knäpp tyst



 det är konstigt att det känns mycket tystare nu än va det gör när barnen är hemma fast dom sover..

det måste sitta i huvudet  det där...






.


på satt...



absolut inte ja men katten, skrek till på katterna men dom vägrade att hoppa av varandra så vi får väll se om det ploppar ut några katt ungar om ett tag..

idag har vi vart hemma nästan hela dagen och städat i husvagnen och packat och sen blev det faktiskt en snabb visit in till biltema och köpte en ny  grill till husvagnen vi slängde nog den gamla i höstas..

köpte även ett gas hantag till leos cykel och gud va han har gasat om kring här hemma..
hahha att nått så billigt kan va sååå ku,l och det är tur dä..

nu ikväll blev det en kortis till fam storm och  fixade till emmas hår, och sen  har vi varit nere och lämnat barnen hos mamma.. åhhh har sånn ångest över att lämna bort barnen, men det är ju bara för att ja ska upp tidigt och jobba och så ska ja ju vara hos tandläkaren redan vid sju i morgon bitti..

 vi va kvar så länge att max somnade och leo och mormor skulle gå och dusch tror ja, leo skulle sjunga - hänger tuttarna på dig ner, kan du ta dom och vifta me.. åt mormor undra om han gjorde det :)




nehe om man skulle gå och göra sin matsäck...









.




70 G



va ju en snabb sväng i ikea innan ja skulle hämta leo, skulle kolla efter skor en kuverttväska och en bh..

bh gick helt åt helvete med hon tanten på thriumf, va heter det ?? sa att ja hade storlek 70 G!!! va fan finns det ens, givitvis va det inget dom hade så det blir att åka in till stan och kolla, om det finns i någon mer realistisk storlek..

väska sket sig oxå, men snälla johanna fixa en åt mig i stan ist.. tack för det..

och skorna ja gått och sugit på länge fanns inte kvar jävligt konstigt att man inte passar på när det finns för.. kollade på din skos hemsida och dom verkar ha tagit bort den skon,, dubbel fan..

nu ikväll har vi varit inne och handlat på maxi inför helgen och i morgon blir det att packa och städa husvagnen innan vi drar på fredag,, måste ju packa i morgon för vi drar så fort ja kan sluta på freda,, jimmy kunde nog  gå vid lunch.. 








.


jobb jobb



idag har ja jobbat och det är  ju alltid lika skönt att komma ut och jobba men ännnu underbarare att komma hem till sina två små trollunger.. ja ringde johanna  i morse och tvingade med henne, hon har hållt mig sällskap hela dagen,,
tack för det

grabbarna har ju varit hos morsan idag och dom är ju alltid lika glada där nere om man säger så här , skitiga barn är glada barn.. och visst mamma har lite mer tålamod än va ja har och är verkligen ute och leker med grabbarna...
hahaa leo har även motionerat mamma inför cypern resan, det blev ett par vänder med cykeln..

max mår mycket bättre idag och är inte alls lika hostig och ingen feber.. skönt lider verkligen med honom,, igår natt när han fick ett host anfall och så hade han jätte hög feber så skulle ja väcka jimmy (medans ja hämtade medecin)  men IDIOTEN började slå mig som en galning, inte hår men ett par gånger,, fan pucko va ju tvungen att slå tillbaka lite så han vaknade.. ¨:)

nu ikväll är 'puckot' iväg och jagar med svärfar, hoppas att dom skjuter nått för det va ju as gott med grillat vildsvin,  så ja har passat på att ha ett lill spa här hemma,, hann åka och sola innan jimmy drog och så har det hunnits med en ansikts mask, plock och färg av ögon brynen, målat tå naglarna, och sen en lång dusch..

just det idag har ja ju även fått tilbaka det där som bara tjejer har och inte så länge man är gravid.. F*N  måste nog bli gravid igen för att slippa.. hahaha skoja..

imorgon blir det en sväng till emma och lite skvaller hoppas ja..



so long ;)







tandläkaren!!



va den bästa ja träffat och ja blev nog lite botad av min rädsla..
och till råga på allt ska hon offra en ledig dag för min del..

så här ligger det till, mina tänder va absolut inget att rekomendera att göra blekning på för att ja har ganska högt tandkött och då skulle det illa massor,, så vi lr hon erbjöd sig att komma in på fredag morgon.. 07:10 och ´'polera' mina tänder ist.. hur gullig som helst,, tur att kidsen ska sova hos morsan och att ja ändå skulle jobba för då passade ju tiden kalas.. blir bara lite sen till jobbet..
 
mitt fina tandsmycke är nu iaf ett minne blott, det satt så dant att hon fick borra bort det,, :)

imorse va en så där as stressig morgon,, vi vaknade ju inte till förns vid åtta och då måste man typ åka vid kvart i nio till cissi.. så stresssss..bara att i morse så spydde ju lilleman igen samtidigt som en skaplig bajs blöja, och så ska man ta på sig hjälpa två kids med frukost och sen sig sj  phuu..

vart ju en snabbis på bvc med men ingen spruta eftersom han hade feber.. men vi vägde och mätte, 8700g jämt och redan 70cm, VART ÄR MIN BEBBE!!!  men det började plana ut nu på vikten eftersom han rör sig så mycket..


nepp nu ska vi se va som finns i kylen till kvälls mat..


so long 






.


en vecka för sent




men bättre sent än aldrig..



hittade det här kortet när ja laddade in kort och det är från förra söndagen när johanna fylde år.. bjöd inte på tårta men där imot har hon ätit upp mitt bull föråd... lööve you :)


idag har dagen bara varit super  lugnt , max mår skit, han bara typ sitter och muttrat och har feber, och en jävla hosta  både igår och idag har han ju spytt två gånger efter hostanfallen.. stackarn knappt ätit nåt heller men man vet ju själv när man har iont i halsen..

skjutsade hem jeppe förut och laddade på mitt solkort måste pressa lite nu innan bröllopet så att alla mina fjortis finnar försvinner.. laddade man för att summa fick man det dubbla.. och då får man ju passa på..

den här veckan känns som om den är späckad varje dag, imorgon måndag blir det bvc för lillkillen sen blir det tandläkaren för mig och ja verkligen HATAR tandläkaren, men ja måste ta tag i det där nu har inte varit på jätte länge och så ska ja ju äntligen ta bort mitt tandsmycke (som skulle hålla i 3 månader och hållt i 7 år ?? )
 sen på kvällen ska ja klippa tommy

sen tisdag blir det jobb hela dagen,, lsatbil..haha roligt..

onsdag blir det skvaller och hårfärjning hos emma :)

torsdag blir det att städa ur husvagnen och handla och greja kanske baka upp ett nytt bull föråd..

fredag och valborg blir det att börja jobba tidigt kanske sex lr nått för vid halv tolv ska ja bleka tänderna.. JAAAA ÄNTLIGEN... kidsen får tyvärr sova hos morsan då.. lr tyvärr hon tycker ju att det är hur mysigt som hels men ja kommer ju längta ihjäl mig..men ja vill verkligen inte väcka upp dom as tidigt bara för att ja ska jobba.. och sen för hoppningsvis, beror på min snälla gulliga chef.. FJÄSK :) kanska ja kan sluta efter det för då drar vi iväg me husvagnen till örebro för en helg där, ihop men min släkt, på pappas sida det blir säkert grill,  äventyrs badet hala lördagen och sen kina muren på kvällen,, mmys mys..
hoppas bara att grabbarna mår bättre och att vädret blir bra.. skit samma ja ska ju bada INNE :)


nehe nu får allt jimmy komma hem snart med min halva pizza...


so long







lördag



det här med komentarer blir man så trött på...


men den här helgen är vi ju tre barns föräldrar igen och jeppe har sovit i sitt 'egna' rum i natt, så i morse kunde han sova ända till halv elva, har ju inte varit möjligt innan när han har sovit i soffan här nere det va ju en lite kille där direkt och pillar och vill väcka.. :)


så igår när ja hade hämtat jeppe åkte vi hem och monterade ihop den nya bäddsoffan och ett nytt data bord och det blev kalas där uppe..

skönt att ett rum till börjar bli klart, nu är det ju 'bara' max rum, groventrén och lite fix i garderoben kvar..
men men nu är det ju bättre väder ute och jimmy har ju massa energi.. *ironi*

max är jätte hostig och snorig, igår hostade han så dant två gånger att han kräktes.. leo är bara snorig och pipplig.. men det är ju sånt man får ta, det är ju jätte sällan vi är sjuka så det är som det är..




leo är skjuten av sin bössa..

ikväll blir det partaj hemma hos svärfar, han har fyllt år så vi ska åka dit och få lite mat.. smarrigt :)










.


dyblöt



jaha här kommer lite bilder från gårdagen bus...

dulla va här så ja klippte honom och då ville ju givitvis leo oxå bli klippt, trimma honom lite på sidorna och sen ville han bada.. ja gick ut och började med maten..
 
max bara älskar ju att bada så han körde fram till leo och höll honom lite sällskap om man säger så..

ja blev ganska snabbt avbruen i mitt matlagande av ganska så högljudda skratt från båda..








ungen vart helt galen och satt och plaskade som en tok.. gå stolen va ju bara att lägga på tork hela kvällen..

de är ju bra att dom redan leker bra ihop.. :)














.


va är det för j*vla väder då




varför kan det inte bara vara sol jämt och fint väder leo står här och sliter sitt hår för att han inte får vara ute men ja har verkligen ingen lust att vara ute och leka i regn och snö..

idag blev det en svän till ikea medans leo va hos cissi.. skulle ju kolla efter en soffa och den hade ju äntligen kommit så nu i helgen slippe jeppe att sova i soffan här nere..

kollade ju även i lite affärer till mig och sprang på en rea inne på gina,, hoppsa och då vart det ju att handla av igen.. men fyra tröjer och tre trosor för 350 spänn, tycker  ja inte är så blodigt..
måste ju handla fin brallor och skor till jimmy till bröllopet med det får han faktiskt offra sig och följa med in sj..

ikväll blir det fin besök av julia och hanna och johanna vi ska pyssla lite till emmas bröllop..


nu ska ja fort sätta här med att pyssla med en snorig och hostig son..


so long







.


klart ja är nerrvig....



japp emma har komenterat att ja är nervös inför bröllopet och JAAA jag är skit nervös.. kommer gråta floder


nu när ja och leo åkte hem från cissi så ringde dulla och ville bli klippt,, och då frågade leo vart dulla jobbade och han bygger ju hus sa ja..

då sa han att han ville bo i ett hus som dulla hade byggt,, han skulle bo där sj..

då frågade ja om han inte skulle bo där med thelma då.. jo det skulle han ju och sen efter ett tag sa han att då kunde ju hon fixa te och kakor till honom, gud va han funderar mycket den där lilla grabben.. :)


nu ligger han här i soffan och kollar på emil.. ja ska gå och börja med käket och sen efter maten ska vi tillbaka till cissi på fika för  i morgon fyller hon år!!









.


bröllops planer




en massa bröllops planer men inte för min räkning utan åt emma, och jo jag är glad att det faktiskt inte är ja som gifter mig för fan va mycket det är att hålla koll på.. dte räcker med att ja kommer vara tärna och ja kommer att gråta floder..

dagen idag har ju även varit lugn.. min kära sambo va ju som sagt ute igår så hela dagen idag har han ju varit helt degig.. blev ju en vanlig 'bakfylle' lunch i stan.. och sen vart det en sväng till öb och blommster landet.. från öb kom vi hem med en bössa till leo, som vart populär direkt.. man kunde skjuta iväg pilar och det va ju skoj..jimmy sköt bort två st på en gång..
från blommster landet kom ja hem med tio buxboms plantor till så snart når ja väll målet med den där jävla häcken,, tar lite i taget..

i morgon blir det lugnt.. leo ska ju till cissi och ja skulle hjälpa mamma med nått, som vanligt :)



nu ska ja slå mig omkull här i soffan och bara njuta..


so long













.


home alone



då sitter man här livrädd som vanligt på landet ENSAM.. hhaha fattar inte att ja är så mörkrädd men det är väll bara att vänja sig nu,, det är ju riktigt sånt där skräck films väder ute me och det gör ju inte saken bättre..

jimmy bestämmde sig för att till slut åka in och möta upp grabb gänget (stefans svensexa) och bowla och gå på krogen.. alltid kul att göra nått och träffa folk men istället får ja sitta här livrädd :)

idag har vi bara tagit det lungt, vart hos mamma och öst ur båten det va ju ganska mycket smällt vatten i den så det behövdes, innan den hamnade under vattnet.. sen blev det en fika innan vi drog hem igen.. ovanligt lugn dag,
det lär väll bli så i morgon med när man är ensamstående me tre barn.. bara han köper med kebab hem i natt :)

ska väll springa upp nu och dra täcket över mig och va skit rädd och försöka titta lite på tv, 

sov gott alla nära och kära ja ska försöka tur att man har barnen i närheten..









.


smått och gått






lite bilder från dom senaste dagarna






så här ser det ut på landet och  när man har slutat med blöja..






åhhhhhåå en GRAVID mage.. max söta gudmor är i vecka femton och nu är det ju offeciellt... hur har man kunnat hålla sig då.. men i oktober tittar det ut en lite bebbe till,,   hur KKKUUULLLL som helst grattis!!!

max bajsa samtidigt ja tog kortet...

och känsliga tittare varnas, igen..


























han hade bajsat en blöja men som vanligt när johanna byter så bajsar han 'lite' till..
haha det kan du ha gudmor.. :)








mormor och max intog kanten på mattorna,, men lite hoppade dom allt



sen blev det klättra av.. haha mormor fick allt röra lite på sig



åå ner kom dom


 
skit bra att dom skaffat gå stolar lite här och där så att även max kunde vara me på ett hörn











.


im back..





ååhhh idag har det varit en barn dag hela dagen,,
morgonen började med frukost hemma hos mamma,mormor alltså och cattis och barnen va oxå där..

efter att ungarna hoppat omkring ett tag va det bara att packa in i bilen och dra iväg till busfabriken.. och det va ju ett par grabbar som va taggade tilll tusen.. :)

idag va det första gången ja va där när det v a lite mera folk men det är ju inget som märks när man väl är där inne,, hhahah när vi skulle gå in på bus fabriken kom det ett flyg plan med texten bakom ja älskar dig maria.. (sog ut som det stod det) så ja va tvungen att ringa till jimmy och tacka.. :) om det ändå vore han..

grabbarna busade som aldrig för där inne och leo har börjat, vågat gå lite mera sj och inte bara hänga som en litet snöre i mig och det blir ju roligare för alla.. det roligaste är ju stuttsmattorna..

efter fika och mat så va det en lite kille som somnade gott i bilen och det va faktiskt inte max..


efter följde vi med ner till mamma igen och tog en fika med allihop, binning och ava estelle har ju fyllt år så hela dagen va väll mest för dom.. :)

nu ikväll blir det hemmalagad pizza och så ska det låta..






.


ute i solen



jaha då sitter ja här och solar i bh.. hahha det är tur att vi inte har några nära grannar iaf när man ska börja bränna på sitt vinter bleka fläsk...

leo pysslar med allt möjligt har fått säga åt honom hundra gånger att det är för tidigt att börja med poolen..

ja är ehlt slut efter allt bärande av grena, säger likadan varje gång men nästa gång måste ja f*n va sjuk för det är så jävla tråkigt..

och på tal om sol ni tror inte som sagt att ja fick åka i den nya bilen idag med ac,, hoppas jimmy hade använning för den vid halv sju i morse  :)

nu blir det att bränna vidare...











.


massa pengar fattigare



 MEN en fin bil rikare..

det va inga problem på banken hon är verkligen bästa bästa, sen bara ner till engstöms och hämtade hem bilen..
och ja fick åka volvo,, skit..  :)

haha jimmy kommer att ta passaten till jobbet i morgon och försöka sälja fäljarna lr va han pratade om ,, för dom som satt på nu va ju bara sååå ful.. (yrkes skada) så dom kunde vi ju inte ha..

sen vill ja bara tona ruterna och sen är vi nöjda, tror ja..

i morgon har ja lovat att hjälpa mamma att köra ris.. alltså grena ;)
hon klipper ju frukt träd och då har ja lovat att hjälpa till, på fredag ska vi till busfabriken, skoj skoj..
 
snart är det desperat så jimmy lär väll protestera men då får ja väll gå upp och titta på tv..

trevlig kväll på er   pösss


midsommar



nu är planerna klara för midsommar iaf,, det blir gränna camping med massa trevliga vänner så det kommer att bli skit kul,, känner att det är lagom att åka dit.. förra året va vi ju i västervik, det va också jätte mysigt men vägen är bättre ner till gränna,, bara att hoppas på att det är fint väder för det är ju det som avgör en sånn dag..

nu sitter ja här och väntar på att min kussin ska komma på besök med hennes lille knopp, Ebbe..
tur att det vart MASSA bullar så vi har nått att fika på.. :)

leo är ju hos cissi och max sover så det är sååå tyst.. och då saknar man dom ju redan..


i efter middag ska vi till banken, och sen köpa bilen.. jejejjje!!

(om den va leverans klar, hoppas )


va lite nerrvig igår näe ja ringde sussan på banken och ville tigga mera pengar men när ja sa va bilen kostade sa hon bara jaha ska ni inte låna mer,, vilket är jätte bra.. känns jävligt skönt att vi faktiskt inte har lån på mer än 1,3 mil.. fast det är ju jätte mycket pengar men inte om man jämför med många..

nepp hinna läsa lite mer bloggar innan hon kommer :)


bullbak



sitter här och v'ntar på att bullarna jäser.. hur fint väder som helst.. när vi har hämtat upp leo hos cissi så blir det raka vägen ner till mamma med ny bakade bullar i solen..







.


seg




dagen är redan slut, i princip och ja känner mig helt slut.. det är nog bara för att ja fick sov morgon,, det händer inte allt för ofta inte ens när ja är bakfull behöver ja sova men i morse va ja verkligen helt dööö det är väll därför ja är trötter nu att ja sovit för mycket..

på förmiddagen idag va vi ju ute och grejade




här är leo med röda faran..



sen vart det lite uppe håll i cycklandet och det vart lite luftgevärs skjutning.. haha vart förvårnad sj att ja faktiskt skjöt i prick, men där imot klämmde ja halft av mig fingrarna när ja skulle ladda,, trodde dom va av och vågade knappt kolla.. sen sket ja i att skjuta mer :)
(man drar liksom en del av bössan bakåt, svin hårt enligt mig och sen tillbaka så man kan stoppa i 'skottet'.. va fan heter det?? bara att ja slant..)



sen gungade grabbarna ett tag och lillebror njöt av fullo satt nästan och somnade..



undra vem som tycker det va mest roligt att jeppe tog med sig crossen,, jimmy va ju bara tvungen att låna den till brev lådan,, efter att leo inte ville åka gräsklippare dit.. farlit  att gå typ 100 meter :)



mina tre fina grabbs i soffan.. maxi paxi halv sitter men ja vågar fan inte släppa honom..


jimmy är nu och fixar med golfen som ska säljas.. och ja ligger här och glor i soffan,, nu ikväll har vi vår städat lite ute och mia och farfar har varit här på en fika och max fick första måltiden ute, åhhh snacka om fint väder i dag.. hoppas att det blir så ett par dagar nu..
imorgon ska ja nog baka bullar när leo är hos cissi vi får se vi får se,,






.


röda faran





japp nu har leo äntligen fått sin efter längtade cykel av farfar,, den där lille killen har redan lärt sig att det är bara att blinka med dom små blå så är världens snällaste farfar här på två röda.. :)

TACK så jätte mycket tomas..

han va lite feg i början men det är ju inte så konstigt helt plötsligt ska han lära sig nått nytt igen och till köpet försöka att hitta balansen,, han har väll vart ute ett par gånger och kört..

idag har vi inte gjort så mycket... jeppe är ju här och tomas har ju varit här ett tag och så kom fjäder och karin och hälsade på och fikade,, efter det har vi bara slappat jimmy och jeppe har sovit eftermiddag och dom små grabbarna somnade nyss..

kvällsmaten idag vart grillat, fläsk file ,kyckling file och jätte räkor alltid lika gott..

nu ikväll kommer rikard och mia och vi ska ta ett parti gin rummy..

lite kort uppdatering men så är det när man är tre barns mamma ;)

kort kommer i morgon







.


fredags mys..




jaha då sitter vi och gosar i soffan, kvällen har spenderat med tacos lite cross åk och sen godis barnen somnade på riktig över tid, synd bara att dom inte sover längre för det..

leo blir ju helt över lycklig när jeppe är här så han kör ju i hundra tio%

jeppe har ju med sig sin cross så jimmy skulle ju 'bara' åka och hämta posten,, haha bra där för ja tycker att va me ska ha en cross, har hört att det är bra träning :)

för övrigt i kväll har vi ju varit och tittat på en ny bil så nu väntar vi bara att på att våran bank tjej ska komma tillbaka från hennes semester på måndag och ser va hon säger, men det ska väll förhoppningsvis inte vara några problem,, bilen blir mycket billigare tack vare lasses kontakter så det är ett bra kap,, så det är bara att hoppas...


imorgon ska pappsi och leo mecka med hans fyrhjuling och kan tänka mig att det blir lite cross åkning oxå..


nu blir det att invänta solsidan,, bara älskar det programmet man känner igen sig i allt :)


3vlig fredags kväll allihop







.


dagens ordspråk





som man bajsar får man sitta

ibland när lillebror bajsar så märks det inte ens, det luktar inte heller.. så när man ska gå och byta blöja är det även nr två där.. stackarn han måste ju hojta till att han har gjort det..








,  


fredag igen då



guu va fort tiden går alltså,,

nu har vi varit en sväng i borensberg och handlat på östenssons.. den affären är mycket trevligare än dom i lljungsbro och så är det nästan lika långt som  till ljungsbro kanske lite längre men men...
man handlar lite och ändå blev det åtta hundra, men äta bör man annars dör man



lite bilder från går dagen



ava estelle grejar med lite 'fika' i sandlådan



grabbarna tyckte det va roligare att leka vid poolen.. hahha fan va det ser ut runt omkring ;)



sen blev det ju lite pyssel inne innan maten..



haha grabb mys framför emil..



binning och ava estelle tog puffen ist..



så här somnade min lille prins igår kväll efter att vi hämtat hem tumstocken igen som vi hade glömt hos mormor, kan ju upplysa er om att det är väll leos finaste ägodel just nu :)


nehe nu ska vi fixa lite lunch och sen blir det ner till morsan för hon , snäll som hon är ska ha barnen medans vi ska kolla om bilen är nått att ha..







-


altan planering




nu sitter vi här och försöker få ihop det här med att bygga en altan.. måtten måste ju passa till fönstrena kommer hem liksom..annars blir det lite svårt..

är trötter idag efter allt bus och bilder kommer att komma i morgon lr nått .. ska nog gå upp i sängen och fortsätta och titta på tv där uppe,, har ju precis sett lhc blivit utslagna,,

i morgon ska vi kanske kolla på en ny bil med, hoppas det är nått att ha














.


busdag

sitter här och väntar på familjen brandow, för idag blir det bustajm.. är ju hemma så några kort måste ja väll klara av att ta :)

hahah kollar på emil och prästen sitter och säger- först skapade gud mannen och sen säger pigan att sen tog han ett rivjärn och skapade kvinnan..
hahha det är dom absolut BÄSTA filmerna..

jimmy kom hem hem jätte sent igår lr sent, men sent för barnens skull, hemma vid halvsju.. nu har dom mycket att göra..

igår fick ja reda på att ja kommer att få vara ledig vecka 28 och det tackar man ju för.. har ju lovat att jobba hela sommaren så det blev ju en liten bonus..




nehe nu vill lillebror sova förmiddag..

so long






.


bajskorv



jätte mysigt men nu har lillebror börjat att bajsa bajskorvar ist för en lös gul gegga,, hahah jätte bra info men ja tycker att det är mycket roligare att byta en blöja där allt ligger stilla än att rinner ut på hela ryggen,, 

dom som tycker att dettta är vidrigt får väll skippa att läsa detta inlägg..




så här kan det ju se ut.. bilden är inte från oss




nu blir det köttfärslimpa och potatis..


det som göms i snö



kommer upp i tö..

tack pecka och fia för julkortet, som ja hittade i en liten snö hög vid brevlådan...
bättre sent än aldrig,,


FÖR ÖVRIGT har ja fått reda på skatten,, haha vågade inte öppna kuvertet först gick som på nålar, fattar inte varför för ja har ju verkligen väntat på det.. men men öppnade jimmys först och han ska få tillbaka, och sen mitt
jiihhuu tillbaka 6929, tack det va dom fick pengarna till cypern.. :)






.


trollunge



jaha nu sitter man här i soffan igen och glor, morgon promenaden är avklarad och max sover.. ska åka och hämta hem lillesnorre sen vid ett men det är ju sååå långt dit..

igår när ja hade hämtat leo så åkte vi ner till mamma en sväng för hon led av den så kallade mormors sjukan = saknar barnbarn :)
så leo vart kvar där nere och lekte med henne, dom skulle åka och hämta foder till hästarna och det va ju det som drog ganska mycket me, att få åka scania..fattar inte att han tycker det är så kul.. fast det är ju lika bra att han lär sig nu eftersom han ska ta över åkeriet.. ;)






den här lilla trollungen har redan lärt sig alla möjligheter med gå stolen nu när han tar sig ´nästan´ överallt.. så här kom ja på honom när han stod och pillade sönder mina blommor..

sen efter det sa ja till honom att nu kommer mamma och tar dig och jävlar vilken fart han fick över golvet och sen as garva.. min lilla bebbe..



så här nöjd och skitig va han efter att få provsmakat spagetti och köttfärsås.. dom är ju från sex månader men ungen åt som aldrig förr, och så är det ändå inga klumpar i dom.. måste ju bli lång tråkigt med bara päckel grött och potatis pure..




här är jimmys fina tattuering.. hugin och munin... rätt colt, han ska bygga ihop hela armen i sånt stuk.. nypa har ju lite att jobba av på jimmy, synd att inte ja kan klä ut mig och komma in, ja har blivit jätte sugen på att tattuera mig igen nu när jimmy håller på..




.

 


buuuu








det blev en mask ist för tvätt..

ochh så fick ja precis veta att ja ska jobba veckorna 26 till 31 kul.. ja faktiskt har väntat på att få reda på det för även att ja är in hoppare kan det ju vara kul att veta när ja är ledig och jobbar.. måste ju planera för min lilla familj oxå ju.. får se va jimmy säger om han ska vara ledig hela tiden lr jobba lr om  vi är lediga lite tillsmammans , fast det är vi ju när vi ska till cypern...
har pratat lite om skara sommar land och kanske high chaparal lr va f*N det heter.. skulle nog uppskattas av lillfisen..

nehe nu ska ja gå och se om ja blivit nått snyggare *ler*






.


morgon promenad..

åter till vardagen och ensamheten.. hahah nä så illa är det inte men leo är ju hos cissi och max sover, och jimmy jobbar, honom kommer man nog inte få se så mycket av nu ett tag framöver när alla ska hets byta däck..

men iaf har hunnit me en morgon promenad och det va ju verkligen hundra år sen känns det som, men snön är borta och ja hade tiden,, måste försöka att klämma in en prommenix varje dag det är ju super skönt efteråt..

igår va vi ju och fikade hos farsan och eva,, leo hade med sig sin nya lilla tummstock som han inte har släppt taget om sen han fick den..allt ska mätas, och så har han börjat prata om sina jobbar kompisar.. hahha den där ungen alltså.. innan vi va hos farsan klämde vi in en snabb lunch hos morsan me,, (gratis är gott)  nä då jimmy va ju och tattuerade sig hos nypa så leo ville hitta på nått.. och där gungade ungarna det är ju max favvo just nu han skrattar så dant att han nästan tappar andan 




oj då fel håll, orkar inte vända..




men men ungen bara älskar att gunga..


nepp nepp va ska man hitta på nu, kanska vika hela ikea påsen med tvätt där uppe,, orka!!









.


påskafton



ja igår va vi ute nätan hela förmiddagen, vilket väder det va jätte skönt ju.. tomas va här och monterade hans gamla telefon som han haft i bilen på leos traktor ute så nu kan leo ringa till thelma på traktorn.. :)
jätte bra tyckte han..

sen åkte vi ju ner till mamma och firade henne,, hade ju köpt en ny micro till henne och leo har ju tydligen kommit in i den åldern så han hann säga till mamma innan hon öppnat va det va,, skit unge där tur att mamma är halv döv,, :) det blev ju en massa god mat me och sen så satt vi ute i solen ett tag innan fikat och det är ju skit skönt nu, bara det blir en lång och skön vår..

sen efter det va det ju bara tt åka vidare för lite party hos sebbe och linda, skulle ju bada i ute spa och ja känner mig verkligen helt bakfull idag.. man blir ju så hiiimla trött när man sitter i värmen och har det bra ja badade kanske bara en timme lr nått för ja gick upp med leo.. han tyckte det va skit mysigt och så tyckte han det va så roligt att han nådde till botten sj.. hade ju med mig kameran men som vanligt glömmer ja att ta kort..måste bli lite bättre på det..
grabbarna va helt dö trötta när vi åkte hem i natt så dom vaknade inte ens när vi bar ut dom i bilen, det  första leo sa  i morse va hur roligt det va i går..

idag är vi bjudna på mat igen hemma hos gill och bosse,, hahah bara en massa fin mat..








.


grattis!!!!

 

 

mammsen som idag fyller år..

 





nu blir det en dusch sem ner till mamma för vi är bjudna på påsk käk...

snack om att det va en liten kille som blev glad idag när han fick ett påskägg efter frukosten















.


långfredag

och idag har vi inte gjort så mycket,,
gill och bosse va här på förmiddagen och fikade och gav leo ett stort påsk ägg så ungen tok glad..
max får ju får ju vämta ett bra tag men i han ägg va det pengar..  bortskämda ungar :)

eftermiddagen har vi tillbringat på jimmys jobb och,, sommar däcken är redan på bilen.. hahha vi som alltid är typ dom sista som byter fast jimmy jobbar där han gör men icke denna gång.. skönt.. leo va ju med så han grejade och styrde.. han jobbade ju, jobbar byxerna han fick av mig från pillared har suttit på idag me och han lär väl ha dom i morgon oxå..

i morgon fyller ju mammsen år så vi är ner bjudna dit ner på påsk mat och lite firande av henne,, sen på kvällen är vi bjudna till sebbe och linda och vi ska nog bada balja..

nu blir det solsidan  ASbra







.


APRIL APRIL

hahaha hoppas det va många som gick på att  ja hade blivit av med körkortet men så är INTE fallet utan bara ett april skämt... *ler*

skulle aldrig riskera mitt körkort och jobb...

nu blir det fika med svärmor och bosse..






..


hörs då








nu drar ja iaf....

glad påsk alla nära och kära










.


lite bilder







köpte snickar byxor till leo på pullared och så har han på sig sin fina scania väst som han fick av lasse i julklapp,
byxerna har han vägrat ta av sig så dom va på även i stan idag..




här är den billiga tunikan som får  gå som puttsduk om den inte faller mig i smaken




helt sjukt ju...






fina tavlor som ska sättas upp i tv rummt och sen mina fina nya krukor, hahha hade samma förut men svarta






och sen den här finingen, men det finns inga pengar i världen som kan köpa honom..














.


FU*K!!!

jaha då har man kört för fort då... alldeles för fort.. indraget körkort... FAN  hur i helvete ska ja klara av det då bo på lande helt instängd hur ska ja göra när ja ska skjutsa leo till dagis och hur .. aahhhhh ja tankarna bara går runt ja är ju jätte beroende av mitt körkort...

jävla skit...  orkar inte ens skriva om det

 

hann iaf va i stan på förmiddagen och handla lite till mitt ullareds shoppande igår räckte tydligen inte :) hittade några riktigt bra fynd i går, dels en tunika ganska fin faktiskt men den bara slank ner men för  9,95 va rena skämtet,, ska ja inte ha den kan ja ju iaf ha den i trädgårn.. mitt andra fynd blev en jacka till max för hela 29,95 oxå jävligt billigt och sen det flisfodrade regnstället ja skulle köpa till leo va andra sortering så det kostade bara 99 ist.. sen blev det ju givitvis mycket mera som tex krukor och tavlor och en massa kläder till barnen..

idag på stan har ja köpt paket till morsan som fyller på lördag och sen gick ja och barnen en sväng på ikea köpte blommer till mina fina krukor..
leo har ju slutat helt med blöja nu, så på ikea efter vi hade ättit ett par korv gick han och kissade och bajsade helt själv.. hahha man måste nog vara mamma för att kunna vara stollt över kiss och bajs..

nehe nu ska ja sörja resten av kvällen..








.

 


RSS 2.0