seg




dagen är redan slut, i princip och ja känner mig helt slut.. det är nog bara för att ja fick sov morgon,, det händer inte allt för ofta inte ens när ja är bakfull behöver ja sova men i morse va ja verkligen helt dööö det är väll därför ja är trötter nu att ja sovit för mycket..

på förmiddagen idag va vi ju ute och grejade




här är leo med röda faran..



sen vart det lite uppe håll i cycklandet och det vart lite luftgevärs skjutning.. haha vart förvårnad sj att ja faktiskt skjöt i prick, men där imot klämmde ja halft av mig fingrarna när ja skulle ladda,, trodde dom va av och vågade knappt kolla.. sen sket ja i att skjuta mer :)
(man drar liksom en del av bössan bakåt, svin hårt enligt mig och sen tillbaka så man kan stoppa i 'skottet'.. va fan heter det?? bara att ja slant..)



sen gungade grabbarna ett tag och lillebror njöt av fullo satt nästan och somnade..



undra vem som tycker det va mest roligt att jeppe tog med sig crossen,, jimmy va ju bara tvungen att låna den till brev lådan,, efter att leo inte ville åka gräsklippare dit.. farlit  att gå typ 100 meter :)



mina tre fina grabbs i soffan.. maxi paxi halv sitter men ja vågar fan inte släppa honom..


jimmy är nu och fixar med golfen som ska säljas.. och ja ligger här och glor i soffan,, nu ikväll har vi vår städat lite ute och mia och farfar har varit här på en fika och max fick första måltiden ute, åhhh snacka om fint väder i dag.. hoppas att det blir så ett par dagar nu..
imorgon ska ja nog baka bullar när leo är hos cissi vi får se vi får se,,






.

2010-04-11 @ 20:40:52 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0