morgon bad..

japp igår blev det en blogg fri dag,, det hade gått till gränsen där leo krävde all uppmärksamhet och han lyssnade verkligen inte.. men det blev en dag med lite gjort iaf..
man får verkligen börja planera nu för man är inte van att allt tar lite längre tid, men det kommer man nog ganska snabbt in i.. i går morse kom cattis me barnen förbi en snabbis och hälsade på leo sken upp som en sol och tyckte det va skit kul att det kom folk till honom..
sen va det bara att packa in allt i bilen och dra ner till pickhult och så till tomas jobb och fick lyxen med en ny tvättad bil och bättre upp leo fick ju åka lite truck  så då blev ju den dagen räddad och en bonus, han fick ju äta kex choklad när han körde :)

sen blev det en snabb sväng iväg till farmor lillian, min farmor hon har ju stroke och kan inte ta sig så lätt någonstans så då åkte vi gärna dit.. lika bra att göra det direkt för lillebror ändrar sig ju massor nu så himla snabbt.. det va ju inte så lätt att för klara för leo att man kan gråta för att man är glad oxå.. :) sötnosen

sen blev det ner till mamma där vi skulle möta upp cattis och barnen igen för mer bus och lek men eftersom vi inte riktigt har kommit in i det här med hur lång tid det tog innan man kom iväg så va vi ganska sena, hade tänkt att vi skulle va där nere på förmiddagen och leka och sen en sväng till stan på eftermiddagen men det slutade men att leo va kvar och lekte med ava estelle och binning och mamma och pappa och lillebror åkta till stan sj..
tack till cattis min egna lek tant :)   det blev att vi köpte en tv hit ner till tv rummet och sen en ny byrå så att vi kan ta leos gamla  till lillebror och leo får en ny.. sen bara hem snabbt och så kom gill och gullbritt och hälsade på och fikade, sen så bröt mitt  helvete ut.. hade den värsta mag kramperna ja varit med om.. alla höga ljud och skrik och när man ammade, åååhååh.. hoppas att den här livmodern snart har dragit ihop sig.. om man säger så här det va ett helvete att kolla idol.. när det sitter en hel publik och fjortis skriker så fort  det kommer in en idol och ja ligger hemma och håller på att dö.. hahha rätt sjukt det slutade med att jimmy fick sitta och sänka varje gång dom sjungit klart..sen fick ja världens svett attacker och trodde ja va nära döden men sen gick det över, som bort blåst.. natten va riktigt bra.. max äter ganska lite tycker ja matade honom innan ja la mig och sen blev det vid halv tre och vid fem och sen vid halv åtta när vi vaknade..och då tuttar han högst en kvart..

sen nu imorse blev det ju premiär badet.. först skrek han men sen blev han knäpp tyst så det va nog rätt så skönt



sen blev det ju givetvis en piss på golvet :)

 sen ville ju storebror ta över



nehe nu blir det mer mys med grabbarna

so long

2009-11-21 @ 10:52:21 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0