vilken kväll.. :)

ja då som sagt man mår som man förtjänar.. skit,, MEN vilken jävla rolig kväll det blev har inte haft så roligt på väldigt länge,, det började ju med att ja blev 'kidnappad' vilket ja ju visste eftersom ja hatar överaskningar så hade ja luskat reda på det, johhanna kom hem och hämtade mig och  sen bar det av hem till emma för ett par fördrinks och sen blev det in till stan, det började med att vi gick till pitchers och där helt plötsligt dyker fia upp hur kul som helst det va ju liksom hundra år sen vi festade ihop.. där började det med lakrits shot och sen  käkade vi mat.. plocktallrik och det va så himla gott och alldeles lagom, sen blev det mer dricka och sen vidare ner till bowlingen och ännu mer dricka.. hahah huvudet är väldigt tungt idag :)
första serien  gick bra men sen började det balla ur.. *ler*
sen blev det ju harrys och sliver och ja hade så himla kul hela kvällen så ett jätte tack till er att ja mår som ja mår..  :) mission complet.. 

men ja vaknade redan vid åtta imorse innan barnen och sen va ja väll vaken till elva sen blev det att sova lite förmiddag.. när ja hade vaknat till liv egen tvingade ja med familjen in till mc donalds på llite mat.. det va precis vad min kropp behövde idag..
nu är tomas här en sväng och leker med leo vilket alltid uppskattas så mycket.. så ja kan smyga iväg och 'vila' huvudet.. ikväll blir det film mys med min älskade sambo..

so long


- 30,8

japp det va vad vi hade det i morse hemma.. fattar inte att det är så himla svin kallt, lr jo just nu för att det är full måne men annars.. det är liksom strålande sol och hur fint som helst men för kalt för att vara ute och leka med leo..

idag har vi varit hos mamma på förmiddagen för jimmy skulle ju på fiske tävling men det blev inställt för att det är så kallt.. och ja förstår det för vem skulle vilja sitta still på en is nu och ta i blöta fiskar.. om man nu får några :)

fick ett mess av pappa förut att dom kommit fram till hotellet och allt va bra, 10 m till pool och typ 100 tilöl havet,, fan vilken lyx, om man tänker så här är ju väder skillnaden ungefär 60 grader, rätt sjukt..

nu ska ja gå  ner och frächa till mig lite och invänta kvällen *ler*

so long


märkt för livet








hahah nu bjuder ja på några bilder som ja sj hatar för att ja lider av fotfobi..
men detta har ja gjort idag,, tattuerat in max.. hade ju leo innan men nu blev det max också.. måste ju ha mina fina änglar  med mig :)

haha kim skrattade åt mig, va mer nervös nu än när ja skulle åka upp till bb men detgick bra.. hade ju mitt super stöd johanna med mig, och så kom alle på ett hörn med.. tack vänner för ni skrattade men och åt mig *ler*




här bjuds det på äkta kärlek , kärleks hantag och chips tuttar som jimmy säger, och många smile..
det går ingen nöd på den här grabben..



bara ÄLSKART det här kortet.. viss det ser inte ut som han har någon snoppis men ja valde att ta ett där inte kronjuvelen syndes,, playboy får allt vänta *ler*

snacka om kagge


so long


snö snö snö...

morgonen började väll inte riktigt som man tänkt sig då men det får man väll ta när man bor på landet..skulle ju ner till mamma och hjälpa henne med det sista, men hennes rum byte och så, men det slutde med att jimmy, som tur va va hemma fick hjälpa mig att skota i prencip hela våran väg som va igen snöad .. KUL
och när ja kom ner till mamma hade jaju lovat henne att skotta, så idag är ja faktiskt j*vligt trött på snön..
men det är ändå rätt så mysigt.. men ist skulle hon sätta på snö blat på traktorn men eftersom hon inte ska anstränga sig tack vare handen, va det ju ja och raine som fick slita som djur och hon är ju jävligt bra på att basa :) men blat kom på och mamma blev barn på nytt och ja fick till och me stå och vråla på henne när maten va klar, hon skulle bara köra mer

sen nu ikväll har ja faktiskt fått lite 'egen' tid och varit och solat, måste ju hänga med nu när pappa och eva kommer  se ut som  pepparkakor..




ingen osm vill ha en lite kattunge.. mamma måste bli av med en för lasse  är lite allergisk och han tucker det räcker men två.. den är typ 12 veckor och går på låda och allt väldigt van med barn (eftersom leo sätt det mer som en leksak)

 -johanna det vore väl bra sällskap till wilda :)

so long


jaha då...

då har man sagt ett litet farväl till pappsen och eva.. men efter att fått reda på vilka som va med om elefant olyckan i thailand blir det elefant förbud för dom. ..

shit va mycket snö det har kommit då.. faktiskt ganska mysigt, fast någonstans i kroppen känner ja att ja vill ha vår oxå..  :)

sitter och tjuv lyssna på jimmy när han läser god natt saga för leo, kan inte ta lång tid innan den ungen har somnat i kväll för han va skit trötter,..

nu blir det nog lite robinsson, fast ja ska ju springa först.. hahha lätt att förtränga :)

so long


 

mina snutt ungar

 


snö och åter snö...

är väll en av dom få som faktiskt tycker det är mysigt med snö , blir bara så jävla trött när man läser i corren hur mycket folk klagar på snöröjningen..någon som hade skrivit ett inlägg på ordet fritt i corren att nu viste ju minsan sönröjarna att snön skulle komma så att dom verkligen hoppades att snön skulle röjas bort fort.. men va FAN först och främst så åker dom ute efter vissa regler vanliga vägar är det 3 cm snö på och en väg som ut till oss är det 7 cm på.. ja är iaf väldigt tacksam för att dom ORKAR att först kanske ha ett vanligt jobb och sen slita häcken av sig för att sånna bitter f*ttor ska gnälla,, men ja tycker ju inta att det är så värst farligt att köra i snö heller.. tycker att dom som klagar kan hålla sig inne :)

för övrigt idag passade ja på att åka till stan och handla när leo va hos cissi... skönt att göra det när man är sj..passade ju på att gå på ikea me och handla lite till mig sj.. det blev en jätte fin jacka på bik bok det va rea på rea så ja gav 200 spänn,, hade ju dom present korten ja fick av mina snälla vänner när ja fyllde och ja va ju bara 'tyungen' att handla lite det liksom brännde ju lite i fickan *ler*.. hade ju lovat att det bara skulle bli saker till mig men det blev ett par solbrillor till leo för 25 spänn, halva priset och  sen blev det ett par strumpor med :)

nu sitter ja här och laddar in kort som vi ska skicka in och framkalla men har ju inte gjort det sen i sommras så det är ju en hel del om man säger så..

ikväll ska ja och barnen ner och säga hej då till morfar och eva,, dom drar ju till thailand på fredag morgon och  hur avis är man inte på det då.. huuumm det får bli nästa vår har vi sagt

so long


vart i stan..

idag träffade ja johanna och vi skulle ta ett par varv på stan, hon skulle ju egentligen vara barnvakt åt max på stan men nu bidde det inte så, men vi träffades ändå..åh my god va länge sen det va ja faktiskt va inne i stan.. men vi har sprungit omkring i massa affärer, man tar ju bara av latheten alltid ikea  bara för det är mycket smidigare.. men det vart ju en efterlängtad kebab på kebab baren :)

och sen har ja ju gjort nått sånt här dumt inpuls men det återkommer ja med på fredag :)
vill inte handla nått inne i stan eftersom ja har present kort på hela ikano så känns det onödigt att handla på stan..men ja köpte en present till jimmy, en disktrasa där det står- va söt du är när du diskar.. * hoppas han fattar ironin* :)

nu ska ja passa på att leka lite med leo innan lill prinsen vaknar..

so long


måndag..

idag gick vi upp med tuppen och det har ja inte gjort på länge, vi brukar ju alltid ligga och dra oss men idag skulle ju ja va i stan kl åtta..skulle till kvinnohälsan och kolla så att allt stod bra till och så och det gjorde det ju :)

leo fick följa med och jobba med pappsen så länge och det hade han tyckt va skit kul dom hade kört traktor och truck.. fick ju hämta honom uppe på jobbet men det va ju mitt i frukost tiden såp det va ju bara att vänta på honom för han skulle ju fika klart och visa allt.. sötnosen..sen va det ju bara att skjutsa iväg honom till cissi så han fick leka av sig lite och idag tror ja att han jade varit snällare ,, nu är det helt tvärt om vad det har varit, när man hämtar honom ligger han som en korv på golvet och bara ålar om kring och bara vägrar att följa med hem och ska bara vara kvar, fast det är ju jätte skönt att det är såå..när ja lämnat honom vart ja med bjuden av emma på frulle hemma hos julia och det kan man ju inte tacka nej till, världens hotellfrukost hur gott som helst :)

när ja hade hämtat leo åkte vi hem och ja nästan 'tvingade' leo att sova eftermiddag.,va hur trött som helst sj men han somnade efter lite pillande i håret..men när ja vaknade.. FY FAN hade världens migrän anfall det kändes som om ögonen skulle ploppa ut och att ja skulle spy, fy säger ja bara det är sällan ja har huvudvärk,, men det är väl för att ja inte har nått att ha ont i.. *LER*

igår va vi ju en sväng i stan och köpte nya skor till leo och sen en ny barn vagn.. en helt sprillans, vi har ju bara köpt begagnade innan men nu vart det en ny.. det blev en emmaljunga scooter och den har vi ju tänkt att ha ett tag, blev faktiskt lite förvånad att det inte va jätte dyrt med sutt vagnar men det va ju bara positivt..och det va ju kul att vi fick nya 'modellen' 2010..

nepp nu blir det mys med the family, leo är ju fortfarande vaken efter att mamma slapp som ja är, fick sova en lååång eftermiddag

so long


tråk inlägg

dagen idag har ja tillbringat med min kära mor och hennes sambo.. vi har ju varit nere i sörping och hämtat ett skrivbord till henne och så passade vi på att käka lite med, det blev kina mat och det är ju nått som ligger högt på min gillar lista,, :)

jimmy har ju varit på fiske tävling idag och han hade kommit tre av 120  så det va ju inte så illa pinkat..

förut åkte vi till östensons i borenshill och handlade och då sa leo i bilen att han me ville ha en stor mage som lasse för det hade dom tuffa grabbarn.. ibland vet ja inte riktigt vart han får allt ifrån, men men det här va ett riktigt tråkigt och kort inlägg men ja ska gå ner och mysa med jimmy igen :)

so long


fredags mys hos mamma..

jaha kvällen kommer vi att tillbringa nere hos mamma för jimmy ska på fiskemöte.. egentligen skulle vi varit hos fia och mogge på lite käk men sen kom det här upp.. så för att slippa sitta sj även ikväll ska vi ner till mamma och ha fredags mys.. lr leo kanske ja har lovat att sätta upp hyllor och gardiner, så ja är redo med vattenpass och borrmaskin.. hahah väldugt seriöst för att vara hos mamma dom som känner henne  vet att det brukar vara balsnöre lr eltejp :)

imorgon ska vi hjälpa henne ännu mera så det blir lite tråkiga inlägg här, vi  ska ner till sörping och köpa ett skrivbord osm hon hitta på blocket OCH lyckades maila sj .. men det va verkligen pekfinger valsen och det tog typ tio minuter för att skriva.. är intresserad finns det kvar.. men men det tar sig..

lite kort får det bli istället

 

det här kortet klarade leo av att ta sj..



lillebrors bästa barnvakt,, haha leos docka david, som han fick av johanna i julklapp.. lillebror tror väl att det är en ända stor tutte så han kan sitta och dreggla sönder den där, men nöjd är han :)



hallo.. brudarna!!   :)

nehe nu ner och amma en snabbis, sen ska vi ju hämta upp dulla och svinis,

so long


hello

har varit lite frånvarande här men ja är mitt uppe i ett renoverings projekt hemma hos morsan..
hon och lasse ska ju flytta ihop igen och nu när alex har fått egen lägenhet så ska rummet där uppe bli ett data rum.. men mamma har ju hela höger armen i ett paket sen operationen så hon tyckte ju givetvis att vi skulle tapetsera nu.. vilket resulterade i att ja sj gjorde det och mamma va arbets ledare :)
det kommer att bli kanon bra men ja själv skulle aldrig ha valt dom där 'tant' tapeterna..
igår kväll fick ju äntligen leo följa med en sväng i volvo 40 som han säger och dom åkte ju till grabbarna.. hem till dulla och rikard va ju där.. men sen va han helt överlycklig och när ja skulle säga godnatt till honom sa han åt mig - - - att när ja blir stor då fick ja med åka me.. hahah tack  så mycket :)
nepp nu ska ja upp och skära till tapetkanterna, ska försöka att uppdatera mera..

bråkstake...

va gör man åt sin unge när han bara slåss mot yngre barn.. har man misslyckats helt i uppfostran lr är det 'bara' en del i utväcklingen.. idag nu när  ja hämtade leo sa cissi att leo till slut fick gå undan för han kunde verkligen inte låta den nya tjejen va, vilket är jätte bra han måste verkligen förså att man inte på nått vis i världen får slåss..hmm va fan ska man göra då, bara låta det va lr ? det hade sluta med att på ena sidan hade hon ett rött märke och på andra ett rivmärke.. jäkla skit unge.. tycker det är grymt pinsamt ungar som slåss har ja inget för.. tycker sj att det känns som dålig uppfostran, men kan heller inte komma på nått som vi skulle gjort annorlunda.. hoppas på att det bara är en 'sak' just nu..
igår va han ju 'tvungen' att nypa tag i lillebrors kind när han gick förbi.. bara sånna små saker, ahha hoppas det bara är en del nu i utväcklingen..

han somnade iaf i bilen hem och lillebror med så  det är väldigt tyst här hemma, ska sätta mig mellan barnen nere i soffan och mysa en liten stund.. tills nästa fight :)

so long


jaha tisdag då...

ooch här sitter man och faktiskt inte gör ett skit.. ja brukar ju alltid planera in nått varje dag när leo är hos cissi men nu är det skit lugnt,, tänkte att ja skulle springa nu på dagen ist för ikvll så det är gjort..har gått ner, sakta men säkert fast ja äter precis likadant som ja gjorde innan,, hellre gå ner sakta och lite  än att gå ner fort och gå upp det dubbla sen igen..



så här såg det ut när vi kom hem, en somvägrar att sova iaf :)



så här ser det ut när man ska försöka få honom att somna om



han bara ligger och skrattar hela tiden



leo när han äntligen vågade dra på sig hjälmen.. lite läskigt va det allt :)



sen vart det ju den här stilen ist.. fan den där jävla traktorn alltså.. det första han gör när han vaknar är att tjata om den, han är ju bonne, och måste åka ut på gärdena och mata kossorna.. och så kan han hålla på hela dagarna det värsta är ju att han inte riktigt har koll överallt vart han kör och så.. ja har hotat med att traktorn är för stor och att man ska ha den ute, men då håller han på att bryta ihop stackarn.. han får väll ha den ett tag tills han tröttnar då.. det har ju nästan gått över till fyrhjulingen nu ist.. hahah fast det är ju bättre att han kör traktor än fyrhjuling inne *ler*

so long


måndag igen då...

och vi har precis varit och lämnat  storebror hos cissi..fy fan vilket skit väder det blåser svin kalt och sen typ dyggregnar.. inte allt för kul ju... hellre kallt än denna blask..

igår va vi ju som sagt hos johan och sandra och hämtade hem bakaxel och en fyrhjuling till leo.. om han blev glad.. haha han satt och putsade på koporna i duchen så nu ska ju bara jimmy försöka att mecka ihop den så att han kan ut och åka..men han vågade inte ta på sig hjälmen så det måste vi träna lite på ..
 
skrattade åt min romantiske sambo (not) igår när vi åt.. det är ju väldigt mycket snack här hemma att ja heter eriksson och grabbarna heter nyhlen.. och då kom vi ju in på bröllops snack,, om vad som skulle vara romantiskt och så,, vi ska ABSOLUT inte gifta oss men ja sa att det skulle vara romantiskt att gifta sig på någon strand  barfota lr så.. och jimmy knäcker då att om vi ska gifta oss så skulle det vara romantiskt att gifta sig på storsjön i en båt och fiska gös... hahah det kommer aldrig bli bröllop i våran familj..

 nu ska ja kolla på johan falk filmen från igår eftersom ja givitvis lyckades somna..

so long


söndags morgon..

idag blev det lyx frukost på menyn.. toast med räkor på, vi åt ju räkor i går kväll så vi sparade några och lyxade till oss till fukosten ist,, frukost är så jävla tråkigt man äter ju typ samma så man är så himla trött påt..


hahha de här är en bild från igår morse när jimmy va iväg, ja är väldigt trött men mina grabbar gör ju min dag så att man vaknar till liv..


 
lillfisen... morgon humöret är alltid på topp :)

min fina sambo.. såhär trött är man efter en 'tjejkväll' och fiske tävling..



grabbarna blev glada när pappsi kom hem..

nu ska vi styra iväg ner mot ödeshög  till johan och sandra och hämta hem en bakaxel och så blev det visst en fyrhjuling åt leo me.. hur saK vi få in allt i bilen hhmm..

so long


leo kommentar

leo förut i bilen när vi åkte hem från mamma..

-mamma ve du en sak...( han är så jävla gullig när han säger så)
nä vadå..
-ja  älskar thelma
jaha gör du...

sen  efter en tyst stund, -hon ä min tjej ..

åhhh han är så söt,, thelma är åtta år

snodde bilden från alexandras blogg, thelma är snyggingen till vänster :)



gårdagen i bilder



i början av kvällen när alla va lite 'städade'

 



emma övervakar jimmy när han steker ägg  :)



tilldelning av lagen..




som sagt ja hade skit kul och hoppas att dom andra hade det me.. annars får dom skylla sig sj :)


en svensk med horn = viking :)

hahhah fan vilken rolig kväll det blev igår då.. en massa skratt och underbara vänner och en massa mat och lite cider.. drack ju lite för första gången efter ja fått max, och det va faktiskt skönt att koppla av lite.. kanske va det för att vi va hemma så att man hade ändå barnen under synhåll.. jimmy skulle ju ta hand om barnen och lägga dom och så.. men det slutaade med att leo va uppe ända tills elva.. ELVA!! shit allts, kanske får ja skylla mig sj lite för han fick sova eftermiddag mellan tre och fem men han hade det så himla roligt med alla brudarna :)
jimmy försökte nog lägga honom fyra gånger lr nått men han totalvägrade och max med, stackars jimmy helt knäckt.. lillebror somnade som en stock när emma fick vagga lite på honom och leo somnade på fem minuter när ja gick upp och läste en bok för honom.. men men  det får man väll ta :)
som sagt vi körde ett spel , med andra ord tror ja det hette.. man va två i varje lag och sen skulle den ena förklara ett ord och den andra skulle gissa, hahha johannas förklaring på naturgas va- ja allt som är ute, träd och så.. hahha jätte lätt att veta.. och julias förklaring på en viking -svensk med horn.. :) ahha ja garvade så ja tjöt och sen vilken present ja fick då.. fan, presentkort på ikano på 1600kr BARA till mig sj .. TACKAR så jätte mycket...
ska lägga upp kort ikväll, är inte hemma nu, vi är hemma hos mamma och har ätit och ja har hjälpt henne att handla och nu ska ja dammsuga.. det är ju inte det lättaste när hon måste gå med handen rakt upp hela tiden,, jimmy är på sin första fiske tävling idag så han är säkert över lycklig ikväll och säkert trött hahha han kunde ju inte direkt få någon ro och somna igår,, *ler*
so long gott folk

strömavbrott..

jappsi japp.. idag har det varit stömavbrott här på landet och va f*n hittar man på då när det är kol svart..
va ju hemma och grejade under tiden lill prinsen va hos cissi och lekte och samma komentar idag som igår- ja vill inte åka hem,, skönt att det är åt de hållet nu iaf

men som sagt när vi kom hem så hade det hänt nått me strömmen så de va bara att göra sånt man aldrig orkar med annars, ja har rensat garderob och byrå.. och satt upp klädstång i garderoben för annars skulle nog den aldrig kommit upp och sen har ja målat innerdelen på fönstrena i badrummet, som har stått halv färdigt ett bra tag nu.. men sakta men säkert.. och så har ÄNTLIGEN brandvarnaren nere i hallen kommit upp, jimmy gjordet direkt när ja sa att ja sj skulle görat,, konstigt :)

idag sa ja igen att det är tur att man bor utan grannar.. hade ju tänkt att färga min utväxt på slingorna ii eftermiddags men det fick ju bli när störmmen och jimmy kommit hem , men då passade ja på att springa på crossen under tiden ja hade färgen i håret och så kunde ja ju inte ta på mig sport toppen (som ja verkligen behöver nu med mjölk tuttar) pga färgen så den drog ja bara över linnet..och sen givetvis uppdragna strumpor.. hahah snygger...

imogon blir det hel dag hemma hos mamma, med cattis och barnen vi ska åka pulka och grilla korv och bara ha det mysigt..

nu ska ja bära över leo i sin säng och stoppa om karln som somnade även denna kväll :)
sen ska ja burra ner mig och kolla på tv i sängen, skönt

so long


jaha 25 då...

japp så är klockan slagen och man har fylt 25 bast.. känns som tur är ingen skillnad.. min födelsedag har ja tillbibgat med min kära mor på massa konstiga sätt..

morgonen började ju med att min kära sambo GLÖMDE att ja fyllde år så det kom ett sms efter en timme -just det grattis,  romantiskt...    :)

sen va det bara att åka och lämna lillsnorre hos cissi och han blev ju över lycklig för att åka dit, skönt att allt är tillbaka på det 'vanliga' igen.. sen då , en snabbis hem och ringa ett par samtal så nu är dopet spikat det blir den 20 feb i ljungs kyrka precis som med leo.. och lokalen va ledig så det blir lite kaffe efteråt där ist för hemma,,skönt
och så kollade ja ju upp det här med min efterlängtade tandblekning och ja säger så här att ja får nog spara mycket mera pengar om det ska bli några vita tänder här.. 5000 spänn rena rånet, men hon sa åt mig att vänta tills sommaren för då skulle hon ha lite driver så då kunde man gå två betala för en.. och ser man det så så blir det ju 2500 ist och det va ju ungefär vad ja hade räknat med..så så får det bli..

sen då så skulle ja ju hämta upp min kära mor på sjukan som har opererat sitt långfinger skulle ju hämta henne halv tolv men hon va inte klar förns kvart över tolv,, det va ju verkligen jätte skönt att sitta där i bilen och vänta..
hon fick ordinationen att  VILA och vara lugn i två veckor,, shit då känner dom inte min mamma..
sen blev det en lyx middag på sibylla.. :)
och sen bara hem och hämta hem pluttisen, för mamma hade ju även bokat in att vi  skulle möta upp fårbilen vid gamla macken i berg och lämna får.. bara att just idag som allt annat hade hon lämnat in sin bil på byte av framrutan så ja hade ju erbjudigt mig att köra upp med volvon, det va ju liksom inte så himla långt ,, men våran 'starka' bil kom inte ens upp för  den lilla sluttningen hemma på mammas gårdsplan så vi fick fan hålla på och juckla i typ en halv timme men till sist drog ja över grannens tomt,,haha tur att dom inte va hemma för då hade dom väll halshuggit mig..(grannsämja  not!!) men men fåren kom iaf fram till slut och mamma som skulle vara lugn hade sprungit omkrin och skottat fram grus och allt möjlig.. så hon erkände till slut att hon faktiskt hade rätt ont i handen.. så det blir nog snyggt i två veckor..
nu ikväll bjöd iaf jimmy på fin middag.. haha toast.. skit samma försöker ju ändå förtränga att ja blir äldre *ler*
ska ju fira med mina 'gamla' kompisar på fredag kväll.. och sen känns det mer som ja fyllde i lördags när släkten va här..

imorgon blir det att springa på ikea ist med mamma, hon är ju på jakt efter en nya säng så då måste ja ju vara med och se tills så det blir en snygg säng  :)

just det först ska ja ju till bvs och se hur mycket guld klimpen har gått upp nu.. spännande


räven raskar..

över isen och får ja lov,, haha nu har vi dansat kring granen och haft det mysigt nere hos mamma.. snälla alex hjälpte mig att fixa till, min nu upp pimpade blogg med lite kort.. och texten över har ja tänkt  att tattuera in på min andra under arm, jag och mina änglar..
mamma hade ju givetvis gjort årets snyggaste gran, viste ju att hon hade kastat ut sin och att vi skulle ner dit och dansa, fick ju inte riktigt ihop det men hennes lösning blev såhär..



litet kort, snodde det på cissis faceb..

en syren gren och dom vita sakerna är godis så efter varje dans fick man ta en godis...
hahah annars hade aldrig ja dansat frivilligt..

efter det blev det 30min p crossen, fan är förvånad sj att ja faktiskt nu har sprungit varje dag, förutom en vilodag och mäteren slog idag över att ja sprungit 10 mil sen ja tog hem det.. det är ju fan nästan till nyköping ju...

det blev inget vrålåk förut för bakaxeln va lite för dålig, så nu ska vi bara låna en bilkärra så vi kan hämta hem åket..och så måste jimmy fixa tet lite men kanske till helgen, måste som sagt bara hämta axeln nere hos johan och sandra i  ödeshög och jimmy jobbar ju till fem hela den här veckan men det ska nog lösa sig *ler*

nepp nepp nu blir det en ducsh innan johan falk

so long


morning morning

haha nu har ja gömt mig här uppe på datarummet och får skriva ifred.. hur skönt som helst leo och jimmy är där nere och leker och max sover,, lite konstigt att sitta här i lugn och ro är ju van att antingen ha en unge  hängandes i tutten lr en som står brevid och tjatar, man får väl skylla sig sj när man sitter där nere :)

idag sov båda barnen ända till halv nio så vi har precis ätit fukost, ingen bråska här inte.. idag ska vi på julgrans plundring hemma hos morsan och det blir alla barn som vanigt,  tänkte att vi nog åker ner tidigare så att leo får leka av sig lite för idag va det ju bara -9 grader ute... här om kvällen då så stannade mätaren på -30  shit,,

igår kväll va det ju besök här hemma i stugan,, ficj jätte bra presenter  och bara sånt ja önskat mig.. -tackar så mycket..

en brandsläckare, jätte kul 25 års present men det va nått ja verkligen hade önskat mig så ja vart jätte glad att ja fick en och så fick ja en brandstege som man ska ha på övervåningen om det börjar att brinna där nere,, lite konstiga saker att önska sig men när vi fick reda på att vi kände den lilla flickan som brann inne på julafton önskade ja mig sånna saker som faktiskt är jätte viktiga nu när man har ett hus och en helt underbar familj..
så fick ja ett present kort på massage lr ansiktsbehandling det fick ja välja sj och så fick ja ihop till hela 2000 spänn som ska gå till min tandblekning ja alltid har velat göra, men inte vill betala sj..
lite onödig sak men ja har alltid velat göra det sen ja tog bort tandställningen och nu ska ja fan görat :)

kvällen slutade med ett mästerskap i wii, haha man kan ju inte annat en att skratta när man sitter brevid och tittar  ( mitt uppe i ammning ) dulla va en jävel på bowlingen, och mia en hejare på gituar hero,, och farfar tomas va en klass för sig..
trevlig som ja är gick ja och la mig vid halv ett med lillfisen som låg och sov på mitt bröst, mina ögon gick i kors då.. *ler*

pappa och eva äcklade sig lite igår och sa att dom tagit en sista minuten till thailand och drar nu den 29 hur j*vla avis blir man inte på det då.. haha ska beställa nya jeans till leo hittade ju ett skit bra ställe förra gången som sålde levis jeans för 100 baht, alltså typ 20 spänn 
billigare än ullared :)

nu ska vi dra iväg och hämta hem en volvo 740.. min dröm bil *ler*
så nu blir det sladda som galningar enligt leo, måste bara byta en bakaxel och lite och sen på med is däck jjjiihuuu..



hahah allas intressen är ju olika  :)

so long


kaallllttt...

så här ser det ut hemma nu..

 



fy fan va kallt...  -26,6


hittade lite andra kort som jimmy hade tagit med mobben.. :)



hahaha jävligt snygg unge, det här va när vi 'gallrade' ur alla hans leksaker efter jul..



innan dom nya leksakerna flyttade in



det här va väl när jimmy gick igenom fiske sakerna.. tror ni man kan få en borre i avloppen :)
storfiskarn han tränar nu så kommer han klå alla om ett par år


studiebesök..

idag har vi varit på pappsens jobb på lite studie besök,, haha leo är så jävla blyg så fort vi kommer in där ja fattar int evarför och idag sa han så här - när vi kommer till pappas jobb ska ja inte va blyg.. men vem blev som en lite mussla så fort vi kom dit, jo leo, det släppte lite när han fick smaka godis av david.. :) 


ett gamalt kort för leo har ju redan pillat sönder min nya kamera..

sen blev det ju mc donalds.. och det va jätte gott va ju så länge sen vi åt det nu så då smakade det faktiskt bra.. vi kidnappade ju med jimmy så han åt med oss och när han slängde skräpet så slängde han leos leksak och då blev det ju tanda gnisel, tur va att det va en trevlig tjeja som va i kassan så ja flörtade till mig en ny..

nu ikväll har ja gjort fyra kyckling pajer för i morgon blir det lite firande med tjocka släkta.. fylller ju  'redan' 25 på måndag ju.. hur fort ska tiden gå egentligen, det man märker på hur fort tiden går på är ju barnen, shit va tiden riner i väg

idag hoppar ja träningen och tar en vilo dag har faktiskt tränings värk i ena skinkan från i går .. jimmy skuklle hålla koll på tiden åt mig.. tjugo minuter kan väl inte va så svårt att komma ihåg, men han glömde och när ja frågade så hade ja stått där betydligt längre,, han tyckte det behövdes kanske :)jimmy ska ju inte iväg i morgon,  så då ska ju trampa i morgon ist, dom skulle ju ha haft första fisketävlingen i m,orgon men det blev inställt pga kylan,, när hände nått sånt senast här i sverige..

nu ska ja kolla på lets dance och jimmy ligger där uppe och kollar på dart, så jävla tråkigt, kul att köra men fan inte att se på..


phhiiuu..

nu har det varit massor med ledighet och massor trevligt besök..

dagen igår började med att vi drog ner till mammsen ett tag för jimmy skulle ju egentligen åkt och fiskat men han sket it för det är tävling på lördag ..hemma hos mamma blev det en väldigt liten bit daim tårta :) som fika,, haha ja vet vilken karaktär man har.. så åkte vi hem och greja lite för i går kväll kom carro henka med barnen,, det  blev massa bus och massa bowling.. lilla nattis utklassade jimmy och henka på en serie.. :) små klillarna va skit trötta men dom höll ut ända till tio innan leo låg som en klubbad säl i soffan och ja tror  inte det tog lång tid innan deras barn somnade i bilen heller på hemvägen..


sen igår förmiddags kom min bror och hans familj  från nyköpng och hälsade på och shit va deras ungar har vuxit fort , det är ju inte direkt så att man träffar dom allt för ofta men kul är det när vi väl ses,, leo lekt, som ja trodde mest med simon som är äldst..

sen efter det åkte vi bort på ett gärde där ett par grabbar hade plogat upp en bana och sen åkte och sladde på med bilar..hahaha det låter ju jätte bonnigt men det är verkligen hur jävla kul som helst..
dom hade gjort upp eld och grillade korv och hur mysigt är inte det då, synd bara att det va typ -17 minus och blåst ,, men va gör det hur kul som helst ändå tycker ja..

sen på kvällen kom farmor gill och bosse förbi på fika så mycket trevligt besök har det varit dom här lediga dagarna, nu blir det att fixa lite kvällsmat.. 

so long 


slappar dag

idag har inte familjen gjort många knop,, jimmy åkte ju jobba och vi låg och drog oss ända till halv nio,
sen  har ja och leo bara lekt här hemma hela förmiddagen.. jimmy ringde efter ett tag och sa att han va på väg hem att han tydligen va ledig idag och i morgon och det hade han ingen anning om, så vi käkade lite lunch och drog in till staden och handlade lite mat och en toa till badrummet så nu kan ju nilsson ta och komma och koppla in den och badkaret tycker ja.. sen blev det ännu mera slappar eftermiddag och sen nu ikväll har ja faktiskt sprungit 20 minuter på crossen, hoppas att ja denna gå har orken att fortsätta.. fick ett roligt mess av cattis förut, att hon tänkte på mig när hon såg en aladin ask och klarade sig utan att provsmaka, hon har väl tänkt samma sak som mig.. så nu ska ja tänka på cattis när ja blir sugen på fel saker så kanske vi kan peppa varandra..

till beachen 2010 hahahah..

nu sitter ja här när dullis och jimmy tar en sväng om på golfbana (wii) , ska gå och bada lillebror nu och ta på honom pyjamas..

so long


jaha då va det söndag då

och i morgon blir det ju åter till vanliga vardagen.. lr bara i två dagar sen är ju vanliga jobbare lediga igen,, men det ska faktiskt bli lite skönt att komma till vanliga dagar igen.. den här veckan vet ja inte om ja ska försöka  baka lite tills helg,, tänkte ju bju hem släkta på fika på lördag och fira att man blir ett år äldre..

idag har det varit ännu mer fin besök här, men dagen började med att vi åkte ner till mamma och hälsade på lite för jimmy gav sig ut i kylan och tog fiske premiären.. han kom faktiskt hem med skapliga aborrar så han och leo åt fisk förut, tur att man slapp tycker verkligen inte om så 'färsk' fisk..
johanna och peder kom förbi hos mamma och sen drog vi vidare ut hit så att leo fick sin efter längtade julklapp en bad docka som hette david, hahha han har suttit här nu i eftermiddags och ammat..

sen nu ikväll så kom hanna holma och lilla saga på lite fika,bara att mitt spån till sambo inte sagt att kaffe filterna va slut så han fick åka till dulla och snylta filter..
saga är så himla sött liten tjeja som redan är ganska  bestäm, haha det är tur det för hon är ju liksom lite in född i  en kompis krets med mest killar.. *ler*
leo satte sitt rätta ja till under fikat och blev as tjurig bara för att han inte fick hälla så mycket vaniljsås som han ville, och ja gav mig med nappen direkt, märkte hur trött han va, vilket resulterade i att han satt i jimmys knä och somnade på två röda.. fattar inte varför han ska bli så himla bångstyrig när han är trötter..

för övrigt så sitter ja här på nätet och drömmer mig bort, långt bort... har ju bestämt att vi ska åka utomlands i början på nästa år, när lillebror är större och vet i fan om ja vill till thailan en sjätte gång, vill någonstans där det är billigt, fint och varm fast utan en annan massa jävla charter turister.. VART SKA MAN DÅ ??



nehe nu ska ja frossa i mig chips och dricka för i morgon för ungefär 54 gången ska ja börja äta 'sundare'

so long


trevlig kväll..

jaha nu har dörren precis stängt om tuttis mogge och fia.. hur trevlig kväll som helst, ficket sms idag på dan om dom kunde komma ut i eftermiddag men vi bjöd ut dom på lite kvälls käk ist.. och det har varit många goda skratt när man glor på barnen.. och JÄTTE skönt att leo äntligen har hittat en överman haha leo kan ju va jävligt tjurskallig och envis men tuwa, leo har nog lärt sig lite ikväll iaf får ja hoppas..

dan för övrigt har ja städat ut julen och det är precis lika skönt att ta fram julen som det är att ta bort den..jimmy tyckte ja kunde ha kvar julgardinerna ist för mina 'amatörsgardiner', hissgardiner alltså..
men men här bestämmer ja :)
farsan och eva kom förbi en sväng me och dom är väl skarpt inne på att åka till thailand igen och hur sugen blir man inte på det då men vi har sagt att vi ska åka i början på 2011 när lillebror är större och kan gå..

jimmy är uppe och lägger leo så ja får väl se om han dyker upp mer lr om han har tagit kväller, han pratade lite löst om han skulle ta premiären på pimpling i morgon men han har ju så svårt att bestämma sig,  ja får ju iaf fin främmat i morgon förmiddag johanna skulle kolla förbi med leos efterlängatade julklapp

nu ska ja passa på att njuta av lugnet i huset och hoppas på att det är nått vettigt på tv

so long

det har redan hänt nått skit me kameran hoppas att fia lägger ut bilder som ja kan sno :)







trevlig kväll..

jaha nu har dörren precis stängt om tuttis mogge och fia.. hur trevlig kväll som helst, ficket sms idag på dan om dom kunde komma ut i eftermiddag men vi bjöd ut dom på lite kvälls käk ist.. och det har varit många goda skratt när man glor på barnen.. och JÄTTE skönt att leo äntligen har hittat en överman haha leo kan ju va jävligt tjurskallig och envis men tuwa, leo har nog lärt sig lite ikväll iaf får ja hoppas..

dan för övrigt har ja städat ut julen och det är precis lika skönt att ta fram julen som det är att ta bort den..jimmy tyckte ja kunde ha kvar julgardinerna ist för mina 'amatörsgardiner', hissgardiner alltså..
men men här bestämmer ja :)
farsan och eva kom förbi en sväng me och dom är väl skarpt inne på att åka till thailand igen och hur sugen blir man inte på det då men vi har sagt att vi ska åka i början på 2011 när lillebror är större och kan gå..

jimmy är uppe och lägger leo så ja får väl se om han dyker upp mer lr om han har tagit kväller, han pratade lite löst om han skulle ta premiären på pimpling i morgon men han har ju så svårt att bestämma sig,  ja får ju iaf fin främmat i morgon förmiddag johanna skulle kolla förbi med leos efterlängatade julklapp

nu ska ja passa på att njuta av lugnet i huset och hoppas på att det är nått vettigt på tv

so long

det har redan hänt nått skit me kameran hoppas att fia lägger ut bilder som ja kan sno :)







gott nytt !!

jaha 2010 då.. hur snabbt har inte det här året gått då..

ikvällen igår spenderade vi i gott sällskap i brunnby, med familjen storm (och lite johansson än sä länge)
figge julia och barnen och sen hanna christian och lilla saga som nog höll igång mest av alla barnen :)
vi fick jätte god mat bara att som vanligt så fort man ska käka så vaknar ju lillebror så det blev att äta i skift.. efter maten gick papporna ut med kidsen och smällde lite raketer men leo och jimmy kom in efter en kort stund leo hade väl inte tyckt det va skit skoj och så frös han..
 sen va det bara sängen för barnen och alla somnade då, trodde ja aldrig leo somnade på fem röda i mitt knä, lillebror och saga höll ju lite låda ändå..
det blev paket leken och det de mest va riv efter va 'figges' grogg glas och sen maskin diskmedel alla hade väl slut på det hemma.. vi fick me oss en hel del hem en bad anka till leo, ny kaffe koppar, en aladin ask och sen jätte fina ljus stakar
det blev rätt tidigt för oss, åkte väl hem framåt halv två tror ja.. tack för igår :)


grabb mys i soffan, nästan alla grabbar på samma ställe


hela gänget samlat.. kaoset då va ju ungefär som tomten är far till alla barnen *ler*
barnen hade jätte kul och yrde omkring max skrek innan han skulle somna och saga va galen för att kexet va slut , skönt att det bara va barn familjer för alla är ju vana med lite stoj.. :) och maten va kanon god :)



brudarna, och sen liam lite inklämd i mellan




figge och stefan..



ett jävligt kallt tolvslag,, så himla ofta ja har strumpbyxor nu för tiden :)



sen i morsen va ja jävligt snäll mot min sambo gick upp med barnen åt frukost och drog till mammsen, så att han fick lite sov morgon.. tror det uppskattades bara å hoppas att det kan va åt andra hållet någon gång under 2010

lep va ju lite rast lös sa han och mamma gick ut och åkte pulka medans ja och lillebror fick snällt stanna kvar inne i värmen



haha man ser bara en svart prick ute på isen mellan  björkarna
men det är mamma leo och håkan ,hunden alltså
 blev sådär kortet  det är ju taget genom köksfönstret



lillebror tog en liten lur istället på mormors köks soffa


nehe nu tror ja att ja ska gå och nalla en liten bit cheescake från frysen och kolla på jimmy när han kör wii för kung och foster land :)

so long





















00000000000

 


RSS 2.0