tutten hänger ut

idag har vi varit i stan med mamma och irrat runt,, vi började trippen inne i stan och köpte julgardiner till tv rummet, hittade ett par som ja blev nöjd me ska bara låna hem mammas sy maskin igen (som är lagad sen förra gången) och 'bara' sy en rak söm för det va färdiga kappor.. me like :)

sen blev det en tripp till ikea där ja köpte en ny tröja och paket till jimmy som fyller nästa vecka och så åt vi lunch ja åt en varm kyckling sallad på sannes och den va skit god, sen ville inte lillebror vara med mer under tiden mamma handlade på willys skrek han typ hela tiden fast ja ammat honom,, men men någon gång ska vara den första han har ju inte direkt provat lung kapaciteten innan :) mamma handlade inför morgon dagen då det blir julgodis bak på schemat mumma.. så som sagt imorgon bitti blir det ner till mamma så ska det göras knäck och is choklad.. sen ska hela familjen in en snabbis och ta kort till corren och sen på kvällen ska jimmy lägga på vinter däcken på volvon, bättre sent än aldrig..



hemskt kort men det bjuder ja på.. lillebror satt i babystolen för första gången och va faktiskt ganska nöjd



den här satte jimmy upp förut på leos rum, hyss hittar man inte på , di bare blir... passar perfekt :)



det här va härom dagen när grabbarna skaffa en gran, lilla skogs mullen



en titt i farfars jakt stuga, men dit får man följa med när man kan smygav*ler*

jimmy skratta åt mig förut, ja har ju fått en 'spricka' i vårtan efter allt ammande, fick ju aldrig lida så här mycket med leo för med han va ja ju tvungen att ha en sådan där plast vårta över för han ville ju inte tutta men med lillebror är det annat.. som sagt hade smörjt in ganska mycket eftersom lillebror somnat för kvällen och då ville ja ju inte kleta in tröjan så tutten fick hänga utanför ett tag och jimmy bara går och garvar åt mig.. kul han borde fan få prova på det här sj, tur att man bor på landet nu utan grannar *ler*

åter till världens bästa såpa -ullared :)

so long
2009-11-30 @ 20:48:59 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

Jobbigt med tutten, vad smörjer du med? Jag fick tips om att trycka ut en droppe bröstmjölk extra och smeta på. Det funkade jättebra för mig iaf! Ni får väl komma hit och fika och leka en annan dag istället... Synd att jag missar smyckespartyt, trots att jag bytt helg och allt.

2009-12-01 @ 11:25:02
URL: http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0