påskafton



ja igår va vi ute nätan hela förmiddagen, vilket väder det va jätte skönt ju.. tomas va här och monterade hans gamla telefon som han haft i bilen på leos traktor ute så nu kan leo ringa till thelma på traktorn.. :)
jätte bra tyckte han..

sen åkte vi ju ner till mamma och firade henne,, hade ju köpt en ny micro till henne och leo har ju tydligen kommit in i den åldern så han hann säga till mamma innan hon öppnat va det va,, skit unge där tur att mamma är halv döv,, :) det blev ju en massa god mat me och sen så satt vi ute i solen ett tag innan fikat och det är ju skit skönt nu, bara det blir en lång och skön vår..

sen efter det va det ju bara tt åka vidare för lite party hos sebbe och linda, skulle ju bada i ute spa och ja känner mig verkligen helt bakfull idag.. man blir ju så hiiimla trött när man sitter i värmen och har det bra ja badade kanske bara en timme lr nått för ja gick upp med leo.. han tyckte det va skit mysigt och så tyckte han det va så roligt att han nådde till botten sj.. hade ju med mig kameran men som vanligt glömmer ja att ta kort..måste bli lite bättre på det..
grabbarna va helt dö trötta när vi åkte hem i natt så dom vaknade inte ens när vi bar ut dom i bilen, det  första leo sa  i morse va hur roligt det va i går..

idag är vi bjudna på mat igen hemma hos gill och bosse,, hahah bara en massa fin mat..








.

2010-04-04 @ 10:55:57 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0