passa på

ja det är va ja gör, vi blev 'utslängda' hemma idag igen så då åkte vi ner till mamma så att leo kan leka lite.. :) lr mamma ja vet ju vem som egentligen uppskattart mest..dom är ute och jul pyntar lite i stallet och matar grisarna tror ja för dom va nyss uppe i backen och plockade äpplen.. ja passade på att dammsuga ur bilen för när pappsen och lilleman va och hämtade en gran la dom nog bara in den i bilen och sen fick det va så.. nu sitter ja här inne och väntar på dom och på att lilleror ska vakna, så då kan ja ju passa på att uppdatera  lite här vad som händer.. och det vill säga absolut ingenting.. *ler*

igår kväll hade vi lördags mys i soffan, jimmy tog sig ett par grogg nu när allt lugnat ner sig och han blev nog lite dragen.. ja somnade som vanligt en lill sväng innan det blev sängen.. inatt har lillebror ätit lite mera, men det är ju så skönt att amma liggandes för man kan ju som sagt slummra tet lite under tiden liksom..
nu på morgonen har ja försökt förklara för leo innebörden med fyra ljus i staken.. inte det lättaste men ja hoppas att han förstår, snart ska han ju börja öppna kalendern och då är det ju lättare att säga att så många dagar är det kvar tills tomten kommer.. han har ju knappt någon aning om hur många 'söndagar' det är :)

nehe nu ska ja passa på att läsa alla andras bloggar när ja är helt sj

so long
2009-11-29 @ 12:10:37 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0