Mår som man förtjänar..

img_0874 (MMS)

Mår som man förtjänar..


Har man ingen blöja gör man som brorsan :)

img_0870 (MMS)

Har man ingen blöja gör man som brorsan :)


helg!!!



och för en gång skull kan ja ju villigt erkänna att det känns skönt,, nu uppskattar man det extra mycke när man har jobbat i två veckor..

man börjar ju halv sju till halv fyra men kan ju heller inte säga att det blivit full dagar heller,, skönt det..
och nu kommer ja bara ligga hemma på divanen och käka pralliner för förste april kommer ja skriva på att papper för FAST jobb som lastbils chaufför,, helt underbart äntligen, en fast inkomst och ett jobb som ja bara älskar., 'helt klart värt att fira,, men det får bli då..

har ju haft me en praktikant i veckan som ska köra feb, mars.. lr rättare sagt två..
i tisdags va det en tjej som skulle åka me och lära sig, hon körde timmer bil annars så det lät ju lovande,, men det första hon gjorde va att typ 'krocka' med en annan lastbil och pajja min bakspegel,, (och ja.. ja höll på att skita ner mig eftersom att det va på den sidan ja satt när ja åkte me)
sen helt plötsligt va hon tvungen att hem och ta hand om hästarna och dan efter fick vi ett mess att hon inte kunde jobba,, det vart väll helt enkelt för komplicerat.. men man tycker ju att hon skulle kunna köra bra eftersom hon kör timmer bil.. panik panik försöka hitta någon ny men det gick på typ två timmar så nu blir det en kille ist,, jätte trevlig och duktig..
han åkte med i går och i morsen kom ett samtal om att han inte kom,, men inte för att han inte ville utanför att han fått maginfluensa.. fuck och honom satt ja med i bilen hela dan..hoppas hoppas på att ja inte blivit smittad..





MIN pärla..


i onsdags va ja och mamma på spa, på river spa här ute i ljung och det stället är verkligen att rekomendera.. helt underbart, och hon är ju så super trevlig och duktig

dettta va ju en julklapp till mamma från mig och det bästa va ju att ja fick följa med på köpet :)
vi tog massage och fick prova på en halv timmes floating, lite konstigt men hur skönt som helst, och ja lyckades att somna,, vi va där mellan sex och nio och vi fick hela spat för oss själva,, vilket man alltid får kom ja på.. men även en massa frukt, cider, vatten, vi fick prova ång dusch, infra röd bastu, handukar och tofflor för ynka femhunka var,, perfekt.. lite och verkligen vardagslyx.. som tur va att vi bokade innan tionde jan, för ja tror hon har ändrat priserna..

max har blivit hostig och snorig IGEN och vaknat på nätterna och kommit in till oss.. men det får han för det är sååå mysigt hoppas bara att han blir frisk snart för hans skull,,

nehe nu blir det väll slutet på lets dance

ha det king, tjingeling








.


Det här fick ja skickar nyss av mamma, tro...

img_0867 (MMS)

Det här fick ja skickar nyss av mamma, tror Leo har det rätt bra när ja jobbar,, han och hans get sara.. Max sover som bäst i vagnen :)


Nu vill Leo ha vår, vi har skottat fram nå...

img_0865 (MMS)

Nu vill Leo ha vår, vi har skottat fram några saker i sandlådan.. Och grabbarna leker som tokar


brev i lådan



ja i fredags fick ja ett brev som man har väntat på i typ tio år.. hihiih

återträffen för nian, asså shit tio år sen man slutade nian,, lite spännande att se va alla har gjort för val i
livet,, kommer ihåg att man alltid satt och snackade om hur det skulle vara just denna träff.. det skämtades ju om att man skulle gå på soc och sitta i någon jävla lägenhet i typ skägget,, (känner två tjejer som just gör detta och det är inte just den typen ja menar, ni fattar nog va ja syftar på )..
me tanke på att vårat 'lilla tjej gäng' på den tiden inte va dom fromaste, dagligen samtal med rektorer, kuratorer och det ena med det tredje..
inget ja är jätte stolt över nu men faaan vilken rolig tid man hade då..

ja kan ju helt klart komma där med väldigt rak rygg för tänk så mycket och underbara saker ja kommer att skryta med.. på tio år har ja hunnit med sjukt mycket..
två barn liksom,, vet inte ens om någon annan i just min klass har barn,, inte va ja har hört iaf..
ett stort hus,, ett jävligt bra jobb.. en helt fantasitskt familj,, som sagt ja kommer att skryta :)

det sjuka är att alla tjejer ja pratat med om detta, inklusive mig själv, :) vart första reaktionen åhh shit nu blir det att deffa.. haha tänk att man måste vara sååå snygg den dagen..
men men johanna och ja har ju vårt mål och det ska vara klart tills dess ;)

men va fan åh så ska det vara på platå,, upp delat i olika helger,, när jimmy va så va det ju på konsert och kongress och alla skolor samtidigt, nu kommer det ju bara va några skolor i taget.. men men det är ju klassen man ska träffa.. och kul kommer det att bli,,

det har varit en lugn och skön helg,, jeppe har ju varit här så det har ju som vanligt varit godis, chips och tacos,
hahha men ny vecka och nya tag,,
jobbar ju den här veckan me men sen jävlar ska det tränas igen,,

jimmy och leo drog ju iväg  en sväng idag och pimplade lite och leo ville inte ens följa me hem,, kul när dom är på ett sånt ställe där dom får fisk..



en liten liten abborre.. men en skit glad unge


nehe nu blir det en ducsh och bädda ner sig i en ren bäddad säng..





.


ett måste


älskar ju kill bill filmerna så detta va ju ett MÅSTE till lastbilen, hihihi kommer nog att uppskattas av 'chefen' när han ska köra..

är ju kass på nycklar och med denna försvårar ja ju bort tappandet.. :)



.


phheeww



känns som om det är första gången ja sitter ner efter helgen som ja inte somnar på två röda..
konstigt att ja inte blir bakfull längre utan bara så jävla trött,, har somnat tidigt väldigt TIDIGT ända sen efter festen,,

och festen då, asså shit så jävla roligt det blir så där när alla klär ut sig och bara fular sig och håller på, det blev fest långt in på natten, halv fem gick ja nog och la mig,, vi sov över i lokalen jimmy chekade ut redan halv tre så ja och dulla och våra söta grannar som va kvar tog första städ passet plockade av alla bord och torkade och så.. 
men lika fan på morgonen när man ska sova och faktiskt kan sova så vaknade ja ju ändå vid åtta..
men då va det ju bara att börja städa igen eftersom alla golv va typ tvugna att torkas tre gånger  :)

 

hihihih ja och jimmy och hans snygga bajskorv under näsan..



hanna och david b



holma vart framröstad till kvällens pudding



haha åttitals disco





emma tog hand om natt korven och serverade i sina fin fina rullskridskor,,



vissa dansade tills skorna sa upp sig :)

det finns fan hur många roliga kort som helst men men några bjuder ja på

isöndags somnade ja när ja la barnen och missade solsidan hur kunde det hända liksom,,

men å andra sidan har ja  jobbat hela veckan , lasse är typ sjukskriven och när han frågade i söndags om ja kunde jobba är det ju bara att tacka ja, trivs som handen i hansken på jobbet och det är verkligen skit kul,, skulle kunna joba hur mycket som helst men o andra sidan vill ja ju 'ta vara på' sista tiden me barnen nu innan ja ska börja jobba på riktigt.. lite klyvet ja vet men men, vem tackar inte nej till att ligga på divanen och käka praliner liksom..

och dessutom SAKNAR ja faktiskt träningen nått grymt kom ju faktiskt in i det där och men nu blir det ju ett brejk på två veckor, men efter det ska ja ju börja träna me johanna och det ser ja fram imot, skulle ju kunna dra ner nu på kvällarna men den tiden vill ja ha med barnen och sen vill ja inte träna när alla steroid stinna grabbar står där ner framför speglarna tacka vet ja mina pensionärer på förmiddagarna, sa ja det att sist ja träna kom det till och med in enn gubbe med rulator, ja visst och drog mellan maskinerna.. snacka om grymma..

idag har leo åkt me mig hela dagen i last bilen utan att tjata eller gnälla nått min underbara lilla grabb,,
och nu när vi kom hem tog ja tag i allt med hemmet att göra,, inte riktigt brytt mig på hela veckan,,(har somnat innan nio varje kväll *ler*)
men nu blev det tvätt, tre maskiner, damma, dammsuga, skura golven, bada grabbarna, bädda rent grabbarnas sängar, så imorgon blir det fredags mys på högnivå.. och ja längtar :)

skulle lätt ha en liten städerska sen när ja börjar jobba,,

nehe ska se om man kan kolla solsidan på  fyra play..








.


80 tal forewer



jupp jupp ikväll smäller det ju jimmy och dulla ska ha sina gemensamma fester och alla ska ju vara utklädda,,ala 80 tal, jimmy  har ju sparat hela veckan och nästan förra med så där blir det mustach.. och shit så fult :)

va ju och grejade igår en hel del och skönt är ju det för då blir det ju mindre idag,, blir typ grill buffe
med potatis gratäng och sallad..

synd bara att grabbarna vaknade halv sju men ja får väll vila lite i eftermiddag..
grabbarna ska ju vara hos mamma igen och leo bara längtar som han säger, dom ska ha 'fest' ikväll, och det brukar ju va så att

 -när katterna är borta dansar råtterna på bordet :)

och ja tror det stämmer hemma hos mamma,, som tur är, är hon mycket bättre i armen..

nehe om man skulle upp och pussa på robinsson cruse där uppe för grabbarna  vill ha frulle..











.


Två grabbar som har lite fredags mys, popc...

img_0848 (MMS)

Två grabbar som har lite fredags mys, popcorn och barn program och dom sitter som två små ljus i soffan.. När Jimmy kommer hem blir det till lokalen och fixa och duka inför 80 tals festen i morgon,  sweeet :)


Pensionärs taxi

Ikväll skulle mamma och ja gått på spa, julklapp till henne och födelsedags present till mig,, men inte då lilla tanten ramla i morse när hon höll på ute i stallet.. Och med stor sannolikhet bruten arm.. Jobbade ju på förmiddagen så hon hade ju barnen och allt men som tur va var ju Alexandra hemma och kunde ta barnen, först skulle hon ju inte ens till akuten utan fick en tid vid tre på vårdcentralen men va fan kan dom göra då.. Slutade lunch och skjutsade in henne och Jimmy fick åka hem och ta grabbarna.. Vintern har ju i princip bara börjat ju två vinter månader kvar.. Kul liksom..Fick lämna mamma på sjukan vid tre för hon hade ju lovat att skjutsa Barbro, mammas pensionärs kompis till vårdcentralen så inte hon skulle ramla.. Så ja fick bli taxi,, det va det ända mamma tänkte på på sjukan,, tänk om hon kunde tänka på sig sj lika mycket.. Men men hoppade in på solarieholmarna en snabbis det fick bli mitt spa för dagen, men vi kan gå på det närsom helst sen ist bara armen blir bra.. Nehe nu får pensionären allt ta och komma :)

Söta lilla mamma, bruten arm

img_0836 (MMS)

Söta lilla mamma, bruten arm


premiär




här om dagen va vi ju och provade leos ena julklapp,, ett par grillor.. det gick hur bra som helst trodde han skulle ligga ner och tjuta hundra gånger men istället va det ja som klagade :)



dax att snöra på sig grillorna..



lillebror fick gått nöja sig med att sitta i vagnen hela tiden och det gjorde han oxå ,, han satt stilla i nästan en och en halv timme.. men det va väll roligt att titta på oss..



skönt att åka på isbanan i berg inte en enda mäniska mer, och ja som är så livrädd för dålig is.. där är det ju grus under :)



höger vänster höger vänster,, och glid ,glid.  hahha tjatade hur mycket som helst men det hjälpte att säga så hela tiden,, höger glid vänster glid!!

leos snygga overall. en lila men ack så bra,, mammas 'stalloverall' hur mjuk och varm och skön som helst önskar att det va en annan färg så ja kunde sno den..



sen blev det lite lek i snön efteråt,,




sitter här med grabbarna och kollar på barnprogram.. max vaknade kvart i sju och leo sju.. känns lite tidigt nu när vi hade kommit in i en period att sova till minst åtta,, :)
 
men hellre sju en fem som det va ett tag..

måste erkänna att ja faktiskt tyckte synd om jimmy igår när han va och fiskade , kunde dom inte valt en dag utan snö storm..men dom hade fått fisk så han va nöjd..

inatt har vi haft båda grabbarna i sängen IGEN,, men lite mysigt är det leo kom in vid typ tre och max kom in vid tolv när ja la mig,, han har varit jätte hostig hela natten så både han och ja har nog sovit piss..

efter frullen blir det en sväng till stan för att handla det sista till outfiten tills nästa helg och så ska ja till tandläkaren igen.. va där i tisdags och kollade och konstaterade att ja måste laga men det ska ja göra den 1 feb, men tjatade till mig någon form av blekning som skulle ta typ fem minuter och hon va så snäll och skulle göra det på mig,, förra gången ja va på tandkontroll va det typ som någon kräm med slipmedel i men det hade dom slutat me nu va det nått med blek medel i som va bättre,, spännande.. nått måste man ju få för att man är skit rädd för tandläkaren..


nehe nu ska  vi göra frukost,,






.


Lyx med egen tid hos frissan, ett par foli...

img_0824 (MMS)

Lyx med egen tid hos frissan, ett par folie paket om man säger så:)


fortsättning




på kvällen på nyårsafton drog vi till hanna och christian på en jätte trevlig och mysig nyårs fest..
familjen storm va ju me där så barnen lekte och busade och somnade gått så den ända som va vaken vid tolv slaget va max..
jävla skit att börja regna mitt i då..



det va röj på sagas rum, tycker max me som håller för örona





jätte trevlig och jätte god mat och det bästa ja ska dit på lördag igen.. :)


 

ja har redan städat bort julen, granen åkte ut dan efter nyår och leo fick äntligen slå sönder pepparkaks huset.. han har ju väntat och väntat på att farfar ska komma så dom kunde fika på det och i måndags så slog han klubban i det..



max när han hade i sista kuren för löss..


jimmy sitter här brevid och putsar sina blänk för i morgon blir det hans premiär för pimpel och själv ska ja
lyxa till det och gå till frissan, för färgning och klipp, förtidig present från jimmy.. :)

sitter och googlar 80 tals outfit för nästa lördag ska jimmy och dulla ha sin fest och det är ju dresscode a la 80 talet, hahha kul som fan jimmy ska nog ha leggings.. nice

har göta kanal 2 på me för att inte missa min lilla mamma till filmstjärna, som är med i filmen.. hahah det är hon som går med korna på bron när dom kommer och kör,, bonn kärringen!!







.


massor har hänt



har haft lite jul lov från bloggen och de har varit skönt,,
som sagt mycket har hänt sen sist men orkar bara skriva om hälften :)

vi har haft en alldeles underbar jul med nära och kära, en sån jul som det ska vara..

bara att se ungarnas lycka i ögonen när man går ner på morgonen och dom upptäcker att det ligger paket under granen


,

försökte fånga ögon blicket men det gick så där..



max va mest fundersam om va det va och han hade ju faktiskt en snäll brorsa som hjälpte honom med allt det där konstiga papprena..



och det blir ju som vanligt lite riv och slit men vi hade sagt det att vi köpte bara ett par st jul klappar här hemma från oss för man vet ju att dom får hos både mormor, farfar , farmor och morfar sen me och dom fattar ju nada av hur många det är ..

blir så trött på sånna som skriver att ungarna fick typ 'hundra' paket, blir barnen lyckligare av det.. ?? nä tror inte det,, och inte ja heller för det är ett bök att få in alla nya klappar..
förväntningarna till nästa gång när man kanske får mindre klappar.. och dom blir besvikna istället.. ähh bättre och hålla det på en normal nivå..

som vanligt öppnade vi ju våra klappar här hemma och sen ner på det traditionella frukost/julbordet hos mamma

förra året va ju mamma mag sjuk och inget blev som vi tänkt men i år klarade vi ju oss och tack fan för det..


 
blev ju paket öppning där med,



hos mamma firade vi även med farmor gill och bosse, och gullbritt jimmys mormor och sen majbritt lasses mamma..

och det vart ett par bra paket där,, familjen fick en soda streem vilket ja tycker är toppen och sen fick ja en egen hushålls assistent av mamma så nu kan ja baka bullar..

efter mamma så drog vi vidare till tomas för att fira eftermiddag och kväll där.. och där kom även tomten .. leo gick som på nålar men han va inte blyg nått.. max sov eftermiddag så han missade tomten.. på kvällen när vi kom hem spydde ja massor men sen inget mer.. hhaha snacka om att äta tills man stupar..

 

annandan när vi firade jul hemma hos pappa fick vi tillskott i familjen av lilla söta milo,, johanna och peder skulle ta första 'egen' tiden och gick på hockey och ja ställde stolt upp att ta han om världens snällaste lilla kille..

en mindre rolig överaskning va att vi fick löss och  ja vet FAN inte vart det kom ifrån eftersom vi typ bara varit med släkten och ett få tal vänner.. men men nu är dom ett minne blott..




va ju ute med söta printz på juldagen :) sjukt med folk



nyårs afton va ju en underbar dag och vi va ute och lekte hela dagen,,



familjen åkte spark



grabbarna åkte snowracer., och då orkade leo gå huuur långt som helst

äähh dator strular skriver mer sen :)


RSS 2.0