seg..

som vanligt är ja jätte trött så här på kvällarn.. tur att man ska jobba i morgon så att man måste gå och lägga sig tidigt :)

har varit en sväng nere hos morsan nu och leo lekt i två timmar utanför korren.. det roliga är att han kan börja leka med precis allt och alla, och ska bara apa efter dom stora barnen.. ja och lasse satt och skrev arbetsgivar intyg.. och när vi va klara och skriva ut va det nått strul med skrivarn.. jävligt vanligt med mamma saker om man säger så..

ute i huset förut komm dulla och hjälpte jimmy me nock pannorna så nu är även det klart,, ja börja gräva ner hästen leo fick av pappa men kom bara halv ägs och sen fick jimmy ta över.. fan va hårt det va i backen. ja börja även att spackla i skafferiet för det syns det inte om det blir dåligt :)
bara att måla och sätta upp hyllor..
pappa och danne kom ut på mopparn och farmor eva och lina kom i bilen.. det blev en snål fika utan kaffe för vi hade glömt dunken hemma,, men mne hoppas att det gick bra ändå..
leo blev geting stucken för första gången i dag på lill fingre,, han tjöt ett tag och sen skulle han ha plåster.. skön grabb

jimmy och dulla tog ett varv i skogen och plocka kantisar i gen och det blev ännu mer ikväll.. så på jimmy mat önske lista stog det varm smörgås tårta igen.. gott gott

nehe bara att göra sin förbannade matsäck tills i morgon då..

natti natti
2009-08-02 @ 20:39:29 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0