tiden..

japp ja märker att tiden här på bloggen har minskat fast det  är verkligen tusen saker ja vill skriva om men man hinner inte , lr prioriterar verkligen inte att sitta här just nu...

igår va vi ju som sagt på busfbriken och där va det lugn och skönt när vi kom vid halv elva så va dom första sedan kom det väl typ två familjer till... fia kom och höll mig sällskap lite medans grabbarna körde järnet.. och det uppskattades verkligen av lillsnorre, igår va han faktiskt lite glad och rolig igen.. men ja förstår honom från att gå från all uppmärksamhet till knappt nått från mig, mest nej nej NEJ och sen jimmy som verkligen gör så gott han kan  men sen på kvlls kvisten blev hans behov mättat..
både cattis med familj och cissi med familj kom och fikade och lekte med leo.. ja hann slänga ihop en kladdkaka så det blev kladdkaka och glass.. :) 

tack för alla fina paket, och bodys som va väl behövt FAST ja inte ville ha kläder :)

idag har ja och lillebror varit inne på sjukan och kollat hörseln och den va det inga fel på.. den tanten som jobbar där måste verkligen vara den bittraste tant på jorden, hon va typ livrädd att max skulle vakna men han sov som en stock, men varför jobbar man med barn om man vill ha dom knäpp tysta.. visst dom ska ju vara tysta när dom mäter i öronen men men.. leo och jimmy va här nere hos mamma under tiden jimmy hjälper mamma med några fönster på altanen.. nu har vi fått mat i magen och ska snart dra oss , leo ska få grissprutan idag eftersom det inte blev ntt förra ons.. 

sen i kväll kommer familjen storm på besök, och lite mat.. kul kul ännu mer bus för leo 

so long 
2009-11-24 @ 13:35:28 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: johanna IT'S ALL ABOUT JOHANNA

hojt =) såg dig nyss på hemköp men du verkade ha väldigt bråttom så ville inte sinka din fart haha :D

2009-11-24 @ 15:16:52
URL: http://jonkiees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0