ullared!!!

japp i morgon drar ja och emma och ann till vårat lilla smultron ställe,,
ULLARED..

har precis varit hos morsan, ungarna får ju sova där nere i natt eftersom  vi drar tidigt tidigt i morgon så då är det ju bättre att dom är där redan nu,  vara kvar så länge att ja kunde lägga dom så ja va med dom in i det längsta.. :)

har inte hänt så  mycket där av den dåliga uppdateringen, jo igår va vi ju och bowlade med leo.. jimmy hade ju sin sista lediga måndag för den här gången.. och JA vann haha det blir ju alltid lite fight fast  man 'bara' ska köra på skoj..
leo körde ett par gånger sen ville han inte mera förns han fick köra med ett rosa klot, fast det va tyngre,, sötnosen..
 
nehe nu blir det en dusch och sen sängen så man orkar upp.. inga problem *ler*









.


ballar av stål

ohh vissa saker är ju så pinsamma så  ja håller på att döööö
tex en djävul som springer och klipper sönder mat påsar utanför affärerna.. mohhaa

dagen idag har varit lugn, har varit hemma nästan hela dagen.. eva och farsan va ju här och hämtade hundarn förut så vi fikade och skvallrade  lite,, eva fyller ju år idag 60 bast och det syns verkligen inte.. grattis grattis till henne


sen blev det en liten sväng ner till mamma för att hjälpa lasse att köra in lastbilen till stan, dom hade hämtat hö idag,, så leo fick åka med mig in till stan och han är verkligen helt uppslukad av allt när han får åka scania..har sten koll på boggi och alla kort i lastbilen, och så fick han ju köra inne på plan när vi skulle parkera,, hur underbart att se att ett barn kan vara så lycklig över en sån sak..

imorgon blir det ingen dagmamma eftersom lillebrorsan spydde igår och det är ju 48 timmars regel efter kräk och det tycker ja är super så man inte blir smittad om och om igen.. därimot är det jimmys sista lediga måndag för den här gången.. nu drar väll deras säsong igång så nu kommer vi väll inte se honom för det,,,

men ja har en sak att se fram imot och det är ULLARED på onsadg.. nice  :)






.


samman fattning av dagen

phhhuu vart ska ja börja,, hela den här dagen har ja nog gått och bara surat på allt och alla :)

det började ju som sagt med våran natt.. sen va väll allt bra ett tag, tvättade och styrde och sen ringde mamma och undrade om vi ville ha lunch och det tackar man u inte nej till när man är sj hemma med en så himla tjur unge som leo.. han har ju knappt ätit på hela veckan så han har ett jätte roligt humör.. så då skulle vi packa iväg oss och ja skulle byta på lillebrorsan och va gör då hund f*n, jo sätter sig och skiter på golvet i badrummet, och då hade den varit ute och skitigt och pissat typ två timmar innan.. jo men visst leo är ju jätte känslig mot allt som har med kladd och dreggel och sånt att göra så han ställer sig och kväljer mitt på golvet och spyr ner hela babysittern och hela den NY tvättade badrumms mattan,, kul...

men nu i efter hand stackarn.. han är så känslig., och ja då as trött och sur och bitter en riktig  jävla bitter f*tta :) och då vart allt och alla idioter FÖRUTOM barnen kan ja till lägga,.. jimmy va jätte mycket värd som inte 
 va hemma och gjorde oss sällskap i all kaos .. haha men det har ja inte sagt till honom,,

just det blev ju ute låst, i huset denna gång .. nu har leo lärt sig att låsa dörren me..

nu så här i efter hand bara garvar ja åt det, ska lägga mig här och ta igen mig om natten igen blir likadan, vet ju att ja har jouren sj för jimmy vaknar ju inte, inte ens om ja skulle släppa en bom brevid sängen 

ha en 3vlig lördags kväll






.






dagens ute lista..

                                                        



                                                          *spyor

                                                          *karln som fiskar
jämt

                                                          *hundar

                                                          *unge som gnäller över pappa fiskar jämt

                                                          *humdbajs

                                                          *mer spyor



              

                                                 
imorgon kan ja skratta åt dagen.









.


lillebrors tur




jaha natten har varit lååång somnade in vid typ tre, efter att lillebrorsan spytt tre gånger i sängen.. och shit det är första gången ja upplever det,, leo har spytt två gånger på två och ett halvt år (och då va den ena gången johannas fel i thailand.. :)  så ja va lite av en 'nybörjare ' på det här med spyer i sängen .. hela handuks upplagan och tre tvättar redan, så sover iaf max ute i vagnen och sover gott.. han har ju lite att ta igen efter natten.. det är ju rätt komiskt, dom spyr och man byter och tvättar av och styr och när man precis lägger sig då spyr dom igen, varför inte spy allt på en gång :)

leo sitter här spikad framför tv och det är ett under att han sitter stilla men sen vi köpte pippi och emil är han som fast i tvn, ok dom har barn programmen är helt ok så han får sitta här och så är han ju faktiskt lite halv hänggig fortfarande..

vi har ju varit på våran morgon promenad oxå,, och givitvis dom 40 minuterna vi va ute så dugg regnade det, fast det gjorde inte så mycket för det va sånt där skönt regn och så lyste solen lite..
men ja har ju redan märkt att ja inte är någon hund människa längre..
igår va ja ju livrädd när ja skulle ut på kvälls promenaden.. är ju fruktansvärt mörkrädd :)



sitter här med hjärtat i hals groppen i dag igen, för jimmy är ju och fiska.. och ja tror fan inte isen är tjock .. men han vet väll va han gör.. hoppas!!

mamma kom hem sent igår iaf och hon slapp rullstol,,hahah hur skulle det gå när hon skulle ut till hästarna.. det går ju inte så bra att säga till henne att hon ska vara lugn.. MEN det kanske verkligen behövs ibland.. hon är på sjukan idag igen för att få mera sprutor..








VÅÅÅRRR!!!!

idag har ja och jimmy bestämmt att det faktiskt är vår..hur skönt som helst ute och ja har hittat två vår tecken :)



fina snö droppar i gräsetoch tulpanknoppar runt ett träd



och så här såg det ut på trappen..jimmy i tshirt och en grogg :)


idag mår alla bättre, lr leo är jätte hes och ganska hänggig men vi har iaf inte varit säng liggande.. och då är det ju åt rätt håll..


inte hänt jätte mycket för våran del idag, är hundvakter åt hia och nessi för pappa har rövat bort eva i helgen hon fyller år på söndag och vill inte vara hemma,, hon fyller redan, skriver ja för hon är väldigt snygg för sin ålder, 60 bast!!!  jihhuii GRATTIS .. men hon lär nog bli firad när hon kommer hem ändå *ler*

men mamma där imot är det annat med, hon ringde vårdcentralen i morse för att hon hade så jävla ont i benet,, och  det va som hon trodde hon hade fått en propp..  hon fick en tid på sjukan vid ett och hon sitter fortfarande kvar där uppe nu halv åtta en fredags kväll liksom.. FAN rent ut sagt,, va i he*et betalar vi skatt för, att få sitta och vänta när man fått en tid.. skit!!


här kommer ist några fler kort från våran dag!!



leo inviger sandlådan för den här säsongen




en lite skada från mamma, att när det är mycket vatten så måste man ju göra bäckar så vattnet kan rinna undan så det har ja och leo styrt men nu på eftermiddagen..


nepp nepp nu ska ja betala räkningarna och sen ska ja ta helger, jimmy ska ju fiska ännu 'en sista gång'  imorgon, så vi får se va dagen har att erbjuda mig och mina grabbs :)







.


på bättringsväg

tror inte att det har varit någon typ av maginfluensa iaf fall för ja har inte spytt mer, men därimot är man ju så himla matt, så dagen idag har vi tillbringat mesta delen i sängen
 och bara gosat och vilat..

det bästa med att pappsi är hemmaoch vårdar sjuk familj är att han har fixat käk åt oss sjuklingar idag :)

nu på eftermiddagen tog vi en sväng i bilen bara för att komma ut en sväng och det va skönt,, så här mycket har ja inte legat i sängen, sen ja fick barn och ja hat ju lite fobi får att bara vara still,, det bara kryper i kroppen.. fan man måste ju gå ut varje dag ju.. tillskillnad från min sambo som gärna skulle tillbringa hur mycket tid som hels liggande..

kollar på värsta bilförarna lr va det heter och dom måste fan göra sig till för det finns ingen chans i världen att man är så där kass alltså





.


uuurrrkkk

jaha nu har ja med blivit sjuk,, fast skillnad med leo och mig  är att igår spydde ja som en kalv.. sådär som det är på film när det verkligen sprutar ur ja abehövde inte ens ta i,, men man blir ju helt matt efteråt..
fick hetsa hem jimmy för ja kunde ju knapt ta han om mig sj..

sen hade ja bara hög feber så ja tror inte det är maginfluensa  bara att ja reagerade sådär när ja fick hög feber.. sen sov ja nog hela kvällen och leo va lika hängig som mig..

sen i natt när panodilen hade gått ur så blev det likadan igen.. det va väl vid fyra inatt.. spy som  en gris och sen jätte hög feber och sen tog ja tabletter och sen vart det bra igen,,

jimmy är hemma idag och tar hand om oss sjuklingar..leo är jätte hes men han är iaf piggare.. 

PEPPAR PEPPAR att inte max får det här







.


hör du korpen????

shit allts min lille sjukling.. vi är ju hemma hos mamma, och hovslagaren va ju här på förmiddagen så vi va ute och lekte så mycket leo orkade.. satt och 'körde' mormors  traktor när korpen flög förbi och leo frågar om ja hörde korpen... hur i helvete vet han det då???  :)

jo mamma hade haft lektioner om det med det viste ju inte ja så ja stod ju där med skägget i brevlådan..

hur stolt kan man bli som mamma egentligen...

 

 

korp - korp är helt svart med kilformig stjärt och kraftig näbb.


bärs i sängen

natten har varit bra,, leo somnade som en stock även att han sov nästan hela eftermiddagen..
men vid fem tiden i morse vaknade ja av att han hade 39,5¤ och va skit hängig så det va ju  bara att ge lite alvedon och så somnade han om..

och i morse va det ingetså gull ungen vill åka ner til mormor en sväng och det kan väll va bra att passa på att vara ute lite man blir ju trotts allt friskare av ute luften :)

imorse hade leo en såndär kommentar igen..
det hade läckt ut lite mjölk i sängen, från mig och det va lika stort som en burk ungefär och han frågar mig vem som ställt en öl där då...

haaha  snuttunge !!!






.


deckad

leo ligger här deckad brevid mig och har 39 graders feber och lillebror sover fint han me..
har ju varit på 4 månaders kollen och det va så där.. hatar ju när man ska sitta i ring och prata med andra mammor om hur man har det.. vet ju att mina barn alltid har varit tidiga med det mesta så det känns mer som om man sitter där och skryter och det är ja inte mycket för.. ALLA barn är ju olika

men men maxi paxi hade gått upp en del.. :)

8330g och 66,5 lång..  

när leo va 7 månader vägde han 8490 och va 69 lång  hhaha lite skillnad


sitter här i min ensamhet och kollar mattrial till altan och shit, bara fönstrena kommer gå på 10000 pengar









.


hemma med sjukling

japp nu sitter vi här i soffanoch kollar på långben och myser, lillebror sover och ja och leo äter glass,, för det får man ju äta när man har feber :)


sen vid ett ska vi iväg på fyra månaders koll.. se om våran dunder klump har vuxit nått, men det tror ja..







.


utbildad?

jaha nu har ja fått ett certifikat att ja är utbildad i hjärt och lungräddning på barn och det är ja glad över
hoppas VERKLIGEN inte att ja kommer att behöva det här någon gång, och om ja skulle det så skulle ja säkert inte göra allt rätt men ja skulle ha mycket kött på benen...

om ett barn får brännskador på kroppen ska man ABSOLUT inte ta av kläderna, fort som fan in i duschen och dusch dom i ljummet vatten i minst 15 minuter.. om man drar av kläderna kan det vara stor risk att man får med skinnet och det vill man ju inte.. man ska ringa om skadan är mer än en handflata och om den sitter över en led..


stick sår är den farligaste typen av blödande sår, blöder det inte ska man trycka så mycket att det börjar blöda så att det inte sitter nått skit kvar.. annars kan man få blod förgiftning..

nästan vanligaste 'orsak' lr hur man ska säga.. att barn sätter i halsen det är när dom sj får sitta i tv rummet med tex lite fredags mys och att man inte har någon uppsikt över dom.. och det kan ja villigt erkänna att det händer nästan varje helg i våran familj.. det är ju faktiskt en rätt så mysig 'barnvakt'.. men när hon börjar att prata så blir allt så verkligt, visst man kan ju absolut inte förbjuda att ungarna sj sitter och käkar godis men man kanske har lite bättre koll..


jimmy hade som tur va inte gått igenom isen förut utan bara haft dålig täckning,, phhuu

 hem kom han och då hade ja precis klippt leo,, vi låg och myste i soffan och ja sa till honom att han va lång hårig och att vi va tvungna att klippa honom och då sa han bara.. vi kan klippa nu, om ja får en glass...
haha ok!! han har varit jätte rädd för att bli klippt eftersom hans pedagogiska pappa sa att ja skulle klippa honom i örat, men förra gången ja klippte honom va johanna här och då stod hon framför och mutade med glass.. vilket han givetvis kom ihåg mne han satt iaf still som ett litet ljus.. 

snuttisen har feber nu och ligger och sover med sin pappa i våran säng, får se om det blir någon dag mamma i morgon..







.


rubrik

sitter här i soffan och är lite orolig att jimmy inte svarar får ju för mig, alltid det värsta att han gått genom isen lr nått.. fan så ska man ju inte tänka ..

men men leo är ute och leker sj och ja sitter och små sneglar på honom genom fönstret hela tiden det är ju lite läskigt nu när bäcken har smällt...lillebror ligger och sover han har inte sovit  nått lång pass idag än så kanske nu då... ikväll ska ja iväg på fortsättninge kursen på den där första hjäpen utbildningen och i idag skulle det handla om sår, tror vi skulle göra fejk sår oxå :)

nehe nu ska ja glo runt lite här på datorn om bra saker till altaner, det blir ju nästan steg nu när snön smällt







.


 


soooooolllll

och så såg ja även i corren att på torsdag och fredag skulle det bli ända upp imot 12-14 plus.. jihhuu nu kanske våren äntligen kommer,, tror inte snön är kvar mer än max en vecka .. synd :)

idag är vi hemma hos morsan, j gör ja då när det är så här fint väder sitter inne och bloggar..
leo är ute och mockar och grejar,, min lilla bonnunge, dom skulle även kolla till så att det läker bra på viola, mammas lilla häst.. den hade troligtvis halkat till nu i helgen ute i hagen och 'satt' sig på en pinne, lr pinne men en ganska storsäker 30cm och kanske 3-4 cm i diametern, och den stackars hästen hade fått in den rakt i skinkan.. det hade bara varit typ 2cm kvar av pinnen utanför så vetrinären fick komma,,
urss..

jimmy är ju pappa ledig idag men idag igen är han och fiskar för kanske sista gången.. han passar på :)

det första leo sa när han vaknade i dag va att han skulle ner till mormor.. ja fick lite sov morgon för lillebror sov ända till halv åtta och leo låg brevid och kollade på barn program så ja sov med ena ögat öppet :)

nehe ska nog gå ut och kolla till bus ungen en sväng





.


wipe out

jaha nu har man klarat av en helg till och varit tre barns mamma,,(vilket resulterar i dålig uppdatering)   hur kul som helst men nu har ja och jimmy 'egenmys' i soffan och är helt slut..kollar på wipe out och är jävligt glad att det inte är ja som är där och gör bort mig :) sen vid nio blir det fortsättning på johan falk filmerna..


igår va vi ju på bugg kurs och fan va ja har tränings värk i vaderna.. att det kan vara så jobbigt att bugga lite.. jimmy gav ju upp efter halva tiden och ja förstår honom det blev lite rörigt men ja tänkte att va fan, ja skulle hålla ut..det som va mest pinsamt va ju att, dels va ju inger hartman lr va hon heter , min  läkare i ljungsbro där och jimmy  vart livrädda för henne för hon sykade och kollade så dant i ögonen . . :) och sen min gamla lärare från högstadiet,, helt ärligt kommer ja inte ens ihåg vilket ämne ja hade honom i men när han och ja skulle dansa sa han att han kände igen mig och hade inte trott det här om mig,,, men då *ler* ja är  ju vuxen nu.. sen på kvällen samlade vi oss alla 'unga' deltagare och grillade och kolllade på matchen.. det va ju uppe i stjärnvallen och då på kvällen fick ju kidsen vara med och leo va ju helt galen.. mellan golvet och taket,, det fanns ju allt som finns i en jumpa sal så han klättrade och gjorde kullerbytter och höll på..jimmy sa att när ja hade åkt hem med barnen efter matchen vart det att dom stora barnen fortsatte där leo slutade.. 


idag började vi morgonen med världens lyx frukost, hade lovat jeppe  våfflor och eftersom vi skulle i väg idag så blev de det till frukost.. och gott va det men det räcker verkligen typ en gång om året för ja är ju ingen jätte fantast..

sen nu på eftermiddagen har vi varit på två års kalas hos mogge, fia och tuttis, tuwa fyllde två år igår så det blev gott hemma bakat :) fika och jätte fin tårta.. det är nu när man börjar fira barnens födelsedagar som man märker sj att tiden år alldeles för fort.. satt mest iköket och svallrade lite och kom in på ullared.. konstigt med en massa mammor :) och blev nog lite sugen på att åka dit snart igen..måste kolla över den ekonomiska biten...

nehe nu blir det nog ligg lägge och mer chirre...



kort från bad premiären,, kolla slangen i badkaret det är ju inte in kopplat än..



hahha notera drinken,, på kanten,, fint som snus :)



sötnosen i sin nya keppa,, tar en tur i gå stolen








.


varför är det så för...

leos nya favvo replik.. och vissa saker är lite svåra att förklara.. :)

leo sov ända till åtta idag så ja och lillebror hann mysa lite sj i sängen,, han är ju rätt rolig han kan ta nappen och ta den till munnen men han får ju liksom inte in den som den ska och då blir han galen,, så himla roligt att ligga och kika på.. och sen rullar han ju nu åt alla dom möjliga håll så nu får man ju ha sten koll på honom..
tiden går så jävla fort vart tog min lilla bebbis vägen,, haha bara att skaffa en till :)

idag blir det en lugn dag, frågade leo va han vill göra och han ville åka till mormor för ovanlighetens skull.. sj skulle ja vilja åka till ikea och shoppa upp sisådär ett par tusen, men problemet är inte attt ja har dom pengarna :)
konstigt att man kan bli 'sugen' på att shoppa..

ikväll kommer jeppe igen och vi ska nog möta upp jimmy i stan sen för lite inhandling av mat iaf...








.


bad premiären

jaha nu har vi tagit bad premiären då.. först hela familjen och sen fick jag springa upp och lägga max, sen ner och bada igen och sen fick jimmy springa upp och lägga leo, och sen har vi haft vuxen mys.. vilket med snusk att göra men det blev både en och två alkohol haltiga drycker.. nu sitter ja och katten och delar på ost bågar och nu vid nio måste ja upp och glo på tv, tror det är troja vid nio och den är ju rätt så bra..







.


torsdag

sitter här och glor på jimmy som bygger om hela badrummet för att vi ska kunna ta ett bad, inte så illa som det låter men nilsson har ju fortfarande inte varit här och efter att julia och figge va här med barnen på en fika blev det mycket tjat om ett bad,, barnen lekte i badkaret..
så nu håller jimmy på att kopppla slangar och har sig så vi får se om det blir nått bad...

isf blir det kort.. :)







.


ååhhh sängen

va skönt det är att ligga i sängen och blogga.. ungarna glor ju på tv så dom får man knappt kontakt me...
drog upp rullgardinen nyss,, som jimmy äntligen satte upp igår,, från okt tills nu det tar sig... men va fan ÄNNU mera snö fan ska det aldrig ta slut,, tur att vi beställt en resa för här hemma verkar det ju aldrig bli vår ju :)
har lovat leo att vi ska köpa en cyckel åt honom när snön är borta,, blir väl lagom i tre års present..

nehe nu blir det frulle med the family






.


arlanda

igår efter simhallen va vi ju och tog en lunch på chilli på ikea och då passade ja på att gå in på ticket och kolla om man kunde åka från nkpg ist för arland och det kunde man om man åkte fram till augusti och vi åker ju i september och då kollade ja ju upp om man kunde åka från örebro ist,, lika litet som nkpg och lika när men det skulle bli fyra tusen dyrare och det är det inte värt .. så den 6 september ger vi oss av till cypern.. åhh va skönt...


nu blir det lite kvälls käk och sen blir det dateing in the dark,,








.


bröllops bestyr

ja idag på förmiddagen har ja och emma sprungit runt lite på stan och vart hos frissan och checkat av där och på make up store och checkat av där och sen sprang vi upp på storan och kollade in bröllpos sviten.. fan va mysigt dom kommer att få det..

 

nu vid ett så va vi på bvc med leo och han va på två och ett halv års kontroll.. och som ja trodde va han mycket tidigare i sin utväckling.. kollen va ju på tal och så och han babblade som aldrig för... han vägde ganska exakt 14 kilo med kläderna, och en skaplig kiss blöja och sen va han redan 90 cm lång... shit va tiden rinner iväg..

 

lovade ju några bilder på hippan och här kommer en del.. :)

 



hhaha va ju tvungen att virra bort henne lite..

clown dräkten hatade hon när hon jobbade barn kalas på bowlingen det är därför hon har den :)




här va när hon spelade in låten i tannefors.. fångad av en STORM vin, kommer gifta sig storm..


 



våran egen lady gaga.. så här fick hon se ut på matchen..




grejen va den att emma hade den här skylten på sig ocgh efter matchen hade hon 1200 spänn.. ska fan oxå springa omkring med sån skyllt när man är på stan ..


simhallen!!!!

jaha känner mig fortfarande trött sen i lördags men nu ska ja ta igen lite tid med pluttarna så nu blir det simhallen en sväng..

igår va vi ju på sjön och pimplade och grillade korv hur mysigt som helst..
det kommerbilder på både det och möhippan :)

nehe nu  ska vi nog dra oss snart 


so long






morning..

fy fan va paff emma blev när vi alla stormade in i hennes sovrum i går morse, så kidnappandet det gick ju bra.. hon hade ju aningar eftersom johanna hade försagt sig,, :) typiskt henne.. fan klarat av att hållat i typ fyra månader tyst men så dan innan.. haha så johanna bara!! :)

kvällen blev lugn, vi åkte hem vid ett typ men emma va ju jätte dragen då så det räkte..

hela dagen blev jätte lyckad, skriver mer sen för nu ska vi hitta på nått här med familjen ..

tror vi drar i väg och ska pimpla, även vi får följa med :) och sen lite korv grillning kanske

so long





kidnappningen..











.


fan va ja ljuger

ahahhaha

nu åker vi och kidnappar emma för hennes möhippa

fan va svårt det har varit att inte skriva nått :)

syns på stan

 

 

 

 

 

 

.


sova hos mammsen

japp inatt ska vi sova här hemma hos mamma och det känns ju lagom dumt saknar redan min egna säng innan ja ens gott och lagt mig.. känns som om ja är femton år  igen :) men prinsarna sussar ju gott där inne så det blir att gosa ner sig hos dom..

vi är ju nyss hem komna från buddy holly och det va ju så där, som när vi va och såg på bopper's  får några år sen, det bästa är ju i slutet när dom kör alla låtarna och verkligen släpper loss.. men men det va ju drag på't.. det är därför vi ska sova hos mamma, hon är barnvakt för ovanlighetens skull :)

pmorgon blir det en lugn dag :)
måste gå och lägga mig nu så ja är pigg i morgon

so long






.


en tröja blev en resa

jaha skulle  ju intill stan och köpa en tröja men kom hem med en resa till cypern i september.. blev en billig resa med all in c, och nära till stranden..


nu ska det bara hem och diskuteras, tror inte jimmy är så svår flörtad på det, och pengarna finns ju redan på vårt 'resekonto'  

jiihuu














.


nu ska ja bli tjej igen...

haha nu har ja tvättat bort all olja och ska bli tjej igen.. man känner sig ju lite manlig och så men nu är det över för den här gången.. :)

härom dagen körde ja ju fast i snön, trodde att om ja nu skulle köra fast så skulle ja köra fast lite rejält, men fan ja körde fast på en stor plan men lite snö kanske en dm bara men när solen ligger på och lyser så blir det  svin halt och minsta lilla driva, hahha fast satt ja och bärgarn fick komma och dra loss mig..

nu har vi varit här hos morsan och fått frukost, syrran är här och hälsar på så vi är här och leker lite,.. :)
nu blir det en sväng till stan och ska köpa nått och ha på mig tills i kväll för vi ska på buddy holly..

so long

fin dag...

åhhh va skönt att det är fint väder, nu när man jobbar jobbar ja faktiskt i bara tröjan.. det är ju sååå varmt :)   man känner att det är på g nu och det behövs kan ja lova, är så trött på den här j*vla snön..
hahha våren kommer nästa vecka när ja är ledig..



det händer inte mycket nu.. säger som en kompis vart tar livet vägen när man börjar jobba,, känns som om ja aldrig hinner med barnen och att man bara åker på morgonen och kommer hem på kvällen,, men mamma tröstade mig med att det kommer var så läänge nu först dagis och sen skola.. livet ser ju ut så,, men va fan ja är ju så bortskämd med att vara hemma, får väll skaffa fler barn då.. kanske en nio tio st så att ja kan vara hemma länge,, :)


nehe nu ska vi bli bjudna på käk här hemma hos mamma, jimmy är på kurs och kommer hem senare.. dill kött och potatis mmmm


- 1,8

jaha och ja som gått och gått på den där tramp maskinen här hemma men efter en veckas jobb har ja gått ner 1,8 kilo..   på en vecka...  lite nöjd faktiskt  *ler*


tjihu..

har varit jävligt dålig på att blogga men den här helgen är ja ju tre barns mamma igen så ja värdersätter inte tiden här vi datorn nånting..

ifredags va det en händelserik dag på jobbet, först när ja skulle tömma containern på ica signalen så va det ett berg av skit..ljuger inte om´ja säger att det va skit två meter över lämmarna.. fick gå in och känna mig lite viktig och härja lite på dom :) men det visade sig att även denna ica hade en praktikant, men han hette inte jerry utan andreas.. han hade stoppat i, i prencip allt man kan tänka sig,, fick ta en liten lektion med honom och för klara att man inte kan lasta så över det kan åka av i trafiken ,, hoppas att han fattade nått får han stod bara och garvade :)


sen när ja va på gärsta så gick byttan sönder, hur ska ja förklara.. men under containern finns en 'hake' som man sätter fast en krok i när man tippar.. bara att haken lossnade och hela container aset bara svingade framåt tillbaka i luften, och hälften av skiten satt kvar, fick be om hjälp där och den där jävla sur pitten som  skulle hjälpa mig att dra ut det med lastarn  bara tutde och tutade  och menade att ja skulle tippa, men tillslut kröp ja under och visade att haken gått sönder och då log han upp och hjälpte mig.. FAN va trött ja blir bara för att ja är TJEJ är ja inte dum i huvudet..


sen uppe i ekoholmen när ja tog min rast på 45min, (man kan inte flytta på lastbilen under tiden) så kom det en busschauför som vaknat på fel sida,, ja hade parkerat på en vändhåll plats och stod absolut inte  i vägen på nått sätt och det fanns gått om plats, han bara slet upp min dörr och bara skrek att va fan parkerade vi jämt där och att vi stod i vägen,, först blev han nog jävligt paff att det va en tjej i hytten när han slet upp dörren för det såg ut som om ögonen skulle trilla ut och sen sa ja åt honom om, att ja bara kan ta ansvar för va jag gör och inga andra chauförer  och om han inte hade körkort för hela bussen så skulle han inte köra.. han bara slängde igen dörren utan att säga nått.. när ja åkte stod ju idioten kvar i busshålls platsen så ja la på med ett drottning silvia smile och vinka glatt och han höll på att sjunka genom stolen... hahah


igår kväll va vi bjudna till emma på lite tjugofler års fest (25) :) 
blev bjudna på smörgås tårta och massa bus, tur att man hade med sig sin nya nanny... lilla jeppa han bara älskar barn och lekte hur mycket som helst men casper och noel och leo.. stackarn va helt trött på slutet..men ungarna va som galne efter honom.. 


skriver mer ikväll. vi ska ner till mamma och bli bjudna på lunch och så ska ja städa ur lastbilen som ja tog hem över helgen,, den ser ut som skit och ja hatart,, en ny bil ska vara ren..

so long :)


tog tjuren vid hornen

ja  idag tog ja tjuren vid hornen och begav mig på en liten road tripp med lastbilen  till örebro och sakab.. har inte kört dit sj förut men idag gjorde ja det och  det va ju rätt skönt att åka långt och själv,,, full volym på steriolen och digga lite :) haha det tog nästan exakt fyra timmar men då va ja ju tvungen att ta min rast oxå, så det blev 'matsäck' på en parkerings ficka i skogen :)


nu ikväll har ja varit med emma och stefan på den berömda tårt provningen och ja höll på att tappa andan och svälja tungan,, haha hade sett framför mig stora smarriga  tårtbitar, men ist bjöds det på tre SMÅ skolar med en fyllning i varje att dela på oohhppss!, så istället för att smälla i mig tre tårt bitar vart det tre skedar..  ja som va så glad att ja skulle äta upp mig lite men icke..men gott va det det lilla och tårtan kommer bli skit fin och maffig,, och citron smak!! ahha nu läcker ja info här..


känner nu när barnen sover att ja har lite ångest för att ja jobbar, aBSOLUT inte för jobbet, för det är jävligt skönt att komma iväg och framför allt att vara sj och tjäna pengar ju.. men för att , dels mamma ställer upp till tusen och 'offrar' två veckor helt och hållet åt mig och barnen och dels för att ja inte hinner träffa dom så mycket, men det är väll så det äre när man jobbar man väcker upp dom, klär på dom och skjutsar iväg dom, hämtar dom sent sen bara hem och i princip ta kvälls badet och i säng.. men som sagt det är så verkligheten ser ut och är... FAN måste sattsa bättre på det här med att va hollywood fru alltså.. jimmy får fan skärpa sig.. :)
men i morgon är det fredag och 'bara' en vecka kvar för denna gång, så ja får leka igen mig i helgen..

nu måsta ja duscha innan glee, är lite fast i den serien.. :)







.


hata rubrik!! varför ett måste

jaha nu ikväll har ja och johanna varit iväg på en utbildning med dagmammorna, i första hjälpen på barn, hoppas att det är nått man aldrig behöver göra men det är ju skönt att förnya upp sig och gå igenom allt igen,, kan ju villigt erkänna att den  här gången va man mycket mer inne i det än när man gjorde det typ i högstadiet och man bara tyckte det va pinsamt att 'hångla' med plastdockan.. man tänker lite när man gör hjärt lung räddning på så små bebbis dockor,, FAN tänk om det skulle hända nått med ens barn,, kursen är på typ åtta timmar så vi hinner gå igenom mycket nästa gång ska vi gå igenom sår och sånt.. spännande..

idag jobbade ja bara fram till lunch, mamma skulle äntligen ta bort sina spikar som pekat rakt ut ur fingret så det va ju bara att åka hem till mina små änglar, hahah skönt med en kort dag känner faktiskt att ja vill vara ledig igen, fast även tjäna pengar.. hhah ja det går nog ihop sig  NOT, det är ju ändå bara en vecka kvar den här gången sen går det en vecka och sen vill ja säkert  börja jobba igen :) morsan ringde förut och sa att hon tagit med sig spikarna hem för att visa leo ( som varit väldigt farsinerad av dom)  fy f*n bara ja slipper se dom..

nehe nu blir det att gosa ner sig i sängen, leo ligger hos oss och sussar söt såg ja..






varning för 'känsliga' tittare :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hahahha så här ser det ut när man 'bara' har mjölk i en tutte och inte ammat på hela dagen..
dolly släng dig i väggen :)


djungelnslag och hemlösa katter

det här med att köra last bil är ju lite svårt i sig, idag på tippen blev ja påmind om alla stackars katter som springer omkring där, en katt hängde öronen helt konstigt på , antingen inavel lr bara jävligt fel skapt..men men så är väll livet

tisdag idag och det är lika med skäggetorp.. och som sagt fy fan.. i skägget finns inga lagar lr trafik regler över huvudtaget.. tur att man bara måste besöka stället när man jobbar.. men ja skakar bara på huvudet och tycker att störst går först och det brukar funka.. det är ju inte för min skull som ja åker omkring på alla cyckel banor där.. för övrigt så är det absolut inget väder ja föredrar med att köra last bil i.. svin halt och kallt.. igår höll ja på att krocka i en korsning, ja fick rött och bromsade i tid bara att lastbilen bara gled ut i korsningen och bilen som kom från sidan trodde nog att ja va idiot men ja kunde verkligen inget göra ett skit, och sen när man ska täcka byttorna så är ju nätet som en ända stor is boll, och så har ja bara låga skor så det kommer im MASSA snö..haha gnäll pelle, snart är det vår och då ska ja bara njuta av att vara mamma ledig..

lillebror fick vara hos mormor  idag med , efter träning med flaska,och det hade funkat jätte bra.. vilken tur, tycker så jävla synd om honom att behöva skutta omkring i lastbilen med mig.. så nu har mamma fullt upp med två hulliganer..hahha men det är helt FRIVILLIGT :)



såhär hade mormorn spökat ut honom härom dagen.. (dålig bild= mobil bild )
påsken kommer tidigt i år :)






.


hälsning..

först får det bli en hälsning till min syster yster..




förra året när leo pimpla..


RSS 2.0