kväller..

och så har ännu en dag gåttt fort..

på förmiddagen packa ja ju ytligare några kartonger så  det känns skönt, den dan vi flyttar ska jag ställa mig här nere på gården och faktiskt peka finger åt den här lägenheten :)
 
det blev pytt i panna till lunch idag så nu behöver ja inte äta det mer på ett halv år, är inte så jätte förstjust i det.. ,men det är ju iaf smidigt och leo äter det..

sen va det bara en sväng ut till huset och greja lite.. städa av hela huset det grövsta, som sagt på lördag kommer det nästan bli så gott som klart för spackling och tapetsering på nedervåningen.. me like..

sen blev det en kvälls sväng ner till mamma, både ja och leo är lite 'solla' beroende :)
tog cykeln upp till en ny present affär som ligger där men svänger ner till mamma och det kan ja lova att ja inte ångra, så himla mycket fint OCH faktiskt billigt.. hon som har det jobbar ju som inredare så det va verkligen bara hel mysiga saker typ bata vitt. mycket lampor och små plyttlar..men hon skulle bara ha öppet två veckor till och sen typ bara på helgen,, men när man vet lite mer till huset ska ja verkligen dit igen.. slussporten 11 heter det,, alla som bor lr har vägarna förbi titta in där ni kommer verkligen inte att ångra er 

leo och jimmy äter kräftor och ja popkorn och dricker coca cola.. hur i helvetet kunde ja bli beroende av det, cola är ju jätte nyttigt..

daxför leos kvälls bad,, och min matsäcks förberedelse.. i morgon är det fredag jippii
2009-08-13 @ 20:25:02 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0