sponsrad?



nu finns det ingen återvändå,, bara att bita ihop och börja träna,, fick ju i princip ett tränings kort kasstat framför mig.. skönt att komma igång men ja kommer bara träna i den mån mamma kan ha barna på dagarna,, kommer inte offra mina kvällar med familjen för att träna..

men ja va där idag på förmiddagen och ja känner mig redan dödad i alla muskler..
det känns ju så otroligt skönt ont på nått sätt.. :)

förra veckan blev det inte heller så bra på promenad biten bara 2,2 mil,,
men det är ju faktiskt bättre än inget..

igår söndag va vi ju hos mamma på det årliga julbordet och man äter ju alldeles för mycket men gott som tusan är det ju och på söndag blir det ett igen..

har ju tillbringat nästan hela helgen hos mammsi med barnen, i lördags på förmiddagen va vi ju på busfabriken och det uppskattades ju verkligen av båda barnen att pappsi va med .. men sen då,, hahah ja viste ju allt men jimmy fattade ju inget.. han blev kidnappad av sina kompisar för gubben fyller ju trettio på onsdag så dom drog till norköping och åkte go cart och sen hade han tydligen fått vart tomte på mc donalds och delat ut klubbor..
och sen av slutade dom ju med paket lek och grabbkväll hos dulla,,
han va hemma vid fyra så vi åkte ner tidigt till mamma igår så han fick sova ut..

efter att ja hämtat leo idag från dagis idag så ska vi bara leka konstiga lekar ja ska antingen vara barn lr dagis fröken..hahaha kul att grabben har fantasi i alla fall..

ikväll kommer förhoppningsvis målarn och målar sista strykningen på max rum,, det har ju varit vääääldigt utdragit det där men eftersom det är en kompis får man ju vara glad att han dyker upp när han har tid,, värre hade det ju varit om det hade varit en anlitad hantverkare.. då jävlar :)






.

2010-12-06 @ 16:10:07 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0