rea...

precis det ända som ja hitta på rea va en unge på två år och helt vild,, namnet va leo tror ja :)
nej men lite tur hade jag allt´.. på blomster torget fanns fyra vita perlagoner kvar och det va ju precis det ja va ute efter.. det va någon gamel dax sort så dom kosta 69,50 st höll på att dö men mén ville ju ha vit .. sen kom det en tjej som jobbar där och eftersom mamma köper mycket där igenom till hennes andra jobb fick ja dom för 25 st... bättre  bättre :)
 sen blev det både öb och maxi och på maxi köpte ja nya bädd set, va ju  i reklam bladet den här veckan alla bädd set  79 lr 69 kommer inte ihåg.. det blev ett grå färgat med vit stjärnor på och sen givet vis va ja och tog satin set oxå.. fan kostar det så lite och annars 219 st så är det ju bara att tacka och ta imot.. så nu har man lite nytt och frächt till huset  :)

när vi skulle betala på maxi fråga till och med mamma, som ser leo som världens ängel om han alltid va så där när man handlade,, japp man gör ju det helst helt sj lr med jimmy.. han tjatar inte lr så, men han är verkligen på allt :) ´

grabbarna har säkert sonmat båda två jimmy har inte kommit ut med leos välling flaska än.. så det blir att göra  dom sällskap..
har föresten köpt en ny barn vagn i dag.. tror ja iaf har inte fått svar än, men det blir en sånn vagn där barnen sitter brevid varandra. jimmy tycker, och ja med förresten att det känns lite kymigt att lillfis ska sitta under, det kan ju fan va mycket snö i nov, dec.. sorry emma ringer i morgon om du hinner läsa :)

nehe natti natti
2009-08-03 @ 21:24:59 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0