söndag och fars dag

japp redan söndag och helgen går ju så himla fort.. inte för att ja lider men för att jimmy tid med leo går ju så himla fort,, i ju för sig är han ju och drar upp båten och skulle fiska idag , men när man är pappa måste det ju va skit tråkigt att bara hinna umdås med sitt barn bara på helgen,, på kvällarna somnar ju leo redan vid halv sju sju..

igår va vi på ming och leo va jätte duktig,, vi satt i tre timmar utan att han hade rivit inredningen.. på vägen in till stan somnade han så vi va tvugna att väcka honom när vi kom fram det va säker därför han va så himla lugn och snäll igår,, :)

idag blir det en sväng ner till mamma, för pappa ringde igår och sa att han va sjuk och just nu har ja ingen lust att bli sjuk.. sen i efter middag blir det ljusparty hos mia, är ju så jävla dyrt men man kanske hittar  nått

just just, igår hämtade vi soffan så nu börjar det ju likna ett tv rum här hemma, köpte även en sitt kudde åt leo som garanterat snart kommer va sönder hoppad för han uppskattade den jätte mycket :)

so long
2009-11-08 @ 09:30:19 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0