HELA badrummet och kakel till grov entren.. och plus mer spackel och färg och det hamnade ändå bara på ca 8000.. i love ned satta priser och allt va verkligen skit snyggt,, vist bara enkelt men det kommer bli kalas :)

sen hem lagom hinna packa av allt ta en snabb fika och dra ivaö till norrköping och bauhaus och hämta dusch väggarna vi la undan i måndags.. fick ju sällskap av johanna och fillipa, johanna syster dotter.. leo och hon brukar leka.. bara att båda somnade straxt utan för lkpg och vaknade på samma ställe på hem vägen så vi hann med mycket skvaller.. :)

sen åter hem och bara packa om och äta och ner och lämna leo hos mamma för ja hade en klipp och färg tid.. och det kan ja lova att ja bara njöt av.. bara egentid och så blev man fin på köpet.. har ju färgat håret brunt igen,, vist det är som det är men ja ska lägga i en toning om ett par veckor,, det är ju lite svårt att färga håret från så ljust ja hade till en bra brun men det kommer bli bra i slut ändan.. det är lite röd brunt,, :)

inatt vaknade ja för för första gången av en karate spark i magen och höll på att kissa på mig.. lill killen va väl gelen lr nått :) ja brukar ju verkligen inte vakna av sånt för ja är alltid så trött..  men det är väl nu det börjar på allvar, kommer inte ihåg att leo va så här galen :)

nepp nepp nu ska ja åter gå till familjen och popcornen, och ha fredags mys..

so long

åhh det regnar och regnar...

himlen är grå....

kan det bli bättre två målare ikväll, kan behövas.. det är ju typ det vi väntar på

första gången man önska regn :)

med vind

hahha just nu bara njuter ja av att vi för en gång skull har lite med vind i luggen.. va på krauta i morse och dom har ju fan 25 % på alllt vi behöver.. tapeter kakel klinkers lister fan allt..det blev en kärra full nu och sen ska vi mäta över allt i dag så blir det en sväng i morgon oxå... :)

idag bliev det tvrumms golvet, klinkers till hallen, och kakel till köket plus mycket mera..

och så hoppas ja på regn, för regnar det i kväll så kommer det två målare ist för en.. dubbelt upp

nä nu ska ja gå och måla en skänk som ja grund målade igår..
skulle ha mjölkat den men det blev skit så den blir hel vit med nya knoppar ist :)

so long

glad överaskning

jiihuuu nu har bänkskivan till köket oxå kommit..
 
en bock till på listan

hemma igen

nu har ja varit en sväng i stan medans leo va hos dagmamma .. och va mycket man hinner med när man är sj.. :)
va iaf på colorama och köpte färg till nedervåningen.. det blir samma nyans i hallen som i tv rummet bara att det blir olika fond väggar så det kommer bli kalas bra tror ja i slut ändan..
iköket blir färgen 'äggskal'  så att det inte ser så konstigt ut till dom vita listerna.. tur att man får hjälp av folk som kan det för sj har man ju verkligen noll koll..

ikväll kommer målaren och ska väl börja måla i taken sen kan man ju börja lägga golv och tapetsera..

lite dålig på att uppdatera om magen men nu går ja in i vecka 29 så det går fort nu.. har ju knappt haft någon mage men nu börjar det ju synas rejält,, men det ska det ju göra har ju nått underbart där inne..
bara det att ja känner mig fruktansvärt tjock och full och inget passar.. men men det ska ju faktiskt oxå gå över :)

man får ju nått bra på köpet 

ska gå in nu och ta en husesyn och se vad jimmy har hunnit med medans ja har varit i stan

so long

kommer hem utan nått

ja precis så blev det, hade tagit med kärra och allt för att vi skulle handla ganska mycket på bauhaus.. men just allt vi skulle ha va ju slut  fast dom skickade ut reklam bladet idag och att erbjudandena skulle börja just idag,, men så här blev det boka en dusch hörna som vi vill ha och den måste vi hämta innan fredag och golvet vi vill ha kommer in vecka 38 så det är väl bara att  bita ihop och vänta..

men vi fick iaf med oss köks golvet hem som vi skulle köpa på beijer.. ett fint skepps golv som kommer bli kalas i vårat kök, haha tio års slit garanit ... me like  kanske kan behövas  :)






så här blir det golvet och vårat kök kommer va upp byggt på samma sätt fast i hel ek.. 

 

leo har ju varit hos cissi idag så han sover som en stock nu och det är skönt för då hinner man faktiskt med lite egentid oxå..

imorgon blir det in till stan och fixa färg till rummen och till hallen.. sen blir det lunch med fia på stan..hur länge sen är det inte man va i stan då.. har blivit en riktig lantis.. men men åker ja till stan för ofta gör ja bara av me en jävla massa pengar och dom vill ja ju ha till inredning nu och kläder kan ja ju skita i att köpa för ja känner mig ändå som en padda i allt.. och föresten ska vi till pullared på måndag :)  budget!!!

 so long gott folk 

morning morning

nu blir det en sväng till nkpg och bauhaus och kolla lite där.. va nått reklam blad med bra golv till tv rummet för oss så vi drar väl dit och tar en titt..
leo ska ju till sin snälla dagmamma idag, nu ska han börja vara mån tis ons 9-14 varje vecka.. faktiskt jätte skönt för mig och nyttigt för leo..
han ska bjuda på glass idag,, så han blir nog populär  :)

so long

RSS 2.0