Somna i maten

Nu sitter ja här igen och har rast, idag blir det ingen solning under lunchen, Gud va det händer mycket när man inte är hemma på dagarna Max ställer upp sig i kryp positio hela tiden och så har han försökt börja ställa sig mot saker, nog med att han bara ska sätta sig upp hela tiden, lite tjurigt när man ska lägga honom för det ända han gör är att bara sätta sig upp hela tiden och sen bara skrattar... Leo igår va det helt annat me jordens lättaste sövning, NÄR vi åt Jimmy och ja satt och pratade med varandra och Bosse Gill och gullbritt va utanför och väntade och sen börjar Jimmy och as garva då sitter grabben och har somnat medans vi äter , bara att bära upp honom :) han åkte ju med mig i går i lastbilen så det va väll det som tog musten ur honom.. En vecka kvar att jobba för att sedan få vara ledig i en och ja tok längtar, och så händer det så mycket roligt med då:) Nepp nepp nu mina 30 minuter förbrukade .

Rast

Sitter i lastbilen och har min rast, lite skönt att bestämma var och när, när man sj vill idag blev det nere vid ån,. Igår somnade hela familjen helt däckade efter att vi käkat kräftor Jimmy va så sugen så det blev det till kvällsmat, ja kan typ bara äta fem eller nått för sen kliar mina händer så mycket men Leo va duktig han satt och pillade i sig massor. Nu börjar det bli lite roligare att jobba, gubbarna har börjat att plocka upp sina hakor och ist börjat prata med mig,.hhah ja bita ju liksom inte, förut tömde ja en container med tryckt virke och det är fan som om man skulle köra guld lr nått , nu är den som kastar tvungen att fylla i ett dokumänt för farligt avfall Shit vilken koll..

På väg hem

Nu är vi på väg hem efter en varm och mysig mini semester, det har verkligen varit skit mysigt så vi pratade pm att kanske åka ner hit igen men bara över någon helg eftersom ja jobbar.. Sitter här i bilen mätta och trötta grabbarna somnade innan vi ens lämnat Gränna blir ju inte mycket sömn så här varken för stora eller små ..Vi käkade nere vid hamnen och man får ju lite utlands känsla nästan,

Kan sitta sj!

Åhhh vilken midsommar underbart väder och ungarnas humör är på topp.. Leo verkligen älskar allt som har med husvagns livet att gör. Igår va det ju midsommar och det vart ett traditionellt firande med potatis sill och nubbe, och idag har vi varit över på visimgsö och käkat lunch.. Galet mysigt! Och va har inte hänt då jo maxi paxi har lärt sig att sätta sig upp själv..vart tog den lille grabben vägen som bara låg där och va min 'lille' bebbe :) stor har han blivit
nu ligger ha här inne och sniffar lite på honom , gick och la mig nu tidigt.. Kidsen vaknar ju liksom tidigt i morgon och i morgon ska ja bränna fläsk jimmy och leo ska ta cyklarna och köpa polka grisar så då ska ja passa på att bränna, Jimmy går ju på semester nu på måndag så han kan ju bara vara nu ja jobbar två veckor till och sen kan kan ja vara ledig i en och då ska ja bara vara utan rn massa måsten..

nu tar ja helg





 gu så skönt nu tar ja helg och det är skönt som f*n

jobbat halv dagar dom här dagarna så det har ju inte varit jobbigt men när det är så här varmt och fint vill man inget annat än att va med kidsen..

grabbarna försov sig tydligen i morse man sover ju som en kratta nu när det är så varm..

nu ska ja och leo äta upp våra glassar här på trappen och sen ska vi packa husvagnen för i morgon drar vi ju iväg ner till gränna...och vårat midsommar firande i husvagn och dom lovar ju sooolll...

men först blir det ju det årliga midsommar firandet (en dag för tidigt, ja vet men det är ju det som är saken)
hemma hos mamma med en massa mat och dans, för barnen :)







.


häst gnägg




jahopp nu har ja äntligen tagit mig tid att sätta mig här.. :)

jimmy är och fiskar och max sover,

var ju borta i fredags på våran lilla road tripp till tyskland,, och handlade på oss ett rejält sommar
lager, så vi behöver garanterat inte lida av vätske brist iaf..
sov ju över på hotell nere i helsingborg men vi missade ju den fina hotellfrukosten för vi valde att åka tidigare ist.. men mysigt med lite egen tid..
grabbarna va ju här hemma och hade det bra med gill och bosse som sov över här me.. skönt för kidsen och vara hemma..

men nu är det massa myror i brallan på leo för han vet att lasse har tagit hem sin lastare till berg och håller på och kö,r bara att vi väntar på att jeppe ska vakna till liv så ska vi dra sen..

midsommar om en vecka då.. shit vart tog tiden vägen egentligen ja jobbar ju tre veckor till och sen är ja ledig en,, sen jobbar två till , tror ja..

men men är ju ledig hela hösten och så ska vi ju faktiskt till cypern me..



så här roligt är det nu när man har börjat få mackbitar med leverpastej ist barn gröten..och 

en hel skiva trycker han i sig.. 






gnäggar som en häst

nehe om man ska upp och hoppa på jeppe nu då...





.


2,5 km



haha det här med blogg va hände här egentligen, jo JOBB och ja älskart
har inte så himla mycket orka att sitta still här då när man kommer hem..

idag har ja och jimmy tagit rundan i olstorp igen och i går kväll va ja ju ute och gick med fruarna i brunnby..
skönt att röra på sig och man får ju så himla mycket energi till sånt när
vädret är så här fint..

jimmy kom och hämtade mig hos morsan efter jobbet så drog vi upp och sprang direkt.. passade på att  städa och torka ur lastbilen.. det finns nog
ingen gräns för hur mycket man kan gno i en last bil men å andra sidan så är det ju min arbetsplats hela dagarna..
leo vart ju över lycklig att ja hade med mig scanian hem och hjälpte gärna till att torka :)
imorgon bitti drar ja till örebro så då sparar ja ju en massa tid att ta med den hem.. och det gillas ju för i morgon drar ja och jimmt på våran lilla roadtripp..


som sagt härom dagen när vi va ute och gick = skvaller rundan så pratade vi om ensam mamma söker och det är ju en från ljungsbro som nog kanske ska vara med så då blir det ju att man måste sitta bänkad i höst..

nu blir det en dusch och sängen så man orkar me..







fight på gärdet



nu har ja och jimmy precis åskådat ett slagsmål ute på gärdet, tre bockar som va helt galna dom frusta, och sparka med
benen och jaga runt på varandra men dom märkte tydligen in ravir.. inte på våran tomt bara för dom brydde sig inte ett skit att vi kollade på..

igår va vi ju på fiske tävling nere i edsbruk,, och leo vann över oss vet inte vilken plats ungen kom
på riktigt men han fick femton fisk, ja fick tre.. helt otroligt han hade sitt spö precis vid kanten och bara drog upp fisk efter fisk, ja la mitt brevid och inte ett napp,, skit ungen.. han vann en jätte stor kexchoklad som kommer räcka alla lördagar ända fram tills han börjar skolan,om inte mamma hjälper till förstårs :)

idag har vi varit hemma och grejat på förmiddagen och på eftermiddagen blev det en sväng till ikea,, japp  jimmys ide och då är ju inte ja sen på att svara ja.. han behövde lite kläder så ett par tshirts och strumpor till honom och lite kkläder till mig och en skotkärra till leo!!
han fick välja sj va han ville handla för sina pengar ocgh en skotkärra ville han ha... fast islut ändan va det ju ändå inte
hans pengar som rök..
köpte med oss fika och drog upp till skogen med mamma och co och fikade.. hamnade i rhodordendron (stavas??)
dalen men det blev bara en snabbis för max är inte kry,, spydde upp allt han ätit och bara hostar och har sig så i morgon blir det jimmy som är hemma för ja måste ju jobba och sen får vi ringa så vi får komma och kolla upp det för nu har det varit enda sen valborg typ och nu har ju ungen börjat och mat vägra me..
tycker så himla synd om honom när han får sina host attacker.. mammas lille krake som leo säger..

nu ikväll blev det en skön power walk me fruarna i brunnby, hanna och emma..
snacka om ångest när man först är ute och går en timme för att sedan köpa med sig pizza hem :)
BTW ska ja inte klaga köpte nya jeans förut, i stl 26/34 shit när hände det har alltid haft typ 28,29 annars ..MEN ja klagar inte



nehe nu blir det sängen i morgon är det ju jobb igen..
spännande att börja sex, fast frivilligt..







.


helg




och den är väldigt välkommen denna gång,, skönt att bara va, det är jävligt skönt att jobba men det ska bli mysigt nu och vara med kidsen lite,,
imorgon bär det av för den årliga fiske tävlingen nere i vinäs nedanför åtvidaberg och ja hoppas faktiskt att leo vinner
det är ju bara mest fisk som vinner..

köpte mig ett par stövlar på hemvägen efter jobbet, hade inga och det behövs säkert i morgon..
stackars alla studenter idag som har varit ute i spö regnet,, tur att ja hade bra väder på min student.. :)

idag har varit en sånn där helvetes dag när man tycker att allt bara är skit och jävlas..
började med att ja råkade trycka till en container lite och givitvis blev ju gubb as arg,, vilket ja förstår men nu va tydligen den här gubben ett as innan så det kan han väll ha :) 
synd bara om lasse som får ta skiten efter mig,,

sen va ja på en flytt på en container som ja satte ut igår som blev fel, och det va på en plåt firma med utlänska killar kanske ryssar lr nått, stora som hus med en fet guld kedja runt halsen och dom såg ut som om dom åt sånna som mig till frukost men det gick bra efter mycket strul.. dom va dö trevliga och hjälpsamma undra varför ???

men men nu är det helg och ja ska bara ta det lungt.. :)
hoppas på bra väder iaf bättre,









.


nu är det gjort igen





japp ja orkade att springa idag igen,, lurade med mig jimmy till olstorp och ja höll fan på att
dööö¨..  men runt kom ja hela vägen SPRINGANDES...det gick inte fort men ja sprang och det är det som är huvudsaken


så nu har vi sagt att vi ska springa på söndag igen,, hahah snart kanske det blir skönt att springa..
grabbarna va ju hos farsan och eva under tiden men när vi kom tillbaka tyckte leo att vi kom tillbaka för fort
så dom får väll va där på söndag igen och då skulle ju kussarna maja och simon vara där med,, och det vart han ju överlycklig över

igår fick ja punka på lastbilen,, första gången i hela mitt liv ja fått det..
måste ju stödja däckhuset lite ;)
det är hur skönt som helst att 'bara' jobba halva dagarna, börja vid sex och sluta typ vid tolv.. men i morgon och på fredag blir det hel dagar för på fredag tar ju alla jävlar studenten så då blir det ju jätte lätt att komma fram på stan


om en vecka ska ja och jimmy på en liten road trip.. men till hemlig ort än så länge




nu blir det nog sängen för min del så man är pigger i morgon..





.


run this as off.. :)




tro det lr ej men JAG har varit ute och sprungit,, hhaha vet att det bara kommer bli säkert en gång men ja blir
ju så peppad av alla som skriver  på sina bloggar att dom är ute och springer och så.. och ja har aldrig gjort det förut,, men det gick bra,, nu tror jimmy att vi ska upp till olstorp och springa på onsdag,, shit lovade visst det i ett snabbt ryck när ja kom hem,,

jobbar ju nu så det blir ju inte så himla mycket tid här vid dator och min iphone har ja inte fått igång så ja kan mobilblogga än,,= att ja inte fattar :)

har bestämt med min chef att ja jobbar förmiddagar och slutar vid typ elva, halv tolv innan kör tiden går ut och man måste
ha rast.. hur bra som helst och man har hunnit jobba typ lite mer än fem timmar  och hinner va med barnen.. hela eftermiddagarna  och så får ju mamma tillbaka sin fritid igen eftersom hon alltid ställer upp och har barnen..


ohh känner redan hur ja kommer ha världens jävla tränings värk i morgon,, så det kommer va såå skönt att hoppa upp och ner i lastbilen,,

nu blir det sängen.. sov gott








.

 


risgryn











första bissingarna...








.


tutbingo




nyss hemkommen från bilbingon men, det blev ingen vinst.. men trevligt sällskap och fika.. och så va ja ju två nr ifrån 11000kr iaf så ja fick känna mig lite nervös ett tag..

idag har ja ju jobat och morgonen började ju skit som vanligt när jimmy ska vara 'väcknings' ansvarig, hade ställt klockan på
tjugo i sex bara för att vi skulle hinna med och inte stressa.. ja måste ju åka SANAST tio över sex om ja ska hinna,, bara att jimmy stängt av sin klocka, som vanligt, så ja vaknade vid tio över när ja egentligen skulle suttit i bilen,, FAN ja hatar att börja och stressa..

det har ju hänt så himla mycket men man glömmer bort va man ska skriva om när man inte hinner att blogga..

jimmy har ju varit på kurs så i går natt sov vi ju hos mamma bara för att ja jobbade.. när ungerna hade somnat lyxade ja till
mig med en power walk runt kanalen och man har ju glömt bort nu när man bor på landet hur fint det faktiskt är där..
lite konstigt att sova hemma hos mammsi  men det gick bra graabbarna somnade på två röda men det va väll för våran lilla utflykt,, ja sov som skit,, mamma hade ju varit så 'omtänksamm' och stoppat hela sängen full me
kuddar så att inte barnen skulle trilla ut bara att det blev lite mycket så j alåg hela natten som en korv med bröd,, ahahha ja va korven och ungarna brödet det gick ta mig fan inte att vända sig... men mysigt va det,..  :)

härom dagen skaffade ja ju mig en iphone me.. måste ju va en i mängden liksom.. men ja har inte fått i gång den än, har inte haft tiden.. vill sitta i lugn och ro och göra det.. och sen fick ja den faktiskt inte förns idag heller.. den va ju slut när ja skulle hämta ut den så då skulle dom skicka den på posten,, bara att när ja fick sms avin igår sååkte ja till homebye.. (hemköp)
men dom hade inget paket, dom skickde mig till okq8  som inte ens hade paket utlämmning och sen va det ju
bara tobaks affären kvar och det va den ju.. alltid samma strul..men men i morgon blir det att försöka få igång den..

vilket väder det har varit föresten nu när ja jobbar,, F*N.. men ja hoppas att det är lika fint i helgen och så hinner ja desutom sola lite på jobbet , när ja har lunch.. väljer ju sj vart ja har min rast  så det brukar ju bli att man parkerar nere vid ån lr nått och njuter lite på en bänk,,  är ju glad att ja faktisk är i princip ute hela tiden ändå.. värre är det väll för dom som jobbar på fabrik lr nått och knappt ser solen..


nehe nu ska ja gå och sparka lite på jimmy som visst däckat när han la leo så han får flytta över till våran säng..
fredag i morgon.. jiihhuuuu!!!


so long 


utfykt




igår kväll va vi en sväng och sprang omkring uppe i stjärnorps ravinen.. där uppe är det verkligen hur mysig och fint som helst,, varmt som i helvetet oxå så det va verkligen en tropisk utflykt...min 'snygge' chef som fick dispans att röka så att myggen höll sig borta under fikat





natur fotograf och allt som ja är men det är verkligen skit fint uppe i stjärnorps  ravinen..



hahha max tyckte det va lika kul som dom andra fast han fick sitta still hela tiden,, här brevid donnan Ava Estelle..




min lille skogs mulle,, grabbarna hade verkligen hur kul som helst och det är så himla skönt att det är så himla lite som uppskattas..



leo och binning = näcken i bäcken


nehe hade tänkt att skriva mera men max gråter där uppe efter en host attack¨åter kommer i morgon

so long


RSS 2.0