shopping..

japp nu är ja hem kommen efter en hel dag på pullared,, och det blev inga barn födda där mellan gångarna men där imot är ja klar med ALLA julklappar redan och hur skönt är inte det då..
vill ju bara bära in alla påsar och glo igenom dom för man kommer ju inte alls ihåg va man köper egentligen men eftersom lille man är vaken och det finns ganska många klappar till honom, fast ja inte skulle :) så får ja snällt vänta tills han har somnat..

har även slängt ihop en citroncheescake med kola sås i tills i morgon för farmor gill och börje, gills pappa kommer i morgon och fikar på eftermiddagen, måste man ju ha nått gott att bjucka på ju..
imorgon kväll blir det nog en shopping kväll här inne i stan oxå, vi ska ju köpa någon bra tv till tv rummet och så ska vi yttligare en gång byta dom tre lådorna som inte är dit satta i köket som är fel storlek.. jävla ikea skit *ler*

nehe nu kommer ja nog snart somna stående.. kunde ju verkligen inte somna när lille man inte va hemma igår kväll och sen upp vid fem imorse :)

so long 
2009-11-10 @ 20:05:17 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0