marken

hel nöjd kille



japp japp nu har man svurit på både den ena och den andra... som sagt man tycker det ska bli jätte kul att gå på marknad men man hinner inte långt förs man tycker att man sj vet bäst om hur man går och beter sig på en marknad *ler*

som tur va följde cattis,binning,ava,henke med och det vart ju genast roligare för leo... dom gick ut hårt och tog karusellerna först, sedan gick dom hand och hand ett tag ,,
mamma är ju lite såld på saker till trädgården så hom köpte en stor gris halv vägs som satt i vagnen så det va ju bara att hålla sten koll på leo,, han ville ju gärna gå så mycket som möjligt sj och det är ju lite svårt så där..en prövning för mitt gravid humör :)
kom iaf hem med strumpor till mig och leo, en svamp korg till dulla, en liten egen svamp korg till leo..ett bödfat och trä skor till jimmy :) just det bil foppa till leo, nya skor alltså..
sen den sista svängen bland karusellerna, mamma köpte ju sex biljetter som leo gladligen åkte upp..fan 35:- st rena rånet men dom vet ju att man köper dum som man är.

imorgon va det tydligen lugnt på jobbet me så det blir en hel dag i huset,, byta vatten och göra rent leos pool, ta upp lök och sånt från landet, slut föra mitt spacklande i skafferit i huset som sagt det finns att göra..
hoppas att det är lika bra väder så man kan pressa lite samtidigt

nehe nu blir det en kall dusch inför nattningen, lägenheten är för jävligt varm när det är varmt ute..
2009-08-05 @ 21:59:43 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0