komentarer..

från min son.. :)

förut på hemköp... -mamma skitunge, säger han och ler hur mycket som helst framme i kassan.. jaha tänker ja och glor då pekar han på bössan som står vid kassan som man ska lägga pengar i till fattiga barn och tjejen i kassan kan verkligen inte hålla sig för skratt.. va säger man nej då dom är inga skitungar och skyndar fort iväg.. :) lite roligt tyckte ja allt men inte just där och då..

igår när ja skulle torka honom runt munnen.. -kom du har ketchup i mungipan,, då säger han munsnipan.. :)nej nej munGIPAN..

för några veckor sen när han och ja skulle in på affären då oxå ,släppte ja en sådan där liten smygare innan vi gick in.. bara att leo hörde det och typ skriker ut..  - mamma fes.. precis när det kommer ut ett par från affären.. dET va mindre kul..men men

för övrigt i morgon ska vi till simhallen i stan och bada med cattis och barnen,, har inte varit i simhallen i stan sen ja gick i högstadiet tror ja och det är ju typ hundra år sen.. känns det som iaf  :)
det kommer bli kalas skoj för leo och binning har så roligt tillsammans, morsan ska följa med som lek tant,  och så det blir lite avlastning för cattis som har två barn,, det är ju inte så att vi har tvingat mamma precis *ler*
det blir gemensam frulle hos morsan innan så det blir hel mys..

imorgon kväll kommer torpa och spacklar andra gången på nedervåningen,,  nu bara springer allt iväg, va ute i  huset förut och hjälpte jimmy  men när köket började närma sig slutet och det skulle vara sex låder kvar enligt ritningen hade han elva kvar..  huummpp .. då åkte leo  och ja hem :)

nu ska ja gå och gosa ner mig med min son..

see you  pöss
2009-08-24 @ 21:56:20 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0