frissan



japp igår va ja ju hos frissan och det är ju hur skönt som helst att bara sitta där och bara vara..
färjade ju mörka och ljusa slingor men ja är inte riktigt nöjd hade hoppas på att under håret hade blivit ljusare,, men va gör det 'bara' 1275 kr... RENA rånet tur att ja bara klipper mig hos frissan typ en gång om året :)

så sprang ja och emma en sväng på stan och så hittade ja ju skorna som ja letat efter som en tok, ett par sandaletter som ja kan ha sen me, passar ju både till legging och jeans..

och så va vi inne hos helle så fia kunde ta mina mått, min klänning har ju fortfarande inte kommit, dom skyller på askmolnet, inte helle men leverantörern så i värsta fall får helle sy upp en klänning..  shit det är ju liksom till nästa helg :)
det ja har kvar att fixa nu är bara lite små saker så ja känner att ja har koll på läget, bara att sola som en galning nu me eftersom emma kör järnet..

när ja va hos frissan va snälla johanna och peder barnvakt och dom hade sprungit omkring på ikea och provat på att va föräldrar 
och det hade gått kalas bra..dom kommer bli toppen föräldrar tror ja :)

igår kväll kom mamma och lasse på besök i sin ny abil lasse har köpt en ny toyota och då va dom ju tvugna att ut och fin åka lite..

blev ju lite dåligt med upp dateringen igår för ja somnade som en stock när ja la leo.. det är ju så himla mysigt och ligga och snuffa på dom små liven..mmmm





.

2010-05-05 @ 11:16:34 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0