trubadur

hello igen..sitter här hos mamma och skriver skyltar till henne för på lördag innan ulf lundell har mamma fixat en trubadur som är skit bra, som kommer och spelar lite vid korren han heter christer och jobba med mig när ja slavade på vasa lejon :)
så välkomna alla till morsans korre säger ja bara för han får nog igång folket..

jaha har kört idag igen då men dagarna går ju så jäkla fort..ja har ju kört fyra veckor nu och har bara tre kvar.. tror ja,  får se vad dom säger på försäkrings kassan..nu när ja åkte hem hade jag tre bytter på och den längst in sitter ju inte ens fast då, satt där för mig sj och undra om folket runt om ens reagerar på att det står tre bytter och att den ena inte sitter fast,, men men det är ju bara att ta det lugnt i kurvorna.. lr när vi kör bajs containern från scan varje morgon den är rätt låg och det brukar vara mycket i den, det är så att det bara rinner bajs  över kanterna i rondellerna.. tur att man inte sitter i en cab brevid  då *ler*

kan inte skriva så mycket om leo för ja har ju inte ens hunnit träffa gull ungen än i dag, för när ja drar vi sex sover grabbarna som skönast,, men.. igår kväll när vi kom hem och allt och jimmy rensat klart svampen kom leo springandes och sa att katten hade spytt.. kul jimmy torkade upp det och så, sen kommr leo springandes igen med en vit jävligt lång mask som katt aset spytt upp.. det va fan det vidrigaste jag sett.. en jävla benekemask lr va det kallas.. äckligt så man kan spy sj.. har harklat varje gång ja tänkt på mask aset idag.. och vad säger leo mitt i allt.. jo att han ska fiska på masken.. vadå skadad av pappa :)
har in handlat avmaskning medel idag..

ska ta en runda till stan när klimpen har vaknat.. det är ju rea över allt, ser va man kommer hem med.
föresten har ja inte berättat om mitt klipp förra veckan,, va ju i stan med fia när ja hade varit hos sjukgymnasten och då ringde fias mamma och sa att dom sålde ut allt på shape och ja hitta ett glas bord med fyra positions stolar i vit och ett parasoll... paket pris 350.. fan 350 spänn som hittat  tack så mycket :)
2009-08-03 @ 15:44:58 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: liisa

haha, leo är ju fan bästa grabben asså!

btw, trevligt det låter att fiska med den..!

2009-08-03 @ 22:55:48
URL: http://liisamariia.blogg.se/
Postat av: Lasse

leo har rätt klart grabben ska fiska på masken.

stoppa upp den så kan du ha den i kåken, ganska orginellt tror jag en uppstoppad benekemask. alla på firman har ju smeknamn så ditt är ju klart nu, ska sova straxt ha det bra, benikemasken.

2009-08-04 @ 23:18:56
URL: http://lattjobig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0