gösen..

idag fällde  leo en till fin komentar,, när vi åkte längs bråvilen på väg till kolmården säger jimmy tror du det finns någon gös här.. efter ett tag sa leo och pekade där borta jobbar gösen.. det kom så himla lägligt och han va helt övertygad i rösten.. :)



grabbarna grus inne på tropikariet, leo tyckte det va skit skoj att gå omkring där inne och bara titta på alla djuren.. och så va det ju en liten apa som va väldigt nyfiken  på leo och följde efter hela tiden,, vi hade med oss lite fika men han hade inte ens tid att fika med oss.. tyckte det va skit skönt att va där inne ja satt i lugn och ro 'under' ett stort hav och ammade, med lugn musik i bakrunden och snacka om att ögonen gick i kors det va verkligen avslappnande att sitta där och glo på fiskarna och bara drömma sig bort :) till thailand..

 

nu har leo fått klart för sig hur stora tuggorna ska vara när mamma säger att han ska ta krokodil tuggor till frukosten..

sen på hem vägen stannade vi på mc donken utanföe nkpg och vilka trillar inte innanför dörren där, jo reza eddie och han rabi lr va fan dom heter inte så himla in satt, men man såg hur dom verkligen sökte igenom rummet om någon hade lagt märket till dom, men det va ingen som brydde sig dom beställde maten och gick ut och åkte, det va en tant som posade och tog kort tillsammans med reza..  va fan om dom bara ändå inte skullle äta där varför inte ta drive in.. men men ja är ju ingen kändis så inte vet ja :)

sen nu ikväll har vi haft besök av både farfar en snabbis och sen mormor  min syrra alle och lasse så lille man och ja slängde ihop en kladkaka til, det är ju så himla gott och smidigt..

 

vet inte om han va så mycket till hjälp, han va bara ute efter en sak..

imorgon tror ja att ja ska putsa fönstrena och välkomna julen,, nice fattar inte att det snart är jul men så är det 
nu ska ja gosa ner mig i soffan och och bara koppla av lite 

so long 
2009-11-26 @ 21:11:32 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0