80 års kalas

ja idag har vi varit och firat majbritt, lattjos mamma som fylde 80 år.. massa god mat och trevliga mäniskor.,. så jätte tack för det..

har inte annars gjort så mycket, sitter här och lyssnar på jimmy som för söker bli nått proffs på gituar hero och det går så där.. vi har precis avslutat en turnering i både golf och bowling och idag vann jimmy i bowlingen och ja på golfen.. leo försökte sig på bowlingen förut men det gich sådär för honom.. :) gullungen släppte ju liksom inte  knappen i tid..

nu ikväll kom lollo tommy och barnen på en fika, och leo har varit jätte sprallig hela dagen bara för att dom skulle komma och leka.. fick   en jätte fin pyjamas, som tur va lite större eftersom lillebror växer så att det knakar..han har ju verkligen börjat smila upp sig för brorsan speciellt på morgonen om leo bär sig åt och springer fram å tillbaka lr hoppar i sängen brevid oss... så himla roligt att se, längtar tills det verkligen går att få kontakt med lillebror så att dom har 'nytta' av varandra..

i morgon är det ju happy new year och vi ska fira hemma hos julia och figge, med fam storm och hanna och cristian och saga,.. se hur det slutar leo är ju inte jätte van att somna borta hos våra kompisar, eftersom man är bekväm sj så blir det ju hellre att man bjuder hem folk än åker bort med tanke på det.. men det blir  ingen eftermiddags sömn så går det nog bra :) kom ju på att det måste inhandlas nått till paket leken så det blir att trotsa värsta mardrömmen och åka till ikano i morgon.. lär ju va sjukt mycket folk..

nehe nu måste ja klå karln på lite gitarr :)

so long

träningsvärk

nu ligger ja här i lugn och ro i sängen och bara väntar på att mina två små prinsar ska vakna.. kontsigt att när dom sover kan man ju aldrig sj sova.. och då har ja ju tid för det här :)
vet att ja är jätte dålig på att uppdatera men vi har ju bara en internet ansllutning och den är det typ slagsmål om när kidsen har somnat och ja ger väl mig först, och på dagarna har ja ju annat för mig..

firandet hos pappa blev lika mysigt som ´vanligt och med god mat...
sen när vi kom hem satte ju jag och jimmy igång våran fajt på wii, och fyyy faaan ja har sån jävla tränings värk än :) vi körde golf och bowling, som jag givetvis vann stort i och sen baseball.. och det är ju tur att ingen ser en för man lever sig ju verkligen in it..





kolla hur striken är på väg in.. :)

sen i förrgår va vi ju och firade jul hos morsan.. och när vi käkat blev det ut i backen för hela familjen

 

nån som har det varm och skönt iaf



två st som leker i 'vattnet' under bryggorna på våran lilla promenix

idag ska vi till emma och leka med barnen lite kanske lite fika och skvaller och sen i eftermiddag blir det shopping på citygross inför nyår..

sen vill ja bara skänka all min kärlek till  familjen till lilla nova som, ja kan knappt skriva det utan gråten i halsen, brann inne i mjölby på julafton.. en famijl som vi känner mycket väl och verkligen redan innan har fått stå ut med tillräkliga tragedier.. all kärlek och tanke till er



mellandagsrea

japp uppe med tuppe som vi är i denna familj har vi hunnit med rean idag..ja fick min jul klapp av jimmy en jätte fin kamera,, som va nersänkt pris på så den blir nog kanon till mig.. sen köpte vi ju våran gemensammma julklapp, ett wii spel.. :)  ja hoppade in på ikano ,medans jimmy va på siba, ja hittade åtta tjöjor och strumpor och allt blev under 700 spänn det tycker ja va bra.. det va skit LITE folk, faktiskt jätte lite folk imindre än en vanlig vardag..ikano öppnade ju 9 idag  och det verkade inte som folk viste det.. pratade med emma vid elva och hon hade fått stå ikö på gina hur länge som helst.. så ja hade en jävla tur som vanligt

hahah sitter här och ammar, leo somnade i bilen och jimmy spelar guitar hero..

ska snart åka vidare, ska till  pappa och fira jul nu, farmor kommer dit och så blir det käk och paket..
återkommer i kväll..

so long

ingen vanlig jul

men ändå väldigt väldigt trevlig och mysig..

vaknade av ett mess i morse att mamma låg hemma och spytt och skitigt hela natten.. FAN vi som alltdi äter frukost hemma hos henne på julafton, ja har ju alltid gjoet det 24 gånger nu ju.. och hon har verkligen lagat mat och bakat hela veckan..men va fan gör man så det va bara att styra om planerna så  farmor gill och bosse och gullbritt kom ut på lite kaffe, hade ju inget att bjuda på efterom vi egentligen inte skulle varit hemma ju.. så det blev iaf paket öppning med dom, dom skulle ju oxå ha ätit hos morsan..
men men i morse då,, hahha fan att vi inte hade en kamera och filmade leo när han fick se att tomten hade lämnat paket under granen,, han höll på att bokstavligt trilla bakåt :)

bjuder på ett morgon kort, glad och pigg.. porrig man är i leggings då :)



mycket riktigt blev det som ja trodde mest riv och slit och sen vidare till nästa julklapp som tur va det bara så här hemma, sen hos tomas gick det jätte bra och han hjälpte tomten hela tiden



till pluttens förtjusning va det ju bra att dom flest paketen här hemma va traktorer :)



men nått han uppskattade va ett jävligt billigt paraply  från ullared..



hahhah våran morderna tomte.. men det funkade bra leo gick på det och han va verkligen jätte duktig..



lille plutten fullt styr med att öppna paket, lille bror han sov sig igenom allt som vanligt..



snuttisen då,, här i pappsens nya kepa och hans nya microfon+ elgitarr set han har fått av farfar.. snart har han alla saker till att starta ett eget band...

eftermiddagen och kvällen har varit jätte mysig... tackar farfar och mia för det och tackar igen för mitt fina paket,,  nu sitter ja här helt utslagen i soffan och funderar faktiskt skarpt på att gå och lägga mig.. imorgon blir det till motala på mat hos jimmys morfar..
nepp nepp nu ska ja slå en kringla och se hur det är med morsan,, ha en fortsatt trevlig jul...

so long


dan före dan

ikväll blir det bingo för hela slanten här hemma.. har tänkte mig att kamma hem nått riktigt bra så ja köpte en dubbel lott till mig och jimmy.. med tanke på hans spel tur just nu så får vi hoppas på det bästa, han spelade poker härom kvällen och vann 8000 :)

idag har ja gjort så där som man absolut inta ska, tornby.. fy fan säger ja bara och sen maxi tur att min kära mor ställde upp på att ha leo så att ja bara hade med mig max.. och lillebror sov hela tiden så han va ganska ovetande om vad som hände.. men nu kan ja finna jule frid.. :) som sagt nu blir det uppe sittar kväll med gott sällskap och mat och en fet vinst.. *ler*

leo är lite bättre men han är fortfarande snorig, men det är väl i prencip alla barn så här års.. härom dagen hade han 40 graders feber och va som en disktrasa han bara satt och skakade och så fort vi kom hem och han fick alvedon vart han bra direkt.. konstigt det där med feber men det kanske va det sista som skulle ur kroppen..

just det vi har ju ett till julbestyr innan det blir kväller i kväll, har lovat leo att vi ska ställa ut gröt så att vi kan se om tomten har varit här i natt.. hahah just nu är det tur att vi har vild katter :)

idag har ja tagit fram krtongen med storlekarna 62 68 och då fick man ju massa gamla minnen från leos gamla kläder.. mmmm fan så fort tiden går..vist en del är säkert jätte stort men hellre dä en att bodysarna är för korta i armarna..


imorgon är det jul så då håller ja mig säkert borta här ifrån men ja återkommer när ja har tid..

ÖNSKAR ALLA JA KÄNNER EN RIKTIG GOD JUL

 

 


guld stjärna :)

hahha det va vad barnmorskan sa åt mig, fick ingen ny tid förns i mitten på januari efter som han har gått upp så mycket..
när leo va  4 veckor vägde han 4850g och va 56  lång
lilleror vägde nu idag 4 veckor 5480g och va 58 lång
nästan ett halvt kilo i skilllnad och det är mycket på så här små personer ju
sa till jimmy för några dagar sen att vi va tvungna att ta upp nästa kartong med kläder 62-68 för ja tyckte att dom här i 56 va lite korta i armarna men då förstår ja ju varför, saken är den att han är ju inte tjok utan bara väldigt lång shit vart ska det här sluta :)
här hemma hade mormor och leo däckat åt varsitt håll i soffan så vi får väl sitta kvar här och vänta ett tag
för övrigt va vi ju med i corren idag och ja kan ju inte påstå att ja är nöjd  med kortet men barnen blev ju bra och det är ju huvudsaken :)

julklapp..

tror att den bästa julklappen håller på att hända,, max har börjat ge lite svars leende och det är ju så himla roligt att se på ..
idag blir det bvc för mig och lillebror, medans leo är kvar här hemma hos mormor och busar..
han är inte hos cissi idag eftersom han fortfarande är lite sjuker som han så milt kallar det så fort man vill ha lite hjälp lr nått :)
SNAT KOMMER TOMTEN
so long

se upp i backen, sju hål i nacken

 haha idag har vi varit barn på nytt.. äntligen snö och inte FÖR kallt så idag vågade vi oss ut en sväng..



först gick vi ner till sjön och kollade isen och den va typ 12 cm tjock trodde jimmy synd bara att den frös när det blåste för det är absolut ingen skridsko is knappt att det kommer att gå att åka spark..



is mätaren  , och detsutom har vi vuxna i familjen matchat så dant att det blev familjen kexcholkad av oss tur att vi bara va hemma hos mamma och inte gick utanför tomten.. :) 



jimmy och leo tog premiär åket i 'RIKTIG' snö jimmy tyckte det gick för fort,  så han slängde sig av



det viktigaste av allt va väl att leos guld klimp thelma va med det gjorde ju det hela mycket roligare



ute är det verkligen hur fint som helst nu, hur mycket rimreost som helst och man har iaf fått vinter känslan nu... som sagt nu i veckan ä det ju jul och i onsdags slog ja in alla julklappar som va kvar så nu är det med klart
och det som skulle bli lite jul klappar i år blev typ två påsar
och inga julklappar till leo från oss hade visstblivit sju st.. fan att man aldrig lär sig, han kommer ju
ändå bara riva upp allt och sen på nästa man vet ju sj hur man va.. ja som hatar när det ligger
leksaker över allt som han ändå inte leker med så det får nog bli en gallring i lekskas backarna
efter jul..

igår kväll va vi och firade mia, farfars 'fru' och hin hade gjort en as god verkligen skit god thai soppa
som ja måste ta receptet på, leo va lite blyg i början, efter att han somnat i bilen  men sen kom han igång

nu ska vi snart käka lite söndags midda, idag bjuds det på kålpudding.. ja vart så himla sugen
på sås och potatis,, farsan och eva kommer på besök så dom ska me få lite käk i magen..



bjuder på ett kort på mig sj.. FAST ja hatar att va med på kort, måste ju visa den snygga mössan ja fick av 'chefen' idag...

so long


dränkt i kärlek

mina tre kärlekar..


 


kallt som fan

ja i natt har vi haft nästan 19 minus här ute på landet så man vaknade upp till ett ordentligt vinter land.. frost på alla träden och hur fint som helst.. skulle ju varit ute och lekt idag men tyckte inte att det passade riktigt när det fortfarande va 15 minus.. leo hade nog mest stått somen pinne.. hoppas att det är så här kallt  nu ett tag så att man snrt kan ut  och åka spark.. hahha det är ju skit skoj tror nog att leo skulle tycka att det me  va kul..





hahha när man inte orkar skotta så åker snöslungan fram.. leo tyckte att pappsen gjorde skit roliga saker..



lillebrors favvo ställning...

korta och tråkiga inlägg men dom blir samtidigt i ammandet :)
åter til arbetet.. 

so long 

igår och idag..

gårdagen bjöd på massa med bus hemma hos mormor.. cattis och barnen kom och lekte med leo, leo är ju lite sjuk som han säger  och ava estelle och binning va oxå lite små sjuka så dom lekte tillsammans, och igår så lekte dom verkligen tillsammans och jätte bra.. och lillebror han sov så skönt framåtlutande på en kudde,, hahah får väl göra så jämt för han sov hur bra som helst..

idag har ja gjort det mest idiotiska man kan göra och det va att åka till tornby och handla,, ja och ALLA andra tur att ja bara hade med mmig ett barn som sov under hela vistelsen, leo va hemma med lek mormor och dom hade gjort playdolera.. stavas? så han hade haft det bra han lill killen.. ja undrade om han ville ha nått från stan och det enda han sa va milkshake så det fick bli skräp mat :)

så till det värsta denna dag, va tvungen att tanka på preem på hem vägen och OSMART som man är tar ja inte men nyckeln ur bilen varpå leo hinner låsa medans ja går runt bilen,, så ja blir UTE  låst ur min egna bil med mina barn i..  leo bara satt och skrattade åt mig och total vägrade  att öppna det är ju inte direkt så att man står och skriker men hade ja fått tag på ungen ... :) tillslut mutade ja med att han skulle få hjälpa mig att tanka och svich så va det öppet... skit unge!!! ja stod skäert där i fem minuter och det kändes som en halvtimme..

in,kväll får vi främmat, farmor och bosse kommer på mat och bus.. nu åter till ammning

so long


snöyra..

jaha vaknade upp till världens snöstorm.. jimmy ringde hem och tyckte att ja inte ens skulle ge mig ut men nu vade ju så att storebror skulle på besök i kyrkan och julfest med dag mamman och det är ju lätt att säga att det inte blir nått för att  det snöar, så ist packade vi in oss i god tid i bilen och körde som pensionerer till ljung.. men det absolut värsta partiet va här mellan vårat hus och till nästa hus, snö drivorna va ända upp på motorhuven och leo tyckte det va skit kul när det skvätte snö över hela bilen..
haha då är det roligt att bo på landet först kommer det en massa snö, som sen blåser bort.. men det bästa är att det i prencip slutat blåsa och börjat snö ganska mycket igen..:) så i eftermiddag blir det pulka med morsan, jimmy jobbar till fem och sen ska han hjälpa nypa att byta däck så det blir nog kväller innan han kommer hem idag me..

föresten så är lillebror fyra veckor redan idag.. shit och han börjar redan bli en liten person liksom,, ingen bebbis längre.. man ser hur mycket han följer röster och sin brorsa framförallt..och man kan antyda till vissa skratt i bland.. hur mysigt som helst ju.. :)



nu ska ja hinna en massa när leo är iväg,, lr om ja bara blir sittandes här och amma

so long

tacka vet ja svärfar

som alltid bara är ett samtal bort :) är det inte tvätt av bil så är det start hjälp..

så här va förmiddagen, när ja hade lämnat leo så skulle ja och fika hos emma men noel hade ramlat och slagit i så hon skulle till vårdcentralen vid tio och då bestämmde vi att ja kunde hämta dom ist så dom slapp gå.. bara att när ja hade väntat där med radion på så vägrade bilen att starta.. viken jävla taxi man är då MEN som tur är att min kära svärfar alltid ställer upp så fort man lyfter på luren.. hahaa räddaren i trucken..han fick igång bilen men det blev ingen fika vågade inte stanna hos emma om inte bilen skulle ha startat..men hem kom dom :)



nu har ja suttit och väntat här hemma på badkaret som kom nyss.. hhaha fattar inte hur vissa chauförer kör alltså när man förklarar hur dom lättast kör ner här men ändå gör helt annorlunda, stod och tjuvkika i fönstret när han satt fast uppe hos grannen.. fan att man kör bäst sj *ironi*



nu ska bara det här bara bäras in och kopplas in så ska det badas för fullt

nu hann ja ju med ett snabb inlägg här i ammandet, nu ska vi packa in oss i bilen och hoppas på att den startar och hämta hem storebror

trummis..



så här har det sett ut hos oss hela förmiddagen.. tack cissi för trummorn :) dom har verkligen uppskattats..



pappa spelade med som en tok och lillebror låg och tittade på i sängen.



sen blev det lite lugnare på rummet och leo läste en bok för max..
det blir ett kort inlägg nu för ja har en lillfis hängande i tutten : )

so long

mina kärlekar..



ny badade bröder



hahha så här ser man ut när man precis har ätit en pan pizza :)



mammas lilla tröttfis



det här är mina grabbar det, dom små är nybadade hos farfar



sover hur skönt som helst lillebror

im back

ja har säker lyst med min frånvaro här men nu är ja tillbaka för tillfället.. :) det känns som det är nått jämt  och så vill ju verkligen inte leo att man sitter vid datorn när han är vaken och när han väl har somnat så har ja varit så himla trötter.. men väldigt mycket har hunnits med.. jimmy har ju blivit firad och så har vi varit på jul käk hos mamma..

som sagt i fredags kväll va släkta här och vi käkade smörgåstårta och så.. inte hemma gjord men himla god ändå, jimmy va hemma hela fredagen för han blev dålig av gris sprutan han tog i torsdags så vi hann även få in våran fina läs ful gran.. efter mycket om och men.. så här va det mamma och leo va och köpte en jätte fin och tjock gran, bara att den av 'för' tung, när vi tagit in den och ja och leo satt och lekt på golvet vippade gran jäveln mitt på oss så det va bara att ropa på jimmy som en gálning, satt där med en gran på skallen liksom, men ja trodde på granen så i med alla kulor och belysning och vatten i foten och sen satt ja och ammade  max och gran fan vippar en gång till.. kulorna flög och allt vatten rann ut och åter igen fick ja ropa som en galning på jimmy som kom som ett skott och undrade va det va,, ja bytte jävligt snabbt till våran fula ute gran för den där granen litar ja inte mer på, så nu har vi en gles och ful gran men med lite glitter i den oxå så blir det nog bra.. :)



nu ikväll har vi varit på den årliga jul middagen hos mamma med alla barnen, och grann gubben kom ner och va tomte.. ahhaa leo blev livrädd först och ville gå in till tv rummet.. sötnosen först så tjatar han om tomten och sen när han väl kommer så är han rädd..








lilla plutten, kvällen slutade iaf som den ska, det kom ju snö med hur mysigt som helst :)


so long

min lilla tomte nisse..



idag va ju min lilla plutt tomte nisse tillsammans med alla dom andra dagbarnen, men han vägrade att gå med i tåget,, han kom in springandes till oss innan det började och så ville han absolut inte vara me.. mormor som va me och skulle kolla fick följa med fram och  sitta i bakgrunden och sjunga lite hon me och då gick det bra.. sen blev det lusse fika :) 

nu på eftermiddagen tog vi en lång och behövlig sov stund, idag va nog första gången på tre veckor som det första ja tänkte på när ja vaknade va att sova eftermiddag.. :) har ju inte känn mig trött innan men  iaf passat på att sova men som sagt idag va ja riktigt trötter..



idag är det tre veckor sen ja låg här hemma på soffan och trodde att ja snart skulle vända ut och in på kroppen av smärta, men i själva verket så kom världens finaste lillebror ut.. herre gud kan man ställa sig på sidan av och titta på lite för ja tycker redan att tiden går för fort.. det här är ju liksom den 'sista' egna bebben ja ska sniffa mig helt galen på... mmmm hur fin som helst mitt lillla gryn



ååhh här är han inte många timmar..


och sen vill ja ju be om ursäkt..lr kanske det beror på hur den annonyma menade med sin kommentar.. har tänkt idag på mitt svar, menade personen att det va tragiskat att åka pulka UTAN snö för att det inte finns snö här i sverige så tar ja tillbaka vad ja skrev men menade personen att det va tragiskt att åka utan snö som om det vore brist på annat så står ja fast vid mitt svar :)

som sagt sverige är ju så himla tråkigt nu, när ja va liten så känns det som att det alltid va snö så här innan jul,, stackars mina barn som kommer få uppleva 'gröna' jular

nepp nu blir det en dusch och sen oskyldigt dömt, och så måste ja gå upp och väcka jimmy som åter igen somnade i leos säng  :)

so long

jimmy 29 år haha

och snart 30,tiden går fort..idag fyller mannen år och av mig fick han   biljetter till buddy holly med brolle,  vill ju också se det så det ska bli sköj..av barnen fick han kläder som va behövligt eftersom han har alla kläder när han snickrar så han har ju inga 'snygg' kläder längre

idag har vi inte gjort så mycket, när ja lämnat av leo så åkte ja en sväng till stan och handlade en matta på rusta som ska ligga under granen, sen blev det en sväng till stadium där ja köpte ett par skor till mig sj... som vanligt på barnavdelningen men det blir ju billigare så, ett par skit fina nike för tre hundra.. tackar

sen blev vi bjudna på lunch hos morsan och sen blev  det ett besök på bvc och lillebror han käkar och mår kanon nu har han gått upp till 4570g så en vikt ökning på mer än 300 g på en tutte så ja fick me beröm :)
sen vart det att hämta leo som vart hos cissi, dom hade varit i skogen ända till lunch  och  så hade dom lämnat önskelistor till tomte.. lättlurade barn.. :) vet sj att man gick på precis allt *ler*

imorgon blir det tidigt,lr tidigt men för den här nya famijen är det tidigt leo ska gå i lussetåg och va tomte så han ska va ombytt och klar kvart i åtta.. vilket innebär att ja nog måste börja med mitt ammnings rally redan vid fem i morgon.. men det löser sig då.. :)

sedan ett svar till en givitvis annonym kommentar

tragiskt att åka pulka utan snö ;

det är nog mer tragiskt att va en sån bitter person som verkar ha haft en väldigt tråkig barndom, nu är det så att min son tycker att sånt här är SKIT kul och det gick verkligen kanon bra att åka på frosten och om du nu tycker det är så 'tragiskt' sluta för helvete att läsa MIN blogg 

so long

pphhuu..

igår gick ju dagen verkligen i ett hela tiden, lr  vi sov ju faktiskt till halv nio , ja och barnen jimmy va helt utslagen och det va  väl  tack vare hans ånger som vi sov så länge :) han fick sov morgon till tio som ja hoppas att  ja med kommer få sen på min första fylla *ler* sen va det ju bara upp, käka frukost fixa i ordning lite och sen ta på oss och dra, skulle ju på julbords premiär i går och det va så gott.. att man aldrig lär sig att man inte ska äta som en tok och bli propp mätt på en gång.. det va ju med mitt jobb och det va kul att träffa alla på samma gång annars blir det ju bara att ja typ byter av den som inte jobbar liksom..  så tack LATTJO för maten från oss :)
leo fick va hemma hos mamma under tiden och dom bakade peppar kakor, och han hade tyckt det va skit kul.. när vi skulle åka ställde han sig på trappen och sa-- ha så roligt.. är inte det föräldrarnas uppgift och säga så till barnen när man lämnar dom,, han är bara så underbart go den ungen.. lillebror va ju med oss och han sov klippt hela tiden.. vilket va skönt så man kunde ha lite 'egen' tid..
sen vart det ju bara hem snabbt för smyckes party, och när vi kom hem hade helena redan kommit.. :) allid i sista minut,, igår när vi satt och pratade så kom vi fram till att hennes svärmor va ju den vi hyrde lägenheten av så det va hennes gamla resesäng vi fått.. ibland är världen så konstigt liten..ja handlade några till julklappar som va bestämt, och så fick ja ju ett halsband som tack och det skrev ja max och leo på och så gjorde ja ett jättefint armband som det fick stå jimmy i konstigt nog :) ..
efter alla åkt hem tok deckade ja i soffan,, har ju nästan blivit van att sova eftermiddag när barnen sover så det märktes faktiskt igår att ja inte gjort det,  idag är leo hos cissi så nu är vi tillbaka i verkligheten,, ja är här nere hos mamma och fördriver tiden tills två.. nepp nepp dax för ammning
so long

ensam hemma..

här sitter ja i soffan och glor, grabbarna somnade utan problem och mamma är mörkrädd :) ja vet, ingen bra kombination här på landet men ja sitter ju bara och skrämmer upp mig sj hela tiden.. hoppas jimmy blir dålig och kommer hem snart :) tur att det inte är skräck film på tv.. ehh får väl flytta upp i sängen och fortsätta tv tittandet där..  

so long


dålig uppdatering

igår kväll va vi ju bjudna till cissi med familj på mat och det vi fick va verkligen skit gott.. måste ha recept. :)
så upptäckte vi leos nya talang.. arvids trummor,, han både körde med foten båda händerna och sen sjöng.. givitvis lasse stefanz *ler* nya dansbands kungen..

sen hem och det blev en tidig kväll igår lr ja titta på tv i sängen, men vi två inatt hade ja mjölkat igenom fattar inte att mjölken bara rann till, igenom ilägg bh och täcke.. hmmm inte kul i en ren bäddad säng

nu på förmidaggen har vi varit hos cattis som fyller 25 i morgon GRATTIS GRATTIS  :)
fika och massa bus stod på menyn.. passa ju på att fira henne i dag för i morgon är ju hela dagen spikad känns det som, först ta han om min sambo som garanterat kommer vara död efter en grabbkväll hos dulla (paketleken)
och sen mina två änglar så imorgon är ja väl ensamstående med TRE barn :)
sen ska det ju glufsas julbord med mitt 'jobb' och sen ska ja ju ha smyckes party här hemma.. så dagen är speckad.. har passat på att städa, tvättat och kört diskmaskinen nu när alla grabbar sover eftermiddag..inför i morgon och så fyller ju jimmy på tisdag haha 29 snart 30 ..
 
ikväll när jimmy är iväg ska ja skjutsa pappa och eva till stan och passa på att handla lite på maxi kan inte tänka
mig att det är så mycket folk en lördag kväll.. måste ju handla lite lördags godis nu ska ja väl försöka skaka liv i huset :)

so long

pulka premiär..

ja idag har mamma och leo haft sin premiär åkning i backen.. mamma tyckte det gick så fort så fegisen satte bara i fötterna hela tiden, i ju för sig så va det väl bra för det va ju frost i backen och sen kom dom ju ner på grusgården och då tog det ju tvär stopp.. :)







 nu har han äntligen vuxit i mössan han fått av farfar och den sitter somm ett smeck..
imorgon blir det ner till mamma igen och busa lite.. och lite sällskap till mig om man säger så, det går verkligen inte vara hemma en hel dag utan att göra nått då klättrar leo på väggarna..

i morgon kväll är vi hem bjudna till cissi för lite pyssel och förtäring och det ska bli skojigt, se hur leo beter sig nu när mamma och pappa ska stanna hos dag mamman och käka och pyssla.. :)

igår kväll kom ja även på va ja önska mig i julklapp av jimmy.. hahaha vuxen poäng till mig men ja önskar mig en brandsläckare.. :) satt och tänkte härom dagen, va fan skulle man göra om det börjar brinna någonstans nu med alla ljus och så, och det är ju lite skillnad när man bor i ett stort hus jämfört med en liten lägenhet..

nu ska ja fortsätta mitt bil ätande här i soffan :)

so long


sj igen...

hahhaha jimmy somnade oxå som en stock när han la leo så så jobbigt har det varit och jobbat idag.. :)

som sagt ja har hunnit lite ikväll nu och det känns skönt, hunnit få upp jul gardinerna här i tv rummet och sytt upp köks gardinerna, båda grabbarna är ny badade och luktar hur gott som helst..ja är ny duschad :) och så ska ja sätta mig nu i min ensamhet och slå in julklappar.. *ler* kanske dricka lite glögg och så blir det oskyldigt dömd..

glömde ju att skriva att igår va vi och 'försökte' ta kort till corren och vi höll på i en timme, japp en timme ja skämtar inte.. leo vägrade att skratta och lillebror vägrade att sluta styra och gråta.. han hade ju nästan varit vaken hela dagen 6.30 -typ 14.00 så han va svin trötter och sen en foto graf som vägrade att ge sig ocj ja hatar att va med på kort, och sen så där när man sitter helt upp stoppad och sen veta att typ alla ska se kort aset,, fy f*n va ja hatart.. men men vi tog det absolut första kortet så lidandet hade kunnat bli kort.. :)
så nu får ni hålla utkik efter en fin familj med en uppstoppad mamma

i morgon ska vi ner till morsan och hon ska leka med leo medans ja ska sätta i mig all knäck som dom gjorde härom dagen.. och så kanska leo och mamma ska åka pulka på frosten om den nu är kvar vill säga, hoppas det för leo tjatar..

dåligt med kort nu när jimmy jobbar men min mob kamera är ju helt kass, men ja ska försöka bättra mig..

so long

verkligheten

ja idag är ja sj här hemma med mina små hulliganer och det är den bästa dan på dom här två veckorna.. leo va hur snäll som helst i morse och lillebror ammade som han brukade och somnade om, annars har han ju varit vaken och typ gnytt och viljat ha mer tutte hela tiden så man knappt har kunnat äta frukost,så ja har varit jätte nervörs för det här med att bli sj med dom.. men som sagt bästa dan :) jimmys chef ringde igår och sa att det va så mycket på jobbet så att dom bytte jimmys sista dag idag mot fredag ist, får se va jimmy tycker om att jobba igen *ler*
jimmy va ju inne igår kväll och bytte däck på våran bil bättre sent en aldrig..

så morgonen började bra, sen vid tio skulle vi infinna oss på bvs för besiktning, där leo körde ett lekmeddly med barnmorskan och lillebror växer han , nu va han uppe i 4230g redan och det är ju på en tutte som hon säger så det är ju bra, för höger tutten har helt  lagt av så det är ju bara vänstern nu och den har ja ju en fortfarande min 'lilla' spricka i, det här med att smörja med bröst mjölk hjälpte inte, om man tänker sig vårtan och på under sidan av den där max har sitt käkben är det öppet så när mjölken rinner till kommer det mjölk både där och ur vårtan :) bara att bita ihop när han suger tag  
efter bvs vart det ett besök hos emma, som ja och leo döpte om till bullmorsan i dag hennes bullar slår allt hur goda som helst.. det blev ett par om man säger så :)
 
nu har ja och mina grabbar sovit en stund max börjar vrida på sig och leo ska ja snart gå upp och väcka... ska få upp mina julgardiner här i tv rummmet i kväll tänkte ja

nehe återkommer i kväll om ja hinner :) 

so long  

RSS 2.0