ångest och bb

ja igår när ja skulle lägga leo kom väll alla hormoner ifatt mig och ja typ låg och halv grät i hans säng.. han hade svårt att somna så han kännde nog  på  sig att det va nått på g.. igår hade ja ju som sagt ganska mycket sammandragningar så jimmy ringde bb innan ja la leo och då hade ja sammandragningar var tionde minut..
men då när ja låg där och insåg att det kanske va sista natten man låg hemma med lill plutten sj och ja är så grymt rädd att han ska komma i skym undan när 'lillebror' kommer ut, att alla som kommer tex 'glömmer' att prata med leo och bara är innresserade av lille mannen, lr att han blir 'sur' på mig och börjar stöta bort mig...
han är ju bara två år och det är ju faktiskt en ålder där det utväcklas väldigt mycket på honom just nu, dels har han varit BLÖJFRI hela helgen, förutan natten, helt frivilligt, han vill inte ha blöjan på sig och han slutade tvärt med välling när vi flyttade in här i huset...

som sagt åter till min mage då.. fattar inte va det är me den i torsdags hade ja ju verkar var tugonde minut, fredag och lördag bara en i timmen men ändå rätt starka.. och sen igår då hade ja direkt på morgonen en vart tionde minut och sen så av tog dom och så höll det på hela dagen..
igår kväll när vi hade hjälpt mamma att handla och kom hem drog det igång igen och då tyckte jimmy att vi bara skulle ringa till bb och kolla när man borde åka in för både han och ja hade glömt när domrekomendera det och den här gången är det ju lite mer planering .. då sa dom att dom tyckte att vi skulle komma in ist efter som dom läste min journal och att läget va som det va förra gången.. men ja HATAR ju att komma krypande och tycker det är jobbigt att vara en störande patient så ja är ju hellre hemma så länge som möjligt,, sen avtog dom igen och ja och jimmy sonmade på soffan...
när vi gick upp och la oss drog det igån ordentligt igen och vid två väcte ja jimmy och sa att vi kanske skulle åka in ändå.. ibilen fick ja värkar upp till var tredja minut och då va det en som va skapligt nerrvo i bilen..
MEN exakt som förra gången med leo, så fort vi kommer dit kniper min kropp igen och inte en ända värk..
fick ju ligga där uppe med kurva ett tag och det ända ja ville göra va att åka hem, men hon skulle ju undersöka mig och ja var BARA 1cm öppen och hon fattade inte det riktigt.. men men ja är hellre här hemma än där och stör..

min syrra beskrev lillebror så här..
verkar som om han är långsam på slutet :) typiskt någon som ska fixa alla små detaljer en sista gång innan han springer till bussen..

så nu blir det ner till mamma och tok mysa med leo.. och bara riktigt njuta av han och ja,

so long

2009-11-16 @ 09:55:17 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

jag tror inte att det kommer bli några problem med Leo och lillebror! Jag var också orolig, men är man medveten och låter stora barnet vara med och fixa är det lugnt. Binning fick värsta utvecklingen av att få en lillasyster, han tyckte att han var jättestor och kunde så mkt. Så länge man kommer ihåg och pratar mycket med det andra barnet är det lugnt. Vi köpte en present till Binning från Ava Estelle också som han kunde leka med eftersom han fått en syster...

2009-11-16 @ 12:41:33
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: Cattis

Och förresten!! Trist att du har så ont utan att det händer nånting, hoppas han skärper till sig och kommer ut snart. Kram!

2009-11-16 @ 12:46:36
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: Cattis

Binning fick dessutom öppna alla presenterna till Ava Estelle eftersom hon ändå var för liten, det var väldigt populärt! Många hade dessutom med sig nån liten grej till B.

2009-11-16 @ 12:47:46
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vi önskar er ALL lycka när det nu händer... Mega kramar från oss i Tallboda

2009-11-16 @ 13:20:14
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: johanna IT'S ALL ABOUT JOHANNA

han kommer imorrn jag säger ju det! tryck nu maria så jag vinenr vadet ;) leo kommer det gå kanon med, han ser ut som en pysslare som kommer vilja va med sin lillebror hela tiden och hjälpa till, inte den som drar sig undan :)

2009-11-16 @ 14:45:46
URL: http://jonkiees.blogg.se/
Postat av: Annie

Åh gud så spännande! Är nästan lite avis, en hlet ny liten mini-människa kommer snart ut till er!!! Du kommer älska båda dina söner lika muýcket men lillen behöver ju mer tid i början såklart. Oroa dej inte. Jättefina bilder. Stort lycka till nu-kram från oss

2009-11-17 @ 12:59:17
URL: http://minitass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0