kväller

jaha idag känner ja mig faktiskt lite trötter och det har ja faktiskt inte gjort innan.. i kväll har vi i alla fall haft fin besök av familjen storm och lite johansson, ett tag till :)
och det blev lite lasange och sen fika på det, lillebror höll sig faktiskt vaken hela tiden och ville vara me.. men nu ligger han deckad i soffan och ja ska me vika omkull mig... jimmy ligger där uppe och läser gonatt saga för lille man och dom här två dagarna nu har han varit en MYCKET snällare brorsa, det kanske har lagt sig nu, att han fakriskt kanske försår att lillebror är här för att stanna..

imorgon ska vi träffa dom andra barnen i lokalen för det ska komma en clown och ah upp visning och lite teater, så cissi sa att vi kunde komma och titta så ja sitter väl kvar med lillebror och tittar me :)

har en del bra kort men jimmys mob verkar strejka idag.. så ja får försöka senare lr i morgon..

sitter här och funderar hur länge ja ska hålla mig innan ja ska sätta upp lite jul gardiner och stjärnorna, jimmy och leo ska väl skaffa en ute gran på lördag och då tänkte ja att ja skulle putsa fönstrena och sätta upp sakerna, men det är ju om ja nu kan vänta så länge *ler*

nepp nepp ska nog passa på att ligga och bara ha det skönt i soffan ett tag nu

so long
2009-11-24 @ 21:08:26 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0