får ja lov att pressentera

                                                                    


                                                                     Max Lillebror Jimmy Nyhlén



haha det blir en liten max ändå nu när leo har fått bestämma, och det är ju faktiskt vad han har hetat hela tiden i magen..

kväll har både mormor och lasse varit här och farfar.. det är skönt  fokusen blir lite mer på leo då. för mig känns det ju bara som om ja mjölkar hela tiden och annars så är ja så lugn som möjligt.. kommer inte ihåg att ja hade så här ont dagarna efter med leo.. så fårt det är höga ljud lr att ja ammar lr nått så får ja sånna jäkla sammandragningar i livmodern.. men det blir säkert bättre och bättre..och så har ja grymt ont i armvecket där dom stack mig,, hahah vek man är  då..

lite till cattis.. han va 52 cm lång och vägde 3770g ..



sååå himla lite..

har kommit på att lillebror är en riktig liten rapare,, tror han har lite mag knip... och så jäförde ja kort  med mamma och han är jätte lik leo bara att max har ju mycket mörkt hår och leo va ju helt kal.. :)

nehe nu har han släppt tutten och pekfinger valsen är över men nu ska ja glo på mammas pojke :)

so long

2009-11-19 @ 20:29:45 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

ha ha han ser verkligen pytteliten ut brevid dina GIGANTISKA bröst! (hoppas du inte tar illa upp) jobbigt med sammandragningarna, jag kommer ihåg att jag hade det ganska länge efter Ava Estelle... Jobbigt! vi ska till Solla imorgon eftermiddag så vi kanske tittar förbi er då, om vi hittar och ni är hemma... Kram!

2009-11-19 @ 21:17:16
URL: http://cattise.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej... Ååå så liten han e åå så söt man kan va... En liten Max, myss... Man ser verkligen hur stolt Leo e... Underbart att se.. man bli lite sugen, men det får vänta ett tag.. :D Stort grattis igen.. Hälsa din fina familj Kram från oss tre

2009-11-19 @ 21:55:13
URL: http://karleksbarn.blogg.se/
Postat av: Sandra Mölk

Grattis till er lilla Max!! Hoppas ni har det riktigt bra om dagarna. Jag, Magnus och Alicia fick en liten Colin den 23/10, på beräknat datum :). Ha det gott! Kram!!

2009-11-20 @ 12:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0