ensam

sitter här ensam i husvagnen och bara njuter av att allt faktiskt  är klart nu med flytten och allt...
huset är ju absolut inte klart men jimmy ska ju vara ledig två veckor till nu så då sattsar vi ju på att bli klara på neder våningen, där det finns badrum kök och ett tv rum, det blir ju som en etta och är ju faktiskt större än en husvagn,, :)

flytten igår gick skit bra tack vare grabbarna grus,, dulla och rickard
lasset va i princip klart när dom kom efter jobbet och vi va helt klara vid typ sju..
johanna och ja kom ju en bra bit på vägen med städningen, så ja gjorde det sista nu på förmiddagen så nu är det två saker kvar att hämta i lägenheten och lämna nyckeln på måndag..

leo har varit lika trötter som ja idag, nu på hemvägen hoppa ja in på affären och skulle köpa kattsand och när ja kom ut hade han passat på och somnat så vi får väl se hur länge han har  tänkt att sova i morgon.. kl va alltså halv sex då :) stackarn han hann ju inte ens äta kvälls mat.. lika trötter som far sin..

imorgon blir det en sväng till city gross och handla inför söndag när min underbara lillfis fyller två.. redan,,och pant all pant ja har lyckats hitta i flytten..på kvällen blir det ju givet en sväng på marknaden,, har ju lovat leo att åka karusell och så måste man ju gå till hemvärns tältet och tigga ärtsoppa av pappa, ända gången på året ja typ äter det

ikväll är jimmy för en gångs skull och roar sig med jobbet.. dom skulle käka och köra fyrhjulingar och sånt.. får se hur sent han kommer hem,, han är ju ganska svår väckt..

nehe nu ska ja lägga mig och glo på dum burken och bara inte göra någonting..för en gångs skull

natti natti
2009-08-27 @ 20:07:41 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cattis

Vad duktiga ni är!! Henke o barna kommer på kalaset på söndag, jag måste jobba... skulle egentligen slutat 16.15 men jag måste jobba 2 timmar till. Men vi kommer väl träffas ändå antar jag!

2009-08-27 @ 20:58:52
URL: http://cattise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0