tutten hänger ut

idag har vi varit i stan med mamma och irrat runt,, vi började trippen inne i stan och köpte julgardiner till tv rummet, hittade ett par som ja blev nöjd me ska bara låna hem mammas sy maskin igen (som är lagad sen förra gången) och 'bara' sy en rak söm för det va färdiga kappor.. me like :)

sen blev det en tripp till ikea där ja köpte en ny tröja och paket till jimmy som fyller nästa vecka och så åt vi lunch ja åt en varm kyckling sallad på sannes och den va skit god, sen ville inte lillebror vara med mer under tiden mamma handlade på willys skrek han typ hela tiden fast ja ammat honom,, men men någon gång ska vara den första han har ju inte direkt provat lung kapaciteten innan :) mamma handlade inför morgon dagen då det blir julgodis bak på schemat mumma.. så som sagt imorgon bitti blir det ner till mamma så ska det göras knäck och is choklad.. sen ska hela familjen in en snabbis och ta kort till corren och sen på kvällen ska jimmy lägga på vinter däcken på volvon, bättre sent än aldrig..



hemskt kort men det bjuder ja på.. lillebror satt i babystolen för första gången och va faktiskt ganska nöjd



den här satte jimmy upp förut på leos rum, hyss hittar man inte på , di bare blir... passar perfekt :)



det här va härom dagen när grabbarna skaffa en gran, lilla skogs mullen



en titt i farfars jakt stuga, men dit får man följa med när man kan smygav*ler*

jimmy skratta åt mig förut, ja har ju fått en 'spricka' i vårtan efter allt ammande, fick ju aldrig lida så här mycket med leo för med han va ja ju tvungen att ha en sådan där plast vårta över för han ville ju inte tutta men med lillebror är det annat.. som sagt hade smörjt in ganska mycket eftersom lillebror somnat för kvällen och då ville ja ju inte kleta in tröjan så tutten fick hänga utanför ett tag och jimmy bara går och garvar åt mig.. kul han borde fan få prova på det här sj, tur att man bor på landet nu utan grannar *ler*

åter till världens bästa såpa -ullared :)

so long

passa på

ja det är va ja gör, vi blev 'utslängda' hemma idag igen så då åkte vi ner till mamma så att leo kan leka lite.. :) lr mamma ja vet ju vem som egentligen uppskattart mest..dom är ute och jul pyntar lite i stallet och matar grisarna tror ja för dom va nyss uppe i backen och plockade äpplen.. ja passade på att dammsuga ur bilen för när pappsen och lilleman va och hämtade en gran la dom nog bara in den i bilen och sen fick det va så.. nu sitter ja här inne och väntar på dom och på att lilleror ska vakna, så då kan ja ju passa på att uppdatera  lite här vad som händer.. och det vill säga absolut ingenting.. *ler*

igår kväll hade vi lördags mys i soffan, jimmy tog sig ett par grogg nu när allt lugnat ner sig och han blev nog lite dragen.. ja somnade som vanligt en lill sväng innan det blev sängen.. inatt har lillebror ätit lite mera, men det är ju så skönt att amma liggandes för man kan ju som sagt slummra tet lite under tiden liksom..
nu på morgonen har ja försökt förklara för leo innebörden med fyra ljus i staken.. inte det lättaste men ja hoppas att han förstår, snart ska han ju börja öppna kalendern och då är det ju lättare att säga att så många dagar är det kvar tills tomten kommer.. han har ju knappt någon aning om hur många 'söndagar' det är :)

nehe nu ska ja passa på att läsa alla andras bloggar när ja är helt sj

so long

lugn dag..

ja idag har det varit en lugn dag.. känns som om ja skulle vara sjuk fast ja inte är det.. jävla huvudvärk och öm i hela kroppen..
så idag har det varit en lugn dag med lite bus hemma hos mamma ist.. jimmy körde iväg oss han ville greja lite här hemma så vi åkte ner en sväng till berg.. när vi väl va där fick ja sitta som en mjölk masikn hela tiden och lille man och morsan va ute och grejade i stallet och så var dom nere vid sjön och kastade sten och åt glass ute i solen... myspys  med andra ord..skönt att det finns andra som har energin när man sj bara sitter och ammar :)

igår kväll va vi ju me nere hos mamma och fick mat.. syrran va ju kvar igår så vi umgicks lite med henne innan hon skulle åka hem idag..

nu ikväll blir det fortsatt en lugnt, jimmy ska laga lite käk ja sitter här på badrumms golvet och tittar på när leo badar och lillebror ligger och sover i  soffan.. som sagt lugnt och skönt..

so long

tjuvstart

japp nu har ja putsat fönstrena i köket och satt upp stjärnan och julgardinerna.. mys pus tv rummet blev det bara en stjärna i för hit in har ja inga gardiner än, ska väl in till stan i början av nästa vecka för ja total vägrar nu i helgen dels för att det är löning och julklapps handling.. pphhuu

mina stora grabbar är i väg och skaffar en ute gran och lite mossa till mig, satte ett på hyasinter men det blev så himla bart att det måste vara nått mer, får se va dom kommer hem med :)

lillebror ligger här brevid mig och snusar gott, han är rena drömmen, än så länge (peppar peppar) på natten ammar ja  honom vid typ elva när vi går och lägger oss och så äter han en gång och sen vid åtta när vi vaknar, hur skönt som helst och han växer ju verkligen så det knakar. pyjamasen han hade förra veckan som fötterna inte räckte ner i va lagom nu, shit snart springer väl han oxå omkring här busar :)

so long 

gösen..

idag fällde  leo en till fin komentar,, när vi åkte längs bråvilen på väg till kolmården säger jimmy tror du det finns någon gös här.. efter ett tag sa leo och pekade där borta jobbar gösen.. det kom så himla lägligt och han va helt övertygad i rösten.. :)



grabbarna grus inne på tropikariet, leo tyckte det va skit skoj att gå omkring där inne och bara titta på alla djuren.. och så va det ju en liten apa som va väldigt nyfiken  på leo och följde efter hela tiden,, vi hade med oss lite fika men han hade inte ens tid att fika med oss.. tyckte det va skit skönt att va där inne ja satt i lugn och ro 'under' ett stort hav och ammade, med lugn musik i bakrunden och snacka om att ögonen gick i kors det va verkligen avslappnande att sitta där och glo på fiskarna och bara drömma sig bort :) till thailand..

 

nu har leo fått klart för sig hur stora tuggorna ska vara när mamma säger att han ska ta krokodil tuggor till frukosten..

sen på hem vägen stannade vi på mc donken utanföe nkpg och vilka trillar inte innanför dörren där, jo reza eddie och han rabi lr va fan dom heter inte så himla in satt, men man såg hur dom verkligen sökte igenom rummet om någon hade lagt märket till dom, men det va ingen som brydde sig dom beställde maten och gick ut och åkte, det va en tant som posade och tog kort tillsammans med reza..  va fan om dom bara ändå inte skullle äta där varför inte ta drive in.. men men ja är ju ingen kändis så inte vet ja :)

sen nu ikväll har vi haft besök av både farfar en snabbis och sen mormor  min syrra alle och lasse så lille man och ja slängde ihop en kladkaka til, det är ju så himla gott och smidigt..

 

vet inte om han va så mycket till hjälp, han va bara ute efter en sak..

imorgon tror ja att ja ska putsa fönstrena och välkomna julen,, nice fattar inte att det snart är jul men så är det 
nu ska ja gosa ner mig i soffan och och bara koppla av lite 

so long 

.

haha ja menade storebror och inte lillebror för våran del blir det nog mer ammning än att tittta på djuren.. :)

1 vecka

japp nu har det redan gått en vecka och ja har redan glömt smärtan ja har skrivit om.. fattar inte hur fort man kan glömma något sånt men det är ju helt obetydligt  när man får ut något så himla underbart och är guld värd så stort det är..  
fattar inte sj heller att man helt plötsligt sitter här i ett stort hus och har två underbara barn som man verkligen skulle kunna dö och döda för..  

svar till den anonyma som skrev:

usch, vad har hänt med ögat?

och det som har hänt är att lillebror har precis som storebror 'trånga tårkanaler' och när dom har sovit och vaknar så är dom lite variga i ögat,, men det är bara att ta lite ljummet vatten på papper och vipps så är det borta.. och det är typ ända gången max såg ut så för han har typ bara gråtigt en gång på en hel vecka :) skönt

i morgon skulle det inte bli så bra väder så vi ska styra bilen mot kolmården och tropicariumet så att lillebror har nått att göra, se vad han säger om alla djuren där han är ju helt galen i djur och fiskar :).. sen på kvällen vid fem kommer syrran hem och ska hälsa på en liten snabb sväng tills på lördag så det blir att umgås med henne

nu måste ja va lite mer inne i oskyldigt dömd  lite spännande..


nu funkade det :)



härom kvällen blev det pappa mys och en bingo.. :)



busfabriken



lite kärlek, i smyg när lillebror sover :)



så här somnade lillebror igår när familjen storm va här... premiären för nappen efter allt brösttuttande :)

så här såg det ut nere i soffan hos mig nu på eftermiddagen

grabbarna grus som sover eftermiddag..


clown..

idag på förmiddagen va ja ju med grabbarna på föreställning i lokalen.. det va en clown där och hade lite uppträdande och leo satt och tittade men varken bu lr bä.. alla andra barnen skrattade helt hysteriskt men som sagt leo bara tittade.. sen i bilen hem sa han att clownen va kockobello som farfar,, hahaa ibland önskar man att man har med sig en bandspelare lr nått så man kan spela in kommentarer.. :)

lillebror lligger här nöjd i famnen och är ny käkad, ska gå upp och väcka grabbarn som sovit eftermiddag, jimmy somnade visst me.. det är ju så tröttsamt att bli pappa igen *ler*
fia har varit här nu ensväng så har vi svallrat lite och bara tagit det lugnt, skönt eftresom alla grabbar sov..

glömde ju skriva att igår när vi tog bacon sprutan på leo passade vi på att besikta lillebror och han hade gått upp 200g sen i söndags så nu vägde han 3970g bra jobbat killen.. och så va han ju tvungen att hälsa barnmorskan välkomen med en liten drill som nästan hamnade på henne

nepp nepp skaka liv i grabbarna då..

so long
  


kväller

jaha idag känner ja mig faktiskt lite trötter och det har ja faktiskt inte gjort innan.. i kväll har vi i alla fall haft fin besök av familjen storm och lite johansson, ett tag till :)
och det blev lite lasange och sen fika på det, lillebror höll sig faktiskt vaken hela tiden och ville vara me.. men nu ligger han deckad i soffan och ja ska me vika omkull mig... jimmy ligger där uppe och läser gonatt saga för lille man och dom här två dagarna nu har han varit en MYCKET snällare brorsa, det kanske har lagt sig nu, att han fakriskt kanske försår att lillebror är här för att stanna..

imorgon ska vi träffa dom andra barnen i lokalen för det ska komma en clown och ah upp visning och lite teater, så cissi sa att vi kunde komma och titta så ja sitter väl kvar med lillebror och tittar me :)

har en del bra kort men jimmys mob verkar strejka idag.. så ja får försöka senare lr i morgon..

sitter här och funderar hur länge ja ska hålla mig innan ja ska sätta upp lite jul gardiner och stjärnorna, jimmy och leo ska väl skaffa en ute gran på lördag och då tänkte ja att ja skulle putsa fönstrena och sätta upp sakerna, men det är ju om ja nu kan vänta så länge *ler*

nepp nepp ska nog passa på att ligga och bara ha det skönt i soffan ett tag nu

so long

tiden..

japp ja märker att tiden här på bloggen har minskat fast det  är verkligen tusen saker ja vill skriva om men man hinner inte , lr prioriterar verkligen inte att sitta här just nu...

igår va vi ju som sagt på busfbriken och där va det lugn och skönt när vi kom vid halv elva så va dom första sedan kom det väl typ två familjer till... fia kom och höll mig sällskap lite medans grabbarna körde järnet.. och det uppskattades verkligen av lillsnorre, igår va han faktiskt lite glad och rolig igen.. men ja förstår honom från att gå från all uppmärksamhet till knappt nått från mig, mest nej nej NEJ och sen jimmy som verkligen gör så gott han kan  men sen på kvlls kvisten blev hans behov mättat..
både cattis med familj och cissi med familj kom och fikade och lekte med leo.. ja hann slänga ihop en kladdkaka så det blev kladdkaka och glass.. :) 

tack för alla fina paket, och bodys som va väl behövt FAST ja inte ville ha kläder :)

idag har ja och lillebror varit inne på sjukan och kollat hörseln och den va det inga fel på.. den tanten som jobbar där måste verkligen vara den bittraste tant på jorden, hon va typ livrädd att max skulle vakna men han sov som en stock, men varför jobbar man med barn om man vill ha dom knäpp tysta.. visst dom ska ju vara tysta när dom mäter i öronen men men.. leo och jimmy va här nere hos mamma under tiden jimmy hjälper mamma med några fönster på altanen.. nu har vi fått mat i magen och ska snart dra oss , leo ska få grissprutan idag eftersom det inte blev ntt förra ons.. 

sen i kväll kommer familjen storm på besök, och lite mat.. kul kul ännu mer bus för leo 

so long 

lite kvälls bilder



lite soff mys här på eftermiddagen..



kvälls aktiviteter innan lägg dags.. fattar inte varför kåporna ska va på :)


ett litet leende



en snygg min, lr mag knipp


ett sista flin.. hahaah man blir ju så glad när man möts av det här fast man vet att det är lite mag knip

imorgon blir det en sväng till busfabriken det är en här hemma som har väldigt mycket överskotts energi och vill ha väldigt mycket uppmärksamhet så det blir en pappa och son dag och ja får väl bara sitta och fika lr nått,, synd :)


so long

besiktining

jaha nu har vi varit uppe på sjukan och kollat så att max mår bra.. och allt såg jätta bra ut, han va lite ovanlig dock för han vägde exakt lika mycket som han vägde när han föddes så han va på g han.. :) det tyckte hon va jätte bra med tanke på att ja bara kan amma på vänster tutten så bra mjölk hade ja iaf.. lr kan och kan men jag har aldrig  klarat att amma på höger tutten inte ens med leo har liksom inte fått till rätta knycken, så det blir att pumpa höger och amma vänster, så ja har mjölk för tvillingar :) men ja fick ett par knep som ja ska prova sen..

igår  kväll tog vi först en sväng ner till mamma och hämtade vagnen som vi fick lämna där när vi köpte den nya tv, eftersom den inte fick plats.. sen stannade vi till hos pappa och eva och visade upp lillklimpen, domhar har ju varit mag sjuka och  det är ju inget vi har velat ha om man säger så.. leo höll igång som vanlig och levde loppan, trodde att han skulle somna på hemvägen eftersom vi åkte hem rätt sent men inte då, han visste ju att rikard och mia skulle komma med rikards nya traktor så han höll sig vaken.. han somnade inte förns vid elva och det va verkligen hundra års sen han va vaken så länge, nu ligger vi här utslagna på soffan och vilar lite :)

bilder kommer ikväll  jimmy har bättre mob kamera än mig :)

so long

nr 1 och nr 2

jaha då har man klarat av nr ett och nr två på toan.. :) har ju gått oh små hållt mig med tanken på mina två stygn men nu har ja avklarat nr två.. vilket va en lättnad utan nått besvär.. och nr ett vet ja att det sved som eld med leo och då tröck ja alltid blött papper mot ***** men den här gåmgen har ja 'gjort' det i duschen ist för att det inte ska svida och så blöder man ju lite så det är frächare att ducha av sig lite hela tiden,, men nu gick även de helt smärt fritt så då är man ju tillbaka lite i vardagen.. :)
och magsmärtorna har även lyst med sin frånvaro idag, skönt skönt
och det bästa av allt är att när ja vägde mig i morse är ja 'bara' ett kilo ifrån start vikten redan.. :)

so long

morgon bad..

japp igår blev det en blogg fri dag,, det hade gått till gränsen där leo krävde all uppmärksamhet och han lyssnade verkligen inte.. men det blev en dag med lite gjort iaf..
man får verkligen börja planera nu för man är inte van att allt tar lite längre tid, men det kommer man nog ganska snabbt in i.. i går morse kom cattis me barnen förbi en snabbis och hälsade på leo sken upp som en sol och tyckte det va skit kul att det kom folk till honom..
sen va det bara att packa in allt i bilen och dra ner till pickhult och så till tomas jobb och fick lyxen med en ny tvättad bil och bättre upp leo fick ju åka lite truck  så då blev ju den dagen räddad och en bonus, han fick ju äta kex choklad när han körde :)

sen blev det en snabb sväng iväg till farmor lillian, min farmor hon har ju stroke och kan inte ta sig så lätt någonstans så då åkte vi gärna dit.. lika bra att göra det direkt för lillebror ändrar sig ju massor nu så himla snabbt.. det va ju inte så lätt att för klara för leo att man kan gråta för att man är glad oxå.. :) sötnosen

sen blev det ner till mamma där vi skulle möta upp cattis och barnen igen för mer bus och lek men eftersom vi inte riktigt har kommit in i det här med hur lång tid det tog innan man kom iväg så va vi ganska sena, hade tänkt att vi skulle va där nere på förmiddagen och leka och sen en sväng till stan på eftermiddagen men det slutade men att leo va kvar och lekte med ava estelle och binning och mamma och pappa och lillebror åkta till stan sj..
tack till cattis min egna lek tant :)   det blev att vi köpte en tv hit ner till tv rummet och sen en ny byrå så att vi kan ta leos gamla  till lillebror och leo får en ny.. sen bara hem snabbt och så kom gill och gullbritt och hälsade på och fikade, sen så bröt mitt  helvete ut.. hade den värsta mag kramperna ja varit med om.. alla höga ljud och skrik och när man ammade, åååhååh.. hoppas att den här livmodern snart har dragit ihop sig.. om man säger så här det va ett helvete att kolla idol.. när det sitter en hel publik och fjortis skriker så fort  det kommer in en idol och ja ligger hemma och håller på att dö.. hahha rätt sjukt det slutade med att jimmy fick sitta och sänka varje gång dom sjungit klart..sen fick ja världens svett attacker och trodde ja va nära döden men sen gick det över, som bort blåst.. natten va riktigt bra.. max äter ganska lite tycker ja matade honom innan ja la mig och sen blev det vid halv tre och vid fem och sen vid halv åtta när vi vaknade..och då tuttar han högst en kvart..

sen nu imorse blev det ju premiär badet.. först skrek han men sen blev han knäpp tyst så det va nog rätt så skönt



sen blev det ju givetvis en piss på golvet :)

 sen ville ju storebror ta över



nehe nu blir det mer mys med grabbarna

so long


får ja lov att pressentera

                                                                    


                                                                     Max Lillebror Jimmy Nyhlén



haha det blir en liten max ändå nu när leo har fått bestämma, och det är ju faktiskt vad han har hetat hela tiden i magen..

kväll har både mormor och lasse varit här och farfar.. det är skönt  fokusen blir lite mer på leo då. för mig känns det ju bara som om ja mjölkar hela tiden och annars så är ja så lugn som möjligt.. kommer inte ihåg att ja hade så här ont dagarna efter med leo.. så fårt det är höga ljud lr att ja ammar lr nått så får ja sånna jäkla sammandragningar i livmodern.. men det blir säkert bättre och bättre..och så har ja grymt ont i armvecket där dom stack mig,, hahah vek man är  då..

lite till cattis.. han va 52 cm lång och vägde 3770g ..



sååå himla lite..

har kommit på att lillebror är en riktig liten rapare,, tror han har lite mag knip... och så jäförde ja kort  med mamma och han är jätte lik leo bara att max har ju mycket mörkt hår och leo va ju helt kal.. :)

nehe nu har han släppt tutten och pekfinger valsen är över men nu ska ja glo på mammas pojke :)

so long


morgonens rubrik

jimmy står och steker ägg och drar ner brallan över röven och säger.. här står ja och har jällivarehäng på allmän plats.. leo bara blänger  på honom och springer bort och säger dra upp byxerna, och försöker dra upp dom... när han vänder sig om och ska gå tillbaka till bordet säger han.. jäkla pappa då..


för övrigt har natten varit helt ok, man är ju jätte trötter men man kan verkligen inte låta bli att bara ligga och titta på lilla farbrorn.. han åt vid åtta, och vid tolv,, vid halv tre tror ja och sen vaknade han inte förns vid halv åtta och då hade ja och leo legat och sniffat på honom ett tag.. förövrigt sover han.. igår kom ju johanna direkt när vi kom hem och ja kände mig as trötter.. ja han typ bara att amma och sen tog johanna över och under höll lillebror medans hela den övriga familjen tog en väl behövlig sov stund.. tack johanna :)

nu är fia här och sniffar bebbe och han har faktiskt vart ganska vaken nu på förmiddagen.. men nu sover han och vi ska käka lite.. såå skönt när jimmy är hemma nu och 'passar' på mig ;)

tack så jätte mycket för alla mess och komentarer och lycko önskningar.. och alla är välkomna när som, vi fyra är pigga och har all tid i världen nu :)  bara att höra av sig

so long

'lillebror'

nu har våran efterlängtade guldklimp kommit ut... fort som vanligt när det väl va dax :)
har ju inte riktigt bestämmt vilket namn det blir än men det finns ju några på lager, tex max ludde hugo och ja vi får se det har ju alltid varit en max..

som sagt kvällen började med att vi skulle ner till ljungsbro och ta spruta på leo men vacinet va ju slut så vi åkte upp till farfar så leo fick leka av sig lite.. han tog även ett bad som uppskattades mycket.. :) började få lite samandragningar IGEN där uppe men inget speciellt, sennär vi kom hem la ja leo och började få ont mellan sammandragningarna.. jimmy ringde in och dom tyckte vi skulle vänta en liten stund till för våran egen skull, om vi va tvungna att åka hem igen, men vid tolv åkte vi,så in med lillfisen i bilen och fick inte en ända sammandragning, ja tyckte vi skulle vända men inte jimmmy.. när vi kom in va allt som en repris på leo.. inte en sammandragning när ja fick på ctg kurvan och ja skäms ju järnet, efter en halv timme kommer hon in och ska bara kolla 'om' ja är öppen annars kunde vi ju lika gärna dra hem, av med brallan och vattnet gick :) första värken där inne.. då va ja öppen 6cm bråttom btåttom... bara att byta om förbereda och börja, va fullt öppen på några minuter och barnmorskan tyckte att ja gjort 'hemläxan' bra.. vi blev in skrivna kl 00:50 vattnet gick ca01:20 krystvärkarna började 02:13 och lille bror kollade ut 02:25..men dom tretton minuterna känns ju som 4 tim så stackars dom som verkligen får jobba länge..
fick sy två stygn och det ja slänger ur mig nu va att hon kunde ju snabba på och inte brodera någon tomte.. mmmmm lustgas :)

sen blev det fika och mycket tuttande,, blev flyttade till bb vid kvart i sex för dom hade så mycket att gör,, kl halv åtta va det bara att gå upp äta fukost bli besiktade sova en snabbsväng, lite ammnings hjälp och sen tack och hej.. snacka om att föda på löpande band

vet faktiskt inte riktigt vem han är lik.. mycket mörkt hår och ser ut som en liten gubbe leo va ju ljus och inget hår.. men det här är en bebbe från erikssons släktet och leo från nyhlen.. nehe lite bilder sen blir det fram med mjölk centralen .. ska verkligen uppdetera så gott ja kan :)

vi bara säga att jimmy gjorde ett UTMÄRKT hjälp jobb, och inga dumma frågor om det gör ont :) och lille man är nog världens stoltaste store bror, när ja ringde i morse blev man ju verkligen tårögd.. 'du har blivit storebror..och man kunde verkligen höra leos lycka i andra änden..mmmm vilken härligt ögonblick

so long

  





grabb mys på puffen


ny född..

 

mina hjärtan <3


segt

känner inte direkt för att blogga för det känns ändå bara som om ja klagar över livet.. men det är RÄTT så en formigt nu,, är jävligt trötter på att bara gå och vänta och leva i denna ovisshet kan inte bara vattnet gå så att det är nått som händer liksom.. kan väll inte påstå att ja tror att denna lille varerlse har tänkt komma ut dom närmaste dagarna men ja känner mig som en så dålig mamma eftersom ja inte direkt har orken och lusten att hitta på nått.. det är tur man har mamma för där händer det ju alltid saker för lillfisen och dit är det ju bara att åka ner.. imorgon blir det kvinnohälsan på besiktning och se va dom säger om läget..
egentligen fattar ja inte va man klagar över för ja har ju gått och varit gravid nu i typ 40 veckor och nu är det ju bara på mål linjen men det är väl de som är saken att det är ssååå himla nära nu..

ikväll ska vi möta upp jimmy i ljungsbro  så ska leo få ta sprutan,, och hur veligt är inte det då, ska man lr ska man inte,, men ja tänker så här att snart får vi en liten här hemma så allt skydd är säkert bra ..hoppas bara att han inte blir piplig och får lika ont som mig... för då kommer han verkligen va helt utslagen i morgon..

idag har vi iaf gjort nått vettigt.. åkte ju till cissi men 'glömt' att medela att vi skulle komma och hon hade inga andra barn eftersom det går magsjuka, men vi gick ut till stallet så fick grabbarna leka lite och äta matsäcken, sen åkta vi ner till mamma och fick mat,,, leo tyckte det va jätte kul att cissi och arvid följde me dit så han kunde leka mer med arvid, det tråkiga va att när vi skulle åka,skulle skjutsa in mamma tilll stan, så kom cattis lagom med  barnen men vi får leka någon annan gång..:)

nehe om man ska väcka upp guldklimpen och kanske laga lite kvällsmat.. spagetti och köttfärsås är på beställningen idag

so long

segt

känner inte direkt för att blogga för det känns ändå bara som om ja klagar över livet.. men det är RÄTT så en formigt nu,, är jävligt trötter på att bara gå och vänta och leva i denna ovisshet kan inte bara vattnet gå så att det är nått som händer liksom.. kan väll inte påstå att ja tror att denna lille varerlse har tänkt komma ut dom närmaste dagarna men ja känner mig som en så dålig mamma eftersom ja inte direkt har orken och lusten att hitta på nått.. det är tur man har mamma för där händer det ju alltid saker för lillfisen och dit är det ju bara att åka ner.. imorgon blir det kvinnohälsan på besiktning och se va dom säger om läget..
egentligen fattar ja inte va man klagar över för ja har ju gått och varit gravid nu i typ 40 veckor och nu är det ju bara på mål linjen men det är väl de som är saken att det är ssååå himla nära nu..

ikväll ska vi möta upp jimmy i ljungsbro  så ska leo få ta sprutan,, och hur veligt är inte det då, ska man lr ska man inte,, men ja tänker så här att snart får vi en liten här hemma så allt skydd är säkert bra ..hoppas bara att han inte blir piplig och får lika ont som mig... för då kommer han verkligen va helt utslagen i morgon..

idag har vi iaf gjort nått vettigt.. åkte ju till cissi men 'glömt' att medela att vi skulle komma och hon hade inga andra barn eftersom det går magsjuka, men vi gick ut till stallet så fick grabbarna leka lite och äta matsäcken, sen åkta vi ner till mamma och fick mat,,, leo tyckte det va jätte kul att cissi och arvid följde me dit så han kunde leka mer med arvid, det tråkiga va att när vi skulle åka,skulle skjutsa in mamma tilll stan, så kom cattis lagom med  barnen men vi får leka någon annan gång..:)

nehe om man ska väcka upp guldklimpen och kanske laga lite kvällsmat.. spagetti och köttfärsås är på beställningen idag

so long

ångest och bb

ja igår när ja skulle lägga leo kom väll alla hormoner ifatt mig och ja typ låg och halv grät i hans säng.. han hade svårt att somna så han kännde nog  på  sig att det va nått på g.. igår hade ja ju som sagt ganska mycket sammandragningar så jimmy ringde bb innan ja la leo och då hade ja sammandragningar var tionde minut..
men då när ja låg där och insåg att det kanske va sista natten man låg hemma med lill plutten sj och ja är så grymt rädd att han ska komma i skym undan när 'lillebror' kommer ut, att alla som kommer tex 'glömmer' att prata med leo och bara är innresserade av lille mannen, lr att han blir 'sur' på mig och börjar stöta bort mig...
han är ju bara två år och det är ju faktiskt en ålder där det utväcklas väldigt mycket på honom just nu, dels har han varit BLÖJFRI hela helgen, förutan natten, helt frivilligt, han vill inte ha blöjan på sig och han slutade tvärt med välling när vi flyttade in här i huset...

som sagt åter till min mage då.. fattar inte va det är me den i torsdags hade ja ju verkar var tugonde minut, fredag och lördag bara en i timmen men ändå rätt starka.. och sen igår då hade ja direkt på morgonen en vart tionde minut och sen så av tog dom och så höll det på hela dagen..
igår kväll när vi hade hjälpt mamma att handla och kom hem drog det igång igen och då tyckte jimmy att vi bara skulle ringa till bb och kolla när man borde åka in för både han och ja hade glömt när domrekomendera det och den här gången är det ju lite mer planering .. då sa dom att dom tyckte att vi skulle komma in ist efter som dom läste min journal och att läget va som det va förra gången.. men ja HATAR ju att komma krypande och tycker det är jobbigt att vara en störande patient så ja är ju hellre hemma så länge som möjligt,, sen avtog dom igen och ja och jimmy sonmade på soffan...
när vi gick upp och la oss drog det igån ordentligt igen och vid två väcte ja jimmy och sa att vi kanske skulle åka in ändå.. ibilen fick ja värkar upp till var tredja minut och då va det en som va skapligt nerrvo i bilen..
MEN exakt som förra gången med leo, så fort vi kommer dit kniper min kropp igen och inte en ända värk..
fick ju ligga där uppe med kurva ett tag och det ända ja ville göra va att åka hem, men hon skulle ju undersöka mig och ja var BARA 1cm öppen och hon fattade inte det riktigt.. men men ja är hellre här hemma än där och stör..

min syrra beskrev lillebror så här..
verkar som om han är långsam på slutet :) typiskt någon som ska fixa alla små detaljer en sista gång innan han springer till bussen..

så nu blir det ner till mamma och tok mysa med leo.. och bara riktigt njuta av han och ja,

so long


sken gravid

när ja va hemma och väntade leo gick jimmy upp massor i vikt, men igår va det någon annan som va sken gravid med mig.. :)





det här va härom kvällen när leo va ny duschad och sprang omkring i sin nya badrock som ja köpte på ullared

nu blir det lite hemma pyssel, ta tag i dom där lådorna som står deär uppe och så blir det städning på scehmat..
magen är lugn igen så det är ju bara att vänta..

so long


mer snodda kort :)




men det här kortet värmer VERKLIGEN mitt mamma hjärta, fick det av alexandra när vi va nere i ullared när hon lekte med leo.. detta är verkligen ett klock rent studentkort :) kolla han är till och me vinnögd

bilder


haha viklet kort, fan kan ja inte brasa lite mer med benen, men det känns ju som om allt ska trilla ut :)



gull ungarna ava estelle och binning



hahha man kan ju inget annat än åt skratta, mammas glasögon hon köpte  på cypern bara att hon hade sönder bågen och dom som känner henne vet att man kan laga med allt, är det inte balsnöre så är det silver tejp lr som här gummisnodd :)




det här är kattungarna, ja är veldigt speckulant på den grå om nite lilla ossy slutar att skita utanför, vilket hon inte gjort..



här leker grabbarna..


snodde alla bilder från kattis blogg och hoppas att det är ok, hon va ju duktig och tog kort på gårdagen

vilket skit väder..

igår kväll när vi skulle lägga leo började det ju att snöa och leo blev jätte glad och frågade om vi kunde åka pulka i dag då.. men vilket skit väder det har ju regnat och blåst hela natten och det verkar ju inte se ut som om det skulle ljusna idag heller.. det blir en sånn här dag när det liksom aldrig blir dag riktigt..

har lovat leo att vi ska pyssla lite sen , jimmy ska ta sig samman och kanske börja göra klart allt små skit i köket.. och då kan ja ju börja packa upp mera kartonger har ju inte hunnit lr kunnat få upp alla kartonger än..

magen är oförändrad, har lite samandragningar och så men inte regelbundna och defenitivt ondare än här omdagen, va ute och gick lite igår när johanna rökte och då känns det ju som om man skulle vända ut och in på magen så det är väl bara att ut och gå i rask takt :) synd bara att det regnar för annars skulle vi grejat ute lite idag..

so long

fredags mys

japp nu ska det bli fredag mys med potatis gratäng och mumma till det och efter  blir det cheescake som blev över här omdagen och så givitvis godis och lärre..
dulla och johanna kommer och håller oss sällskap och se om johanna kan skrämma ut lillfisen.. :)

idag som sagt har leo lekt gärnet med binning och dom va sams hela tiden, ava estelle leker för sig sj stackarn, men hon är nöjd me det me.. dom har gungat och skrattat jätte högt :)

nehe nu kom gästerna

so long

fredag den 13 e

japp det är lugnt idag igen och det är ju skönt., är ju lite skrock full men ja vet inte varför.. och så ska vi ju ner och leka med binning och ava estelle idag, och leo tjatar redan om det men dom kommer ju inte förs vid tolv kanske..
jimmy ligger fortfarande deckad där uppe i sängen får se när han har tänkt att gå upp..känns ju inte som om det är jätte lägligt att det ska komma ut en lillfis när han är hemma och är sjuk, så det är mycket bättre att 'han'  vill stanna kvar där inne
fick höra nyss från en kompis att om det är svin influensan så är bästa sättet att 'göra sig av med svinet och ta hem lammkött ist'  :)

nehe nu ska ja vika ihop all tvätt ja hann tvätta igår skönt att ha sånt gjort..

so long

samma som innan

det lär ju inte bli några barn dom närmsta dagarna om det ska gå i den här tackten.. likadant som förut var tjugonde minut nu en hel dag, så nu ska ja gå och lägga mig och hoppas att det inte händer nått i morgon heller, för i morgon blir det bus och lek hos mamma.. med binning och avaestelle och cattis och med rykten om ny bakade muffins :) 

ska försöka uppdatera om det händer nått som går snabbt..

so long

ikea ist för bebbe :)

japp så blev min dag.. mammas bil är ju sönder och robban har den hemma och ska byta motor på den så ja blev lite färdtjäns åt mammsen ist,, visst ja har fortfarande verkar men det har ju inte hänt nått mer sen i morse, det kommer med en kvart tjugo minuter i mellan rum så antingen får det snabba på nu och komma i kväll annars får det vänta några dagar, i morgon är ju freag den 13e

är ju inte jätte skrock full men man vet ju inte :)

vilken lyx när karln är hemma och är sjuk, kom hem och bytte plats med honom i soffan så nu står han och gör mat.. lilleman springer omkring med en glögg mugg och öppnar vitrinskåpet och skålar med flaskorna :)
snart kommer farfar och leker lite med leo när varken ja lr jimmy 'orkar' underhålla honom..

i morgon blir det ner till mamma och så ska vi leka med familjen brandow, så inga barn i morgon..

so long

verkligheten springer ifatt

nu ligger ja här i soffan och har gjort det ett tag, tog en dusch ganska länge.. har haft regelbundna verkar sen fyra, men bara va tjugonde minut och inte jätte starka.. men ändå så mycket så ja inte kunde sova.. har ju  trott att ja skulle föda en torsdag hela tiden men inte än.. ja har räknat med att gå över tiden och allt så absolut inte nu liksom.. och ja påstår ABSOLUT INTE att ja kommer att föda idag men nu har det ju liksom börjat någonstans..
verkligheten börjar som sagt springa ifatt och ja vet inte om ja riktigt är inställd än, lill grynet ligger där inne i en skyddad verkstad och har det gott.. man har ju bara tänkt hela tiden på huset att man faktiskt inte har tänkt på ´verkligheten' och hur nära den är egentligen..

tur.. lr tur och tur men jimmy är hemma och är sjuk idag så vi får väll se vem som kommer ta hand om vem..
tror ja ska ta nått och käka nu,, är ju ständigt hungrig :)

so long

onsdag som känns som måndag...

idag har lille man haft pianosparty (pyjamas) hos dagmamman, alla skulle ha pyjamas och ett gose djur och så hade dom haft mys och ätit salta pinnar och popcorn.. vrt inte varför den här dan känns som måndag men det är ju det bästa att det är onsdag och snart helg.. helgen kommer bli lugn inget planerat , så ja hoppas på att lite lister och lite saker kommer upp, men det är ju bara att se..

nu ikväll har vi ätit pangkakor och glass, ja tycker inte att det är mycket mat men lille man gillart ju skarpt och äter mycket så han är nöjd, idag blev det glass till jimmy har ju konstiga saker för sig och vill ha rå falukorv till pannkakor annars,, as äckligt  enligt mig men alla är ju olika..
får se om min sambo blir hemma imorgon han ligger här utslagen på leos sitt säck och mår pyton..
snart växer det ut ett tryne och knorr.. smittad av bacon febern



så här såg han ut när han skulle sova hos mamma natten mellan måndag och tisdag,, packat väska och allt



så här trötter va han efter sitt party idag.. det bästa va ju att mamma me kunde slänga sig en stund i soffan då :)

den här lilla skönheten får flytta hem till oss om lilla ozzy inte tänker sluta med att bajsa utanför hela tiden.. mamma har fyrt st som är lagom stora till jul om någon är intresserad.. :)

so long


shopping..

japp nu är ja hem kommen efter en hel dag på pullared,, och det blev inga barn födda där mellan gångarna men där imot är ja klar med ALLA julklappar redan och hur skönt är inte det då..
vill ju bara bära in alla påsar och glo igenom dom för man kommer ju inte alls ihåg va man köper egentligen men eftersom lille man är vaken och det finns ganska många klappar till honom, fast ja inte skulle :) så får ja snällt vänta tills han har somnat..

har även slängt ihop en citroncheescake med kola sås i tills i morgon för farmor gill och börje, gills pappa kommer i morgon och fikar på eftermiddagen, måste man ju ha nått gott att bjucka på ju..
imorgon kväll blir det nog en shopping kväll här inne i stan oxå, vi ska ju köpa någon bra tv till tv rummet och så ska vi yttligare en gång byta dom tre lådorna som inte är dit satta i köket som är fel storlek.. jävla ikea skit *ler*

nehe nu kommer ja nog snart somna stående.. kunde ju verkligen inte somna när lille man inte va hemma igår kväll och sen upp vid fem imorse :)

so long 

bingo bög

här hemma är det slags mål om datorn.. ja bor med en bingo bög..
han sitter och spelar bingo på svenska spel hela tiden så nu får man inte ha datorn för sig sj längre.. visst han tycker ja är jävligt rolig som åker på bil bingo 'tutbingo' på sommaren men då är man ett tjej gäng med fika och srattar och tutar , men nu sitter han här hemma helt sj i soffan och är helt inne i det.. och det värsta är att han vinner mer än mig på mitt tutande och det får ja ju höra.. :)

ikväll är det väldigt tomt och tyst här hemma leo sover över hos morsan.. imorgon blir det en ullareds tripp för min del och vi åker tidigt så han får sova där nere, vilket man knappast behöver tvinga honom till om man säger så.. ja till alla som tycker att jag är galen, känner verkligen inget så ja törs åka.. va fan kanske kan bli ett bra program annars.. men någon som föder barn mellan hyllorna.. nepp men det blir julklapps handling så man har det klart sen, vet ju att ja alltid tar det i sista sekund annars..

nehe om man ska sova lite innan man ska upp igen..

so long

ett par dagar kvar..

och då lyckas ja lägga ut lite kort på maggen.. :)






hahaha snygg man är i leggings då..

nu blir det fulle med lille man, han har ju hunnit kolla rorrie och sen charlie och lola lr va hon heter , barnprogram iaf :)

so long

lite kort



innan rakning

under tiden.. kolla leo

och efter.. nu är det ok att pussa pappa igen tycker både mamma och leo :)

och här lille man när han skulle ta kort, både parfym och vax.. han vet exakt va han vill

 

 


söndag och fars dag

japp redan söndag och helgen går ju så himla fort.. inte för att ja lider men för att jimmy tid med leo går ju så himla fort,, i ju för sig är han ju och drar upp båten och skulle fiska idag , men när man är pappa måste det ju va skit tråkigt att bara hinna umdås med sitt barn bara på helgen,, på kvällarna somnar ju leo redan vid halv sju sju..

igår va vi på ming och leo va jätte duktig,, vi satt i tre timmar utan att han hade rivit inredningen.. på vägen in till stan somnade han så vi va tvugna att väcka honom när vi kom fram det va säker därför han va så himla lugn och snäll igår,, :)

idag blir det en sväng ner till mamma, för pappa ringde igår och sa att han va sjuk och just nu har ja ingen lust att bli sjuk.. sen i efter middag blir det ljusparty hos mia, är ju så jävla dyrt men man kanske hittar  nått

just just, igår hämtade vi soffan så nu börjar det ju likna ett tv rum här hemma, köpte även en sitt kudde åt leo som garanterat snart kommer va sönder hoppad för han uppskattade den jätte mycket :)

so long

fredags mys

japp det blev iaf lite fredags mys på den här gråa dagen.. det blev taco och sen godis men det kom fram först efter lillsnorre somnat,, shyst man är då.. :)
tacos va ju typ hundra år sen vi åt så det va riktigt gott, leo äter ju bara majs ändå...

imorgon kväll blire restaurang som ja har lyckats tjata till mig efter ganska mycket tjat,, är ju så himla sugen på kina käk så i morgon blir det ming med snebbe och linda.. så det blir även väldigt bra lördags mys då.. lille man blev över lycklig när vi sa att vi skulle på restaurang..  kul att han uppskattar sånt

imorgon förmiddag blir det ytligare en sväng till stan och köpa material och hämta hem soffan.. den skulle ju komma idag men inte hört nått från nordic men ja hoppas..

nu ska ja nog gå ner och dyka långt ner i godis påsen, fattar inte att det godiset ja tycker om alltid tar slut först


leo för ett år sen.. hur mycket längtar man inte tillbaka hit då.. uummm

 

haha leo sa härom dagen när vi kolla på johannas fb att mamma och pappa va på bus fabriken ,, nää men en tuk tuk i thailand :) 

trevlig fredag


grå dag..

idag är ju inte vädret lr nått för kul.. hellre att det snöar lite för då är det iaf ljusare men när det bara är så här grått kan det lika gärna va..

imorse drog ka och leo in till stan dkulle ju på besiktning för magen igen och allt såg bara bra ut.. leo har lärt sig alla mon´ment så han kan väl bli barnmorska  när han blir stor..vart skapligt förvånad hade inte gått upp nått mera, har ju varit varannan vecka nu fyra gånger och dom senaste gångerna har ja stådd stilla.. med leo va det tvärrt om då sa det poofff i slutet och så va ja en heffa klump.. nu har ja ju inte fått alla dom där dubbelhakorna än liksom, men det vet man ju inte han kanske vill ligga kvar där inne länge till..han kanske som sin bror väntar på tomten :)

efter det blev det en efter längtad fika hos emma, bestämmde det härom dagen och då tjatar ju leo om det ända tills man ska dit.. söt ungen idag satt grabbarna lite mer still och pussla och rita tillsammans :)

på tisdag blir det nog *kankske* en tripp ner till ullared för att in handla julklappar och lite sånt men vi får se emma och fia soom ska me får sina scheman på söndag och då kan även ja bestämma mig lite mer hur ja mår..

nepp nepp nu ska ja väcka upp prinsen efter han skönhet sömn..

so long

fortfarande snö

va mysigt det va att vakna upp och det fortfarande snöade ute..
men det träliga är att det inte lägger sig på marken utan smälter direkt.. och i vanlig ordning så jobbar ju min  karl med däck men vi är nog dom sista som får på viterdäcken.. :) men det skulle bli av i helgen men då blir det väl bra väder igen..  ähh bättre sent än aldrig...

idag är en sådan där dag när verkligen inget är bestämmt, vilket är väl tur det för nu ska vi åka ner och umgås lite med mamma och ser hur hon har det ..

so long

lite annorlunda kväll..


drog ju in till fia och skulle på inrednings party.. precis innan det börja ringde mamma och grät..
en väldigt nära vän till familjen hade dött.. hon har försökt att ringa honom sedan i söndags och han hade inte svarat.. så hon åkte dit och skulle kolla, hon såg ju direkt att posten va kvar ända sen i söndags och hon hade ju fattat direkt.. han har alltid levt sj och har någon bror i mjölby lr nått, han är en sådan person som alltid har funtit där men som ändå inte är släkt med oss,han hjälpte ju mamma med hästarna och liksom alltid funnits där.. visst han hade blivit gammal och så men inte så gammal,,precis gått i pension,,
mamma fick ju ringa polisen så dom kunde bryta upp låset och kunde bekräfta att han fanns där inne och va död..

rip.. börje eriksson, du kommer alltid att finnas iaf i våra hjärtan,,

*sorry fia att ja blev lite kort och drog, men tack för fikat och en snabb och trevlig kväll hos dig*

so long

snö..

här på landet snöar det för fullt.. nu när leo och ja hade sovit eftermiddag snöade det mera än va det gjorde på förmiddagen.. lite kul att kunna väcka honom och säga att det snöar ute han bara hoppade upp ur sängen och sen till råga på allt gick det 8 rådjur utan för häcken så idag va han iaf inte svår väckt..

på förmiddagen va vi en sväng på ikea och handlade hantag och gångjärn som typ är ganska viktigt när man ska montera upp skåp, lr skåpen är upp men det är kul att det blir klart liksom.. och så blev det varsin mjukglass alltid lika gott så här på vintern :)

nu ska vi slänga ihop lite käk, fisk sås och potatis stod på listan idag, ch sen efter det ska ja på inrednings party hemma hos fia,, såg på hennes blogg att hon bakat som en tok,, va gott det ska bli då *ler*

jimmy och leo ska åka och hämta möbler till vårat 'kontor' så då kan ja även snart börja plocka in alla papper och sånt.. gött

so long

smyckes party

 den 6 dec kl 17:00 är det smyckes party hemma hos oss i det nybyggda huset :)
det är bara att komma lr komma för fikat..hon gör smyckena på plats så man får med sig dom hem på en gång det dyraste kanske kostar 200 men annars är det bara att gå in på hem sidan och kolla ut priser och modeller..

det blir av om ja inte r på bb lr väldigt ny förlöst men ja tror inte det är någon fara *ler*
 ni kan ju höra av er om svar så att man vet antalet.. 


 http://www.hjartsmycken.se/

badkar beställt :)

men det va ju restat så det kommer inte förs i början av december.. men ja sa det till tjejen i beställningen att då hinner ja ju med jul badet iaf .. lite tur hade ja me för det fanns ett ex kvar på denna leveranns och sen va ju inte nästa förs efter jul så det va ju bra iaf..




c

ett sånt här blev det kan nog slinka ner ett par cider där i magen sen efter alla ammning och sånt

kommer bli kalas bra och relativt billigt me med hemkörning och allt.. :)
och det va ju hur mycket funktioner som helst,, typ telefon och radio med cd.. tror knappast det kommer att användas

so long

BILLIG katt jävel

någon som vill ha en katt.. skiter utanför lådan hela tiden även att den är nytömd.. BILLIG !!!!

igår kväll såg ja på tidernas såpa forewer... hahaha ullared.. och det som är så roligt är att man verkligen blir helt crayz där inne och bara handlar och handlar.. men det här.. en familj som campar i TÄLT för att sedan kunna shoppa loss i två veckor och en nota som slutar på ca 50 tusen, en mamma och en son som springer om kring i rosa och köper smink  och sen två tanter som man kan undra va dom smakat innan dom gick in för 'riktigt' så kul tycker inte ens ja att det är att handla... :)

skulle ju sj ha åkt dit igår men sen kom ju vårat möte med banken i vägen så ja fick gått va hemma vilket va ju jätte bra för den tjejen vi träffade inne i stan på swedbank va ju en ängel tacka han där uppe att det finns normala handläggare.. så dagens ros till sussan däljemar :)

hon kunde inte heller fatta va gubb jäveln här i ljungsbro har styrt me, calle värderings killen hade värderat det till ca 1,8 mil och vi fick ju inte låna upp till 1,3 men nu va det verlkigen inga problem alls.. det va så en sten föll från hjärtat..  så dagens uppgift är att beställa ett badkar som ja läänggggggttttar efter, tänk sig att lägga sig i ett varmt bad när kroppen håller på att trilla isär.. *ler*

igår när vi va på banken så fick leo göra sitt livs 'äventyr' han fick åka buss.. alexandra ringde och erbjöd sig om leo ville åka buss hem med henne från stan och ingen annan än ja blev gladare för då 'slipper' ja ta med honom på det.. han har pratat om buss nu ett par dagar men buss är verkligen inte min grej och har aldrig varit när ja gick i skolan ändrade mamma ofta sina arbetstider så ja kunde åka med henne ist.. snacka om bortskämd.. :) men leo va över lycklig och hade tyckt att det va skoj.. bara att hans största bekymmer va väl om det va en scania lr volvo.. vänta bara tills han måste åka skolbuss han me då är det nog inte lika roligt längre..men han va överlycklig igår och det är kul att så lite uppskattas,..

nu blir det lite hemma pyssel för oss, cissi är fortfarande sjuk så det blir han och ja idag me :)

so long

morgon...

god morgon allt folk.. nu är rorrie på tv och lill snorre är jätte glad och springer omkring, en annan är as trötter och ögonen går i kors..

snart blir det frulle och leo har beställt gröt, risgryns gröt en av hans favvo frukostar..
efter frukosten ska vi ner och hjälpa mamma att smörja selar lr va det va har ju verkligen INGEN koll på häst saker..men det är perfekt syssla för mig bara sitta där och smörja lite :)

kl två idag ska vi ju till stan och den NYA bank mannen (kvinnan) har bytt nu efter den där skittso gubben här nere i ljungsbro.. så hoppas att hon är bättre men vi blev rekomenderade henne, och det ska ju verkligen inte vara några bekymmer som hon säger.. :)

nepp nepp nu blire tomte gröt..

so long

tjuvstart..

nu har det både druckits glögg och peppar kakor och sen julmust.. jul musten högg ja väl in på redan i början i veckan men glögg och pepparkakor,, guuu va gott det va, det är ju faktiskt nov i morgon :)

som kvälls mat blev det räksoppa med bröd och det va ju inte heller helt fel..

och sen på bion då.. jo då det gick faktiskt JÄTTE bra,, som sagt mycket popcorn och mycket mys. filmen va ju en timme och 42 minuter och han såg väl kanske en hel timme sen ville han åka hem och sova, men då fick han nappen och så somnade han i mitt knä.. mammas lilla gull unge.. vi såg ju filmen 'upp' och den va väl en film kanske för äldre barn men han digga ju läget ändå..

nu till mitt bekymmer, nu har ja börjat att ta kort och vara duktig bara att nu har ja redan tappat bort usb till minnes kortet så nu får ja väl köpa ny sånn innan ja kan bjuda på kort igen..jävla siit, ska till stan i morgon så får se om ja kommer ihåg det då..

nu blir det nog sängen för min skull, har varit  fruktansvärt trötter dom senaste dagarna..just det har varit duktig att börja små packa bb väskan idag.. :)

so long

bio.. :)

japp idag blir det att prova om det går att gå på bio med lillsnorre.. som sagt det är nog bara att ladda med mycket popcorn och tålamod och ett par nappar om han vill sova en sväng.. :)

idag känns det iaf bättre i armen, och det är ju alltid nått..

nu blirre frukost med the family om så önskas.. leo är ju lite svår flörtad med den saken...

so long

RSS 2.0