svårt att bestämma sig?


pratade med farsan och eva härom dagen och det åskade i thailand,, fan ja som hatar oska
men det lät så sjukt mysigt annat än här tänk en varm sommar kväll och lite oska,, på avstånd.. :)

det är sååå tomt här hemma för leo valde att stanna en natt till hos mormor,, han har ju sovit där i natt me thelma, men han ville så gärna sova en natt till ochh det är klart att han får, dom skulle göra play do lera och sen tror ja nästan att mammas katt kommer få kattungar i natt ,, hon skrek och höll på som en tok så det måste va på g..inte mamma alltså men katten.. så leo trösta ju kattten och bugde bo


idag har vi även hunnit me ett bio besök med plutten,, det vart alfons åberg och det är ju inte min favvo men  va gör man inte för kidsen, mysigt va det iaf..
det va ju bara i 41 min men ja tror att leo skulle klara av en hel film,, bara att prova när det kommer en bra film :)

imorgon blir det jobb, ska ju hoppa in för en kille som skulle va ledig, hoppas det inte är så förbannat kallt bara

ikväll då har ja färgat håret brunt, igen fan att man aldrig kan bestämma sig,, och så blev det ansiksmask och plocka ögon bryn,, och jupp vi har möblerat om i tv rummet me men dett tar ja nästa gång för nu måste ja ju slaviskt följa sista minuterna på biggan :)



go kväll











.


Fy fan, konditions träningen har börjat ge...

img_0983 (MMS)

Fy fan, konditions träningen har börjat ge resultat, idag sprang ja 15 minuter utan att stanna en ända gång.. Har nog aldrig hänt i hela mitt liv.. :) kolla in mellanmålet på bilden, skapligt många kalorier i en så pytte bit


ja och rocky



har varit ute på min kvälls promenad och hur normalt är det att kroppen hellre vill springa än gå,, så det blev att ja spranh typ 3km av fem,, som sagt helt normalt när det är typ tolv minus,,
det är ja och rocky ballboa

helgen har varit helt super,, men tiden går ju så fort när man är bort så där men tur är väll det för man är ju på hel spänn hela tiden,, ungarna springer så fort benen bär och lever i himelriket.. igår när vi satte oss på bussen och 'pustade' ut märkte ja att ja hade världens huvudverk och den släppte inte förns i dag på dan..
både ja och barnen däckade som döda sillar, dom i redan i bilen hem och ja i soffan, dock hann ja ju me solsidan innan :)



stora killarna








jimmys ena portion på buffen, två pizza bitar, jordgubbs glass och en 'liten' skvätt kola sås



fram me kameran så ler ja..



hahaha leo och noel



här har ja gjort nått som ja har väldigt svårt för,, så jävla höjd rädd att ja knappt kom upp i överslafen..
grabbarna klättrade ju upp och ner som inget ,, men när ja väl har tagit mig upp och ska ner så klämmer min snälle honnebunny upp sängjävln så ja skriker rätt ut och ungarna tyckte det va jätte roligt att mamma va så livrädd att ja nästan tjöt,, jävla jimmy..
ALDRIG mera våningsäng



ok en liten förlåt kram ;)















.


Jimmy funderar på om vi ska köpa me oss nå...

img_0976 (MMS)

Jimmy funderar på om vi ska köpa me oss någon fin flaska hem,, kolla priset  :) grabbarna är mer vilda än tama men vi har det så himla bra, vi vuxna sitter och bara jäser och käkar gott och dricker gott.. Och små grabbarna har ockuperat Bollhavet och spelmaskinerna nehe 13:00 är det åter dax för en buffé :) kommer komma rullandes hem men det är det lätt värt med en sån här underbar mini semester  see you...


Hälsningar från Max me

img_0972 (MMS)

Hälsningar från Max me


Nu drar vi på kryss :)

img_0974 (MMS)

Nu drar vi på kryss :)


pille per




uhhps uuhhps..

förut hemma hos mamma satt min minsting, han som bara skrattar åt allt och skakar på sina underbara lockar
och ler ..

brakt sa det och så hade ungen gjort så att mamma bara har en båge på glasögonen,,

skitungen böjde av bogen,, hoppas att det är nått som går på försäkringen,, men mamma är ju inte den som är den så hon hade 'lagat' dom med en gummi snodd..







.


åker utomlands över helgen..



åhh shit redan fredag IGEN,, fattar inte att veckorna går så
fort och att det redan är helg igen tycker att det bara är fredag och måndag,,och bara fem veckor kvar i 'friheten'
lr är det sex hahah har ingen koll..

har precis varit uppe och väckt jimmy för andra gången, han somnade när han la leo men första gången ja sa åt honom så hade ju inte leo somnat än, fast han snarkade?!??
 men ja tror mest att det va jimmy som ville sova en liten stund..

veckan har varit jätte lugn,, vart hos mammsen varje dag, tränat och bara varit..
leo sova hos mamma inatt,, han tjatar ju typ varje dag att han vill sova över men visst får han det men inte dom dagarna det är dagis,, så igår va han över lycklig och när ja och brorsan kom ner i morse frågan han bara va ja gjorde där och tyckte att ja skulle åka hem.. och ja som saktat honom så mycket :)


har laddat ner en app på telefonen och man blir helt beng av att ha det,, en kalori räknare,, shape up..
åhh herrregud va men blir förvånad över hur sjukt mycket kalorier  vissa saker innehåller,, men nu tänker ja träna på som en tok och försöka med maten, har ju ett mål som är rimligt att nå, men ej för fort men förhoppningsvis innan ja kommer börja jobba..

imorgon då,, jo då drar vi på kryssning, vi och familjen storm..
skönt som fan att hitta på nått och komma iväg och bara va hela familjen,, och givitvis ÄTA för imorgon kommer ja verkligen inte räkna några kalorier.. :)

och i skrivande stund sitter farsan och eva på planet till thailand,, nehe då men vi drar till finland!!

nu ska ja upp och väcka jimmy för tredje gången,, stackars leo får ju inte plats i sängen  :)

trevlig helg på er..






.


skiit helg



grabbarna har varit sjuka.. 


max avslutade förra veckan med feber ett par dagar,, han har ju fått hörn tänder så ja trodde det var därför,, och så fort man ska känna efter så biter han skit hårt, han bet så hårt på jimmys finger så han bet hål på skinnet..

men sen va febern som bort blåst och hade blåst över på brorsan ist,, leo fick skit hög feber
och spydde av det, två gånger till på köpet..

han va verkligen helt väck i två dagar men sen va allt som vanligt och man skulle ju knappast trott
att ungen varit sjuk...
han hade ju feber i söndags så han fick va hemma från dagis igår så det va en hoppande  ( faktiskt )
glad skit unge som skulle till dagis imorse..
skönt att det blivit så igen..

men gårdagen va inte helt fy skam,, fam brandow kom och lekte med grabbarna och det uppskattas ju alltid och peppar peppar.. så lekte dom en hel dag utan bråk..

och idag har vi lekt med broderna storm,, emma ringde förut och frågade va det vart för kvällsmat,, och så vipps hade hon bjudit in sig själv.. hahah hur mysigt som helst..
grabbarna tog 200m rygg i badkaret och drack grogg, (festis ) enligt leo..
så det har varit full rulle hela tiden,,

nu sitter vi här helt utslagna i soffan och ja känner att det kommer bli tidigt ikväll, max sa ju go morgon redan vid kvart över fem i morse

imorgon blir det en fika hos farsan och eva på kvällen för 'svinen' drar ju till thailand på fredag,, nähä då inte ett dugg avis..

men men vi får ju änå en liten weekend till helgen.. och det ska ju bli sååå nice..








.


Hahah idag får ja 'bryta' upp godis burken...

img_0957 (MMS)

Hahah idag får ja 'bryta' upp godis burken.. Har ju så svårt för att inte nalla så i söndags fick ja göra såhär,, inte lätt när snälle svärfar ger godis till grabbarna som mamma äter upp


va är det stängt??




så här såg det ut när vi rullade in på parkeringen vid typ nio,, shit det va till och me mindre folk än va det brukar va på ikano..



och så här va det inne i affären,, hur jävla skönt som helst..
dom enda som syntes till va typ personal som plocka varor..

va ju på jakt på kläder till grabbarna och ja kom hem väldigt mycket saker tycker ja för det budgeten ja hade, det vart ju en väldigt inpuls resa så den blev lite tajt men många fynd blev det..
man åker ju dit för att handla just kläder och hem inredning.. passade även på att köpa lite paket till folk som fyller år, snart..
 
kom hem med lite nya gardiner och även ett par skit snygga skor till mig själv som ja 'unnade' mig..
mer fin skor men som sagt snart ska man ju på dop =)

brukar ju träna på morgonen direkt när ja lämnat leo på dagis men mamma ringde förut och hon hade sovit lite dåligt så hon skulle vila och leka med grabbarna i eftermiddag ist.. så det får nog bli en power walk nu när ja lägger max och träning i eftermiddag,, tänkte om man skulle va så duktig och sätta in kort i album me när ja inte har nått vettigt att göra..






.


SMS-inlägg

img_0944 (MMS)


brandman?



igår va vi på födelsedags fest hemma hos mia och rikard,, god mat och trevliga vänner.. :) leo däckade i hopp i soffan redan vid halv åtta och max höll ut ända  tills tio, men då drog vi hem.. trodde och hoppades att grabbarna skulle sova länge, och det gjorde dom om man jämför med annars,, halv åtta :)

det har ju varit jeppe helg, men igår va han på lite partaj,, 
hade lovat att hämta honom vid bussen inatt och när han ringde va ja mer sovande än vaken,, kändes som om ja körd sovande ända till ljungsbro,, ja bara hoppade i kläderna och drog,, tur att det inte hoppade upp några djur för då vet i fan..

idag va det ju bestämmt att vi skulle åka och pimla med kidsen och morsan och svärfar och mia,, 
vi åkte in till stan och det nappade riktigt bra så grabbarna tyckte det va super  kul, trodde ju att max skulle sova förmiddag men det vägrade han när han förståd att det va nått på G


 

både leo och max va helt galna och bara tog fisken som inget,, ja tycker det är jätte kul att fiska men eftersom ja absolut inte tar i fisken (hihihi LIVRÄDD) så vägrar ja ju att följa me,, jimmy kan ju inte springa och hjälpa mig hela tiden när till och med grabbarna klarar sig bättre sj..



hahha mamma ser ut som en rysk kullstöterska i bakgrunden me alla kläder på sig =)



sen skulle det räknas in vem som fått mest..

snart blir det solsidan, en dusch och sängen för i morgon blir det road tripp med fru storm :)




.


Ligger hemma hos mamma i soffan, mamma erb...

img_0927 (MMS)

Ligger hemma hos mamma i soffan, mamma erbjöd sig att gå ut och leka med grabbarn så ja trodde ja skulle kunna blunda till en liten stund, men då kom ju givetvis Olof och la sig här,, och han är ju sån som gärna ska ligga så nära ansiktet som det bara går,, känns som om ja håller på att bli sjuk., fryser har ont i kroppen och örat hoppas fan inte på öroninflamation  igen,, men va ju på gymmet i morse och då sprang/gick ja 5,5 km på 40 min.. En halv kilometer bättre sen sist på samma tid.. Ehh ska kasta bort katten och njuta av att bara ligga i soffan och dum glo :)


Men vart är svenskarna

Kollar på "svenska maffian" men vart är då alla svenskar,, precis som när man kollar på efterlyst,, tycker faktiskt att hela brottsligheten i Sverige är skrämmande,,

fler till samlingen



idag har vi varit hos morsan och hjälpt henne att grejja med sina blommor,, på våren ska dom in på altanen efter en övervintring i stallet,,

det är ett jävla släpande på dom där blommorna.. först ska dom ut på sommaren, sen hösten typ altan på vintern stallet sen ska dom tillbaka till altanen´, för att sen en liten sväng till växthuset innan dom får flytta ut igen,,

ja skulle hjälpa henne men det va ja som gjorde för hon lös med sin frånvaro,,  :)
hahha men va gör det..

idag va det en lugn dag ingen träningi dag men i morgon kör vi igen..


och nu på eftermiddagen har ja gjort min födelsedags present..





lite kladdig men här har ja precis tagit bort plasten..

och ja är sjukt nöjd..

och som vanligt gör ja en så är det lika bra att göra två..




älskade mamma och pappa..









Leo när han grejar i stallet

img_0908 (MMS)

Leo när han grejar i stallet


Blev en lite solig  promenad på sjön

img_0896 (MMS)

Blev en lite solig  promenad på sjön


Sötnöten milo när vi svängde förbi på en s...

img_0880 (MMS)

Sötnöten milo när vi svängde förbi på en snabbfika,.  Han ville verkligen inte titta på mig  för det ända han hade ögonen på va Leo :)


en dyr dag..



usscch den här dagen är inte alls rolig för plånboken,,

först då tandläkaren och jo det gick faktiskt bra.. helt ärligt ja kände inte ens när dom tog srtutan,, brukar ju annars göra så förbannat ont och spänna men hon skulle tydligen va den bästa där och det kan ja ju lugnt hålla me om..
men då 1025 spänn för en smärta ja inte ens bett om,, fuck men så hane ja ju dom där pengarna man får utnytja så det blev 725:-
å så ska ja tillbaka i mars och laga ett hål till,, knner att ja nog måste ta tag i min rädsla..

KUL

och sen nu har ja varit på city gross me grabbarna och fyllt upp alla skåp här hemma,,
visst tittar man i skåpen känner man sig jätte rik men inte när ja ringde till banken, och kolla efter dagens utgifter..

nehe snart kommer jimmy hem och då blir det en dusch och sen mys i soffan me grabbsen innan lägg dax..





.






.


första tränings passet för dagen

andra kommer senare vid tolv..


japp nu har ja och johanna tagit första passet tillsammans och hon klagade så dant innan att hon inte hade någon kondis men va fan brudenn sprang ju 30 min och fick avbryta för skoskav, så lång klarade inte ja i början..
ja sprang, ok gick ibland 5 km på 40 min och ja är skit nöjd över mig sj..

att det kan va så skönt att träna :)
men när ja va gravid hade ja jätte bekymmer me ichian?? hur fan stavas det.. och nu när ja har börjat träna får
ja bara ondare och ondare inte just när ja tränar och rör på mig men sen efteråt om ja sitter still kan ja knappt resa mig upp..
ehh bara att träna mer antar ja..

ååhh helgen då.. hur kul som helst, skulle ju ut med johanna för första gången efter att hon fick barn så tanken va att vi skulle ta det lugnt och se vart vi hamnade.. vi lyckades ju att fylla johanna iaf (och mig sj) och det va ju det som va poängen..
vi  va ju på bowlingen och käkade och spelade och det va väll tur att vi grundade me lite mat för  hettsig som ja är så ska det ju alltid drickas shot. :) ja säger ju så här dricker man shots behöver man ju inte kissa lika ofta.. toerna på krogen är ju liksom inget att hurra för..

va ju där med johanna ebba och alex och dom är ju ett x antal år yngre än mig och det roligaste på hela kvällen va att en kompis till dom, en stackar 20 åring raggade på mig.. ja kommer leva länge på att han trodde ja va yngre :)
det roliga va ju att han va nykter och körde, han erbjöd sig att  till och me köra hem mig för rappesta och maspelösa det va ju typ på vägen.. och åldern hade ingen betydelse.. men när ebba frågade om han stannade och tog hand om mina  två barn dagen efter så gick det nog upp ett ljus..
hihiih stackars lilla kille..

tog iaf en taxi hem vid halv två för då ville johanna hem och 'pumpa bröna' och sniffa bebbe.. och det räckte
för barnen fick ja helt ta han om sj dan efter.. visste ju att jimmy skulle på fiske tävling och pimpla dm..
och min storfiskare kammade hem första plats så nu har han kvalat in sig till sm..
min mormor och morfar tävlade ju i pimling så det är ju faktiskt lite kul att någon i släkten tar övert..

helgerna nu för tiden är rätt så ensamma, men ja vet ju att det är jimmys största intresse så man får väll helt enkelt bara ta att han är borta varje helg.. han får leka igen allt sen..


sitter hemma hos mamma och väntar på att klockan ska gå för kvart över tolv ska ja till tandläkare och laga det där förbannade hålet ja har, och som ja skjutigt på nu i typ tre år.. men sist sa dom antingen laga det nu innan det går in till roten och blir rotfyllning för fyra tusen lr lagning av hål för 700 hundra och smärtan är ungefär samma skillnad, så det är ju bara att slå huvudet  i väggen innan ja går in så att dom kan bära in mig avsvimnad.. för det här är nått som är väldigt långt ner på min gilla lista..

när ja va liten fick ja till och me ha lustgas för att ja va så rädd och ja vet ju att ja bara skrämmer upp mig själv så att det blir värre.. men men bara att hålla ut så det går fort,, tur att man har tränat och har svettiga kläder för ja lär ju inte svettas nått då då.. nä då..

nehe pepp pepp..






.



RSS 2.0