bullbak..



japp ja och leo tillbringade förmiddagen med att baka bullar.. han tyckte det va skit skoj att få hjälpa till men ja blir ju bara så stressad,, haha fattar inte att mamma orkar me att baka med leo jämt men hon har ju övat på mig och syrran :)

han va faktiskt jätte duktig men en del bullar blev det bara lite mycket socker på.. det vi tjaffsade mest om va att han inte kunde slicka på saker och sen använda dom på degen.. typ kaveln..





sen vart det ju prov smak efter varje plåt.. scanian va ju bara tvungen att vara me :)



en äckel bild till den bullberoende johanna :)

104 bullar vart det  till slut..




igår kväll kom figge och julia med barnen en sväng, vi va ju lite av en del i ett uppdrag *ler*

figge fyllde ju 30 i torsdags så då är det ju liksom dax för djävulskaper..  hans kära vänner har i går kväll placerar en bil och en husvagn i trädgården hemma hos dom.. dom bor i radhus me en VÄLDIGT lite trädgård så dom använde en lastbil med kran och lyfte över ekiparset över häcken.. hahah dom kommer aldrig få ut det igen om man inte gör på samma sätt.. FAN att jimmy fyller sist av alla..
vi ska ju dit ikväll på lite partaj så då måste ja ta kort så att ni får se,

idag blir det mesta dels lugn jeppe är ju här, han ska dra iväg till crossbanan en sväng, jimmy och leo är typ i örebro och skulle köpa en elmotor och max sover efter en helvetes natt, han började redan igår kväll och vägrade sova och bara va grinig inatt hade han hög feber så han och ja har typ varit vakna mellan ett och halv fem.. kul,, stackars liten tur att han kan sova lite midda..

sen efter lunch ska ja med jennifer och jeppe till mjölby dom ska pierca sig och i eftermiddag ska ja va 'fylle' taxi åt morsan och lasse och ikväll blir det ju till figge och julia..





.

2010-05-08 @ 10:45:46 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vadå äkel bild den e ju underbar. Nu vet jag vart bullarna finns :P haha, det e så skönt att ni tänker på mej o bakar bullar . Leo kunde ju ha fått slicka hur mkt han ville iallfall på mina bullar dom e nog lika goda ändå :P <3

2010-05-08 @ 15:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0