tapet djungel...

fan datorn har ballat ur lite, har försökt att gå in på nätet nu en timme men nu äntligen gick det..blir ju lite desperat :)

som sagt nu har vi varit inne i stan och valt tapeter till vårat sovrum, grabbarnas rum, tv rummet och köket.. ja hade ju varit och tittat lite innan så dom ja hade tittat på till grabbarna och till sov rummet dög åt herrn,, han fick välja till köket och tv rummet, även det kaklet ja vill ha i köket dög :)
vi köpte ju tapeten till trapp hålet, den hade ja tittat ut på rusta så den fanns juu faktiskt så det va bara att slå till..vit med stora svarta blommor på , det kommer bli så bra.. vi städa i ett hus en gång som hade så och sa redan då att ja vill ha det så.. annars hade ja nog aldrig vågat välja en sånn tapet..fattar inte det där riktigt nu, huset har liksom gått på halv fart ett tag för man har ju väntat på att den ena efter den anndra ska komma men nu jävlar händer det grejer.. hur skönt som helst..

imorgon ska lill snorre va hos våran snälla dagmamma som ringde och tyckte att han skulle med dom till en lekpark och leka och äta matsäck, trotts att jimmy är hemma... hon är en ängel hon :)
leo ska börja sina timmar om två veckor, och det kommer både bli skönt och nyttigt..
mamma har hela tiden sagt att när nästa födds då väljer leo att bli så stor så att inte efter middags sömnen behövs och det har han kommit på nu, idag hade han inte heller sovit.. det är ju rätt skönt annars att sj somna dom timmarna :)

åhhh ja vill bara packa och dra nuuuuuuuu... men nästa onsdag går flytt laset.. innan ljungsbro marknad, är ju inte så lätt att flytta den helgen här,,

so long alla mina vänner :)
2009-08-17 @ 21:16:52 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

kul att ni hittade massa tapeter, jag tänkte skicka sms o fråga förut men sen tänkte jag att jag kollar på bloggen först :) hoppas ni mår bra, det verkar ni ju göra :) kram!

2009-08-18 @ 18:57:46
URL: http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0