jobb jobb



idag har ja jobbat och det är  ju alltid lika skönt att komma ut och jobba men ännnu underbarare att komma hem till sina två små trollunger.. ja ringde johanna  i morse och tvingade med henne, hon har hållt mig sällskap hela dagen,,
tack för det

grabbarna har ju varit hos morsan idag och dom är ju alltid lika glada där nere om man säger så här , skitiga barn är glada barn.. och visst mamma har lite mer tålamod än va ja har och är verkligen ute och leker med grabbarna...
hahaa leo har även motionerat mamma inför cypern resan, det blev ett par vänder med cykeln..

max mår mycket bättre idag och är inte alls lika hostig och ingen feber.. skönt lider verkligen med honom,, igår natt när han fick ett host anfall och så hade han jätte hög feber så skulle ja väcka jimmy (medans ja hämtade medecin)  men IDIOTEN började slå mig som en galning, inte hår men ett par gånger,, fan pucko va ju tvungen att slå tillbaka lite så han vaknade.. ¨:)

nu ikväll är 'puckot' iväg och jagar med svärfar, hoppas att dom skjuter nått för det va ju as gott med grillat vildsvin,  så ja har passat på att ha ett lill spa här hemma,, hann åka och sola innan jimmy drog och så har det hunnits med en ansikts mask, plock och färg av ögon brynen, målat tå naglarna, och sen en lång dusch..

just det idag har ja ju även fått tilbaka det där som bara tjejer har och inte så länge man är gravid.. F*N  måste nog bli gravid igen för att slippa.. hahaha skoja..

imorgon blir det en sväng till emma och lite skvaller hoppas ja..



so long ;)






2010-04-27 @ 21:32:13 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0