vart så rädd så ja fes



förut när ja hade tränat och kom hem till mamma, som är döv på ena örat.. skrämde ja henne, inte med flit men som sagt hon hör ju dåligt.. håkan hunden hade reagerat när ja kom med bilen men hon fattade inte att det va ja,, men hon blev så rädd så hon ramlade bakåt och ner i soffan och det hon kläcker då är att -hon blev så rädd så hon fes,, FAN va snygg hon är morsan då!!

men så säger hon att max och hon hade gjort nått som ja inte ens kunde gissa vad.. jaha
hon är ju rätt bra på att komma på saker, men nu

dom hade suttit i köket och fikat när mamma såg att det va nått ute på isen och kollat lite mer noga, isen la sig förra veckan,, och det va hästarna som tagit sig fiheten att gå ut på isen, hagen går ut i vattnet på sommaren och då kan dom ju gå rakt ut nu,, dom 'gamla' hästarna har ALDRIG gått ut men nu va det ju unghästarna..
så mamma snabben lindar in max i en filt springer ut utan brallor eftersom hon duschatmen trosor :) foppa tofflor max i ena handen  och en havre hink i andra och springer i snön,, fan det kunde verkligen gått hur illa som helst men hästarna kom som tur va när mamma roppade, max hade tyckt det hela äventyret va skit skoj och när dom kom i stallet och skulle sätta fast hästarna så kunde hon ju inte bara ställa ner max på marken utan yttreklädedr och skor så hon la honom i en krubba,, och där hade han legat invirad i en filt med hästarna och bara garvat.. 

jesus barnet.. :)





.

ibland skulle man ha en dåld kamera.. 



.

2010-12-08 @ 21:56:40 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0